Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

womenloveee benim de canım bişiler istiyoo derken komşum aradı çaya geçiyorum hepiniz öpüldünüz akşama görüşürük canlar...

Beni böyle gönderiyo annem sonra ben fazla klaınca aglıyolar falan beni arıyolar bende arabalarına koyyorum her yere götürüyorum ....
Valla hayatımın tam merkezindeler benim hayatım onlardan ibaret bunu anlıyorum

ay alemsin burçin çok güldüm snein çınaraaa
hemeh herşey için ayşenuru kullanıyor haaa
ayy bide miyav diyolar ha
hahha çok şirinnnn
evet yaa resmen kullanıyo serseri şey benim kızımıııı..bi de ayşenur yapmayınca istediğini bi çemkiriyo ona görmelisin ayşenur da pıtır pıtır emekleyerek kaçıyo odadan pek komikler valla..
evet canım kesinlikle büyük keyif ama nedense benim keyfim kaçtı son bi kaç gündür çınar pek huysuz pek ağlak oldu delirtme noktasında beni ayşenur da ondan özeniyor heralde o da başlıyor bu sefer bağırmaya ağlamaya ve ben krize giriyorum..hiç bu kadar değillerdi noldu bilmem huyları değişti bir anda iki kuzumun da..bakalım doktor amcamız ne diyecek bu duruma..
tabi tabi hiiççççç merak etme tatlım..bunlar babası soyu tembel tenekeler..ateşinizin çıkmamasına da çok sevindim..hadi bakalım bitsin gitsin inşallah..
amin canım. elbet bu zor günlerde geçecek... ama unutulmayacakta...
ahh canım yaaa..unutulmayacak öyle çok şey var ki..ben terbiyemden burada sizlere bile yazmıyorum ama ağlanacak haldeyim ahhh ahhh ahhhhh..!!
bak canım bak zaten az foto var fırsat bulamıyorum face e falan girmeye..sen iyisin dimi tatlım?yağızım nasıl?öpüyoruz sizi çok..
biraz sıvı yapıp biberonla versen yemezler mi hem daha garanti hem daha kolay olur ama kimisi almıyo uykuda biberon seninkiler de o model mi yoksa?

bizde bi değişiklik yok..ben yine zombi gibiyim mesela..sizle vedalaştım dişlerimi fırçaladım tam yattım yatağıma ayşenur başladı viyaklamaya ve 3e kadar uğraştırdı beni zaten 6da da güne başladık..gözlerim acıyor artık sanırım lenslerim kurudu gözüme yapıştı (

tamam nerocum sıramı bekliommm

aşurem piştiiii veletler uyandıııı ben evi toplayamadımmmmm

Canım ALLAH kabul etsin...Hayranım size tek cocuga bakıpta böyle marifet anam bizde yok böyle bişi..
annemde yapıyo şimdi valla artık kac tabak yerim bilmiyorum..

Bu arada ben dogum kntr hapi kullanıyorum ve cok iştahım acık sanırım haptan ne ediçem bielemedim yaaa bide yasmin kullanıyorum etkisi en az olsun die

Canım belki asansörün olsa gidersin cocuklar parta oynar enerjilerini atar hos bizdede asansör var ama calısmıyo ev sahibine söyliçem hemen yaptırsın bıktım artık...

Bizim önceden böyle bir sıkıntı yoktu son 1 haftadır aynen gece 3 lere kadar ve uykuları içinde aglıyolar anlamadım yaa cok zorlanıyorum bende ALLAH yardımcımız olsun...

yasminde kilo verdiriyor diye okumuştum ben....

Nerminciğim cnm ne bilem bişiler şölee goralı olabilir,ayvalık tostu, böle şeyler cnm..

Ohhh vill götürrr cnm....

Ayyyy medineciğim ben tek başıma tutamam artık koşuyolar cnm....ama asansörüm olsaydı iki arabamızlar....bi market alışveriişi yapardık....çocuklarda hava alrdı bendeee

yasmin iştah açmaz cnm çok hafif bişey .....ben 17 kilovermiştim yasmin kullanırken tabi diyetisyene gitmiştim...

çocuklar yaramazlık yapıyor dedim yaaa.....evet tezgaha kıyma çıkarmıştım buzdolabı poşetindeydii kıymayı parçalamışlarr...halı batmış...sildim süpürdüm....çocuklara patates yemeği yedirdim 1 kaşık arttı onuda ben yedimm iştahımı kestiiiiiiii

valla adamın keçi ortaya çıkmış oradan anlaşılmış olay puhahaha iyiki eşek değilmiş :90:

Doudou Winston erenzeyno nero berennaz hoşgeldiniz
w ınston ne zamandır yoktun canım

ben sormadım ama keyifle okudum ben onuda beceremiyom kilo almasına sevindim darısı başımıza datlum

kolaylıkla çıksın inş zuzum

ohhhh sefan olsun yavru kuşum bizde odalar arası hava alıyoz işte birde wc havası

büyüdükce zorluklar değişiyor demekki, Allah kolaylık versin cnm..

doruk iyi olmana sevindim..

canom Allah kabul etsin cnm.. öp benim için annesi Devrim ve Mustafa Kemal i

valla al bendende o kadar vampir gibi gece hortluyor benimkiler püff.. açlık başlarına vurdu

gel beraber uyuyak dicem de yanlış anlaşılma olmasın

geleyim şekerim valla uyuyalım.....bende akşam gittim 7.30 da eve kapıdan girdim ikiside uyandı....biraz öpüştük koklaştık kuzularımla sonra apar topar yemek yedim arkadan sırayla kızları doyurdum üstlerini altlarını değiştirdim sıraya uyttum saat oldu 11 hadi yarım saat sonra uyandı uyuzlar.....hadi birdaha inciyi uyuttum saat oldu 12 baktım ipek cadısı uyumayacak aldık kocişle aramıza bağıra çağıra saat 1 de uyudu 3 te kaktım yatırdım yerine 4 te bağrış acıkmışlar 5 kadar doyurdum 5.30 zorla uyudm 7 de kalktım işe......

anammm birde üçüz dördüz olsalarmış yanmıştım Allah dağına göre kar verirmiş rabbim onların yardımcısı olsun..

gündüz pek uyumuyo benim yavrular kudurukluktan e akşam 9 gibi yatınca vın 12-1 gibi kalkıyorlar sonrası mız mız vız vız bi düzenimiz yok yaf ne düzensiz karu çıktım başedemedim iki bebeyle...

Evet gercekten hiç bir agrı falan yapmadı o zaman bende kendime engel olamıyorum sanırım emdirirken süt olsun die sanırım mideyi iyice büyüttüm

yazın inş rahatlıcaksın bizler bu zorlukları cekiiçez artık iyice akılları eriçek gerci gecende bir arkadsımın kızı var seninkiyle aynı coocuk gayet usluydu ama işte erkek cocuk olması üstüne bide aynısından bir tane daha olması RAbbim sana yardım etsin ben varya bir oglanla şimdiden bas edemiyorum
yasminde kilo verdiriyor diye okumuştum ben....

Ayh bana etki etmedi nedense ama öyle agrım falan olmadı şükür bende biraz engel olmuyorum kendime az dikkat etsem veriçem bu kilolaları

Beren canım bende saat 7 gibi yatırıp 8 de kalkıyolardı sonra ben 11 e kadar uyutmuyodum oynatıp duruyodum uyuyup gece sadece mamaya kalkıyolardı ayh 1 haftadır ne oldu bilmem yok 3 e kadar uyumuyolar artık ölüçem

yaw benim arkadaşında ikizleri var oğlan maşallah uslu kız çaçoron..
ahanda benim kızlarda öle erkek çocuğundan daha fenaaaa püfff

Son düzenleme:

valla biz 6 aya kadar iyiydik..

hadi sizinkiler tek tükte olsa dişlendi bizmkiler niye dellendi bilmem orayı kaçırdım galiba algılamam baya azaldıda kızların sayesinde.. geçerli bir sebepleri vardır inş huyları böyleyse hayatımın geri kalanını düşünmek bile istemiyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…