canım kusura bakma yanlış yazmışım Calgel
bir yazı okumuştum ikiz büyüten annelere arada nefes aldırın sosyal hayata karışsın rahatlasın diye hahahah bide sosyal oluruzya geçen yengem geldi çık bir kaç saat hava al dolaş dedi ne dolaşmak berkin siparişlerini ara (uçan bakugan) çocukların kıyafetleri küçülmüş onlara alışveriş eve alışveriş tabi kendime çorap bile almadım 2 saat içinde nefes nefese geldim eve yengemde kızım sen gezdinmi yoruldunmu anlamadım ben diyor
evet yaa resmen kullanıyo serseri şey benim kızımıııı..bi de ayşenur yapmayınca istediğini bi çemkiriyo ona görmelisin ayşenur da pıtır pıtır emekleyerek kaçıyo odadan pek komikler valla..ay alemsin burçin çok güldüm snein çınaraaa
hemeh herşey için ayşenuru kullanıyor haaa
ayy bide miyav diyolar ha
hahha çok şirinnnn
evet canım kesinlikle büyük keyif ama nedense benim keyfim kaçtı son bi kaç gündür çınar pek huysuz pek ağlak oldu delirtme noktasında beni ayşenur da ondan özeniyor heralde o da başlıyor bu sefer bağırmaya ağlamaya ve ben krize giriyorum..hiç bu kadar değillerdi noldu bilmem huyları değişti bir anda iki kuzumun da..bakalım doktor amcamız ne diyecek bu duruma..çok tatlılar ya...bende kızlarımı seyretmeye doyamıyorum.benimkilerin biri 10 kilo ki ben onu topalağım diye seviyorum diğeri daha 8 kilo ancak var..tabiki tembel olan topalak kuzum...koca poposunu hiç kımıldatmaz, belkide kımıldatmadığı için kilosu daha iyi öbürkü çok hareketli...yan yana oturtunca tembel olan diğerine el ense çekip önüne düşürüyor sonra Allah ne verdiyse ya seviyor saçını okşuyor ,bazen saç çekiyor yada pamak direk göze... yani hiç yanlız bırakamıyorum..bu arada ben kızlarımın tek tük olan saçlarını hergün tarıyorum geçen gün baktım kızım fırçasını almış remen saçlarını taramaya çalışıyor..herşeyi ne kadar hızlı öğreniyorlar hayretle onları izlemek çok güzel...
tabi tabi hiiççççç merak etme tatlım..bunlar babası soyu tembel tenekeler..ateşinizin çıkmamasına da çok sevindim..hadi bakalım bitsin gitsin inşallah..dur benim emrenin emar sonucunu meraketmeme gerek kalmadı benimki sanayide arka sokaga arabayla gidiyor deliriyordum ya demek benim emrede babaya çekti ben aksine yürümeye bayılırım .egede bana çekmiş zaten banada benziyor .
ahh canım yaaa..unutulmayacak öyle çok şey var ki..ben terbiyemden burada sizlere bile yazmıyorum ama ağlanacak haldeyim ahhh ahhh ahhhhh..!!amin canım. elbet bu zor günlerde geçecek... ama unutulmayacakta...
bak canım bak zaten az foto var fırsat bulamıyorum face e falan girmeye..sen iyisin dimi tatlım?yağızım nasıl?öpüyoruz sizi çok..Günaydın arkadaşlar.......
Gece muhabbetler epey koyuymuş,ben be dedim size yatın uykunuzu alın...Hiç kimse dinlememiş beni.
Valla çok kıskancım ben,ben yatıyorum siz oh muhabetleri ediyorsunuz
CANAN acaba gelmesemmi sana :26:Siz üç kişisiniz yav döversiniz oğluşla beni.
Asabi hatun seni
Devrimede maşallah tebarakallah.Darısı mustafaya inşallah.
EYLÜL bende bugün kahvaltısını ıhlamurla hazırladım.İKİ kaşık aldı daha yemedi,diliyle ittirdi hep,bende eski usul bebelac kahvaltıya karıştırdım öyle yedirdim artık.
FİRDOS yaşlılar hep aynı be tatlım.Artık onları çocuk gibi görmek lazım.
Bende keçi sütüne başlıyım artık.Madem boyda uzatıyor.
BURCİN diş buğdayınız olmuş maşallah yavrulara.Bende bakayım fotolara.
Oğluşada çok güldüm....Seni koca popolu seni çınar bey,azcuk kaldır o popoyu küçük afacan.
NEFES neyseki berk geceyi sorunsuz geçiirmiş.
Valla bende arada çığrımdan çıkıyom aama daha bağırma aşamasına gelmedim.Ama sınırda hele geceleri aman allahım,bütün sinirlerim yay gibi oluyor
Yazmayı unuttuğum varmı bilmiyorum.Çünkü çok uykusuzum çok :2:
Yağızın uyanmasını bekliyorum.Uyanınca kangurusuna koyup markete çıkıcam,dışarda hava güzel gibi.
biraz sıvı yapıp biberonla versen yemezler mi hem daha garanti hem daha kolay olur ama kimisi almıyo uykuda biberon seninkiler de o model mi yoksa?hahaha dövmeyiz kız gel gellll
ayy bi arkadaş nasıl gece yemek yedirdiğimi sormuştu ya eylül ya beren
yataklarında yediriyorum huysulanırlarsa ayağıma alıp sallayarak yediriyorum canım kaşık kaşık sokuyorum ağzılarına yutuyolar vallaha bi süre sonra derin uykuya dalıp yutamadığı oluyo dürtüp uyandırıyorum ağzında bekletirse su ve emzikten yardım alıyorum ne yapayım haytaım ya riskli bi yöntem ama aç kalmalarındansa yapıyorum 1 aydır pişmand eğilimmm
artvinli telefonuna bakkkkkkk
tamam nerocum sıramı bekliommm
aşurem piştiiii veletler uyandıııı ben evi toplayamadımmmmm
ülen fatmaaa biz nası çıkalım 2 çocukla dışarıı sen bi yağızı taktın koluna gittin..,
bende çocuklara yemek yedirem bi halt yiyorlar şimdi sesleri yok çünki...
Canımm bişiler istiyor yaaaaaaaaaaaaaa
bizde bi değişiklik yok..ben yine zombi gibiyim mesela..sizle vedalaştım dişlerimi fırçaladım tam yattım yatağıma ayşenur başladı viyaklamaya ve 3e kadar uğraştırdı beni zaten 6da da güne başladık..gözlerim acıyor artık sanırım lenslerim kurudu gözüme yapıştı(
Canım ALLAH kabul etsin...Hayranım size tek cocuga bakıpta böyle marifet anam bizde yok böyle bişi..
annemde yapıyo şimdi valla artık kac tabak yerim bilmiyorum..
Bu arada ben dogum kntr hapi kullanıyorum ve cok iştahım acık sanırım haptan ne ediçem bielemedim yaaa bide yasmin kullanıyorum etkisi en az olsun die
..kızz o keçi sütü değil geyik sütüdür ..koptum yaa..
Eylül kahvaltıya katıyorum ben,ilk önceleri ağır gelmesin diye sulandırıyodum ama şimdi sulandırmıyorum..birde iki haftada bir veriyorum,3 gün..zaten 3.günden sonra kullanım zamanı doluyor..ben hazır yoğurt veriyorum..
Doudou Winston erenzeyno nero berennaz hoşgeldiniz
w ınston ne zamandır yoktun canım
hahaha dövmeyiz kız gel gellll
ayy bi arkadaş nasıl gece yemek yedirdiğimi sormuştu ya eylül ya beren
yataklarında yediriyorum huysulanırlarsa ayağıma alıp sallayarak yediriyorum canım kaşık kaşık sokuyorum ağzılarına yutuyolar vallaha bi süre sonra derin uykuya dalıp yutamadığı oluyo dürtüp uyandırıyorum ağzında bekletirse su ve emzikten yardım alıyorum ne yapayım haytaım ya riskli bi yöntem ama aç kalmalarındansa yapıyorum 1 aydır pişmand eğilimmm
artvinli telefonuna bakkkkkkk
herkese kucak dolusu sevgiler...
canan devrime kocaman alkışşşdarısı mustafayaa
aşureni de allah kabul etsin afiyet olsun canımm.
erenzeyno ben kullanıyorum jel adı caljel sağlık ocağında yazarlar birazcık olsun rahatlatır..
benimde cadı kızlarımın dişleriyle araları kötü bu aralar.Eylülün üstten 3 tane aynı anda geliyo kuzum çok sinirli oldu napcam bilmiyom seebepsiz yere ağlamalar mızırdanmalar..yapsam bisürü iş var evde ama canım istemiyo kızları uyutum kalkmaları yakındır.akşama yemeğimde var..off sıkıldım evde.hava güzel ama tek başıma gözüm kesmiyo çıkmayıı
Kızlar dışarısı süper....Tavsiye ederim.
Gerçi yağız beni çabuk yordu,daha çok gezesim vardı,çok ağırlaşmış sıpa belim sırtım koptu resmen..
Yağıza bir iki birşeyler aldım geldim.şimdide çayımı aldım elime size bakıyım azcık yağız uyanana kadar.
Canan aradım açmadınDaha sen aşureni yenmimi yapıyorsun.Tembel seni
bizimki bitti eşim tekrar yap diyor.
Doruk çok kolaymış aşure yapmam bence sende yaparsın.....
bende ilk kez yaptım ama zorlanmadım...
ERENZEYNO canım dr. bize diş sıkıntımız için Dentinox jel vermişti.onu sürünce çok rahatlıyor,birde biz masaj yaparak sürüyoruz okadar gevşiyorki sıpam hemen uykuya dalıyor
Nerminciğim cnm ne bilem bişiler şölee goralı olabilir,ayvalık tostu, böle şeyler cnm..
Ohhh vill götürrr cnm....
Ayyyy medineciğim ben tek başıma tutamam artık koşuyolar cnm....ama asansörüm olsaydı iki arabamızlar....bi market alışveriişi yapardık....çocuklarda hava alrdı bendeee
yasmin iştah açmaz cnm çok hafif bişey .....ben 17 kilovermiştim yasmin kullanırken tabi diyetisyene gitmiştim...
çocuklar yaramazlık yapıyor dedim yaaa.....evet tezgaha kıyma çıkarmıştım buzdolabı poşetindeydii kıymayı parçalamışlarr...halı batmış...sildim süpürdüm....çocuklara patates yemeği yedirdim 1 kaşık arttı onuda ben yedimm iştahımı kestiiiiiiii
ay inanılmaz uykum geldi yahu....
valla al bendende o kadar vampir gibi gece hortluyor benimkiler püff.. açlık başlarına vurdu
gel beraber uyuyak dicem de yanlış anlaşılma olmasın
geleyim şekerim valla uyuyalım.....bende akşam gittim 7.30 da eve kapıdan girdim ikiside uyandı....biraz öpüştük koklaştık kuzularımla sonra apar topar yemek yedim arkadan sırayla kızları doyurdum üstlerini altlarını değiştirdim sıraya uyttum saat oldu 11 hadi yarım saat sonra uyandı uyuzlar.....hadi birdaha inciyi uyuttum saat oldu 12 baktım ipek cadısı uyumayacak aldık kocişle aramıza bağıra çağıra saat 1 de uyudu 3 te kaktım yatırdım yerine 4 te bağrış acıkmışlar 5 kadar doyurdum 5.30 zorla uyudm 7 de kalktım işe......
Nerminciğim cnm ne bilem bişiler şölee goralı olabilir,ayvalık tostu, böle şeyler cnm..
Ohhh vill götürrr cnm....
Ayyyy medineciğim ben tek başıma tutamam artık koşuyolar cnm....ama asansörüm olsaydı iki arabamızlar....bi market alışveriişi yapardık....çocuklarda hava alrdı bendeee
yasmin iştah açmaz cnm çok hafif bişey .....ben 17 kilovermiştim yasmin kullanırken tabi diyetisyene gitmiştim...
çocuklar yaramazlık yapıyor dedim yaaa.....evet tezgaha kıyma çıkarmıştım buzdolabı poşetindeydii kıymayı parçalamışlarr...halı batmış...sildim süpürdüm....çocuklara patates yemeği yedirdim 1 kaşık arttı onuda ben yedimm iştahımı kestiiiiiiii
yasminde kilo verdiriyor diye okumuştum ben....
birsom ısmarlardım şekerim yakın olsak....
Evet gercekten hiç bir agrı falan yapmadı o zaman bende kendime engel olamıyorum sanırım emdirirken süt olsun die sanırım mideyi iyice büyüttüm
yazın inş rahatlıcaksın bizler bu zorlukları cekiiçez artık iyice akılları eriçek gerci gecende bir arkadsımın kızı var seninkiyle aynı coocuk gayet usluydu ama işte erkek cocuk olması üstüne bide aynısından bir tane daha olması RAbbim sana yardım etsin ben varya bir oglanla şimdiden bas edemiyorum
Ayh bana etki etmedi nedense ama öyle agrım falan olmadı şükür bende biraz engel olmuyorum kendime az dikkat etsem veriçem bu kilolaları
Beren canım bende saat 7 gibi yatırıp 8 de kalkıyolardı sonra ben 11 e kadar uyutmuyodum oynatıp duruyodum uyuyup gece sadece mamaya kalkıyolardı ayh 1 haftadır ne oldu bilmem yok 3 e kadar uyumuyolar artık ölüçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?