nefescim gerçi sen bizden daha tecrübelisin zaten böyle durumlarda sakin olmak lazım yavaş yavaş alışırım ben de umarım paniğim biraz çünkü geçen aşısında ateşlenick diye korktum kayınvalideme o kadar duyurdum da yine kalmadı ama Allah yardım ediyo iş başa düşüncenormalde 39 da götürüyorum ama duşa soktum dolven verdim beklemek lazım bir iki saat içinde tekrarlarsa mecbur gidecegiz burda ege ünüversitesi var doğru düzgün ilgilenmezler çıldırıyor insan behçeyuza götürsem insan yıgını sağlam adam hasta olur çıkar o yüzden sonuna kadar dayanıyorum.
rica ederim canımeylülcüğüm teşekkürler paylaşım içinn
bu kadan şeyi hangi ara yazdınız yahu..oku oku bitmedi..Artvinli bu kahvaltı karışımlarına keçi sütü de ekleyebilirsin..ya da devam sütü..eğer Yağız da bizimkiler gibi biberon almıyorsa mamayla yap bence..
bez olayına gelince bizde prima kullanıyoruz..4+ olanını..kiloya göre ama bizim Kağanın popişi şişko biraz
Doruk noldu kız,birşey mi kaçırdım ben
Almina,Burcu ve Nero Maaşallah bebişlere
Dırımcım ben yeşil mercimek yemeğini şöyle yapıyorum..içine patlıcan ve nohutta katıyorum..kaynanamdan öğrenmiştim çok güzel oluyor..
Eylül paylaşımın güzel canım sağol ama beni bu konu çok yoruyor ya..annelerimiz bizi pirinç unuyla beslemiş..dün marketteki kız bana ne dedi biliyor musun?abla bu ne ya,sen hepsini mi yediricen bebeğe,pirinç unu yap ver:))..abartmışmıydım acaba bilmiyorum..ayy 1 yaşına gelsek de bazı yasaklar kalsa dimi:)..
bide kızlar ahkam kesmek gibi olmasın ama bebeklerimizi başkalarının bebişleriyle karşılaştırmamak lazım..hepsinin gelişimi farklı..ikizlerin bile farklı düşünün..hele de biz prematüre anneleri bunu asla yapmamalıyız..bazı bebişlerimiz 2500 üstü doğdu bizimkiler 1500 falan..ama bakıyorum yinede Maaşallah bütün miniklerimiz iyi atılım yaptı boyda ve kiloda bence
☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh kızlar uygun gibi geldi bana burası gidip yerinden de alabiliyomuşsun kapıda ödeme var mı sormak lazım yoksa heryere güven olmaz
iyi ya kocişim 7 gün çalışıyo vallaha çalışmaktan heba oldu para yine yetmiyo yine yetmiyo pöffffcano ne edion kız....
bugün kociş senin herüfü soruyodu napio die. dedimçok merak ediosan ara konuş hocişinle:)))ararım didi...
yoğurt mayalayıp geliom kızlar...
amanın amamnınn maşallahhhh 17 ayınıda beraber kutlayalım hatta 7 yaşınıdaaaagünaydınnnnnn:80:
Artvinli ve Berennaz sağolun kızlar..Beren bizde seni seviyoz datlummmm:)..kızçeler nasıl?
Artvinli dondolinoya baktım,ay ne zor bi ismi var..çok hoşuma gitti,bir sürü özelliği var..aklıma şu takıldı bizimkiler için geç mi kaldık acaba?sen memnunsun sanırım..eminim daha önce yazmışsındır ama ben kaçırdım nerden kaça aldın acaba?425 lira diyo bi sitede..
Kızlar biz bugün 7 aylık oldukkkkk..prematürelerim koca adam oldu teyzeleriiiii:))
canım benimm aramız hep böyle sıcak olsun hepinizle gerçi artvinli beni pek sevmiyo ama her lafı pat diye söylüyomuşum bak birazdan onada yorum yapıp kızdırıcam hahahaiyi akşamlar kızlar..
Artvinli seninle konuştığuma o kadar mutlu oldum ki..ne garip ya,yüzünü görmediğin sesini ilk defa duyduğun birine ısınıvermek..sanki yıllardır arkadaşmış gibi hissetmek.Cananda da böyle olmuştu...
amanınnn ne güzel kıcçele rbunlar böyleee kız senlede bi tanımaşadıki şunları bi ısırayımmmmEki Görüntüle 117245 Eki Görüntüle 117244
grili olan incim gülen yüzlüm teyzeleri........
diğeri yaramazım ipek....
çok güzellerrr maşallahhh kuzularaaaa
kiloları gayet güzel maşallah maşallahhhherkese selamm...
dün gece hiç uyumadık desem yeridir. beren ağlama krizleri geçirdi ve hiççç uyumadı. ateşi yok gazı yok ne mama ne uyku.. aman allahım altını açıom susması lazım ne mümkün.... sabaha zor çıkdık.. hemen hazırlandık düşdük dr yoluna... dr muayene etti. kulağında hafifi bir kızarıklık var dedi. birazda karnı gergin gazı olabilir dedi. tahilil istemiyorum şimdidlik ama 1 2 gün daha devam edrse geitirin dedi. iremde üşütmüş yavrum.göz damlası aferin bide augmentin verdi.bol bol serumfizyolojik uygula dedi..şimdi ikiside uyuyor.. beren geceden sonra tüm gün uyur sanırım. bende çok hastayım....nolucak halimiz bilmiyorum...
bu arada irem 7 beren 7900 kg mış. iyi dedi ama bana irem az gibi geldi yemio zaten eşşek hiçbişi((
ayyyy yesinlerrr çok güzel bunlarda yaaaEki Görüntüle 117275 Eki Görüntüle 117274 bunlarda benim prensler
hoş geldin ttalım aramızaaayalnız doktorum ultrasonda bebeğimin bir ayağını ayak bileğinden kıvrık gördü 2 seferdir gidişimde.onda biraz endişeliyim.biraz değil hatta çok endişeliyim hep dua ediyorum .allahım sağlıklı olsunlar diye ama bilmiyom doğduklarında görcez..sizlerin başına geldimi.yada şahit oldunuzmu.
şimdi kızdırayım seniiCanım benim ilk hamileliğimde kızımın birinde anne karnındayken bileğinden kıvrık olduğu söylenmişti.
Bununda dereceleri varmış tabi,bizimki sadece egzersizle geçici birşeydi.
Canını sıkma bence önemli birşey değil,iyi bir tedaviyle geçici bir durum.
Kızlar biz aşımızı olduk geldik.Yağızı uyuttum inşallah uyandığında ateşi olmaz.
7870 gr.olmuş.Boyumuzda 64,5 olmuşBu sağlık ocağında tamamen soyup tarttılar,bu uygulamalarını çok beğendim.Sadece bezimiz vardı altımızda.
Yeni sağlık ocağımızı çok beğendim kızlar.DR.çok güzel muayene etti,dr.diyorum prematüre doğdu 1870 gr.İnanmıyor neresi prematüre bunun diyor çok edepsiz olmuŞ dedi.Muayaene edene kadar çok zorladı dr.Ayaklarıyla nasıl ittiriyor sıpam.
Aşı olurken çok ağladık bir kaç gün huzursuzluk yaparmış,sanki çok huzurluymuş gibi bu aralar.İyice yandık yani:18:
B
AŞKİTOM mesajıma cevap verdiğin için saolasın arkadaşımKimse cevap yazmak istememiş bana
Mesajını okuyunca hemen calpol vermeye gittim.Ama malesef calpolü dolaba koymuşum,neyse gelir gelmez verdim şimdi uyuyor inşallah sorun çıkmaz.
ne aşkk beeeeedoruk naber kuzuuuuu...
saat 18 den sonrası bana zaman geçmiyor yaaa....hergece 9 yıldır aynı heycanla aynı adam beklenirmi yaa
bazı dr lar 9 ayda yapılacak hepatit aşısını 6ç. ayda yapıyolar o yüzdne 1 yaşın akadar çağırmıyolar bazılarıda hepatit aşısını 9. ayda yapıyolarcanım bize 9. ayda gel dediler aşı için sizin niye 1 yaşında gel dediler
canım ya çok geçmiş olsunnnn ufffkızlar canım çok sıkkıın
kontrole gittim içeride kanlar vardı hala çıkamamış 80 gündür yarın anesteziyle bayıltıp bir nevi küretaj yapacaklaryahu benim bu kadın doumcuyla hukukum hiç bitmeyecek mi?
küfür edecem şimdi sanahaaaacanommmm özledim kız seni valla bugün arıyacaktım eşim gelince .ama malum karma karışıgız iyisin demi canım.
ondada parça kalmıştı canım hatrlıyorum bennnkirpimmm çokkk geçmişş olsun cnmm yaaa wavyde kürtaj oldu doğumdan sonra ama sorunu neydi hatrlayamadım cnm
kalabalık birgeceee ama ses yokk
firdosss iyigecelerrr...............
cok gecmıs olsun cnm.ıns yı olurlar 3 udeiyi akşamlar herkeze .
çok gerginim ve bitkinnnn berkin ateşi 39 çıktı biraz düşürdük ama bu gece yandık berk kolay kolay ateşlenmez ama ateşlendimide 37 ateş arkanı dön 39 oluveriyor inşallah daha yükselmez egeyle emreyi yıkadım o hengamenin arasında emre kustu bugün kulaklarının içine kadar okadar silmeme ragmen kusuk kokuyordu yada ben sabahtan beri kusuklarla ugraşmaktan burnumun ucunda kaldı koku
inşallah güzel bir uyku çekerler yoksa hem berk hem onlar yandım.
bence beklememk lazım ates cok onemlınormalde 39 da götürüyorum ama duşa soktum dolven verdim beklemek lazım bir iki saat içinde tekrarlarsa mecbur gidecegiz burda ege ünüversitesi var doğru düzgün ilgilenmezler çıldırıyor insan behçeyuza götürsem insan yıgını sağlam adam hasta olur çıkar o yüzden sonuna kadar dayanıyorum.
firdoşçum bende katılıyorum sana her bebegin gelişimi farklıdır benimkiler kardeş oldukları halde hatta doğduklarında ikisidde 2500 kiloydu bir cm vardı aralarında ama şimdi aralarında 1 kilo 3 cm var biri daha haraketli biri yerinden kıbırdamıyor bunlar kardeş heleki erkenden doğmuş bir bebekle zamanında doğmuş bir bebegi kıyaslamak resmen cahillik ki 1500 dogan bebişlerimiz bile normal kiloyla doganbebekleri yakalamak üzere allahım sağlık versin kilo hiç birşey eninde sonunda büyüyüp kiloları alıp boyları atıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?