çete olmuş bunlar tatlım bizlere kimse gelmiyecek çocuğunu alıp dayaaa sorma muzurlukta şirket kurmakta üstlerine yok..geçenlerde arkadaşlarımız geldi oturmaya 6 aylık bebekleriye beraber..çocukta yavrum bonus kafa gibi maşallah pek tatlı..haliyle kucağıma aldım sevdim..yere bırakır bırakmaz ayşenur kolundan çekip çınara uzattı çocuğu çınar da bi asıldı ki saçlarına sorma..bir avuç saç yolmuş serseri..kendi başına nasıl gidecek iki bağırdı kardeşi getirdi kurbanı nasılsa :))
ayy bu arada benimkiler baba, dede, anne, mama, gel, vak vak, baaaaakkk, haaaammm, miyav miyav demeye başladı..çok şekerler çok seviniyorum anneeee demelerine çoookkk..
maşallah canım çok şükür ki kilo almış hem fena de değil zaten öyle 1 kilo alamaz artık gece mamayı nasıl yediriyorsun kaşıkla mı yoksa biberonla mı ben de mi yapsam acaba Almina da yemiyo gece inat mı inat bi de onu denesem senin sütün yok mu hiç gece vermiyo musunsağol canım oğlum tembel şimdilik umarım oda atak yapar hahah
evet ya kızım 1 ayda yarım kilo almış çok ama çok mutlu oldum aylar sonra işstahımız bir nebzede olsa düzeldi
bide geceleri kaşık maması yapıp uykularında yedirmeye başladım sanırm onunda etkisi oldu birazz
ay kızlar yarın aşure yapacam yorucu bi günolacak
sabah kalkayım banyomu yapayım abdestimi alayım başlıyayım aşuremi yapmayaaa
hepiniz davetlisnizzzzz
eylül sen nerde oturuyodun ben bunu daha öncede sormuştum ama cevabını unutmuşum kusurabakmaaaaa
maşallah tombiliye yerim onu sağlıklı olsun tabi olan o ama tombik çocuklar da bi farklı oluyo benimkilerin de biri çok tembel biri çok hareketli biri kilolu gözüküyo ama tartıda hep aynı çıkıyo anlamadım çok fark var gibi :97:çok tatlılar ya...bdende kızlarımı seyretmeye doyamıyorum.benimkilerin biri 10 kilo ki ben onu topalağım diye seviyorum diğeri daha 8 kilo ancak var..tabiki tembel olan topalak kuzum...koca poposunu hiç kımıldatmaz, belkide kımıldatmadığı için kilosu daha iyi öbürkü çok hareketli...yan yana oturtunca tembel olan diğerine el ense çekip önüne düşürüyor sonra Allah ne verdiyse ya seviyor saçını okşuyor ,bazen saç çekiyor yada pamak direk göze... yani hiç yanlız bırakamıyorum..bu arada ben kızlarımın tek tük olan saçlarını hergün tarıyorum geçen gün baktım kızım fırçasını almış remen saçlarını taramaya çalışıyor..herşeyi ne kadar hızlı öğreniyorlar hayretle onları izlemek çok güzel...
canım gerçekten iyiymiş her yerde çekiyo mu telsime kötü diyolar daavenın kampanyası vardı 1 gb 5 lira falan pek video izlemiyorum bu ay mesela10 lira gelmiş geneldede netteyim sadece cok az video izlemişimdir turk telefonu düşününce eev telefonuna bir sürü para netete sabıt ücret 50 lirayı buluyodu 10 lira şimdive heryerde giriyorum canım cok mantıklı ....
nefescim ateşi düştü mü nasıl oldubenim gözlerde kapanıyor ama ateşini sürekli kontroletmem gereken bir çocuk varrrrrr .bir kaç saat daha dayanacagım mecbur sonra eşime devir teslim
canım dişini sık Allah sabır versin inşallah akşam çok geç mi uyuyolar keşke uyusalar da biraz sana zaman kalsadorukcum geçmiş olsun canım..
kirpicim çok üzüldüm canım... benim lohsa kanamamda 80 gün sürmüştü.. ben gitmedim kontrole.. rabbim acil şifalar versin.
nefescim geçmiş olsun. ateşten çok korkarım..
bana gelince...
ben bugün ağladım sinirimden...
bunca yıldır beklediğim bebeklerime böylemi anne olacaktım diye.. ikisinede bağırdım.. korktular ağladılar.. nolucak böyle bilmiyorum...........
utandım kendimden bizim 6 yaşındaki çocuk kadar aklımız yok yani :78::78::78:fatoşçum hepimiz arada kendimizi kaybediyoruz karşımızdakinin dünyadan bir haber bebek oldugunu unutuyoruz hatta benim 6 yaşındaki oğlum geçenlerde anne niye kızıyorsun onlar daha bebek anlamazlar dedi utandım ama artık sabır kalmıyor çileden çıkıyor insan zaten evde kapalı kalmak başlıca sorun duvarlarla dost olduk bide çocukların ne istedigini anlayamamak susturamamak yetişememek . sakın bakamadıgı düşünme canım ben berki günde en az üç kere soyardım hergün çarşafı deyişirdi su bile kirdi bizim için günde iki kere yer süpürürdüm ama o tekti ve uslu bir bebekti valla bunları günlük deyiştirdigim zaman mutlu oluyorum onun için gidişatına bırak canım biraz sıkma canını.
sorun cnm bnm ozur dılenıcek bı konuda yok ne senı nede nefesı asla ayırmam ıkınızıde cok sevıyorum sadece nefesın cahıllık demesıne ıcerledım laf bana dokunuo dıye ama onuda cok sevıyorum belkı ben yanlıs anladım belkı o yanlıs telaffuz ettı suan bı sorun yokgünaydınnnn...
ya gece olan bir konu beni çok üzdü..NEFES ve ERENZEYNO,kızlar farkında olmadan yaptığım bir yorum ikinizi karşı karşıya getirmiş,özür dilerim
ERENZEYNO TATLIM BEN SANA DEMEDİM o karşılaştırma olayını..hepimize dedim..çünkü bende yapıyorum bazen..hatta geçen gün Cananla telde konuşurken yaptım valla çok kızdı bana..nolur kimse kırılmasın..
Artvinli dedem iyi canım ama bizi çıldırtmak üzere..çok çok huysuz,hep öyleydi zaten iyice arttı..canım Yağız Maaşallah iyi mama alıyor o zaman keçi sütü dene bence,hem boy uzatıyormuş..
Cananım devrime Maaşallah,çok sevindim
Fatoşcum lütfen canını sıkma,bırak insanlar bildikleri gibi davransınlar..senin muhteşem iki yavrun var onlar herşeye yeter..hem bugünün yarını da var dimi?birgün onlar sana muhtaç olacak..
Nefes sonuçları alacaksın dimi..hadi Hayırlısı..
Dırım sen bana iyi geceler demişsin ama ben GÜNAYDINla cevap vereyim:)
gece muhabbet koyuymuş kızlar hepsini hatırlayamadım ama hepinizi seviyommmmm
günaydın herkeze .
şükür gece berkimin ateşi çıkmadı ama saat beşe kadar başını bekledim .beşte devir teslim yaptım eşime 8 e kadar uyumuşum kahvaltımızı yaptık oda yarım yamalak iştahları yok bugün ama ne zaman beyaz peynir koysam zor yiyorlar pütür kalıyor isteristemez onlarda sinirlenip yemiyorlar nasıl alışacaklar bunlar pütüre bilmiyorum .
bende kahvaltımı yaptım çok uykum var kuzular uyumuşken uyumalı ama servis gelecek ben yatarım onlar gelir şimdi .
sonuçları yine alamıyoruz alabilecek kimse yok malesef eşimiş peşinde bugün erteleyemezde işini kaldı bizim sonuçlar en kötü şartla pazartesi alırız artık yarında şehirdışına çıkacak.
eşimede dedim.. benim tedaviye ihtiyacım var diye..
gerçekten var..
firdos keçi sütü deyince aklıma ne geldi..
bizim yan komşunun kızı 3 ay emmiş bırakmış bunlar küçük biryerde büyümüş süt bile bulamamışlar adamın biri inek sütü diye kandırıp keçi sütü satmış çok sonradan öğrenmişler yani kız sadece keçi sütüyle büyümüş şimdi 30 yaşında boyu 1.55bende keçi sütü boy uzatır diye duydum hep içirenlerde memnun ve doğruluyor ama aslı var mı yok mu bilemedim ama bunu duyunca komşudan çok güldüm :90:
el ense çekiyor haa hahha çok komikkkkkçok tatlılar ya...bende kızlarımı seyretmeye doyamıyorum.benimkilerin biri 10 kilo ki ben onu topalağım diye seviyorum diğeri daha 8 kilo ancak var..tabiki tembel olan topalak kuzum...koca poposunu hiç kımıldatmaz, belkide kımıldatmadığı için kilosu daha iyi öbürkü çok hareketli...yan yana oturtunca tembel olan diğerine el ense çekip önüne düşürüyor sonra Allah ne verdiyse ya seviyor saçını okşuyor ,bazen saç çekiyor yada pamak direk göze... yani hiç yanlız bırakamıyorum..bu arada ben kızlarımın tek tük olan saçlarını hergün tarıyorum geçen gün baktım kızım fırçasını almış remen saçlarını taramaya çalışıyor..herşeyi ne kadar hızlı öğreniyorlar hayretle onları izlemek çok güzel...
selam canımmmmmgünaydınnnn...
ya gece olan bir konu beni çok üzdü..NEFES ve ERENZEYNO,kızlar farkında olmadan yaptığım bir yorum ikinizi karşı karşıya getirmiş,özür dilerim
ERENZEYNO TATLIM BEN SANA DEMEDİM o karşılaştırma olayını..hepimize dedim..çünkü bende yapıyorum bazen..hatta geçen gün Cananla telde konuşurken yaptım valla çok kızdı bana..nolur kimse kırılmasın..
Artvinli dedem iyi canım ama bizi çıldırtmak üzere..çok çok huysuz,hep öyleydi zaten iyice arttı..canım Yağız Maaşallah iyi mama alıyor o zaman keçi sütü dene bence,hem boy uzatıyormuş..
Cananım devrime Maaşallah,çok sevindim
Fatoşcum lütfen canını sıkma,bırak insanlar bildikleri gibi davransınlar..senin muhteşem iki yavrun var onlar herşeye yeter..hem bugünün yarını da var dimi?birgün onlar sana muhtaç olacak..
Nefes sonuçları alacaksın dimi..hadi Hayırlısı..
Dırım sen bana iyi geceler demişsin ama ben GÜNAYDINla cevap vereyim:)
gece muhabbet koyuymuş kızlar hepsini hatırlayamadım ama hepinizi seviyommmmm
callaha çok tatlı iyice sevimli bi cadı oldu ya hareketleir felan göreceksingeçmişi tamamen okuyamadım kızlar hasta durmuyor
burcu, nero, almina maşallah kuzulara
nefes, doruk, yavrukirpi geçmiş olsun canlarım ve atladığım hasta anne ve bebiş varsa inş. yoktur
canancım maşallah devrimeçok tatlıdır şimdi o yaaaa çok mrk ettim
dirim yemek listesi sper valla her anlamda yetişiyon bize balbademim, aliş ömerine bak heleannesinin tontişleri çok mu hareketli maşallah sağlıkla büyüsünler inş. ama senide yormasınlarrrrrrr
tüm kıslarr
kız o işte bi yanlışlık olmasınfirdos keçi sütü deyince aklıma ne geldi..
bizim yan komşunun kızı 3 ay emmiş bırakmış bunlar küçük biryerde büyümüş süt bile bulamamışlar adamın biri inek sütü diye kandırıp keçi sütü satmış çok sonradan öğrenmişler yani kız sadece keçi sütüyle büyümüş şimdi 30 yaşında boyu 1.55bende keçi sütü boy uzatır diye duydum hep içirenlerde memnun ve doğruluyor ama aslı var mı yok mu bilemedim ama bunu duyunca komşudan çok güldüm :90:
ben yeni kullanmaya başladım şimdilik sadece yoğurt olarak veriyorumkızlar keçi sütünü nasıl kullanıyosunuz direk mi veriyosunuz yoğurt mu yapıyosunuz
berennaz çok iyi bi örnek vermişsin 155 boy
kızlar eşimiz ananesi halen gelmemişti ne bebeklere ne eşime bugün gelecekmiş kaynanam aradı şimdi geliyo diye aslında ben dün haberini aldım ama onlardan değil kayınbabam gizlice eşime söylemiş tabi gizli olunca bişey diyemedim son dakka beni aradı geliyo diye yeter artık hatasını anlasın diye kabul etmedin geçen hafta da aynı şey oldu belki de insanlarda suç yok kaynanam yüz veriyo millete ya ben iki çocukla zaten sırf kendi dağınıklığımızı bile zor toplarken hazırlık mı yapıcam iş mi yoksa çocukları aç mı bırakıyım onlar için zaten 1 saatte yiyolar yemek yedirene altlarını değiştir tekrar mama zamanı geliyor bana vakit kalmıyor. ben de buyursun yarın gelsin dedim ama ev:en çıkıcaktı diyo bi de utanmadan ben de yarın gelsin işim var dedim . geçen hafta da kendi kafasına göre tamam dedi insanlara demekki bi de hanımın kaberi olmuş da poposunu kaldırıp da gelmemiş son dakka geldi sadece oturduğumuz odanın o da hepsine değil halının üstüne süpürge açtı adı iş yaptı oldu.
5 yıl oldu evleneli neler yaptılar daha kaşının üsütünde gözün var demedim hiçbirine ama doğumdan sonra sanırım ameliyatta beynime kan gitti çok değiştim ay gaza geldim cesaret geldi korksunlar bendennnnnn
selam ikiz anaları :))
ben kahvaltı hazırlarken cezvede yapıyorum cnm taze tazeNERO_KA
Bende aynen sinir oluyorum çıkmayan lekelere
Bendemi kaynatsam acaba,dün çorba yedirirken yeni eşofmanımız ilk giymede lekelendi sinir oldum bugün yıkadım çıkmamış.:44:
Canım kahvaltı tarifi için saolasın.Peki ıhlamuru akşamdan demlesem olurmuki,birde ıhlamuru tazemi yapıyorsun?Yani yaptığını kaç gün veriyorsun?
vayy vayy son 1 saat acayıp burnumdan getırdıler ya yıkadım zar zor uyudular
kızımın alt damak sag ve alt orta kısmı acayıp kabarmıs sol ksıımda yok bısey sanırım orada bır dıs patlamak uzere oglumunda alt damakta tam ordada bı seffaf beyazlık var ve sıs ordanda gelıo bı tane napacam ben ya cok aglıolar mosmor oldu kız aglamaktan sesı kısıldı ısım cok zor damaklar sıs
kızlar canım çok sıkkıın
kontrole gittim içeride kanlar vardı hala çıkamamış 80 gündür yarın anesteziyle bayıltıp bir nevi küretaj yapacaklaryahu benim bu kadın doumcuyla hukukum hiç bitmeyecek mi?
nero geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin hastayken çocuklara bakmak da çok zor
kızlarına maşallah çok tatlılar Allah nazardan saklasın
canım calpol verdin belki de ama ben yine de söyliyim ben ateşini ölçüyorum benimkiler de sadece 6 ayda o da melis ateşlendi 37.5 du aslında ateş de sayılmaz ama ben sadece o zaman verdim aslında doktor 38 de ver dedi ama tedirgin oldum napıyım
AlminaCinarmaşallah kuzularına gerçekten de benziyo gibi gözükmüşler
aslı maşallah iyi kiloları az değil bizim doktor boyuna göre yorumluyor sen de öyle düşün çünkü bizimkiler hem ikiz hem erken doğdular
burcucanım senin prensesler de çok tatlı
canım Allah tamamına erdirsin inşallah... çok şükür ki çağresi olan şeyler benim başıma gelmedi ama bir arkadaşa bir ayağı kısa demişler başka doktora gitmiş anne karnında gelişimini tamamlamadan öyle olur demiş doktor hatası da olabilir doğru da olabilir ama Allah başka dert vermesin inşallah bişey çıkmaz yine de onların en ufak bi sıkıntısı bizi de üzer tabi
canım hiç canını sıkma kiloları çok iyi benimkiler senden 1 ay büyük ve 36 haftalık doğdu yine de 7 kilo civarı yani seninkiler de az değil çok şükür hem resimlerde tombik tombikler yerim onları ben zayıf deme onlaraben 3 numara kullanıyorum canım diğer arkadaşlar 4 den söz edince sordum markete gidicem ona göre alıyım diye ama 3 aldım daha 3 paket
canım inşallah bir an önce iyileşirler Allah kolaylık versin bizde de aynen çamaşır birikiyo kurutma kullanmıyorum ama karşı komşum sağolsu bazen işe götürüyor çok da güzel oluyor sanki yenilenmiş gibi hem de mis gibi kokusu kalıyo
canım doktora gitmişsiniz yağıza maşallah
bebek ekmeğini ne alıyosun cicibebe mi
ben bazen sabunun yanında normal deterjanda atıyorum çok kirlenince bir de lekeler çıkmayınca arielin leke çıkarıcısı var onu kullanıyorum yoksa çıkmıyor Almina kusuyor hep kıyafetleri lekeleniyor mecbur kalıyorum eğer uğraşırım dersen sıcak suyla kendin bastır sonra makinada yıka yada lekeye sür makinaya at
ben de milupaların kaşıkmamasına devam sütü katıyorum labne yumurta pekmez tereyağı koyuyorum ama hiç sevmiyolar bugün bebelac kahvaltı aldım yarın saba onu deniycem ne yapsak acaba içine yine de peynir falan koysak mı
cnım benimki de yapmaya başladı bu ağlamaları ama ben diş miş göremedim belki de ben anlamıyorum
geçmiş olsun canım neden oldu acaba doğumda mı temizlenmedi
birsencim senin yazıyı okuduktan sonra yüregime bir öküz oturduanam ben şu halleriyle isyanlardayım bugün kapıyı çekip kaçasım geldi deliriyorum sandım amanınnnnn bide bu hallerini düşünemiyorum egemin senin ömerle aliyi solluyacagına eminim şimdiden örümcekten eli neye yetişse indiriyor yetişemessede kıyameti koparıyor emreyede öğretir vah anam vah yandık ahhh ben berkimin bebekligini istiyorum hiç bilmemki bir şeyim yerinden oynasın çekmecemi açsın merakediyorsada izin isterdi ama geçmişe mazi deniyor
kızlar bu arada müjdeeee
devrim yürümeye başldıııııı
canım bişey almak istediğinde ne yapıyor almak için gitmek istemiyo mu merak ediyorum benim kızlardan biri de çok üşengeç de
dorukcum geçmiş olsun canım..
kirpicim çok üzüldüm canım... benim lohsa kanamamda 80 gün sürmüştü.. ben gitmedim kontrole.. rabbim acil şifalar versin.
nefescim geçmiş olsun. ateşten çok korkarım..
bana gelince...
ben bugün ağladım sinirimden...
bunca yıldır beklediğim bebeklerime böylemi anne olacaktım diye.. ikisinede bağırdım.. korktular ağladılar.. nolucak böyle bilmiyorum...........
geçmişi tamamen okuyamadım kızlar hasta durmuyor
burcu, nero, almina maşallah kuzulara
nefes, doruk, yavrukirpi geçmiş olsun canlarım ve atladığım hasta anne ve bebiş varsa inş. yoktur
canancım maşallah devrimeçok tatlıdır şimdi o yaaaa çok mrk ettim
dirim yemek listesi sper valla her anlamda yetişiyon bize balbademim, aliş ömerine bak heleannesinin tontişleri çok mu hareketli maşallah sağlıkla büyüsünler inş. ama senide yormasınlarrrrrrr
tüm kıslarr
günaydın herkeze .
şükür gece berkimin ateşi çıkmadı ama saat beşe kadar başını bekledim .beşte devir teslim yaptım eşime 8 e kadar uyumuşum kahvaltımızı yaptık oda yarım yamalak iştahları yok bugün ama ne zaman beyaz peynir koysam zor yiyorlar pütür kalıyor isteristemez onlarda sinirlenip yemiyorlar nasıl alışacaklar bunlar pütüre bilmiyorum .
bende kahvaltımı yaptım çok uykum var kuzular uyumuşken uyumalı ama servis gelecek ben yatarım onlar gelir şimdi .
sonuçları yine alamıyoruz alabilecek kimse yok malesef eşimiş peşinde bugün erteleyemezde işini kaldı bizim sonuçlar en kötü şartla pazartesi alırız artık yarında şehirdışına çıkacak.
kızlar keçi sütünü nasıl kullanıyosunuz direk mi veriyosunuz yoğurt mu yapıyosunuz
berennaz çok iyi bi örnek vermişsin 155 boy
kızlar eşimiz ananesi halen gelmemişti ne bebeklere ne eşime bugün gelecekmiş kaynanam aradı şimdi geliyo diye aslında ben dün haberini aldım ama onlardan değil kayınbabam gizlice eşime söylemiş tabi gizli olunca bişey diyemedim son dakka beni aradı geliyo diye yeter artık hatasını anlasın diye kabul etmedin geçen hafta da aynı şey oldu belki de insanlarda suç yok kaynanam yüz veriyo millete ya ben iki çocukla zaten sırf kendi dağınıklığımızı bile zor toplarken hazırlık mı yapıcam iş mi yoksa çocukları aç mı bırakıyım onlar için zaten 1 saatte yiyolar yemek yedirene altlarını değiştir tekrar mama zamanı geliyor bana vakit kalmıyor. ben de buyursun yarın gelsin dedim ama ev:en çıkıcaktı diyo bi de utanmadan ben de yarın gelsin işim var dedim . geçen hafta da kendi kafasına göre tamam dedi insanlara demekki bi de hanımın kaberi olmuş da poposunu kaldırıp da gelmemiş son dakka geldi sadece oturduğumuz odanın o da hepsine değil halının üstüne süpürge açtı adı iş yaptı oldu.
5 yıl oldu evleneli neler yaptılar daha kaşının üsütünde gözün var demedim hiçbirine ama doğumdan sonra sanırım ameliyatta beynime kan gitti çok değiştim ay gaza geldim cesaret geldi korksunlar bendennnnnn
Doudou Winston erenzeyno nero berennaz hoşgeldiniz
w ınston ne zamandır yoktun canım
Ayyy ben geldimmm....geçmişi okudum yazacağım kaçacağım...
çocuklar sabah 7.50 de kalktı kocam uyuya kalmış işe geç gitti....aliş kaldırmış babasını..sora kalkış o kalkış....
Yatakları topladım altlarnı aldım...kahvaltı verdim kendim ettim..anamla çene yaptım...çocukların çok uykusu geldi uyuttum....ama bugün ilkindide uyutacağım
yoksa ağzıma mıçarlar 8 kadar....fırsat uyurken onlar bende banyomu temizleyeceğim...evi silerim dün süpürdüm..ama bugüne aynı...
Yemek yaparım aksam üzeri....
Anladım topiğe gece geliniyor....bende gündüz zaten gelemiyorum...gecede uykum geliyor.....bu ara kendimii çok pasaklı görüyorum yaaaa....çamaşır suyu kokusu almadım sanırım bayadır...........işee girişeceğim.......
Nefes geçmiş olsun cnm...
Herkesiiiiiiii öperimmmmmmmmmmm
hahaha dövmeyiz kız gel gellll
ayy bi arkadaş nasıl gece yemek yedirdiğimi sormuştu ya eylül ya beren
yataklarında yediriyorum huysulanırlarsa ayağıma alıp sallayarak yediriyorum canım kaşık kaşık sokuyorum ağzılarına yutuyolar vallaha bi süre sonra derin uykuya dalıp yutamadığı oluyo dürtüp uyandırıyorum ağzında bekletirse su ve emzikten yardım alıyorum ne yapayım haytaım ya riskli bi yöntem ama aç kalmalarındansa yapıyorum 1 aydır pişmand eğilimmm
artvinli telefonuna bakkkkkkk
Canan hadi hayırlı olsun devrimin yürümesi mustafayada nasip olsun
ama bu kadar sevinmeeeeeeeee ilk heycanını anlıyorum...neyse zaman sonra anlarsınn ne demeek istediğimiiiii
bu arada slm vermedin bana ne oo çok konuşuyoruz diyee miiiiiiiii alınırım heeeeeee....
Aşureni allah kabul etsin cnm
bende size yazdıktan sonra hemen uçtum banyoma klozet lavoba temizlendi yerleri silindi....küvete dokunmadım duş alırken temizlemiştim....antre ,mutfak çocuk odası silindi....çocuk odasnı topladm...bugün bezelye pişireceğim.....yanına pilav istemiyorum ne yapsam acabaaa...atmasyon fırında makarna yapardım ama malzeme yok...püfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?