Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

senınle hem fıkırım o damlaların lekesıde cıkmıo bakıosun su gıbı seffaf bı damlıo bıyere sımsıyah cıkmıoda kuvezde ıken hemsıreler batırmıs badılerı zıbınları hıcbırı cıkmadı lekelı lekelı kaldı

kız oglus basar oldumu yurumeye heveslımı bnm oglusda basıo adım atıo acaba bende alsammı yurutec:26:

verdim canımbugün elma ve muz verdi yedi ve kustu((

okuyorum yazmaya halim yok. kızlar hasta oluyo galiba zor bi gece geçirdik... ben bu ireme ne yedircem ya((

ay desenıze hepımız aynı durumdayız canım su hazır meyve purelerı nı denesen yada kasık maması onları sevıolar genellıkle eger mamayı ıcmıorsa ıcıne 2 aet bebe bıskuvısı at ozamanda severek yıyolar sızın ayınız musaıt
yada bır parca yogurdun ıcıne bırer cay kasıgı yumurta sarısı katı kıvamda ekle onuda sevıolar
cnm aklıma gelenler sımdılık bu kadar ıns duzene gırersınız

ilişkilerde bir taraf hep altttan alıyor...bunlarda kocişler olsun anacığm.....
y.mercimek ben verdim ama sebze çorbalarına katarak gaz sorunuda yaşamadım şükür ki ama kırmızı vermemiştim onuda ekliym bari...sarımsak eklemedm onuda aldım listeye.....

güle güle kullanın şekerim...aman bu lekeler benide sinr ediyor hiç batırmadan içerler bende hep elimde peçete ile veririm ki akarsa sileyim diye geçen acele verdim ipek bir vurdu elime pat güzelim badi battı...

okuyorum yazmaya halim yok. kızlar hasta oluyo galiba zor bi gece geçirdik... ben bu ireme ne yedircem ya((

aslıcığm beren sıcak soğuk ayrımı yapıyormu benm inci asla soğuk birşey yemiyor çorbası.kahvaltısı.maması soğuduğu anda kilitliyor ağzını.....yoğurt asla yediremiyorum ben petek üstünde ısınıyorda zar zor 3-5 kaşık

sağol canım.ama yemiyo ya... yumurta başlamadımben henüz.6 sonunda başlamayı düşünüyorum ona. yoğurt yiyo sadece süreklide yoğurt verememki(

yok canımöyle sıcak soğuk seçmiyolar.. amayoğurtdu çok seviyolar maşallah.. bi yedikleri yoğurt.bideşu pişirilen muhallebiyi yiyolar azda olsa...benimkiler ağızkilitleme yok böğğğ öğğğ var hemen kusuyo zorlayınca..

sağol canım.ama yemiyo ya... yumurta başlamadımben henüz.6 sonunda başlamayı düşünüyorum ona. yoğurt yiyo sadece süreklide yoğurt verememki(

dişten olabılırmı dye dusundum suan
pısırılen muh.yıyolarda ondan ve cnm ıcıne ek olarak bıseyler karıstırabılırsın mesela yogurt yıyorsa ıcıne alternatıf bıseyler koy kı o yogurtun tadına yesınler gıdalarını kuzucuklarr

arkadaşımın kızıda öyle yoğurt düşkünü herşeyi yoğurtla vermeye çalışıyor çorbayı meyveyi yoğurta karıştırıyorum demişti pöfff insanın çok canı sıkılıyor yemeyince.....aslıcığm allah kolaylık versin sana.....

Son düzenleme:

Amiin canım cümlemizin inşallah.
Oh afiyet olsun.bende yapmak istiyorum aşure,daha önce hiç denemedim becerebilirmiyimki?

aDırım bende başlasam soğan sarımsağa erkenmiki.
Aşüre yapılacakmış allah kabul etsin tatlım

.

Canım ozaman yedirmiyim domates olan çorbayı ben.
Netten baktım milupanın çorbalarının içindede vardı.
Aldım bende yasak olduğunu bilmiyordum.

Aman allahım yardımcınız olsun uyumayan çocuk çok zor.
Kızlar dün yağızı avm götürdük hava aldı çocuk heralde çok güzel uyudu gece.Sizde çıkarsanız belki değişiklik olurda uyurlar kızlar......
Onlarda hep evde olunca sürekli huzursuz ve sıkıntılı oluyorlaer arada değişiklik yapmak lazım.

Canım pek hevesli değil aslını sorarsan.Bende belki yürümeye heveslenir dedim.
Ama pek hoşuna gitti çok olmasada ilerledi odada,önündeki oyuncakları müziklerinide sevdi.
Bu arada geçen hafta seni aradım eşin çıktı çocukları dr.götürdü dedi.

verdim canımbugün elma ve muz verdi yedi ve kustu((

Doruk tatlım korkutmak istemem ama bir idrar tahlili yaptırsanmı kızlra.
Yağız bazen kusmayı abartıyor dr.tedbir için idrar tahlili istiyor.
Ama fatoşun dediği gibi üşütmüşte olabilirler.
Havalar çok dengesiz bir bu kışıda atlatsak.

Saolasın canım.İnşallah severde aldığımıza değer.
Sorma bizimde battı birçok kıyafetimiz.Bende elimde ıslak mendille veriyorum dökülünce silerim diye o hepten batırdı dağıttı lekeyi hep.
Canım bize dr.önerdi yoğurtta sütaş vermemizi.Bebekler için 6.aydan itibaren yazıyor üstünde.

dorukcum kusup duruyosa üşütmüş olabilir.

Fatoşa katılıyorum canım üşütmüş olamsın kızlar.
Başka belirti varmı?

Kızlar dün yağız için buhar makinası aldık.
ARZUM eşim fişe bir taktı ta ana şalteri attırdı hemde üç kez.
Bugün geri götürecek,chicco birde eveeve gibi tam hatırlayamadı bir markanın vatdı.
Kampanyada hepsinin fiyatı 99 tl.
Biz arzumu diğerlerine göre daha büyük diye seçtik.
Siz hangi marka kullanıyrsunuz.
Ne önerirsiniz?

ewet cnm dr ıslerımız vardı cocukları kaç gun ust ustegoturdum ıdrar testı ıcın aman allah hayatımda bole cıle gormedım oglanın hemen alındı ıdrarı poset takılarya kızınkı buyuk sorun oldu takılmıo tutturamıoruz hep asadan sızdırıo hoop beze gunlerce gıt gel ıdrar ıcın cıs tutturdu bıze zıllı sonucta veremedık baslarım ıdrarına da testınede dedım rutın kontroller ıste
esımde solemedı kız unutmus olmalı doncem sana

Kraft dondolino salıncağını kullanan arkadaşlar.
Salıncağı kudum,ama sadece titriyor bu salıncak,yani hafif hafif titriyor.
Benmi beceremedim.
İleri geri sallanmıyormu.
Bilgilendirirmisiniz beni

artvinli ben arçeliğin buhar makinasını kullanıyorum....memnunum...

aslııcığım cnm kuzun hasta olmasın sürekli kusması su kaybı oluyor cnm dikkat et

artvinli ben arçeliğin buhar makinasını kullanıyorum....memnunum...

aslııcığım cnm kuzun hasta olmasın sürekli kusması su kaybı oluyor cnm dikkat et

Tatlım aldığımız mağazada sadece saydığım 3 model vardı.
Acaba chiccomu ilemi değiştirsek.

Önmeli bir sorun çıkamdı dimi canım.
Biz ayda bir veriyoruz idrar tahlilini.
Eve temizleme mendili,idrar poşeti buz torbası aldık.
Bakıyorum idrar yapma zamanı gelmişse hemen takıyorum poşeti,doğru labaratuvara örnek vermey.
Yoksa hast.ortamında çok zor,bir keresinde yağızı ne kadar beklediysek yapmadı dr.ultrasyon makinasıyla zor yaptırmıştı.

kızlar bende hamileyim ikizmiş ama keseler suan bos siz ne zaman keselerde bebeklerinizi gördünüz doktoruma gore 5 haftalık hamileyim ve düsük tehlikesi var dio ayrıca dr 1 hafta sanra el dedi bebekleri goremessek alabiliriz dedi çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…