Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ne asısı oldunuz cnm ıkıncı sılarmı

Canım öncelikle bez konusunu ben sormuştum.
Ben yağıza bayramdan beri 4 numara kullanıyorum.
Prima pampres 4 numara kullanıyorum.Bezin üzerinde 7/18 kilo yazıyor.

Aşıların ismini sormuşsun.
Hepatit B,çocuk felci,tip B,pnömokok bu aşıları olduk.
6.ayda yapılan aşılar.çok şükürkü bundan sonra 1 yaşına kadar aşı yok,sadece ayda 1 kilo ve takib için getir dediler.

Son düzenleme:

hımm bende 9 kılodan sonra bılıodum 4 noyu ama onlar maxi ler sanırım bı numaranın 2 versıyonu var bırı normal dıgerı maxi ırı bebekler ıcın
bızımde ocak 1 de var asımız 6 aylık olmus olucaz ozaman ıns bızımde ole olur 1 yasa kadar olmaz ası daha
bende calpol ıcırıorum once sonra asıya goturuorum rahat oluorlar en azından bıde cok aglıolar kıyamıorum yaa

aman cnm ya bende mıyklasa bakıyorum geçen bakmadım bir gittim yüzüstü dönmüş yatakta yüzünüde kapatmış ödüm koptu allah korusun....

sana p.tesi kadın gelmeyecekmiydi???????????

çamaşır kurutma makinası kullanan varmı kızlar .çamaşırları yıpratıyor diyorlar doğrumudur

cnm abimler kullanıyor çokta memnunlar....bende kendi evime geçtiğimde alacağm hemen....

bizide artık 1 yaşında çağırdılar aşı için mart gibide getirin boy kilo takibine dediler....

Kızlar bu sabah yağıza peynir yumurta sarısı verdim.Yarında pekmez vericem.
Siz nasıl hazırlıyorsunuz kahvaltılarını?
Birde artık çorbalrına bebek ekmeği koyuyorum.

Artık ekgıdaya geçtik ya,çamaşırlardaki lekeler çıkmıyor sabun tozuyla.
Siz sabun tozuna devammı ediyorsunuxz?lekeri nasıl çıkarıyorsunuz?

Son düzenleme:
merhaba kızlar artık eskisi kadar gündüzleri gelemiyorum...
ben doğdukları günden bugüne kadar sürekligelebiliyordum
ama daha çok yoruyolar beniii
bugün isyan sırası bende artık kitliyorlar benii
tek bir iş yaptırmıyolar.....tek odayı kullanıyorum ama artık bıktırdılar...
balkona gideceğim çamaşır asacağım girerken onlardan kaçmak bi dert
kapıyı kitliyorum içeri girmesinler diye....o bi dert bide avazz avazzz bağrıyolar...
kafam şişiyor....ev süpüreceğim ellikere makinayı kapatıyolar...park yatağın torbasından günde binbeşyüz kez bezler dağtılıyor....en ufak kağıt parçası pança pinçik oluyor....oyuncaklar zebil
kaldırdım artık öleceğim sinirimden....zaten devamlı kavga halelindeler....
toplarını lavobaya fırlatıyolar...devamlı maç yapalım istiyolar....yaaa artık öksüremeye başlıyolar...
yinede maç yapmayı kestikmi kıyamet kopuyor....
yada şarkı açıp hem bağra bağra söyleyeceğiz...hemde onlarla zıplayacağız...zıplarken ömerde istiyor..aliye diyorum tut kardeşin elinden bencil yaaatutmuyor ömer ağlıyor....şuan bütün atletl badi çekmecesi boşaltlmş....havaya fırlatıp oleyyyydiyolar....

bağırmak istiyorum yaaa:84:

gündüz alel acele burayı okuyabiliyorum sadece...aksamları eşim gelince rahatlıyorum...

felamexxxcnm patates oturma kolay kıyma içi hazırlıyorsun klasik...soğan sarımsak karabiber....pulbiber....salça kavuruyorsun...sonra halka şeklinde kestiğin patatesleri üzerine döşüyorsun yada kıymayı ikiye bölüp altta kıyma araya patates sonra kıyma şekilde yerleştir...suyunudök pişsin ...bu kadar kapatınca maydonoz at üzerine...
patates yemeği biz çok yaparız çocuklarada yaparm....

almiinacnm ben yürüteç hiç kullanmadım.....mama sandalyeside

evde yer yoktu para yoktu vs...ama almak istiyorsan al kullan bişey olmazz bencee....

resimleri olan bebişler....maşallahhhçok tatlı olmuş nermin cnm yaaa
alminaa oğlun babasına kızında sana cnm benziiyo

hamile arkadaşım hoşgelmişşş hayırlısı ile doğur cnm...

fridos cnm yeşil mercimeği ben kıymalı yemeğini yaparm genelde ama kıymam yoksa çorba gibi olur yemeği az sulu oluyor..en çokda yanına soğan kırıp yemek

kirpoşummmm merhaba tatlımmm...bez işini sen kendin ayarla cnm...doluyorsa al tabii ama az doluyorda her emzirmeden sonra almana gerek yok ....dengeyi kendin kur cnm

artvinli aşkitom yazış ama ben tüm aşılardan önce calpol veriyordum taki yaşımıza kadar...
calpol dolaptaysa paranox da verebilirsin cnm

ben hala sabun tozuna devam edıorum cnm

ya bu kıza ne oldu ya anlamadım agızdan tukurukler masallah selale gıbı akıo el devamlı agızda bı sınırlı bı ofkelı aglıo uyurken aglarmı bı bebekya gozler kapalı uyuyo ama aglıo ates yok yada herhangı baska bısey
sınır oldum ya bı bebek uyurken gozu kapalı aglarsa naparsın ona delı olcam :95:

doktora gidiyorummm, off nası gözümde büyüyo vajinal ultrason amaaan.
tüp bebek merkezine bu kez bebekle gidecek olmak ilginç geliyor kızlar, belki orada bekleyenlere de umut olur elifcik, Allah'a binlerce şükürki o badireleri atlattık da şimdi yaramazlıklarını uykusuzluklarını konuşabilir durumdayız, oradaki insanların yüzündeki umutsuzluğu her gördüğümde çok üzülüyorum, inşallah isteyen herkes birgün evlat sahibi olur.
birsencimm sizin ev gözümde canlandı da tam hunilik biyer olmuş gibiii, amaan sende salla temizliği fln oyna onlarla akşama kadar, akşam eşin gelince ucundan köşesinden tutarsın accık, zaten öyle bir ortamda temizliğin hükmü ne kadar sürerkii

Dırım eminim seni çok yoruyorlardır.
Ama anlattıkların gözümde canlandıda çok tatlılar ya maşallah.
Topu lavaboya atıp gol demeleri
Edepsiz kardeşinin elini tutmuyor demekki
Allah kolaylık versin tatlım ya

bende hacışakir kullanıyorum kızlar için ama bazı lekeler benide sinir eiyor kaynatıcam bu hafta sonu sonra makinaya atacağım bakaım çıkacakmı.....
ben şahsen beyaz peynir,y.sarısı,pekmez,bebek ekmeği,arada azcık tereyağ,fındık veya ceviz ekliyorum ve bu karışımı ıhlamur ile ıslatıyorum şekerim....

sağol cnm .......benimde gözümde canlandı evi dağıtışları yrim onları ben bize tabi tatlı geliyorda sana sinir harbi kuzum....

amin canım amin.......rutin konrtolmü zuzum...

Canım dişten yapıyordur kesin.
Yağızdada pek meşurdur uykuda ağlayarak uyanmak,ben kaldırıp okşuyorum öpüyorum,burdayım annecim diyorum geri yatırıyorum uyuyor tekraxr

biz de ondan alalım o zaman ...

evet canım kızım annesi ,oğlum babası fiziksel olarak...
ama karakter olarak kızım babası,oğlum annesi gibi şimdilik...

yürüteç,mama sandalyesi durumuna gelince bizim ev de küçük,pek yer yok aslında...Haftalardır evden çıkmıyorum,tek harcamam evde aydan aya yaptığım saç boyamak,ne varsa onlara harcıyorum..sigaram vs. yok...

Son düzenleme:

canım temizliği sallayamıyorumki.....olmuyor çocuklar yerlerde....aksama yapamam valla..halim kalmıyor...gündüz yaptım yaptım...mesela bu aksam banyoyu temizleyeceğim...
temizliğin hükmü çok sürmüyor ama ne yapayım....
güle güle git evet umut olur oradakilere ben tedavi için gittiğimde hamile bile görsem bayılırdım

çokk yoruyolar cnm çokkkkkkkkk

evet dışarıdan tatlı ama içerden afaganlar geliyorrrrrrr

cnm harcamaların çoğu onlara bizde özel masraf yapmıyoruz...çocuklar ve ev masrafı yetiyyor.....h.sonu onları dışarı çıkardık o oyun alanında en az 30 tl lik jeton aldık yemek vs.en az 50,80 tl gidiyor....valla bazen bu bile çok geliyor...ama çocuklar ne yapsın oyuna ihtiiyaçları var

alminaçınar nero cum teşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için... nerocum annem gelicek ama yılbalşından sonra gelebilecek malesef....
diğer arkadaşlarımmmm sizede

doruk naber kuzuuuuu...

saat 18 den sonrası bana zaman geçmiyor yaaa....hergece 9 yıldır aynı heycanla aynı adam beklenirmi yaa

canım bize 9. ayda gel dediler aşı için sizin niye 1 yaşında gel dediler

canım bize 9. ayda gel dediler aşı için sizin niye 1 yaşında gel dediler

Canım bizede 9.ayda gelin dediler ama aşı için değil.Boy ve kilo takibi için.
Sizide boy ve kilo için çağırmış olmasınlar..

Aslı huuuuuu aradım açmıyosun.
Yoksa durumdan haberdarım

NERO_KA

Bende aynen sinir oluyorum çıkmayan lekelere

Bendemi kaynatsam acaba,dün çorba yedirirken yeni eşofmanımız ilk giymede lekelendi sinir oldum bugün yıkadım çıkmamış.:44:

Canım kahvaltı tarifi için saolasın.Peki ıhlamuru akşamdan demlesem olurmuki,birde ıhlamuru tazemi yapıyorsun?Yani yaptığını kaç gün veriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…