femalexxim,hoşgeldin
oleyy kızımdan sonra oğlumun da adaşı var demek
seninkiler kaç aylık oldu ki canım
nefes geçmiş olsun kuzuna...bence düşer ateşi zaten gerekeni yapmışsın...gerçekten aciller insanı daha çok hasta ediyor...
canan hadi gözün aydın...benimkiler çok tembel yaaa. hiçbir ativite yok sürünerek emekleme dışında....
Alminacım kuzuların çok tatlı maşallah...Allah uzun ömürler versin hepsine....
diğer arkadaşlardada atladığım birşey varsa kusura bakmasınlar hepsini okuyamadım...
10 ayın içindeyiz canım ayın sonunda 10 bitip 11e giricez..ama sanırım benimkinin biride emeklemeden yürüyecek...diğeri emekliyor...
evet canım annemin adı ayşe eşimin adı nuri o yüzden kızımın adı ayşenur yani hayattaki en değerli iki varlığımın birleşimi..iş yerimizin adı çınar eşimin ailesi emiroğullarından o yüzden oğlumun adı çınar emir ama biz çınar adını kullanıyoruz şimdilik ilerde kendi bilir..
iyi akşamlar herkeze .
çok gerginim ve bitkinnnn berkin ateşi 39 çıktı biraz düşürdük ama bu gece yandık berk kolay kolay ateşlenmez ama ateşlendimide 37 ateş arkanı dön 39 oluveriyor inşallah daha yükselmez egeyle emreyi yıkadım o hengamenin arasında emre kustu bugün kulaklarının içine kadar okadar silmeme ragmen kusuk kokuyordu yada ben sabahtan beri kusuklarla ugraşmaktan burnumun ucunda kaldı koku
inşallah güzel bir uyku çekerler yoksa hem berk hem onlar yandım.
normalde 39 da götürüyorum ama duşa soktum dolven verdim beklemek lazım bir iki saat içinde tekrarlarsa mecbur gidecegiz burda ege ünüversitesi var doğru düzgün ilgilenmezler çıldırıyor insan behçeyuza götürsem insan yıgını sağlam adam hasta olur çıkar o yüzden sonuna kadar dayanıyorum.
firdoşçum bende katılıyorum sana her bebegin gelişimi farklıdır benimkiler kardeş oldukları halde hatta doğduklarında ikisidde 2500 kiloydu bir cm vardı aralarında ama şimdi aralarında 1 kilo 3 cm var biri daha haraketli biri yerinden kıbırdamıyor bunlar kardeş heleki erkenden doğmuş bir bebekle zamanında doğmuş bir bebegi kıyaslamak resmen cahillik ki 1500 dogan bebişlerimiz bile normal kiloyla doganbebekleri yakalamak üzere allahım sağlık versin kilo hiç birşey eninde sonunda büyüyüp kiloları alıp boyları atıyorlar.
hiç kimseyle bir tartışma yok.canım bu yazına bir anlam veremedim ben senin böyle birşey yazdıgının bile farkında deyilim arakadaşımın yazısına cevap verdim sadece sizin aranızda bir atışma varsa bilemem ben bunu .
hepimiz sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz anlamaya çalışıyorum ama lütfen her yazılanın altında birşey aramayalım yada niçin ve kime yazıldıgını anlamadan akrasifleşmeyelim yada içerlemeyelim kafa dagıtmaya giriyoruz buraya aa bu bunumu düşünecek bu bunamı kırılacak diye kasmaya deyil
Canan masaALLAH kuzuna
DArısı bizlerin basın
Bu arada benim kız emekleyeme basladı oglum cabalıyo ama bakalım
Burcin hosgeldin canım bende vın kullanıyorum gayet iyi nerdeyse 2 aydır hiç sorun olmadı..
Nefes cok geçmiş olsun canım inş oglundada bir sorun cıkmaz Rabbim hep güzzel günlerini göstersin..
Uyudular dedim tekrar uyandılar hala uyumadı salla sallla benim basım döndi onlar uyumuyo
canım bişey almak istediğinde ne yapıyor almak için gitmek istemiyo mu merak ediyorum benim kızlardan biri de çok üşengeç de
bende aynen öyle sandım canım...
6 senenin ardından gelen ailenin ilk ikiz bebekleri kucaktan düşmeyecek diye hayal ederken şimdi kızlarım günlerinin yarısını kucağa alınmak için ağlamakla geçiriyorlar..
ayyy gözüne birşey kestirsin gider mutlaka alırlar,yuvarlanır,sürüklenir ama alırlar.yani her yol mübah...çok zorlanırsa ki bunu biri yapıyor çığlık kıyamet bağırır. özellikle ben laptopu ne zaman elime alsam ortalık karışıyor...canım benimkiler tembel yaa..
canım benim çok teşekkür ederiz..Allah hepimizin kuzularını nazarlardan esirgesin inşallahhoş geldin burçincim .diş buğdayı fotolarınada baktım geçen allahım nazarlardansaklasın kuzularını pek tatlılar ama annenin güzelligide gözden kaçmadı hani
benim de oğlum o durumda canım..biz de 15 aralıkta 10 ayımızı bitirdik ama tık yok tembelde..ama babaları da markete arabayla gider yani o derece tembeldir..ona benzedi diyoruz napalım..10 ayın içindeyiz canım ayın sonunda 10 bitip 11e giricez..ama sanırım benimkinin biride emeklemeden yürüyecek...diğeri emekliyor...
hoşbulduk cnm..bakalım inşallah..Canan masaALLAH kuzuna
DArısı bizlerin basın
Burcin hosgeldin canım bende vın kullanıyorum gayet iyi nerdeyse 2 aydır hiç sorun olmadı..
Nefes cok geçmiş olsun canım inş oglundada bir sorun cıkmaz Rabbim hep güzzel günlerini göstersin..
Uyudular dedim tekrar uyandılar hala uyumadı salla sallla benim basım döndi onlar uyumuyo
maşallah canım..
canım bişey almak istediğinde ne yapıyor almak için gitmek istemiyo mu merak ediyorum benim kızlardan biri de çok üşengeç de
canım benim çok teşekkür ederiz..Allah hepimizin kuzularını nazarlardan esirgesin inşallah..
anneleri de seni çok öpüyor bu arada utandıııı
benim de oğlum o durumda canım..biz de 15 aralıkta 10 ayımızı bitirdik ama tık yok tembelde..ama babaları da markete arabayla gider yani o derece tembeldir..ona benzedi diyoruz napalım..
yani tamam oldu o zaman..benimkide babaya çekmiş demekki. benim eşimde mesleği hariç herşeyini birilerine yaptırı..ampül bile değiştirmez yani o kadar :)))))
burçin çok güldüm ne zeki çocuk kardeşini kullanıyo bu yaşda
teşekkür ederim canım darısı başınızaMaşallah,darısı bizim sıpaların başına inşallah
yürüteç vs kullanmışmıydın ?
çok teşekkürler canım darısı başınakızlar uzun bir aradan sonra merhaba..net işim hallolmadı ben de idareten vın aldım bakalım iş görecek mi..
canom çok sevindim maşallah devrim kızımıza..
nefes çok geçmiş olsun canım..Allah kolaylık versin..
geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah..
bizde pek bişey yok değişik..çınarın kusmaları çok azaldı hala dişimiz yok ve emeklemeden yürüyeceğini düşünüyorum çünkü çabalamıyor bile artık emeklemeye..ayakta ya da yürüteçte daha mutlu..yarın kontrole götürücem 10 aylık olduk artık hem reflüyü bi değerlendirelim hem boyunu posunu görelim diye 8. aydan 9a geçerken 1 gr bile almamıştı kuzum bakalım bu ay noldu..
ayşenur da cadılığının yaramazlığının doruklarında tam tersi..sıralıyor pıtır pıtır emekliyor..çok hareketli geçen hafta bizim yataktan düştü şükür bişey olmadı..onda 2 diş var..
ben 11 eşim 10 aylıkken diş çıkarmışız bu durum ırsi sanırım ama dişsiz olduğumuzdan katı ve pütürlü gıdaya geçemiyoruz ne yazık ki..herşey blendırdan geçiyor..ayşenur yine azıcık yiyor da çınar ağzına gelen tek pirinç tanesinden bile kusuyor yavrum ama ben de çok yoruluyorum bu durumdan ve ister istemez 10 aylık oldular ve hep benzer şeylerle besleniyolar çeşit yok diye dertleniyorum..zaten kış olması zorluyor..gaz yapıp midesini ekşiticek diye portakal mandalina veremiyorum elmayı pek sevmiyolar muz bağırsak hareketlerini yavaşlatıyor tüm sebzeler atom bombası kıvamında gazlı..kahvaltı bulamacından sıkıldık..offf napsam bilmem valla..bu beslenme işi sıktı canımı anlayacağınız..bakalım doktor amcamız ne dicek yarın..
bu arada diş partisi yaptık..çok güzel geçti çok keyifliydi herşey..inşallah güzel ağırlayabilmişimdir herkesi..ben çok mutlu çok güzel bir gün geçirdim ama gelen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum..
sizde ne var ne yok anlatın bakalım..gerçi çılgınca uykum var ve asla gece uyumuyo benimkiler ama dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam..
sağol canım oğlum tembel şimdilik umarım oda atak yapar hahahcanancım maşallah devrime darısı oğluşuna ; bize ;tüm bekleyen annişlere
bu arada kızın maşallah kilo almaya başlamış çok sevindim tatlım
hoş geldin canımmmnefes geçmiş olsun kuzuna...bence düşer ateşi zaten gerekeni yapmışsın...gerçekten aciller insanı daha çok hasta ediyor...
canan hadi gözün aydın...benimkiler çok tembel yaaa. hiçbir ativite yok sürünerek emekleme dışında....
Alminacım kuzuların çok tatlı maşallah...Allah uzun ömürler versin hepsine....
diğer arkadaşlardada atladığım birşey varsa kusura bakmasınlar hepsini okuyamadım...
ayy yerimseni yaaaAllah seni ne yapmasın ben de diyodum ki laflarından bugün nasiplenmedim gene bişey buldun söyliycek :90:
:))99))maşallah kuzuma benim 11 aylık çokiyi
sağol canımmmCanan masaALLAH kuzuna
DArısı bizlerin basın
ayyy gözüne birşey kestirsin gider mutlaka alırlar,yuvarlanır,sürüklenir ama alırlar.yani her yol mübah...çok zorlanırsa ki bunu biri yapıyor çığlık kıyamet bağırır. özellikle ben laptopu ne zaman elime alsam ortalık karışıyor...canım benimkiler tembel yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?