Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

nefescim gerçi sen bizden daha tecrübelisin zaten böyle durumlarda sakin olmak lazım yavaş yavaş alışırım ben de umarım paniğim biraz çünkü geçen aşısında ateşlenick diye korktum kayınvalideme o kadar duyurdum da yine kalmadı ama Allah yardım ediyo iş başa düşünce
eylülcüğüm teşekkürler paylaşım içinn
rica ederim canım

bu kadan şeyi hangi ara yazdınız yahu..oku oku bitmedi..Artvinli bu kahvaltı karışımlarına keçi sütü de ekleyebilirsin..ya da devam sütü..eğer Yağız da bizimkiler gibi biberon almıyorsa mamayla yap bence..

bez olayına gelince bizde prima kullanıyoruz..4+ olanını..kiloya göre ama bizim Kağanın popişi şişko biraz

Doruk noldu kız,birşey mi kaçırdım ben

Almina,Burcu ve Nero Maaşallah bebişlere

Dırımcım ben yeşil mercimek yemeğini şöyle yapıyorum..içine patlıcan ve nohutta katıyorum..kaynanamdan öğrenmiştim çok güzel oluyor..

Eylül paylaşımın güzel canım sağol ama beni bu konu çok yoruyor ya..annelerimiz bizi pirinç unuyla beslemiş..dün marketteki kız bana ne dedi biliyor musun?abla bu ne ya,sen hepsini mi yediricen bebeğe,pirinç unu yap ver:))..abartmışmıydım acaba bilmiyorum..ayy 1 yaşına gelsek de bazı yasaklar kalsa dimi:)..

bide kızlar ahkam kesmek gibi olmasın ama bebeklerimizi başkalarının bebişleriyle karşılaştırmamak lazım..hepsinin gelişimi farklı..ikizlerin bile farklı düşünün..hele de biz prematüre anneleri bunu asla yapmamalıyız..bazı bebişlerimiz 2500 üstü doğdu bizimkiler 1500 falan..ama bakıyorum yinede Maaşallah bütün miniklerimiz iyi atılım yaptı boyda ve kiloda bence

Son düzenleme:

firdoşçum bende katılıyorum sana her bebegin gelişimi farklıdır benimkiler kardeş oldukları halde hatta doğduklarında ikisidde 2500 kiloydu bir cm vardı aralarında ama şimdi aralarında 1 kilo 3 cm var biri daha haraketli biri yerinden kıbırdamıyor bunlar kardeş heleki erkenden doğmuş bir bebekle zamanında doğmuş bir bebegi kıyaslamak resmen cahillik ki 1500 dogan bebişlerimiz bile normal kiloyla doganbebekleri yakalamak üzere allahım sağlık versin kilo hiç birşey eninde sonunda büyüyüp kiloları alıp boyları atıyorlar.

Merhaba kızlar

İnanmıyorum dünden beri 20 sayfa gitmiş hay masaALLAH oku oku bitmez valla bizimkileri salincakta uyuttum bir cay yapım gelim merak ettim

birsencim senin yazıyı okuduktan sonra yüregime bir öküz oturdu anam ben şu halleriyle isyanlardayım bugün kapıyı çekip kaçasım geldi deliriyorum sandım amanınnnnn bide bu hallerini düşünemiyorum egemin senin ömerle aliyi solluyacagına eminim şimdiden örümcekten eli neye yetişse indiriyor yetişemessede kıyameti koparıyor emreyede öğretir vah anam vah yandık ahhh ben berkimin bebekligini istiyorum hiç bilmemki bir şeyim yerinden oynasın çekmecemi açsın merakediyorsada izin isterdi ama geçmişe mazi deniyor

cano ne edion kız....
bugün kociş senin herüfü soruyodu napio die. dedimçok merak ediosan ara konuş hocişinle:)))ararım didi...
yoğurt mayalayıp geliom kızlar...
iyi ya kocişim 7 gün çalışıyo vallaha çalışmaktan heba oldu para yine yetmiyo yine yetmiyo pöffff
aramamış bu arada sordum arasın çabuk söyle hahahha
amanın amamnınn maşallahhhh 17 ayınıda beraber kutlayalım hatta 7 yaşınıdaaaa
canım benimm aramız hep böyle sıcak olsun hepinizle gerçi artvinli beni pek sevmiyo ama her lafı pat diye söylüyomuşum bak birazdan onada yorum yapıp kızdırıcam hahaha
Eki Görüntüle 117245 Eki Görüntüle 117244

grili olan incim gülen yüzlüm teyzeleri........

diğeri yaramazım ipek....
amanınnn ne güzel kıcçele rbunlar böyleee kız senlede bi tanımaşadıki şunları bi ısırayımmmm
yavrukirpicim,annem erken girmişti menapoza..41 yaşındaydı,lise sondaydım o zaman zaten..

Maşallah kuzulara

ben de koyayım

çok güzellerrr maşallahhh kuzularaaaa
kiloları gayet güzel maşallah maşallahhh
bu arad kuzuma geçmiş olsunnnn
kızlar bizde cumartesi tartılduk
devrim 8 mustafa kenmal 9 kilo olmuşşşşş
ayyyy yesinlerrr çok güzel bunlarda yaaa
bu topiğin kuzularıda pek melekkkkk
hoş geldin ttalım aramızaaa
hayırlı doğumlarr bötle bişi yaşamadım ama umarım ciddi bi sorun değildirrr
eğik bacak tek bebeklerdede oluyo hemen alçıya alıp düzeltiyolar ama kokrma yaniiii
şimdi kızdırayım senii
ülen kaç aylık annesin bu kaçıncı aşınız burdada defalarca yazıldı hala aşıdan önce ne yapmalıyım diye bize soruyon sonrada cevap vermiyoz diye kızıyon bize
kızım sen artık tecrübeli anne katogorisindesin bu soruyu soran değil cevap veren katagorisinde olmalısın
ki artık aramızda bu soruyu soranda olmasın bence hepimizin en az 1 kez aşı deneyimiz var biliyoruz yani ne yapmamız gerektiğini
hıh kızdınmı bana
hadi hadi içinde kalmasın yaz aklındna geçenleri hahaha
doruk naber kuzuuuuu...

saat 18 den sonrası bana zaman geçmiyor yaaa....hergece 9 yıldır aynı heycanla aynı adam beklenirmi yaa
ne aşkk beeeee
canım bize 9. ayda gel dediler aşı için sizin niye 1 yaşında gel dediler
bazı dr lar 9 ayda yapılacak hepatit aşısını 6ç. ayda yapıyolar o yüzdne 1 yaşın akadar çağırmıyolar bazılarıda hepatit aşısını 9. ayda yapıyolar
bizdede 9 . ay aşısı yapıldı şimdi yaşımızı bekliyoruz
ama güncel aşı takviminde 9. au aşısı var
bu konu bi kere dha tartışılmıştı diğer topikte
canım ya çok geçmiş olsunnnn ufff
seni alttan mı muayne ettilerki ben kontrole gittiğimde alttan bakmamışlardı bana
belki kanaman devam ediyo diye alttan bakmışta olabilirlker
canommmm özledim kız seni valla bugün arıyacaktım eşim gelince .ama malum karma karışıgız iyisin demi canım.
küfür edecem şimdi sanahaaaa
hiç aramıyon beniiiii
kocasının bedavası olanlarrrr size sesleniyom
aslı sen hariçççç
bak bende sizi aramıyacam haaaaaaa

canım bu arada kuzuna çokkk geçmiş olsunnnnn
kirpimmm çokkk geçmişş olsun cnmm yaaa wavyde kürtaj oldu doğumdan sonra ama sorunu neydi hatrlayamadım cnm
ondada parça kalmıştı canım hatrlıyorum bennn
kalabalık birgeceee ama ses yokk

firdosss iyigecelerrr...............

geldik işte sesizmizi veryiyozzzzz

ay kızlar saçlarımı kestiridm bu günn hatta birde perçem bıraktırdım
kocam çok şaşırdı sanırım birazda beğenmediii saçlarımıda küt kestirdimmm biraz uzun küt ama omuzlarıdma

Eylülcüm paylaşım süperdi.Aklıma takıldı ama 7.aydan sonra yumurta sarısı demiş.eeee ben verdim bugün.

Eylül ekmek olarak etinin aldım.Başka çeşit varmıki:26:
Ben bebelacın sitesinde okudum.Bebelac kahvaltının içine peynir,yumurta,pekmez karıştırın diye yazıyordu.İki gündür öyle yapıyorum.Ama yarın ıhlamurla hazırlıycam pekmezde ilave edicem.

FİRDOS canım deden nasıl oldu?Bugün hiç uğramıyınca acaba kötü giden birşeylermi var dedim.
Yağız gece 120 ile 150 cc arası alıyor devam sütünü,anne sütüde alıyor.Ama gün içinde 100 cc kadar veriyorum devam sütünü.
Doğru söylüyorsun devam sütüde mantıklı.

NEFES çok geçmiş olsun berke.Aman ateşi düşsün hemen,ateş olunca bana birşeyler oluyor.Benimde ateşim yükseliyır sanki

Ahanda gidiyorum beennn

Herkese hayırlı geceler:

Aşağıda isimleriini gördüğüm arkadaşalrım.

Sizde yatın uyuyun bir zahmet.Sonra yarın uykusuz kaldık diye şikayet ediyorsunuz

artvinli yok canım ben de başka duymadım sadece etininkini duydum da ondan sordum
ıhlamurla denedim on da sevmediler bunlar dayak istiyo hatta geçen meyveyle sebzeyi karıştırıp melisi kandırdım ama Alminam o kadar iştahlıydı ki anlatamam kızıma ne olduysa düzelir inşallah 1 aydır böyle bu diş de değil yani iştahsız mı olcak ne yemek yemesine bayılıyodum ıhhh ıhhh diye diye zevkle yerdi meleğim ama şimdi nerdeeeeeeeeeeee melis zaten mızmız saatlerce uğraş dur o yüzden ben ne bulsam deniyorum

şişşşttt artvinliiii
bana geld yüüzme bağır çağır sinirini çıkar bendne
biraz daha uğraşayım sneinle hahha
seni kızdırmayı sveiyorum
gitme kızzz 2 gündür gelemiom zatiiiii

nöbetçi anneler hepinize mutlu geceler
bende mama yedirmek için saat bekliyorum uykusuzluktan gözlerim ağrıyor
nefes çok geçmiş olsun ben tepecik çocuktan çok memnunum acilini bilmem ama yenidoğan çok iyi
firdos senin prematüreleri yerim nice 7 yaşlar olsun
artvinli doğru dedin ama yatmak için yatırmak lazım daha mama vereceğim sana iyi uykular
diğer güzeller öpüldünüz

geçmiş olsun diyen herkeze teşekkürederim . şükür ateşimiz şimdilik 37 1 saat oldu düşeli hayırlısı .

biriniz kahvaltı sormuştu ama kim kusura bakmasın unuttum valla kimdi kafa kalmadı ben ikisine bir yumurta sarısı 1,5 yemek kaşıgı labne yada suda bekletilmiş yörsan beyaz peynir ,sırf tahıl olan kahvaltılıklar var onlardan ekliyorum içinede aptamil katıyorum .bazende aptamil koymuyorum ballı tahıllılardan koyuyorum içine onların içinde formül mama var ama artık kuru meyvalardanda katmaya başlıyacagım. bide ben bugün kemik suyu kaynattım belki erken ama ne bileyimalışsınlar yavaş yavaş tatına dedim hergün çorbalarına birer kaşık koysam alışırlar iligide bayagı vardı dur bakalım yiyeceklermi bu aralar pek iştahsız bebişler .

canooo ne küfrediyon kızım eşimin telinden arıyoruz heralde bulabilsem eşimi arıyacagım bugün geldi 8 de ama malesef aramak ne mümkün ama yarın akşam erken dönerse arıyacagım bir konuşama işin olsun o zaman soracagım sana ben

cok gecmıs olsun cnm.ıns yı olurlar 3 ude

bence beklememk lazım ates cok onemlı

nefescım saol yorumun ıcın ama sanırım pek okumadın yada gozunden kacırdın.
ben dıger bebekelrle kıyaslamadım bnm bebıserı sızınkıler 7 ve uzerı bnmkıler 6 larda dedım ve dedıgınız gıbı hepımızınkıler prematur acaba bnmkıler gerıdenmı gelıorlar demek ıstedım.
ve yazmıs ldugun cahilik lafınada ıcerledım.ayrıca cahıl bı ınsan oldugumuda dusunmuyorum.
genede yorumun ıcın saol.bıraz kırıldım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…