Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ne oldu canımyaa?????? yap bir form çayı kendine, yanınada o yasak şeyden bitane...keyiflen gel..bak bu gece kalabalık burası...canım yasak şeyden çekti ama artık sonsuza kadar yasak bana..:85:
yaptım yaptım biraz uyku tutmadı ama neyse iyiyim arada geriliyo işte insan çok öptüm sneiiii
hahah çok güldüm tıp tepmiş haa harika bi deyimmmmm
tabi geçmiş olsun bu aradaaa
işte kankim tam birbirimize göreyiz nisan gibi senin çatıda yapalım buişi o zamana kadar sabretttttt

bizde alkol yok eşimde bende alkol almayız.eşim sigarada içmez...ama beni tanıyanlar diyoki iyiki alkol almıyosun seni toplamak çok zor olurdu...azıcık çabuk dağılırımda ben
hahah bayılırım çabuk dağılanlara sohbet çok tatlı oluyo onlarlaaaa
ayyy işte bunu çok kıskandımmm darısı başıma 40 beden giydiğim günleri görecekmiyim acabaaaaa
cevap veriyommm çokkk zorrrrrr
vallaha mevsim bahar kısmı dışında kalanlar bize pek uygun hahahah

senin hayatta epey zormuş vallahhaaaa benim eşimde çok tembel arada diyorumki anadolu liselerine felan geç diyorum uğraşamam sınavla felan diyor çok tembel kısacasıııı

yanlış söylemeyeyim ama sanırım 3 ay için 289 tl falan verdim galiba...haftanın 6 günü istediğin saat gidebiliyorsun sadece 30 dk hoca çalıştırıyor.hem aletle hemde platform hareketleri var...
aylık 100 liraya geliyomuş çok pahalı sayılmaz aslında okmeydanına yakın nerde var acep ben bi bakayım nettennnn
gayet fitmişsin şeker sennnnn daha ne istiyonnn
o göbek ikizlerden bize hatıraaaa zor giderrrr
canım dönem dönem olyo bebeklerde çok sıkıntı yapma süreklilik gösterirse o zaman alışkanlığa çevirmiş demek bi sorun var demek ama benimkiler çokkk uuzn bi süre uyumadı uyku damlları felan tırt şimdi eskiye oranla daha iyiyiz yaniii ama oluyo kısacası yani
canım özür dileirm ya mesajını aldım ama bi türlü cevap yazamadım
yazayım kullandıklarımı
unadix kullandım işe yaramadı
zincofish kullandım işe yaramadı
vitabiol kullandım hem ucuz hem güzel
şuan minadix kullanıyorum o da güzel
öncelikle vitaminleri sabah aç karnına ver etkisini görmek için
yemek konusundada sevdikleir neyse onla yedirmeye çalış
mesela yoğurt yediriyorum ben
suyla kandırıyorum
emzikle kandırıyorum
oyuncaklarla kandırarak atıyorum ağzına illa yemiyecekse bi tarafımıda yırtsam yemiyor mustafa 5. aydan beri mümkğn değil süt içmiyo geçenlerde bi 20 cc içti bayramettim tesadüfe içti o da
bebe bisküviisni seviyolar ondan veriyom
irmikli muhallebi veiryom
arı bebe veryom
değişik şeyler dene yani
reklam felan ilgisini çekmeye başladımı reklamla yedirmeye dene
ışıklı oyuncaklar tut

çünkğ 14 saat yememeleri üzüyo beni seni daha çok üüzyordur bizimde o kadar yemediğimiz oluyodu
mesela akşam 9-10 da akşam yemeklerini yiyolar ya sabah 10 da zorla kahvaltı yaptırıyodum gece zaten bişey yemiyolar bazen yaniçoğunlukla 2 de-3 de öğlen yemeği yiyolar akşam yemekleirni 9 da yiyolar artık zorlamıyorum bıktım yani psikolojim çöktü
ben şimdi neyi anlıyorum biliyomuusn il zamanlar gayet güzel sabretmişim 10 ay iyice sabretmişim şimdi en udak ağlamalarına thammülüm yok yani bu dahada kötü
çok zor biliyorum ma geçecek
benimkiler şimdi daha iyi
bu arada ben bide uyumaları için sipraktin diye bi ilaç kullanıyorum fakat yan etkisi çok var o yüzden tedirgin tedirgin kullanıyorum ama ne yapayım bi onunla uyuyolar 2-3 günd ebi veriyorum normalde alerji ilacı aslında ama senin benim gibi çaresiz anneler kullanıyor yemeyen uyuyaman çocuklar için
ben snei en ksıa zamanda arıyayımda telefonda daha güzle konuşuruz
bu tarz şeyler aya göre değişir canım çocukların hazırsa oturt yani oturttuğunda ağlamıyorsa mesela yada sonrasında bi ağrısı yok devam et demektir

allah kabul etsin canım
bende haftaya yapıcam annem pazar günü yapıyo çarşambaya felnda benyaparımmm

ay benimkiler şuan ceee eee oynuyo bayılıyorumkahkahalarınaaaa

ayyy rondomum bıçağını kaybetmişim çok komik yaaaa 2 gündğr bulamıyorummmmm

artvinli güle güle kullan canım aldıklarınızı
kız sen bekarkende ev kıız değilmiydin ne beceriksizsin bakayım sennnnn anandna hiçmi bişi öğrenmedinnnn

nirdesiniz beeee

biz eltimlere gidiyoruz....eli boş gitmeyim dedim kendisi çalşyor geç vakit çağırdı...

böğrekkkkk açtım.....kuzularımı gidirdim...saçımı yıkamadım vücudumu yıkadm...hastayım ya

çokda yağmur var ama kaynım alacak bizii

iyi akşamlar herkeseee...aşk kadınıııı iyi gezmeler canımm bizede aç böğrek

merhaba kızlar..geçmişi okudum aMA yazmaya halim yok..bugün okulda fenalaştım,tansiyonum yükseldi yine..ben bu tansiyondan giderim herhalde..

Beren lütfen öyle düşünme,hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..burası ikiz anneleri topiği ve tabiki sorunlarımızı paylaşıcaz..bende kafayı yemek üzereyim...

Birsen bende aynı şeyi düşünüyorum bazen,yazıyorum ama tepki yok kimseden ama herkes çok yoğun sebep bu galiba..yazıp çıkıyoruz hemen..

hadi ben kaçtım...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

chicco en iyisi cnm yaa onu alın tabi....tartışılmaz...benim arkadaşlarım çoğu onu aldı bize makinayı ananemiz hediye almıştıı

Canım chicconunki çok küçükmüş eşimde weewe diye bir markanınkini almış.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben transferden 12 gün sonra hamile olduğumu (kan değerlerimden)öğrendim.
Sonra 3 hafta sonra kese ve kalp atışı için gittim.

artvinli güle güle kullan canım aldıklarınızı
kız sen bekarkende ev kıız değilmiydin ne beceriksizsin bakayım sennnnn anandna hiçmi bişi öğrenmedinnnn

Saolasın canım.
Anacım ben aşureyi pek sevmem.O yüzdende hiç merak etmedim nasıl yapıldığını.
Beceriksizim yaniiii.

Oh gezin bakalım.
Birsen bizede versene şu börek tarifini.
Belkim bende yaparım.

Canım çok geçmiş olsun.
Yüksek tansiyon hamileliktenmi kaldı.
Yaptığın işte biraz stresli tabi,kolaylıklar diliyorum

EYLÜL neredesin hayatım ya.
Nasıl geçti kontrol?Hayırlı haberlerini bekliyorum gel artık:84:

BERENNAZ nerede hiç uğramadı bugün.
Yoksa sizdemi hasta oldunuz kuzum

DORUK nasıl oldu kızlar.
Herşey yolundadır inşallah.

kızlar sabah doktordaydık melisin kalbinde iki delik varmış ama kapanır dedi tekrar 1 yaşında çağırdı melisinki kötü çıksaydı alminaya da bakıcaktı gerek yok ama istersen 1 yaşında gelince bakarız dedi

canan , dırım, aslı,firdos, kirpi nero kirpi ve okuyupda kuş kadar olan aklımda kalmayan diğer arkadağlar sağolun

şimdi pişman oldum olmassa gidince çocuk doktoruna soruyum

dırımcım döktürmmüşsün yine bu arada ben ve eşim de başak burcuyuz
yok canım bizim kızlar da aynısı hatta doktor karnımdayken bile dedi bu üşengeç diye :))))))

maşallah iyi incelmişsin fiyatı da iyi dğşğk sanki di mi
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh size
canım hasta olunca yapıyorlar burnuu mu tıkalı
slm nerhaba bişe soracam aşılama yoluylamı hamile kaldınız yoksa normal yöndenmi? aşılamaysa kaçıncısındsa tutu
benim doğal

Eylülcüm çok geçmiş olsun canım.
Neyseki dr.çok önemsememiş.İnşallah 1 yaşına kadar çabucak geçer.
Merak ettim şimdiye kadar nasıl anlamamış dr.bu durumu.Birden oluşmamıştır heralde.

canım senin mesajını görmemişim yeni gördüm kusra bakma nolur sağol çok teşekkür ederim kalp doktoru dedi ki aslında her bebekte olabilir ama ilk üç ayda kapanır dedi kapanmayanlar 1 yaşında yine kapanmazsa ergenlikte kananacaktır dedi
daha erken tespit ediliyo mu acaba diğer arkadaşlara sormak lazım onlarınki ne zaman belli oldu

Son düzenleme:
nerden çıktı kız akşam akşam elti muhabbeti annen gittimi hasta değilmisin sen

geçmiş olsun kuzum ne tansiyonu yawww nedne yükseliyooo

herkeze iyi akşamlar .ahhh birgünde şura mutlu güzel ferahlı birşeyler yazmak istiyorum ama malesef sıkıntılar bırakmıyor beni bu aralar .eşim şehir dışında oldugu için annem bende kalıyordu zaten üç gündürde rahassızdı yerinden kalkacak hali yoktu bugün olanlar oldu ege durmadı yine annemde iyice kötüledi bende egeyi komşum elif ablaya götürdüm biraz oyalasınlar diye o sırada annem bir fenalaşıyor karşı komşu çagırdı annemyerlerde nasıl bagırıp aglıyor hemen ambulans çagırdık çocukları komşuya bıraktım gittik bir kaç saat kaldım hastanede kardeşim babam geldi bende eve ocukların yanına şükür biraz evel ıkarmışlar sonuçları iyiymiş ama mutlaka dahiliyeye gitsin demişler ilaçta içme demişler ya nasıl insan bunlar kadın kıvranıyor agrıdan nasıl birşeyi olmaz ya gece birşey olsa anlayamadım.

bir iyi haber bu gün evişlerine bir bayan buldum sonunda pazartesi başlayacak belki biraz rahatlarım berkede zamn ayırırım .çocukların hepsi uyudu bende çay demledim bir bakayım dedim size inşallah bir kaç saat uyanmazlar bende dinlenirim.

beren canım sabret anne sütü onlar için çok yararlı biraz daha sabır...
14 saat biraz fazla haklısın ben en fazla 6 saat dayanabildim zorla yediriyorum oyun yapıyorum halimi görsen deli dersin cep telefonu çıngırak oyuncak şekilden şekile giriyorum

nefescim geçmiş olsun ne ağrısı vardı ki nasıl bişeyi yokmuş keşke başka bi yere daha götürseniz diycem ama o halde kadıncağızı sürükle oraya buraya daha fena olur belki de

ben geldim hepiniz kaçtınız sabahtan akşama kadar muhabbet etmişsiniz bi türlü yakalayamadım sizi hızınıza yetişilmiyo

nefescim geçmiş olsun ne ağrısı vardı ki nasıl bişeyi yokmuş keşke başka bi yere daha götürseniz diycem ama o halde kadıncağızı sürükle oraya buraya daha fena olur belki de

valla bende anlayamadım insan bu kadar agrı çekerde nasılbişeyi olmaz egeünüversitesine götürdük

acilolarak en iyi araştıran yer sabah gitsinler bakalım dahiliyeye ne olacak .

..ARTVİNLİ,CANAN sağolun kızlar..Artvinli, canım hamilelikten kalma bu bende..ondan önce tansiyon sorunum yoktu ama erken doğum nedenim preeklampsi..kalıcı hasar bıraktı bende..kronikleşecek galiba..

Canancım bugün okulda yerlimalı vardı,çok yoruldum..hep ayaktaydım..akşamda toplantı koymuşlar..hepsi bir oldu,tansiyonum fırladı..toplantıda fenalaştım,gözüm karardı falan..

Eylül çok ciddi olmamasına sevindim,inşallah çabucak geçer..

Nefes annene geçmiş olsun canım

kızlar ben kaçar ayakta uyuyorum kuzularda uyumuşken biraz uyuyayım hoş emre 10 dk vızıldıyor yandım bu gece kimsede yok yanımda inşallah fazla uyanmazlar bu gece öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…