Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

çok geçmiş olsun canım.kent hastanesinde çocuk dr cengiz bey var,2 sine toplam 100 tl almışlardı..çok memnun kalmıştık cengiz beyden...

o sırf anne sütü alan bebekler için canım onlar daha geç başlıyor canım yumurtaya ek gıdaya

canancım maşallah nazar değmesinnn ne zaman büyüdüde yürüyo senin doğm yaptığın zamanı hatırlıyorum ufff

çok geçmiş olsun canım.kent hastanesinde çocuk dr cengiz bey var,2 sine toplam 100 tl almışlardı..çok memnun kalmıştık cengiz beyden...

sağol canım . kent hastanesi uzak bize canım şükür şimdilik düştü 37ye bakalım sabha tekrarlarsa kendi dr götürecegim hem gitmemizde lazım zaten 1 yıldır kan idrar vermiyoruz ama sabah salıklı bir çocukla karşılaşmak istiyorum ufaklıklar durmuyor o öyle bitkin mızmız yemiyor içmiyor

canım bu yazına bir anlam veremedim ben senin böyle birşey yazdıgının bile farkında deyilim arakadaşımın yazısına cevap verdim sadece sizin aranızda bir atışma varsa bilemem ben bunu .

hepimiz sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz anlamaya çalışıyorum ama lütfen her yazılanın altında birşey aramayalım yada niçin ve kime yazıldıgını anlamadan akrasifleşmeyelim yada içerlemeyelim kafa dagıtmaya giriyoruz buraya aa bu bunumu düşünecek bu bunamı kırılacak diye kasmaya deyil

kızlar uzun bir aradan sonra merhaba..net işim hallolmadı ben de idareten vın aldım bakalım iş görecek mi..

canom çok sevindim maşallah devrim kızımıza..

nefes çok geçmiş olsun canım..Allah kolaylık versin..

geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah..
bizde pek bişey yok değişik..çınarın kusmaları çok azaldı hala dişimiz yok ve emeklemeden yürüyeceğini düşünüyorum çünkü çabalamıyor bile artık emeklemeye..ayakta ya da yürüteçte daha mutlu..yarın kontrole götürücem 10 aylık olduk artık hem reflüyü bi değerlendirelim hem boyunu posunu görelim diye 8. aydan 9a geçerken 1 gr bile almamıştı kuzum bakalım bu ay noldu..
ayşenur da cadılığının yaramazlığının doruklarında tam tersi..sıralıyor pıtır pıtır emekliyor..çok hareketli geçen hafta bizim yataktan düştü şükür bişey olmadı..onda 2 diş var..
ben 11 eşim 10 aylıkken diş çıkarmışız bu durum ırsi sanırım ama dişsiz olduğumuzdan katı ve pütürlü gıdaya geçemiyoruz ne yazık ki..herşey blendırdan geçiyor..ayşenur yine azıcık yiyor da çınar ağzına gelen tek pirinç tanesinden bile kusuyor yavrum ama ben de çok yoruluyorum bu durumdan ve ister istemez 10 aylık oldular ve hep benzer şeylerle besleniyolar çeşit yok diye dertleniyorum..zaten kış olması zorluyor..gaz yapıp midesini ekşiticek diye portakal mandalina veremiyorum elmayı pek sevmiyolar muz bağırsak hareketlerini yavaşlatıyor tüm sebzeler atom bombası kıvamında gazlı..kahvaltı bulamacından sıkıldık..offf napsam bilmem valla..bu beslenme işi sıktı canımı anlayacağınız..bakalım doktor amcamız ne dicek yarın..

bu arada diş partisi yaptık..çok güzel geçti çok keyifliydi herşey..inşallah güzel ağırlayabilmişimdir herkesi..ben çok mutlu çok güzel bir gün geçirdim ama gelen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum..

sizde ne var ne yok anlatın bakalım..gerçi çılgınca uykum var ve asla gece uyumuyo benimkiler ama dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam..

canancım maşallah devrime darısı oğluşuna ; bize ;tüm bekleyen annişlere
bu arada kızın maşallah kilo almaya başlamış çok sevindim tatlım

nefes geçmiş olsun kuzuna...bence düşer ateşi zaten gerekeni yapmışsın...gerçekten aciller insanı daha çok hasta ediyor...
canan hadi gözün aydın...benimkiler çok tembel yaaa. hiçbir ativite yok sürünerek emekleme dışında....
Alminacım kuzuların çok tatlı maşallah...Allah uzun ömürler versin hepsine....
diğer arkadaşlardada atladığım birşey varsa kusura bakmasınlar hepsini okuyamadım...

femalexxim,hoşgeldin
oleyy kızımdan sonra oğlumun da adaşı var demek

seninkiler kaç aylık oldu ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…