Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canan arkadaşım aşureni allah kabul etsin..
afiyetle yiyin..
allah razı olsun canımmmm gel beraber yiyelimmmmm
kolay gelsin şekerim.......

biberonla vermiyonmu kız sen içmiyorlarmı......

aşurenide allah kabul etsin canım afiyetle ye....

yok şekerimmm biberonu bıraktı benimkilerrr geceleri arada sırada devrim içiyo o kadar mustafa mümkün değil almıyoooo

sağol canım allah razı olsunnnn gel beraber yiyelimmmm

tanışalım vallaha al çocukları gel bana

fırında halka halak kabuklu patates üzerine bol baharat azda sıvı yağğğ..süper süper gider bezelyeyle...

ayyy aslıcım gel diycem ama gelemezsin biliyorummmm
ama selim bu tarftaysa uğrasın ben sana göndereyim canım hadi ara sor selime lütfen lütfennnn

geleceğim şekerim ilk önce birsoya sonra sana en kısa sürede .......

ayyy aslıcım gel diycem ama gelemezsin biliyorummmm
ama selim bu tarftaysa uğrasın ben sana göndereyim canım hadi ara sor selime lütfen lütfennnn

ay yok canım ya o tarfalarda işi ikitelli tarafında bugün.. başak zaman yiriz:)) bebelerin doğum günüsüne yaparsın kız:))

erenzeyno arkadaşım bende kızlarıma kullandım o jellerde biraz olsun rahatlatıyor bebekleri...

sağlık ocağına gitsen yazıyorlar zaten...

tamma canım ben sşze bi ara yaparım geldiğinizdeeee

women loveee
sana kucak dolusu selammmmmm

kıızm ne yapayım günde 5 posta konuşuyoz bide burdamı konuşalım yaaaa
yakında kaç gram işediğimide yazacam sanada
işte bazı arkadaşlar çok konuşuyosunuz diyo hahahahah

erenzeyno arkadaşım bende kızlarıma kullandım o jellerde biraz olsun rahatlatıyor bebekleri...

sağlık ocağına gitsen yazıyorlar zaten...

ısmı ne cnm jelın ıkı bebeyle cıkamam sımdı ocaga mocaga pek pahalı bısey deıldır heralde kendım alıp kullansam

bana gelıncede dun gece ve bugun adete kan kusturuolar bana 2 bucukta uyandı kızım cıglık cıglıga bagırarak bı aglama gaydesı tutturdu onun sesıne erende uyandı hadı bakalım cık ısın ıcınden saat 5 te uyur gıbı yaptılar takı ben basımı yastıga koyana dek vıyak vıyak gene uyandılar ıkısı bırden buyrun cenaze namazına bunyemde alısık deıl bu tıp organızasyonlara
neyse ole bole salya sumuk saatı 6 ettık bır yandanda eller yumruk yapılıp komple agızın ıcınde gezıo hırslarını alamıolar neyse yatırdım bunları koltuga ellerımıde dettol antıbakterıyelle yıkadım ısaret parmaklarımı soktum agızlarına kasıdıım damaklarını masaj yaptım kabaran yerlerıne cok rahatladılar ve uyudular 9 bucuga kadar
9 bucukta zeynep uyandı yedık ıctık derken dıgerı uyandı onlada yedık ıctık oyun oynadık keyıflerı yerınde gıbı duruolardı tekrardan dagıttılar snaırım gene agrıları geldı gene masaj yaptım rahatladılar bırazda soguk tuttum ellerımı ates gıbı yanar dıye dıe atesını alsın dıye bıraz oynastık resım cekındık kustuk kaka yaptık suan uyuyolar bende ewe gırısıcem

herkese kucak dolusu sevgiler...
canan devrime kocaman alkışşş darısı mustafayaa
aşureni de allah kabul etsin afiyet olsun canımm.
erenzeyno ben kullanıyorum jel adı caljel sağlık ocağında yazarlar birazcık olsun rahatlatır..
benimde cadı kızlarımın dişleriyle araları kötü bu aralar.Eylülün üstten 3 tane aynı anda geliyo kuzum çok sinirli oldu napcam bilmiyom seebepsiz yere ağlamalar mızırdanmalar..yapsam bisürü iş var evde ama canım istemiyo kızları uyutum kalkmaları yakındır.akşama yemeğimde var..off sıkıldım evde.hava güzel ama tek başıma gözüm kesmiyo çıkmayıı

Kızlar dışarısı süper....Tavsiye ederim.

Gerçi yağız beni çabuk yordu,daha çok gezesim vardı,çok ağırlaşmış sıpa belim sırtım koptu resmen..
Yağıza bir iki birşeyler aldım geldim.şimdide çayımı aldım elime size bakıyım azcık yağız uyanana kadar.

Canan aradım açmadınDaha sen aşureni yenmimi yapıyorsun.Tembel seni
bizimki bitti eşim tekrar yap diyor.

Doruk çok kolaymış aşure yapmam bence sende yaparsın.....
bende ilk kez yaptım ama zorlanmadım...

ERENZEYNO canım dr. bize diş sıkıntımız için Dentinox jel vermişti.onu sürünce çok rahatlıyor,birde biz masaj yaparak sürüyoruz okadar gevşiyorki sıpam hemen uykuya dalıyor

erenzeyno canım DENTİNOX DİŞ JELİ ben kullandım yazdırmadım aldım doktor vermedi neymiş dişin cıkmasını engelliyomus gec cıkıyomus cocuklar cok aglıyo ne edelim işte

Son düzenleme:
nerocum jelden melden haberım yok nası bısyd o drumuzda soz etmedı hıc adı sanı ısmı cısmı

bizede dr vermedi dişçime sordum o verdi ama adını şuan yazamam evde çünkü ama akşama yazarım.....

tamam nerocum sıramı bekliommm

aşurem piştiiii veletler uyandıııı ben evi toplayamadımmmmm

bekle anacığım yeni yılın ilk ayında planlarımdasınız anacığım...çok planlı karuyumdur:82:

caljel denıyecem cnm
valla hava gzel bugun bnme cıkasım var ama sızler gıbı totom yemıo tek basıma en ıyısı sız tıoplanın bana gelın

buda farklı bı gel acaba hangısını denesemmm bı arastırayım saolun kızlar tavsıyelerınız ıcın allah razı olsun

erenzeyno canım DENTİNOX DİŞ JELİ ben kullandım yazdırmadım aldım doktor vermedi neymiş dişin cıkmasını engelliyomus gec cıkıyomus cocuklar cok aglıyo ne edelim işte 8 lira bişi zaten ..

yaı cocuklar vıyak vıyak aglayınca dahamı ıyı oluomus bazen drların herdedıklerını dıkkate almıcan cok nane mollalar

ülen fatmaaa biz nası çıkalım 2 çocukla dışarıı sen bi yağızı taktın koluna gittin..,

bende çocuklara yemek yedirem bi halt yiyorlar şimdi sesleri yok çünki...

Canımm bişiler istiyor yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…