- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
ne asısı oldunuz cnm ıkıncı sılarmı
Canım öncelikle bez konusunu ben sormuştum.
Ben yağıza bayramdan beri 4 numara kullanıyorum.
Prima pampres 4 numara kullanıyorum.Bezin üzerinde 7/18 kilo yazıyor.
Aşıların ismini sormuşsun.
Hepatit B,çocuk felci,tip B,pentaxim yazmışlar bu aşıları olduk.
6.ayda yapılan aşılar.çok şükürkü bundan sonra 1 yaşına kadar aşı yok,sadece ayda 1 kilo ve takib için getir dediler.
maşallah kuzuma yerim ben onun totosonu
ayyy bilmiyorum valla dr. götüreyim dedim eşim bugün bankalardan çıkamıyor offf her tarafım sorun çocuklarıda bırakacak kimse yok bugün
bide ne oldu tam yemegi yedim kalkacagım telsizden az bi ses geldi bende başta önemsemedim içim rahatetmedi bir gideyim bakayım dedim ne göreyim emre kusuyor kafayıda çevirememiş agzı dolmuş
ayyyy gitmesem çocuk boğulacak neysem onun üstünü deyiştirdim yatakta ne varsa hepsi banyoya banyoya çamaşırdan girilmiyor artık .hatta bugün servis geldi makinanın bir parçasını deyiştirecekti
valla bugün git yarın gel dedim makina boş kalmıyorki nereyede serecegim onca çamaşırı acil bir kurutma makinası lazım bana
çamaşır kurutma makinası kullanan varmı kızlar .çamaşırları yıpratıyor diyorlar doğrumudur
Canım öncelikle bez konusunu ben sormuştum.
Hepatit B,çocuk felci,tip B,pnömokok bu aşıları olduk.
6.ayda yapılan aşılar.çok şükürkü bundan sonra 1 yaşına kadar aşı yok,sadece ayda 1 kilo ve takib için getir dediler.
zıyaretcı bakımından cok berektlıyız masalla :)
ben hala sabun tozuna devam edıorum cnmKızlar bu sabah yağıza peynir yumurta sarısı verdim.Yarında pekmez vericem.
Siz nasıl hazırlıyorsunuz kahvaltılarını?
Birde artık çorbalrına bebek ekmeği koyuyorum.
Artık ekgıdaya geçtik ya,çamaşırlardaki lekeler çıkmıyor sabun tozuyla.
Siz sabun tozuna devammı ediyorsunuxz?lekeri nasıl çıkarıyorsunuz?
merhaba kızlar artık eskisi kadar gündüzleri gelemiyorum...
ben doğdukları günden bugüne kadar sürekligelebiliyordum
ama daha çok yoruyolar beniii
bugün isyan sırası bende artık kitliyorlar benii
tek bir iş yaptırmıyolar.....tek odayı kullanıyorum ama artık bıktırdılar...
balkona gideceğim çamaşır asacağım girerken onlardan kaçmak bi dert
kapıyı kitliyorum içeri girmesinler diye....o bi dert bide avazz avazzz bağrıyolar...
kafam şişiyor....ev süpüreceğim ellikere makinayı kapatıyolar...park yatağın torbasından günde binbeşyüz kez bezler dağtılıyor....en ufak kağıt parçası pança pinçik oluyor....oyuncaklar zebil
kaldırdım artıköleceğim sinirimden....zaten devamlı kavga halelindeler....
toplarını lavobaya fırlatıyolar...devamlı maç yapalım istiyolar....yaaa artık öksüremeye başlıyolar...
yinede maç yapmayı kestikmi kıyamet kopuyor....
yada şarkı açıp hem bağra bağra söyleyeceğiz...hemde onlarla zıplayacağız...zıplarken ömerde istiyor..aliye diyorum tut kardeşin elinden bencil yaaatutmuyor ömer ağlıyor....şuan bütün atletl badi çekmecesi boşaltlmş....havaya fırlatıp oleyyyy diyolar....
bağırmak istiyorum yaaa:84:
gündüz alel acele burayı okuyabiliyorum sadece...aksamları eşim gelince rahatlıyorum...
felamexxxcnm patates oturma kolay kıyma içi hazırlıyorsun klasik...soğan sarımsak karabiber....pulbiber....salça kavuruyorsun...sonra halka şeklinde kestiğin patatesleri üzerine döşüyorsun yada kıymayı ikiye bölüp altta kıyma araya patates sonra kıyma şekilde yerleştir...suyunudök pişsin ...bu kadar kapatınca maydonoz at üzerine...
patates yemeği biz çok yaparız çocuklarada yaparm....
almiinacnm ben yürüteç hiç kullanmadım.....mama sandalyeside
evde yer yoktu para yoktu vs...ama almak istiyorsan al kullan bişey olmazz bencee....
resimleri olan bebişler....maşallahhhçok tatlı olmuş nermin cnm yaaa
alminaa oğlun babasına kızında sana cnm benziiyo
hamile arkadaşım hoşgelmişşş hayırlısı ile doğur cnm...
fridos cnm yeşil mercimeği ben kıymalı yemeğini yaparm genelde ama kıymam yoksa çorba gibi olur yemeği az sulu oluyor..en çokda yanınasoğan kırıp yemek
kirpoşummmm merhaba tatlımmm...bez işini sen kendin ayarla cnm...doluyorsa al tabii ama az doluyorda her emzirmeden sonra almana gerek yok ....dengeyi kendin kur cnm
artvinli aşkitom yazış ama ben tüm aşılardan önce calpol veriyordum taki yaşımıza kadar...
calpol dolaptaysa paranox da verebilirsin cnm
Kızlar bu sabah yağıza peynir yumurta sarısı verdim.Yarında pekmez vericem.
Siz nasıl hazırlıyorsunuz kahvaltılarını?
Birde artık çorbalrına bebek ekmeği koyuyorum.
Artık ekgıdaya geçtik ya,çamaşırlardaki lekeler çıkmıyor sabun tozuyla.
Siz sabun tozuna devammı ediyorsunuxz?lekeri nasıl çıkarıyorsunuz?
kapıyı kitliyorum içeri girmesinler diye....o bi dert bide avazz avazzz bağrıyolar...
kafam şişiyor....ev süpüreceğim ellikere makinayı kapatıyolar...park yatağın torbasından günde binbeşyüz kez bezler dağtılıyor....en ufak kağıt parçası pança pinçik oluyor....oyuncaklar zebil
toplarını lavobaya fırlatıyolar...devamlı maç yapalım istiyolar....yaaa artık öksüremeye başlıyolar...
yada şarkı açıp hem bağra bağra söyleyeceğiz...hemde onlarla zıplayacağız...zıplarken ömerde istiyor..aliye diyorum tut kardeşin elinden bencil yaaatutmuyor ömer ağlıyor....şuan bütün atletl badi çekmecesi boşaltlmş....havaya fırlatıp oleyyyy diyolar....
gündüz alel acele burayı okuyabiliyorum sadece...aksamları eşim gelince rahatlıyorum...
felamexxxcnm patates oturma kolay kıyma içi hazırlıyorsun klasik...soğan sarımsak karabiber....pulbiber....salça kavuruyorsun...sonra halka şeklinde kestiğin patatesleri üzerine döşüyorsun yada kıymayı ikiye bölüp altta kıyma araya patates sonra kıyma şekilde yerleştir...suyunudök pişsin ...bu kadar kapatınca maydonoz at üzerine...
evde yer yoktu para yoktu vs...ama almak istiyorsan al kullan bişey olmazz bencee....
fridos cnm yeşil mercimeği ben kıymalı yemeğini yaparm genelde ama kıymam yoksa çorba gibi olur yemeği az sulu oluyor..en çokda yanınasoğan kırıp yemek
kirpoşummmm merhaba tatlımmm...bez işini sen kendin ayarla cnm...doluyorsa al tabii ama az doluyorda her emzirmeden sonra almana gerek yok ....dengeyi kendin kur cnm
artvinli aşkitom yazış ama ben tüm aşılardan önce calpol veriyordum taki yaşımıza kadar...
doktora gidiyorummm, off nası gözümde büyüyo vajinal ultrason amaaan.
tüp bebek merkezine bu kez bebekle gidecek olmak ilginç geliyor kızlar, belki orada bekleyenlere de umut olur elifcik, Allah'a binlerce şükürki o badireleri atlattık da şimdi yaramazlıklarını uykusuzluklarını konuşabilir durumdayız, oradaki insanların yüzündeki umutsuzluğu her gördüğümde çok üzülüyorum, inşallah isteyen herkes birgün evlat sahibi olur.
birsencimm sizin ev gözümde canlandı da tam hunilik biyer olmuş gibiii, amaan sende salla temizliği fln oyna onlarla akşama kadar, akşam eşin gelince ucundan köşesinden tutarsın accık, zaten öyle bir ortamda temizliğin hükmü ne kadar sürerkii
ben hala sabun tozuna devam edıorum cnm
ya bu kıza ne oldu ya anlamadım agızdan tukurukler masallah selale gıbı akıo el devamlı agızda bı sınırlı bı ofkelı aglıo uyurken aglarmı bı bebekya gozler kapalı uyuyo ama aglıo ates yok yada herhangı baska bısey
sınır oldum ya bı bebek uyurken gozu kapalı aglarsa naparsın ona delı olcam :95:
biz de ondan alalım o zaman ...Canım öncelikle bez konusunu ben sormuştum.
doktora gidiyorummm, off nası gözümde büyüyo vajinal ultrason amaaan.
tüp bebek merkezine bu kez bebekle gidecek olmak ilginç geliyor kızlar, belki orada bekleyenlere de umut olur elifcik, Allah'a binlerce şükürki o badireleri atlattık da şimdi yaramazlıklarını uykusuzluklarını konuşabilir durumdayız, oradaki insanların yüzündeki umutsuzluğu her gördüğümde çok üzülüyorum, inşallah isteyen herkes birgün evlat sahibi olur.
birsencimm sizin ev gözümde canlandı da tam hunilik biyer olmuş gibiii, amaan sende salla temizliği fln oyna onlarla akşama kadar, akşam eşin gelince ucundan köşesinden tutarsın accık, zaten öyle bir ortamda temizliğin hükmü ne kadar sürerkii
Dırım eminim seni çok yoruyorlardır.
Ama anlattıkların gözümde canlandıda çok tatlılar ya maşallah.
Topu lavaboya atıp gol demeleri
Edepsiz kardeşinin elini tutmuyor demekki
Allah kolaylık versin tatlım ya
bende hacışakir kullanıyorum kızlar için ama bazı lekeler benide sinir eiyor kaynatıcam bu hafta sonu sonra makinaya atacağım bakaım çıkacakmı.....
ben şahsen beyaz peynir,y.sarısı,pekmez,bebek ekmeği,arada azcık tereyağ,fındık veya ceviz ekliyorum ve bu karışımı ıhlamur ile ıslatıyorum şekerim....
sağol cnm .......benimde gözümde canlandı evi dağıtışları yrim onları ben bize tabi tatlı geliyorda sana sinir harbi kuzum....
amin canım amin.......rutin konrtolmü zuzum...
biz de ondan alalım o zaman ...
evet canım kızım annesi ,oğlum babası fiziksel olarak...
Ama karakter olarak kızım babası,oğlum annesi gibi şimdilik...
Yürüteç,mama sandalyesi durumuna gelince bizim ev de küçük,pek yer yok aslında...haftalardır evden çıkmıyorum,tek harcamam evde aydan aya yaptığım saç boyamak,ne varsa onlara harcıyorum..sigaram vs. Yok...
canım bize 9. ayda gel dediler aşı için sizin niye 1 yaşında gel dedilerCanım öncelikle bez konusunu ben sormuştum.
canım bize 9. ayda gel dediler aşı için sizin niye 1 yaşında gel dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?