senınle hem fıkırım o damlaların lekesıde cıkmıo bakıosun su gıbı seffaf bı damlıo bıyere sımsıyah cıkmıoda kuvezde ıken hemsıreler batırmıs badılerı zıbınları hıcbırı cıkmadı lekelı lekelı kaldıGünaydınlar hanımlar.........
Nasılsınız?
Bizde oğluşla kahvaltımızı yaptık,meyvesini yedi,ilaçlarınıda aldı.
Aman ya bu demir ilacının faydası çok ama zararıda çok yaw.
İlk koydum kaşığa elim kaydı pat yağızın pijamasına,sonra tekrar koydum bu seferde bizim yaramaz elini bir vurdu badisi ve yeleği battı.Ya bu lekede çıkmıyor.
Ne zaman bitecek bu kan ilacı kullanma devri.
Bu arada salıncağımız ve yürütecimiz geldi teyzoşlar,Yürüteçi kurana kadar anam ağladı ne zormuş yaw.Ama yağız bayılsdı resmen müzikli güzel birşeymiş benim bile oturasım geldi
Salıncağı daha açmadım onuda kuramam sinir olurum iyice en iyisi babayı beklemek.
bende çook berbat bi gece geçirdim.
15 dk bi uyandılar..
zaten 3,5 ta uyumuşlardı.
7 de uyandılar
10da tekrar uyudular.
sürekli uyandı durdular deli oldum yaa
dorukcum cemre de bazen bişi yemek istemiyor. muzu az sulandırıp blenderden geçiriyorum yiyor birazda olsa. sende bi dene istersen..
okuyorum yazmaya halim yok. kızlar hasta oluyo galiba zor bi gece geçirdik... ben bu ireme ne yedircem ya((
nerminciğim cnm haklsın eşim yokken yük bende ama işi oda çok yoruluyor....gerçekten ben aksi biriyim ikili ilişkilerimde....fevri bii yapım var...
mercimek olayına gelince....ben krmızı mercimek verdim...ama femelaxx yeşil mercimeği 9 ay itibari ile verilmeli dedi....
bende anneme bugün aşure yapalım dedim..ben bilmem yapmasını...ama anneme az bişey 10 kase kadaryaptıracağım....dağtırım apartmanda
soğanın yanına sarımsakta koy cnm doğal antibiyotik ben hep verdim biişeycik olmadı
güle güle kullanın şekerim...aman bu lekeler benide sinr ediyor hiç batırmadan içerler bende hep elimde peçete ile veririm ki akarsa sileyim diye geçen acele verdim ipek bir vurdu elime pat güzelim badi battı...Günaydınlar hanımlar.........
Nasılsınız?
Bizde oğluşla kahvaltımızı yaptık,meyvesini yedi,ilaçlarınıda aldı.
Aman ya bu demir ilacının faydası çok ama zararıda çok yaw.
İlk koydum kaşığa elim kaydı pat yağızın pijamasına,sonra tekrar koydum bu seferde bizim yaramaz elini bir vurdu badisi ve yeleği battı.Ya bu lekede çıkmıyor.
Ne zaman bitecek bu kan ilacı kullanma devri.
Bu arada salıncağımız ve yürütecimiz geldi teyzoşlar,Yürüteçi kurana kadar anam ağladı ne zormuş yaw.Ama yağız bayılsdı resmen müzikli güzel birşeymiş benim bile oturasım geldi
Salıncağı daha açmadım onuda kuramam sinir olurum iyice en iyisi babayı beklemek.
okuyorum yazmaya halim yok. kızlar hasta oluyo galiba zor bi gece geçirdik... ben bu ireme ne yedircem ya((
ay desenıze hepımız aynı durumdayız canım su hazır meyve purelerı nı denesen yada kasık maması onları sevıolar genellıkle eger mamayı ıcmıorsa ıcıne 2 aet bebe bıskuvısı at ozamanda severek yıyolar sızın ayınız musaıt
yada bır parca yogurdun ıcıne bırer cay kasıgı yumurta sarısı katı kıvamda ekle onuda sevıolar
cnm aklıma gelenler sımdılık bu kadar ıns duzene gırersınız
ilişkilerde bir taraf hep altttan alıyor...bunlarda kocişler olsun anacığm.....
y.mercimek ben verdim ama sebze çorbalarına katarak gaz sorunuda yaşamadım şükür ki ama kırmızı vermemiştim onuda ekliym bari...sarımsak eklemedm onuda aldım listeye.....
güle güle kullanın şekerim...aman bu lekeler benide sinr ediyor hiç batırmadan içerler bende hep elimde peçete ile veririm ki akarsa sileyim diye geçen acele verdim ipek bir vurdu elime pat güzelim badi battı...
aslıcığm beren sıcak soğuk ayrımı yapıyormu benm inci asla soğuk birşey yemiyor çorbası.kahvaltısı.maması soğuduğu anda kilitliyor ağzını.....yoğurt asla yediremiyorum ben petek üstünde ısınıyorda zar zor 3-5 kaşık
sağol canım.ama yemiyo ya... yumurta başlamadımben henüz.6 sonunda başlamayı düşünüyorum ona. yoğurt yiyo sadece süreklide yoğurt verememki(
verdim canımbugün elma ve muz verdi yedi ve kustu((
yok canımöyle sıcak soğuk seçmiyolar.. amayoğurtdu çok seviyolar maşallah.. bi yedikleri yoğurt.bideşu pişirilen muhallebiyi yiyolar azda olsa...benimkiler ağızkilitleme yok böğğğ öğğğ var hemen kusuyo zorlayınca..
günaydın arkadaşlar
trt 1 de sütlü kahve programında cemalnur hocayı izliyorum kadın beni ağlattı meğer ne az şükrediyoruz ve ne boş yaşıyormuşuz aşure yapacağım bugün bol bereket olur inşallalh hepimizin hanelerine nur doğar inşallah Allah çocuklarımıza sağlık,kocalarımıza helal para,evlerimize huzur versin
nerminciğim cnm haklsın eşim yokken yük bende ama işi oda çok yoruluyor....gerçekten ben aksi biriyim ikili ilişkilerimde....fevri bii yapım var...
mercimek olayına gelince....ben krmızı mercimek verdim...ama femelaxx yeşil mercimeği 9 ay itibari ile verilmeli dedi....
bende anneme bugün aşure yapalım dedim..ben bilmem yapmasını...ama anneme az bişey 10 kase kadaryaptıracağım....dağtırım apartmanda
soğanın yanına sarımsakta koy cnm doğal antibiyotik ben hep verdim biişeycik olmadı
canım ben kırmızı mercimek ve eti 6. aydan itibaren başladım...ama yeşil mercimek gaz yapar dedi doktorumuz daha yeni başlayacağım...hiç vermedim şimdiye kadar...annemde iyice bir iki taşım kaynat sonra çorbasını yap dedi çok gaz yaparmış bebiklere....artvinli canım domates bebeklere allerji yapabildiğinden bir yaş öncesi pek önerilmiyor....
bende çook berbat bi gece geçirdim.
15 dk bi uyandılar..
zaten 3,5 ta uyumuşlardı.
7 de uyandılar
10da tekrar uyudular.
sürekli uyandı durdular deli oldum yaa
dorukcum cemre de bazen bişi yemek istemiyor. muzu az sulandırıp blenderden geçiriyorum yiyor birazda olsa. sende bi dene istersen..
senınle hem fıkırım o damlaların lekesıde cıkmıo bakıosun su gıbı seffaf bı damlıo bıyere sımsıyah cıkmıoda kuvezde ıken hemsıreler batırmıs badılerı zıbınları hıcbırı cıkmadı lekelı lekelı kaldı
kız oglus basar oldumu yurumeye heveslımı bnm oglusda basıo adım atıo acaba bende alsammı yurutec:26:
verdim canımbugün elma ve muz verdi yedi ve kustu((
ilişkilerde bir taraf hep altttan alıyor...bunlarda kocişler olsun anacığm.....
y.mercimek ben verdim ama sebze çorbalarına katarak gaz sorunuda yaşamadım şükür ki ama kırmızı vermemiştim onuda ekliym bari...sarımsak eklemedm onuda aldım listeye.....:54
güle güle kullanın şekerim...aman bu lekeler benide sinr ediyor hiç batırmadan içerler bende hep elimde peçete ile veririm ki akarsa sileyim diye geçen acele verdim ipek bir vurdu elime pat güzelim badi battı...
aslıcığm beren sıcak soğuk ayrımı yapıyormu benm inci asla soğuk birşey yemiyor çorbası.kahvaltısı.maması soğuduğu anda kilitliyor ağzını.....yoğurt asla yediremiyorum ben petek üstünde ısınıyorda zar zor 3-5 kaşık
dorukcum kusup duruyosa üşütmüş olabilir.
Kızlar dün yağız için buhar makinası aldık.
ARZUM eşim fişe bir taktı ta ana şalteri attırdı hemde üç kez.
Bugün geri götürecek,chicco birde eveeve gibi tam hatırlayamadı bir markanın vatdı.
Kampanyada hepsinin fiyatı 99 tl.
Biz arzumu diğerlerine göre daha büyük diye seçtik.
Siz hangi marka kullanıyrsunuz.
Ne önerirsiniz?
artvinli ben arçeliğin buhar makinasını kullanıyorum....memnunum...
aslııcığım cnm kuzun hasta olmasın sürekli kusması su kaybı oluyor cnm dikkat et
ewet cnm dr ıslerımız vardı cocukları kaç gun ust ustegoturdum ıdrar testı ıcın aman allah hayatımda bole cıle gormedım oglanın hemen alındı ıdrarı poset takılarya kızınkı buyuk sorun oldu takılmıo tutturamıoruz hep asadan sızdırıo hoop beze gunlerce gıt gel ıdrar ıcın cıs tutturdu bıze zıllı sonucta veremedık baslarım ıdrarına da testınede dedımrutın kontroller ıste
esımde solemedı kız unutmus olmalı doncem sana
tatlım aldığımız mağazada sadece saydığım 3 model vardı.
Acaba chiccomu ilemi değiştirsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?