Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

firdos keçi sütü deyince aklıma ne geldi..

bizim yan komşunun kızı 3 ay emmiş bırakmış bunlar küçük biryerde büyümüş süt bile bulamamışlar adamın biri inek sütü diye kandırıp keçi sütü satmış çok sonradan öğrenmişler yani kız sadece keçi sütüyle büyümüş şimdi 30 yaşında boyu 1.55 bende keçi sütü boy uzatır diye duydum hep içirenlerde memnun ve doğruluyor ama aslı var mı yok mu bilemedim ama bunu duyunca komşudan çok güldüm :90:

günaydın herkeze .

şükür gece berkimin ateşi çıkmadı ama saat beşe kadar başını bekledim .beşte devir teslim yaptım eşime 8 e kadar uyumuşum kahvaltımızı yaptık oda yarım yamalak iştahları yok bugün ama ne zaman beyaz peynir koysam zor yiyorlar pütür kalıyor isteristemez onlarda sinirlenip yemiyorlar nasıl alışacaklar bunlar pütüre bilmiyorum .

bende kahvaltımı yaptım çok uykum var kuzular uyumuşken uyumalı ama servis gelecek ben yatarım onlar gelir şimdi .

sonuçları yine alamıyoruz alabilecek kimse yok malesef eşimiş peşinde bugün erteleyemezde işini kaldı bizim sonuçlar en kötü şartla pazartesi alırız artık yarında şehirdışına çıkacak.

çete olmuş bunlar tatlım bizlere kimse gelmiyecek çocuğunu alıp da
maşallah canım çok şükür ki kilo almış hem fena de değil zaten öyle 1 kilo alamaz artık gece mamayı nasıl yediriyorsun kaşıkla mı yoksa biberonla mı ben de mi yapsam acaba Almina da yemiyo gece inat mı inat bi de onu denesem senin sütün yok mu hiç gece vermiyo musun
okmeydanındayım canım sen de okmeydanındaydın di mi bi gün de bende toplanalım gelsenize bana hem hiç birinizle tanışmadım daha o kadar da yakınız
maşallah tombiliye yerim onu sağlıklı olsun tabi olan o ama tombik çocuklar da bi farklı oluyo benimkilerin de biri çok tembel biri çok hareketli biri kilolu gözüküyo ama tartıda hep aynı çıkıyo anlamadım çok fark var gibi :97:
canım gerçekten iyiymiş her yerde çekiyo mu telsime kötü diyolar da
benim gözlerde kapanıyor ama ateşini sürekli kontroletmem gereken bir çocuk varrrrrr .bir kaç saat daha dayanacagım mecbur sonra eşime devir teslim
nefescim ateşi düştü mü nasıl oldu
canım dişini sık Allah sabır versin inşallah akşam çok geç mi uyuyolar keşke uyusalar da biraz sana zaman kalsa

utandım kendimden bizim 6 yaşındaki çocuk kadar aklımız yok yani :78::78::78:
berkin siparişleri de süper evde 2 tane boklugan var ya daha ne olsun

sorun cnm bnm ozur dılenıcek bı konuda yok ne senı nede nefesı asla ayırmam ıkınızıde cok sevıyorum sadece nefesın cahıllık demesıne ıcerledım laf bana dokunuo dıye ama onuda cok sevıyorum belkı ben yanlıs anladım belkı o yanlıs telaffuz ettı suan bı sorun yok
sen kuzulardan haber ver nasıllar bakem.

buna sevındım ınan aklımdaydınız acaba oglu nasıl atesılendımı dıye.ama gecmıs olsun bıdahada gerı gelmesın hastalıklar yawrularımıza

eşimede dedim.. benim tedaviye ihtiyacım var diye..

gerçekten var..

ah kuzum ya kıyamam sana bıtanem ne kadar depresyondasın .ayne sacma bı cumle oldu nekadar depresyondasın neyse yazdık bı kere
cnm ben sana bnm ılaclarımdan onerıcem hıcbı yan etkısı yok bunyene ama emzıren anneler kulllanamaz ok cıpralex ve tranko buskas bırer tane alıosun sonrası ne sınır ne ofke nede dert leyla gıbı mutlu oluosun hıcbsı takmıosun sıddetletavsoıye edıorum ıkız analarına en lazımlı sey
sınırlendıgınızde ıcıosunuz hoop yatısıosunuz bı yan etkısı yok abuk subuk dısa vurmalarıda yok sadece sınırınızı mutsuslugunuzu sebepsız yere yok edıo

kızlar keçi sütünü nasıl kullanıyosunuz direk mi veriyosunuz yoğurt mu yapıyosunuz
berennaz çok iyi bi örnek vermişsin 155 boy

kızlar eşimiz ananesi halen gelmemişti ne bebeklere ne eşime bugün gelecekmiş kaynanam aradı şimdi geliyo diye aslında ben dün haberini aldım ama onlardan değil kayınbabam gizlice eşime söylemiş tabi gizli olunca bişey diyemedim son dakka beni aradı geliyo diye yeter artık hatasını anlasın diye kabul etmedin geçen hafta da aynı şey oldu belki de insanlarda suç yok kaynanam yüz veriyo millete ya ben iki çocukla zaten sırf kendi dağınıklığımızı bile zor toplarken hazırlık mı yapıcam iş mi yoksa çocukları aç mı bırakıyım onlar için zaten 1 saatte yiyolar yemek yedirene altlarını değiştir tekrar mama zamanı geliyor bana vakit kalmıyor. ben de buyursun yarın gelsin dedim ama ev:en çıkıcaktı diyo bi de utanmadan ben de yarın gelsin işim var dedim . geçen hafta da kendi kafasına göre tamam dedi insanlara demekki bi de hanımın kaberi olmuş da poposunu kaldırıp da gelmemiş son dakka geldi sadece oturduğumuz odanın o da hepsine değil halının üstüne süpürge açtı adı iş yaptı oldu.
5 yıl oldu evleneli neler yaptılar daha kaşının üsütünde gözün var demedim hiçbirine ama doğumdan sonra sanırım ameliyatta beynime kan gitti çok değiştim ay gaza geldim cesaret geldi korksunlar bendennnnnn

Son düzenleme:

..kızz o keçi sütü değil geyik sütüdür..koptum yaa..

Eylül kahvaltıya katıyorum ben,ilk önceleri ağır gelmesin diye sulandırıyodum ama şimdi sulandırmıyorum..birde iki haftada bir veriyorum,3 gün..zaten 3.günden sonra kullanım zamanı doluyor..ben hazır yoğurt veriyorum..

Ayyy ben geldimmm....geçmişi okudum yazacağım kaçacağım...

çocuklar sabah 7.50 de kalktı kocam uyuya kalmış işe geç gitti....aliş kaldırmış babasını..sora kalkış o kalkış....

Yatakları topladım altlarnı aldım...kahvaltı verdim kendim ettim..anamla çene yaptım...çocukların çok uykusu geldi uyuttum....ama bugün ilkindide uyutacağım

yoksa ağzıma mıçarlar 8 kadar....fırsat uyurken onlar bende banyomu temizleyeceğim...evi silerim dün süpürdüm..ama bugüne aynı...

Yemek yaparım aksam üzeri....

Anladım topiğe gece geliniyor....bende gündüz zaten gelemiyorum...gecede uykum geliyor.....bu ara kendimii çok pasaklı görüyorum yaaaa....çamaşır suyu kokusu almadım sanırım bayadır...........işee girişeceğim.......

Nefes geçmiş olsun cnm...

Herkesiiiiiiii öperimmmmmmmmmmm

el ense çekiyor haa hahha çok komikkkkk
ya her hareketleri çok komik ya her anlarıno beynime kazımak istiyorum
selam canımmmmm
darısı başınıza artıkkkk
callaha çok tatlı iyice sevimli bi cadı oldu ya hareketleir felan göreceksin
bittiii yapıyoruz ben bitti diyorum oda ellerini iki yana açıp elleriyle bitti yapıyo yiyesim geliyooooo
mustafanında ellerini kıvıra kıvıra bi gel gel yapışı var göreceksin alıp içime sokasım geliyoooo
kız o işte bi yanlışlık olmasın
inet sütü daha ucuz keti sütü dahapahalı hahaha
ben yeni kullanmaya başladım şimdilik sadece yoğurt olarak veriyorum
canım başkaları için kendini hiçç ama hiçççç üzme bence çünkü zerre kadar değmiyolar kendimizi yiyip bitirdiğimizle kalıyoz bak ben şimdi kaynanaım laflaırnı bi kulağımdan sokup diğeirndne çıkartıyorrum çokta şeyimdeydi ne derse desin bana pasaklısın yakında kurtlanacaksın diye
şeyimden aşağı kasımpaşa vallaha ben biliyorum ne kadr temiz olduğumu ayrıca bu evi hergün bal dök yalada yapsam genede temizsin demez gene pasaklı der bana bi kere iyi lafını duymadım
hiç istekleir bitmez bendne
dün hala oğluma çorba yaptınmı diye soruyo del olmuyorum artık yapmadıysamda yaptım diyorm geçiyorum
bunca işimin arasında istiyoki hergün oğluna 5 çeşit yemek yapayım
kendimi yoramam vallaha
eşim bile olsa
o beni zerre kadar düşünmüyo çünkü günlerce evde oturuyorum burnumu dahi sokğa çıakrmadan karıcım çık bi yarım saat dolaş demez işim var mesela çıkacak olsam mırın kırın eder
o yüzden artık ne adar ekmek o kadar köfte......

sana geleyim ya yada sen bana gel tanışalım vallahaiyi olur hafta sonları kocişin evdemi snein
selam ikiz anaları :))

sanada selam ikiz anasıııııı

Günaydın arkadaşlar.......

Gece muhabbetler epey koyuymuş,ben be dedim size yatın uykunuzu alın...Hiç kimse dinlememiş beni.
Valla çok kıskancım ben,ben yatıyorum siz oh muhabetleri ediyorsunuz

CANAN acaba gelmesemmi sana :26:Siz üç kişisiniz yav döversiniz oğluşla beni.
Asabi hatun seni
Devrimede maşallah tebarakallah.Darısı mustafaya inşallah.

EYLÜL bende bugün kahvaltısını ıhlamurla hazırladım.İKİ kaşık aldı daha yemedi,diliyle ittirdi hep,bende eski usul bebelac kahvaltıya karıştırdım öyle yedirdim artık.

FİRDOS yaşlılar hep aynı be tatlım.Artık onları çocuk gibi görmek lazım.
Bende keçi sütüne başlıyım artık.Madem boyda uzatıyor.

BURCİN diş buğdayınız olmuş maşallah yavrulara.Bende bakayım fotolara.
Oğluşada çok güldüm....Seni koca popolu seni çınar bey,azcuk kaldır o popoyu küçük afacan.

NEFES neyseki berk geceyi sorunsuz geçiirmiş.
Valla bende arada çığrımdan çıkıyom aama daha bağırma aşamasına gelmedim.Ama sınırda hele geceleri aman allahım,bütün sinirlerim yay gibi oluyor

Yazmayı unuttuğum varmı bilmiyorum.Çünkü çok uykusuzum çok :2:
Yağızın uyanmasını bekliyorum.Uyanınca kangurusuna koyup markete çıkıcam,dışarda hava güzel gibi.

hahaha dövmeyiz kız gel gellll

ayy bi arkadaş nasıl gece yemek yedirdiğimi sormuştu ya eylül ya beren
yataklarında yediriyorum huysulanırlarsa ayağıma alıp sallayarak yediriyorum canım kaşık kaşık sokuyorum ağzılarına yutuyolar vallaha bi süre sonra derin uykuya dalıp yutamadığı oluyo dürtüp uyandırıyorum ağzında bekletirse su ve emzikten yardım alıyorum ne yapayım haytaım ya riskli bi yöntem ama aç kalmalarındansa yapıyorum 1 aydır pişmand eğilimmm

artvinli telefonuna bakkkkkkk

kendimdne bahsedeyim acukta
bugün çok marifetliyimmmm
sabah 8.30 da oğluşumla kalktık yatakta devrim uyanana kadar oyun oynadık şekerleme yaptık epey beni dövdü eli çok ağır ya pat pat bi yapıştırıyo görmelisiniz saat 9 geçe devrim uyandı devroşumun yanına gittim vitam,inleirni içirdim sonra gittim kahvaltı hazırladım artık ayrı ayrı yediriyorum ben kahvaltılaırnı önce mustafaya yedirdim devrim tam ayılsın diye sonra devrime yedirdim altlarını açtım havalansın diye o arada devroş hemen su koyuvermiş tabi yeter dedim havalanma saati bağladım geri altlarını sonra saldım çayıra onşarı bende soyundum duşumu aldım abdestimi aldımm ay banyodayken mustafa bi başladı ağlamaya holdeki çamaşırlığın çekmecesine parmağını sıkıştırmış ben sulu sulu çıktım duştan öptüm koklaıdm susturdum geri döndüm banyoya neyse hallettim işime hemen giyindim aşuremin başına geçtim duamı okudum attım ocağa o biraz kaynasın dedim saat 11 i geçti bu arada bebeleir uyutmaya başladım ha o aradada bi tost yaptım kendime mustafayı sallarken kahvaltıyıda çıkarıdm aradan sonra devrimi sallarken kredi kartı ödemem aklım ageldi tabi ödeme yapmadan önce size bakaym dedim
veletler uyudu aşurede pişmek üzere sizdne kopabilirsem evimi toplayacağım azıcık daha yatağım bile açık vallahaaa

tünaydınnn...anacığım ancak okudum ........

Canom sağol kuzum be hakkaten bir tanışamadık ben eniyisi kızları anneme bırakıp gelem sana birgün devrimin kilo almasıda ayrıca çok sevidirici cnm......

ben kahvaltı hazırlarken cezvede yapıyorum cnm taze taze

dişleri için jel kullanıyormusun???

aaa nasıl ya çok geçmiş olsun zuzum cnm.....

SAĞOL KUZUCUĞUM.....

benimde inci yürüteçle sağa sola yapa yapa ulaşamayacağı birşeye illa ulaşıyor.....

kızlar bu arada müjdeeee
devrim yürümeye başldıııııı
kuzuya

canım bişey almak istediğinde ne yapıyor almak için gitmek istemiyo mu merak ediyorum benim kızlardan biri de çok üşengeç de

benimkide kıçını kaldırmıyor çarşafı çekeliyor kendine doğru

sabır fatoşcuğm geçecek günler ......

geçmiş olsun cnm....

çok şükür cnm ya atlattınız bu geceyi.....
ben başından beri beyaz peynirle verdim pütürlü alıştırdım cnm valla yoksa zor.....telefon ile sonuçları öğrensen olmuyormu nefesciğim.....

kim tutar seni.......

Doudou Winston erenzeyno nero berennaz hoşgeldiniz
w ınston ne zamandır yoktun canım

hoşbulduk hayatım ben anca okudum ve geldim.....

kolay gelsin şekerim.......

biberonla vermiyonmu kız sen içmiyorlarmı......

aşurenide allah kabul etsin canım afiyetle ye....

Canan hadi hayırlı olsun devrimin yürümesi mustafayada nasip olsun

ama bu kadar sevinmeeeeeeeee ilk heycanını anlıyorum...neyse zaman sonra anlarsınn ne demeek istediğimiiiii
bu arada slm vermedin bana ne oo çok konuşuyoruz diyee miiiiiiiii alınırım heeeeeee....

Aşureni allah kabul etsin cnm

bende size yazdıktan sonra hemen uçtum banyoma klozet lavoba temizlendi yerleri silindi....küvete dokunmadım duş alırken temizlemiştim....antre ,mutfak çocuk odası silindi....çocuk odasnı topladm...bugün bezelye pişireceğim.....yanına pilav istemiyorum ne yapsam acabaaa...atmasyon fırında makarna yapardım ama malzeme yok...püfffffff

bende geldim..
sabah erkenciydik. kızlarımmaşlallah bu gece deliksiz uyudular.... beren iyi gibi bugün. iremin burnu yara olmuş kanıyo sümükden orti bebeyle çekmekdenmi oldu bilmem
kahvaltı ettirdim alüst sonra kendim yedim. mutfağı topladım. evi topladım. şimdi kızları uyutmaya çalışıom. sonra eve girişcem.sil pür yapayım çamaşırım katlancak tepeleme ütüm var ama gözüm yemio... sıra gelirse yaparım...
cano canım nası aşure istedi anlatamam... üff ya bende yapsam diom becetremem bi başıma hiçde yapmadım daha önce. ne kadar daha zamanı var annem yetişirse yaparım...
dırımm sendede iş çok desene.... kolay gelsin hayatım..
artvinli çık valla hava süper. eğer yanımda biri olsa bendev çıkıcam. tek başıma yemio:)
diğer güzel hatunlar.. hepinizeeeee selammm........
akşamada yaprak dökümümnün sondan bi önceki bölümü var... düzenli izlemememe rağmen bu son 3 4 bölümü kaçırmadann izledim meraklardayım:)

bulgur pilavı yap kız sende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…