NERO_KA
Bende aynen sinir oluyorum çıkmayan lekelere
Bendemi kaynatsam acaba,dün çorba yedirirken yeni eşofmanımız ilk giymede lekelendi sinir oldum bugün yıkadım çıkmamış.:44:
Canım kahvaltı tarifi için saolasın.Peki ıhlamuru akşamdan demlesem olurmuki,birde ıhlamuru tazemi yapıyorsun?Yani yaptığını kaç gün veriyorsun?
cnm kaynat lekeliileri çıkarben sizin zamanınızda normal detarjana geçmiştim..
kahvaltı ıhlamuru için 1 çay bardağı su kanat içine bir iki yaprak ıhlamur at ağzına ça tabağı kapat...demlensin....öle yap taze taze ver cnm
kızlar canım çok sıkkıın
kontrole gittim içeride kanlar vardı hala çıkamamış 80 gündür yarın anesteziyle bayıltıp bir nevi küretaj yapacaklaryahu benim bu kadın doumcuyla hukukum hiç bitmeyecek mi?
kızlar canım çok sıkkıın
kontrole gittim içeride kanlar vardı hala çıkamamış 80 gündür yarın anesteziyle bayıltıp bir nevi küretaj yapacaklaryahu benim bu kadın doumcuyla hukukum hiç bitmeyecek mi?
kirpoş çok geçmiş olsun canım ya..inşllah kolayca atlatırsın...
erenzeyno allah yardımcın olsun. şu bebeler dişleri bi çıkarsa artık ya hepberaber feraha ersek...
nero geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin hastayken çocuklara bakmak da çok zorselam hatunlar.......herkez iyimi bakalım......
dün bizimde kontrolümz vardı.iyilermiş çok şükür gelişimleri...
kızlar inanılmaz bir soğuk alğınlığı ve mikrop varmış çocuklarda dr dedi çok dikkat edin çok salgın kalabalık yerlere çıkarmayın gripli insanlara dikkat edin hastanede oda kalmadı bu hafta dedi.....
bende boğazlarım geçmedi bu sabah dr gittim kronik faranjit varmış birsürü ilaç verdi yolladı aman en kısa sürede geçer inşallah çok sinir bu boğaz acıs
nefes kuzum iyi haberler ile inşallah.......
canım calpol verdin belki de ama ben yine de söyliyim ben ateşini ölçüyorum benimkiler de sadece 6 ayda o da melis ateşlendi 37.5 du aslında ateş de sayılmaz ama ben sadece o zaman verdim aslında doktor 38 de ver dedi ama tedirgin oldum napıyımSelam arkadaşlar
Aman geçmişi okuyayım dedim biraz,ne çok yazışmışsınız yaw.
Hepsini bitiremedim,çok işim var.Yağızı uyuttum tam temizliğe giriştim sıpa 30 dk.sonra uyanmış pöf.
Kızlar bugün aşıya götürücez yağızı,ateş yapıyormu bu ayki aşıYapmıyor diyin lütfeeeeeeen
Bende 2 gündür yağıza kahvaltı vermeye başladım.Dün bebelac kahvaltı hazırladım 2,5 kaşıktan içine tuzu alınmış peynir koydum ,bugünde yumurta ekledim.Yarında pekmez eklerim.
Siz nasıl hazırlıyorsunuz kahvaltılarını.Acaba bebelac kahvaltısının içine ağırmı gelir koyduklarım?
Hepinizi öptüm yine gelmeye çalışırım
aslı maşallah iyi kiloları az değil bizim doktor boyuna göre yorumluyor sen de öyle düşün çünkü bizimkiler hem ikiz hem erken doğdularherkese selamm...
dün gece hiç uyumadık desem yeridir. beren ağlama krizleri geçirdi ve hiççç uyumadı. ateşi yok gazı yok ne mama ne uyku.. aman allahım altını açıom susması lazım ne mümkün.... sabaha zor çıkdık.. hemen hazırlandık düşdük dr yoluna... dr muayene etti. kulağında hafifi bir kızarıklık var dedi. birazda karnı gergin gazı olabilir dedi. tahilil istemiyorum şimdidlik ama 1 2 gün daha devam edrse geitirin dedi. iremde üşütmüş yavrum.göz damlası aferin bide augmentin verdi.bol bol serumfizyolojik uygula dedi..şimdi ikiside uyuyor.. beren geceden sonra tüm gün uyur sanırım. bende çok hastayım....nolucak halimiz bilmiyorum...
bu arada irem 7 beren 7900 kg mış. iyi dedi ama bana irem az gibi geldi yemio zaten eşşek hiçbişi((
canım Allah tamamına erdirsin inşallah... çok şükür ki çağresi olan şeyler benim başıma gelmedi ama bir arkadaşa bir ayağı kısa demişler başka doktora gitmiş anne karnında gelişimini tamamlamadan öyle olur demiş doktor hatası da olabilir doğru da olabilir ama Allah başka dert vermesin inşallah bişey çıkmaz yine de onların en ufak bi sıkıntısı bizi de üzer tabimerhabalar herkese bende ikiz kızlarıma hamileyim.28+5 günlük karnımda kıpır kıpırlar ne güzel duygular yaşatıyolar bana.sizler bu günleri geçirdiniz.ne güzel.ben çok heyecanlanıyorum.çok merak ediyorum.nasıllar diye.herkes bakım konusunda gözümü korkutyolar.ama ben korkmuyorum.inşallah uslu olurlarda beni üzmezler.
canım hiç canını sıkma kiloları çok iyi benimkiler senden 1 ay büyük ve 36 haftalık doğdu yine de 7 kilo civarı yani seninkiler de az değil çok şükür hem resimlerde tombik tombikler yerim onları ben zayıf deme onlaraya solebı baktımda sızın bebıslere aramızda ğek bı zamanda yok sızınkıler 7 kg ve ustu ıken 4 numara beze gecmıs ıken bnmkıler neden 6 larda kaldılar ve 3 numarayada yenı gectık zayıfmı gıdıo bnmkıler yaw
canım inşallah bir an önce iyileşirler Allah kolaylık versin bizde de aynen çamaşır birikiyo kurutma kullanmıyorum ama karşı komşum sağolsu bazen işe götürüyor çok da güzel oluyor sanki yenilenmiş gibi hem de mis gibi kokuiyigünler herkeze
malesef sonuçlar yarına kaldı vermemişler bugün yarında eşim şehirdışında kim alacak sonuçları onuda bilmiyorum
emreyle egeyi biraz doğrulttum diye sevinirken berk sabah altıda bir kalktı istifraediyor wc yetişemiyecek durumda offf kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde yavrum bişeyde yemiyor içmiyor
biraz evel hepsini uyuttum iki lokma bişey yiyorum hemde size bakayım dedim .işim bir dünya berkten dolayı banyo azına kadar çamaşır perdelere kadar battı allahım yardım etsin bana berkimde hemen iyleşsin
canım doktora gitmişsiniz yağıza maşallahKızlar bu sabah yağıza peynir yumurta sarısı verdim.Yarında pekmez vericem.
Siz nasıl hazırlıyorsunuz kahvaltılarını?
Birde artık çorbalrına bebek ekmeği koyuyorum.
Artık ekgıdaya geçtik ya,çamaşırlardaki lekeler çıkmıyor sabun tozuyla.
Siz sabun tozuna devammı ediyorsunuxz?lekeri nasıl çıkarıyorsunuz?
cnım benimki de yapmaya başladı bu ağlamaları ama ben diş miş göremedim belki de ben anlamıyorumben hala sabun tozuna devam edıorum cnm
ya bu kıza ne oldu ya anlamadım agızdan tukurukler masallah selale gıbı akıo el devamlı agızda bı sınırlı bı ofkelı aglıo uyurken aglarmı bı bebekya gozler kapalı uyuyo ama aglıo ates yok yada herhangı baska bısey
sınır oldum ya bı bebek uyurken gozu kapalı aglarsa naparsın ona delı olcam :95:
kızlar canım çok sıkkıın
kirpimmm çokkk geçmişş olsun cnmm yaaa wavyde kürtaj oldu doğumdan sonra ama sorunu neydi hatrlayamadım cnm
iyi akşamlar herkeze .
çok gerginim ve bitkinnnn berkin ateşi 39 çıktı biraz düşürdük ama bu gece yandık berk kolay kolay ateşlenmez ama ateşlendimide 37 ateş arkanı dön 39 oluveriyor inşallah daha yükselmez egeyle emreyi yıkadım o hengamenin arasında emre kustu bugün kulaklarının içine kadar okadar silmeme ragmen kusuk kokuyordu yada ben sabahtan beri kusuklarla ugraşmaktan burnumun ucunda kaldı koku
inşallah güzel bir uyku çekerler yoksa hem berk hem onlar yandım.
sen sen alişe ömere kızmışsın ama be okudukça güldüm uzaktan izlemek güzel oluyo çok şükür ki lavaboya atmışlar topu bizimkiler klozete atarlar belki de
canım inşallah düşer ateşi ateş kaçtan sonra doktora götürüyosun
valla eylülcüğüm banyoya girmelerine fırsat versem onuda yaparlar...
ruhummm çok yoruluyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?