Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

femalexxim,hoşgeldin

oleyy kızımdan sonra oğlumun da adaşı var demek

evet canım annemin adı ayşe eşimin adı nuri o yüzden kızımın adı ayşenur yani hayattaki en değerli iki varlığımın birleşimi..iş yerimizin adı çınar eşimin ailesi emiroğullarından o yüzden oğlumun adı çınar emir ama biz çınar adını kullanıyoruz şimdilik ilerde kendi bilir..

hoş geldin burçincim .diş buğdayı fotolarınada baktım geçen allahım nazarlardan saklasın kuzularını pek tatlılar ama annenin güzelligide gözden kaçmadı hani

Canan masaALLAH kuzuna
DArısı bizlerin basın

Bu arada benim kız emekleyeme basladı oglum cabalıyo ama bakalım

Burcin hosgeldin canım bende vın kullanıyorum gayet iyi nerdeyse 2 aydır hiç sorun olmadı..

Nefes cok geçmiş olsun canım inş oglundada bir sorun cıkmaz Rabbim hep güzzel günlerini göstersin..

Uyudular dedim tekrar uyandılar hala uyumadı salla sallla benim basım döndi onlar uyumuyo

Son düzenleme:

Amin femalexx cim .Çınar'ım 4 ayak üzerinde duruyor zaman zaman ama fazla duramıyor hemen yayılıyor yere..

Almina'm da henüz bu tür bir faaliyet yok...

( sanki bu fotoyu buraya 2. kez koymuşum hissine kapıldım ama geçmişe tekrar bakamıcam,kusura bakmayın )

10 ayın içindeyiz canım ayın sonunda 10 bitip 11e giricez..ama sanırım benimkinin biride emeklemeden yürüyecek...diğeri emekliyor...

canım bişey almak istediğinde ne yapıyor almak için gitmek istemiyo mu merak ediyorum benim kızlardan biri de çok üşengeç de

benimkiler de 2 isimli :)

Ama Almina ve Çınar ı kullanıyoruz..Kızım Selin Almina,oğlum da Serkan Çınar...

hiç kimseyle bir tartışma yok.
kilo konusunu açan bendim ama kıyaslama yapmadım sadece görüş almak istedim.firdos un yadığı yorumun konusu bana ait olduğu için cahil lafı bana geldi.
haklısın kafa dağıtmaya giriyoruz buraya hiçbirimizin amacı tartışmak deil ama kafa dağıtmak adınada herşeyi söylemememiz lazım söylediğimiz lafların nereye ve kime gittiğini gözden geçirmek lazım.birbirimizin yazdığı yorumları malum bebeklerle kafamız yoğun okuduğumuz yorumlara pek dikkat edemiyoruz.
kuzularına tekrar çok geçmiş olsun bidahaa gelmesin inşallah...

ben de vın istiyorurm senin tarifen nasıl ne kadar ödüyosun canım sınırı aşarmıyım merak ediyorum o zaman çok yüklü geliyo diyolar da gerçi ben pek bişey indirmem

canım bişey almak istediğinde ne yapıyor almak için gitmek istemiyo mu merak ediyorum benim kızlardan biri de çok üşengeç de

ayyy gözüne birşey kestirsin gider mutlaka alırlar,yuvarlanır,sürüklenir ama alırlar.yani her yol mübah...çok zorlanırsa ki bunu biri yapıyor çığlık kıyamet bağırır. özellikle ben laptopu ne zaman elime alsam ortalık karışıyor...canım benimkiler tembel yaa..

Ah canım ya ne kadar üzüldüm anlatamam hele böyle söylemen Rabbim melekleriyle yardıme tsin herkese ...

ay evet Almina da başladı şimdi laptop yasak bana sanki kurcalıycam diye can atıyo tuşlara basıyo basıyo ekrana bakıyo sanki bişey beceriyomuş gibi çok komik oluyolar

hoş geldin burçincim .diş buğdayı fotolarınada baktım geçen allahım nazarlardan saklasın kuzularını pek tatlılar ama annenin güzelligide gözden kaçmadı hani
canım benim çok teşekkür ederiz..Allah hepimizin kuzularını nazarlardan esirgesin inşallah ..
anneleri de seni çok öpüyor bu arada utandıııı
10 ayın içindeyiz canım ayın sonunda 10 bitip 11e giricez..ama sanırım benimkinin biride emeklemeden yürüyecek...diğeri emekliyor...
benim de oğlum o durumda canım..biz de 15 aralıkta 10 ayımızı bitirdik ama tık yok tembelde..ama babaları da markete arabayla gider yani o derece tembeldir..ona benzedi diyoruz napalım..
hoşbulduk cnm..bakalım inşallah..
maşallah canım..

ben cevap veriyim hemen ııhhhh ıhhh ıhhhh diyor uzanıyor olmadı yatıp yuvarlanıyor daha da olmadı kardeşi getiriyor zaten..bnm oğlum maşa varken elini ateşe sokmayanlardan :))

burçin çok güldüm ne zeki çocuk kardeşini kullanıyo bu yaşda

yaaa sorma muzurlukta şirket kurmakta üstlerine yok..geçenlerde arkadaşlarımız geldi oturmaya 6 aylık bebekleriye beraber..çocukta yavrum bonus kafa gibi maşallah pek tatlı..haliyle kucağıma aldım sevdim..yere bırakır bırakmaz ayşenur kolundan çekip çınara uzattı çocuğu çınar da bi asıldı ki saçlarına sorma..bir avuç saç yolmuş serseri..kendi başına nasıl gidecek iki bağırdı kardeşi getirdi kurbanı nasılsa :))

ayy bu arada benimkiler baba, dede, anne, mama, gel, vak vak, baaaaakkk, haaaammm, miyav miyav demeye başladı..çok şekerler çok seviniyorum anneeee demelerine çoookkk..

Maşallah,darısı bizim sıpaların başına inşallah

yürüteç vs kullanmışmıydın ?
teşekkür ederim canım darısı başınıza
evet yürüteç kullandım 5 aylık felanlardı yada daha erkendiler başladım bindirmeye
çok teşekkürler canım darısı başına
diş buğdayınız tekrar hayırlı olsun baktim resimlere
çıkartır canım diş ya geç çıkan diş daha iyimişş
aynı sorunları hepimiz yaşıyoz vallaha
öyle böylşe büyüyecek veletlerrrr
canancım maşallah devrime darısı oğluşuna ; bize ;tüm bekleyen annişlere
bu arada kızın maşallah kilo almaya başlamış çok sevindim tatlım
sağol canım oğlum tembel şimdilik umarım oda atak yapar hahah
evet ya kızım 1 ayda yarım kilo almış çok ama çok mutlu oldum aylar sonra işstahımız bir nebzede olsa düzeldi
bide geceleri kaşık maması yapıp uykularında yedirmeye başladım sanırm onunda etkisi oldu birazz
hoş geldin canımmm
çok sağolasın yürürler ya acele etme beimde oğlan tembel hala sıralıyo ama ayağa kalkınca oturmayı hala beceremiyor innaki çok komik hahaha
Allah seni ne yapmasın ben de diyodum ki laflarından bugün nasiplenmedim gene bişey buldun söyliycek :90:
ayy yerimseni yaaa
aşk olsun o kadar sivri dillmiyim ben
sevdiklerimle uğraşıyom biraz hepsi buuuu
maşallah kuzuma benim 11 aylık çokiyi
:))99))
sağol canımmm
darısı sizlere artık sizlerdne de duyalım yürüme müjdeleirniiii
seninde kıza maşallah oğlanlar hep tembel sanırımmm

ayy bu bebeleirn hepsi laptop deliis yaaa
klavyedeki tuşları sökmeye bayılıyolarrrrr

ay kızlar yarın aşure yapacam yorucu bi günolacak
sabah kalkayım banyomu yapayım abdestimi alayım başlıyayım aşuremi yapmayaaa
hepiniz davetlisnizzzzz
eylül sen nerde oturuyodun ben bunu daha öncede sormuştum ama cevabını unutmuşum kusurabakmaaaaa

ay alemsin burçin çok güldüm snein çınaraaa
hemeh herşey için ayşenuru kullanıyor haaa
ayy bide miyav diyolar ha
hahha çok şirinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…