allah razı olsun canımmmm gel beraber yiyelimmmmmcanan arkadaşım aşureni allah kabul etsin..
afiyetle yiyin..
kolay gelsin şekerim.......
biberonla vermiyonmu kız sen içmiyorlarmı......
aşurenide allah kabul etsin canım afiyetle ye....
fırında halka halak kabuklu patates üzerine bol baharat azda sıvı yağğğ..süper süper gider bezelyeyle...Canan hadi hayırlı olsun devrimin yürümesi mustafayada nasip olsun
ama bu kadar sevinmeeeeeeeee ilk heycanını anlıyorum...neyse zaman sonra anlarsınn ne demeek istediğimiiiii
bu arada slm vermedin bana ne oo çok konuşuyoruz diyee miiiiiiiii alınırım heeeeeee....
Aşureni allah kabul etsin cnm
bende size yazdıktan sonra hemen uçtum banyoma klozet lavoba temizlendi yerleri silindi....küvete dokunmadım duş alırken temizlemiştim....antre ,mutfak çocuk odası silindi....çocuk odasnı topladm...bugün bezelye pişireceğim.....yanına pilav istemiyorum ne yapsam acabaaa...atmasyon fırında makarna yapardım ama malzeme yok...püfffffff
allah razı olsun canımmmm gel beraber yiyelimmmmm
yok şekerimmm biberonu bıraktı benimkilerrr geceleri arada sırada devrim içiyo o kadar mustafa mümkün değil almıyoooo
sağol canım allah razı olsunnnn gel beraber yiyelimmmm
tanışalım vallaha al çocukları gel bana
ayyy aslıcım gel diycem ama gelemezsin biliyorummmm
ama selim bu tarftaysa uğrasın ben sana göndereyim canım hadi ara sor selime lütfen lütfennnn
erenzeyno arkadaşım bende kızlarıma kullandım o jellerde biraz olsun rahatlatıyor bebekleri...
sağlık ocağına gitsen yazıyorlar zaten...
tamma canım ben sşze bi ara yaparım geldiğinizdeeee
women loveee
sana kucak dolusu selammmmmm
kıızm ne yapayım günde 5 posta konuşuyoz bide burdamı konuşalım yaaaa
yakında kaç gram işediğimide yazacam sanada
işte bazı arkadaşlar çok konuşuyosunuz diyo hahahahah
nerocum jelden melden haberım yok nası bısyd o drumuzda soz etmedı hıc adı sanı ısmı cısmı
tamam nerocum sıramı bekliommm
aşurem piştiiii veletler uyandıııı ben evi toplayamadımmmmm
herkese kucak dolusu sevgiler...
canan devrime kocaman alkışşşdarısı mustafayaa
aşureni de allah kabul etsin afiyet olsun canımm.
erenzeyno ben kullanıyorum jel adı caljel sağlık ocağında yazarlar birazcık olsun rahatlatır..
benimde cadı kızlarımın dişleriyle araları kötü bu aralar.Eylülün üstten 3 tane aynı anda geliyo kuzum çok sinirli oldu napcam bilmiyom seebepsiz yere ağlamalar mızırdanmalar..yapsam bisürü iş var evde ama canım istemiyo kızları uyutum kalkmaları yakındır.akşama yemeğimde var..off sıkıldım evde.hava güzel ama tek başıma gözüm kesmiyo çıkmayıı
Kızlar dışarısı süper....Tavsiye ederim.
Gerçi yağız beni çabuk yordu,daha çok gezesim vardı,çok ağırlaşmış sıpa belim sırtım koptu resmen..
Yağıza bir iki birşeyler aldım geldim.şimdide çayımı aldım elime size bakıyım azcık yağız uyanana kadar.
Canan aradım açmadınDaha sen aşureni yenmimi yapıyorsun.Tembel seni
bizimki bitti eşim tekrar yap diyor.
Doruk çok kolaymış aşure yapmam bence sende yaparsın.....
bende ilk kez yaptım ama zorlanmadım...
ERENZEYNO canım dr. bize diş sıkıntımız için Dentinox jel vermişti.onu sürünce çok rahatlıyor,birde biz masaj yaparak sürüyoruz okadar gevşiyorki sıpam hemen uykuya dalıyor
erenzeyno canım DENTİNOX DİŞ JELİ ben kullandım yazdırmadım aldım doktor vermedi neymiş dişin cıkmasını engelliyomus gec cıkıyomus cocuklar cok aglıyo ne edelim işte 8 lira bişi zaten ..
bizede dr vermedi dişçime sordum o verdi ama adını şuan yazamam evde çünkü ama akşama yazarım.....
bekle anacığım yeni yılın ilk ayında planlarımdasınız anacığım...çok planlı karuyumdur:82:
ülen fatmaaa biz nası çıkalım 2 çocukla dışarıı sen bi yağızı taktın koluna gittin..,
bende çocuklara yemek yedirem bi halt yiyorlar şimdi sesleri yok çünki...
Canımm bişiler istiyor yaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?