- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
normalde 39 da götürüyorum ama duşa soktum dolven verdim beklemek lazım bir iki saat içinde tekrarlarsa mecbur gidecegiz burda ege ünüversitesi var doğru düzgün ilgilenmezler çıldırıyor insan behçeyuza götürsem insan yıgını sağlam adam hasta olur çıkar o yüzden sonuna kadar dayanıyorum.
Eylülcüm paylaşım süperdi.Aklıma takıldı ama 7.aydan sonra yumurta sarısı demiş.eeee ben verdim bugün.
Eylül ekmek olarak etinin aldım.Başka çeşit varmıki:26:
Ben bebelacın sitesinde okudum.Bebelac kahvaltının içine peynir,yumurta,pekmez karıştırın diye yazıyordu.İki gündür öyle yapıyorum.Ama yarın ıhlamurla hazırlıycam pekmezde ilave edicem.
FİRDOS canım deden nasıl oldu?Bugün hiç uğramıyınca acaba kötü giden birşeylermi var dedim.
Yağız gece 120 ile 150 cc arası alıyor devam sütünü,anne sütüde alıyor.Ama gün içinde 100 cc kadar veriyorum devam sütünü.
Doğru söylüyorsun devam sütüde mantıklı.
NEFES çok geçmiş olsun berke.Aman ateşi düşsün hemen,ateş olunca bana birşeyler oluyor.Benimde ateşim yükseliyır sanki
çok geçmiş olsun canım.kent hastanesinde çocuk dr cengiz bey var,2 sine toplam 100 tl almışlardı..çok memnun kalmıştık cengiz beyden...
olabilir canım ben sormamıştım sevindim o zaman şimdiden geriliyordum 11 oakta aşı var diyeCanım bizede 9.ayda gelin dediler ama aşı için değil.Boy ve kilo takibi için.
Sizide boy ve kilo için çağırmış olmasınlar..
Aslı huuuuuu aradım açmıyosun.
Yoksa durumdan haberdarım
kızlar bu arada müjdeeee
devrim yürümeye başldıııııı
cok gecmıs olsun cnm.ıns yı olurlar 3 ude
bence beklememk lazım ates cok onemlı
nefescım saol yorumun ıcın ama sanırım pek okumadın yada gozunden kacırdın.
ben dıger bebekelrle kıyaslamadım bnm bebıserı sızınkıler 7 ve uzerı bnmkıler 6 larda dedım ve dedıgınız gıbı hepımızınkıler prematur acaba bnmkıler gerıdenmı gelıorlar demek ıstedım.
ve yazmıs ldugun cahilik lafınada ıcerledım.ayrıca cahıl bı ınsan oldugumuda dusunmuyorum.
genede yorumun ıcın saol.bıraz kırıldım sana.
kızlar bu arada müjdeeee
herkese selamlar...iyi geceler...
öyle bir geçer zamankiiiii
hatırlıyonmu kız doğumumu nasıldı anlatsana ben unuttumda hahaha
oleyy kızımdan sonra oğlumun da adaşı var demekkızlar uzun bir aradan sonra merhaba..net işim hallolmadı ben de idareten vın aldım bakalım iş görecek mi..
canom çok sevindim maşallah devrim kızımıza..
nefes çok geçmiş olsun canım..Allah kolaylık versin..
geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah..
bizde pek bişey yok değişik..çınarın kusmaları çok azaldı hala dişimiz yok ve emeklemeden yürüyeceğini düşünüyorum çünkü çabalamıyor bile artık emeklemeye..ayakta ya da yürüteçte daha mutlu..yarın kontrole götürücem 10 aylık olduk artık hem reflüyü bi değerlendirelim hem boyunu posunu görelim diye 8. aydan 9a geçerken 1 gr bile almamıştı kuzum bakalım bu ay noldu..
ayşenur da cadılığının yaramazlığının doruklarında tam tersi..sıralıyor pıtır pıtır emekliyor..çok hareketli geçen hafta bizim yataktan düştü şükür bişey olmadı..onda 2 diş var..
ben 11 eşim 10 aylıkken diş çıkarmışız bu durum ırsi sanırım ama dişsiz olduğumuzdan katı ve pütürlü gıdaya geçemiyoruz ne yazık ki..herşey blendırdan geçiyor..ayşenur yine azıcık yiyor da çınar ağzına gelen tek pirinç tanesinden bile kusuyor yavrum ama ben de çok yoruluyorum bu durumdan ve ister istemez 10 aylık oldular ve hep benzer şeylerle besleniyolar çeşit yok diye dertleniyorum..zaten kış olması zorluyor..gaz yapıp midesini ekşiticek diye portakal mandalina veremiyorum elmayı pek sevmiyolar muz bağırsak hareketlerini yavaşlatıyor tüm sebzeler atom bombası kıvamında gazlı..kahvaltı bulamacından sıkıldık..offf napsam bilmem valla..bu beslenme işi sıktı canımı anlayacağınız..bakalım doktor amcamız ne dicek yarın..
bu arada diş partisi yaptık..çok güzel geçti çok keyifliydi herşey..inşallah güzel ağırlayabilmişimdir herkesi..ben çok mutlu çok güzel bir gün geçirdim ama gelen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum..
sizde ne var ne yok anlatın bakalım..gerçi çılgınca uykum var ve asla gece uyumuyo benimkiler ama dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam..
nefes geçmiş olsun kuzuna...bence düşer ateşi zaten gerekeni yapmışsın...gerçekten aciller insanı daha çok hasta ediyor...
canan hadi gözün aydın...benimkiler çok tembel yaaa. hiçbir ativite yok sürünerek emekleme dışında....
Alminacım kuzuların çok tatlı maşallah...Allah uzun ömürler versin hepsine....
diğer arkadaşlardada atladığım birşey varsa kusura bakmasınlar hepsini okuyamadım...
kızlar bu arada müjdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?