Evet gercekten hiç bir agrı falan yapmadı o zaman bende kendime engel olamıyorum sanırım emdirirken süt olsun die sanırım mideyi iyice büyüttüm
yazın inş rahatlıcaksın bizler bu zorlukları cekiiçez artık iyice akılları eriçek gerci gecende bir arkadsımın kızı var seninkiyle aynı coocuk gayet usluydu ama işte erkek cocuk olması üstüne bide aynısından bir tane daha olması RAbbim sana yardım etsin ben varya bir oglanla şimdiden bas edemiyorum
Ayh bana etki etmedi nedense ama öyle agrım falan olmadı şükür bende biraz engel olmuyorum kendime az dikkat etsem veriçem bu kilolaları
Kızlar merhaba ,sohbetinizi bölecem ama,1 ay önce benim de ikiz kızlarım doğdu,çok şükür küvözde kalmadılar,biri 2250,diğeri 2660 doğdu.şimdi aralarında bariz fark var gibi duruyorlar,sizlerinkiler de böyle miydi? bu fark kapanır mı?Ayrıca yaşıtlarına yetişebilecekler mi?
Kimse bişey bilmiyor etrafımda da ikiz sahibi kimse yok,sizlerin deneyiminden faydalanayım istedim.
Bu hfta aşı ve doktor kontrolümüz var,kilo alımlarına bakılacak şimdi daha toparladılar kendilerini ,ben tabi lohusalık psikolojisiyle çok endişeleniorum.Çok şükür sağlıklı olmaları bile yeter tabi.
Bu arada 36 haftalık doğdular.
tünaydınnn...anacığım ancak okudum ........
Canom sağol kuzum be hakkaten bir tanışamadık ben eniyisi kızları anneme bırakıp gelem sana birgündevrimin kilo almasıda ayrıca çok sevidirici cnm......
ben kahvaltı hazırlarken cezvede yapıyorum cnm taze taze
dişleri için jel kullanıyormusun???
aaa nasıl ya çok geçmiş olsun zuzum cnm.....
SAĞOL KUZUCUĞUM.....
benimde inci yürüteçle sağa sola yapa yapa ulaşamayacağı birşeye illa ulaşıyor.....
kuzuya
benimkide kıçını kaldırmıyor çarşafı çekeliyor kendine doğru
sabır fatoşcuğm geçecek günler ......
geçmiş olsun cnm....
çok şükür cnm ya atlattınız bu geceyi.....
ben başından beri beyaz peynirle verdim pütürlü alıştırdım cnm valla yoksa zor.....telefon ile sonuçları öğrensen olmuyormu nefesciğim.....
kim tutar seni.......
hoşbulduk hayatım ben anca okudum ve geldim.....
şükür düştü ilaçta veriyorum sürekli ama keyifsiz bişey yemiyorçete olmuş bunlar tatlım bizlere kimse gelmiyecek çocuğunu alıp da
maşallah canım çok şükür ki kilo almış hem fena de değil zaten öyle 1 kilo alamaz artık gece mamayı nasıl yediriyorsun kaşıkla mı yoksa biberonla mı ben de mi yapsam acaba Almina da yemiyo gece inat mı inat bi de onu denesem senin sütün yok mu hiç gece vermiyo musun
okmeydanındayım canım sen de okmeydanındaydın di mi bi gün de bende toplanalım gelsenize bana hem hiç birinizle tanışmadım daha o kadar da yakınız
maşallah tombiliye yerim onu sağlıklı olsun tabi olan o ama tombik çocuklar da bi farklı oluyo benimkilerin de biri çok tembel biri çok hareketli biri kilolu gözüküyo ama tartıda hep aynı çıkıyo anlamadım çok fark var gibi :97:
canım gerçekten iyiymiş her yerde çekiyo mu telsime kötü diyolar da
nefescim ateşi düştü mü nasıl oldu
canım dişini sık Allah sabır versin inşallah akşam çok geç mi uyuyolar keşke uyusalar da biraz sana zaman kalsa
utandım kendimden bizim 6 yaşındaki çocuk kadar aklımız yok yani :78::78::78:
berkin siparişleri de süper evde 2 tane boklugan var ya daha ne olsun
kızlar keçi sütünü nasıl kullanıyosunuz direk mi veriyosunuz yoğurt mu yapıyosunuz
berennaz çok iyi bi örnek vermişsin 155 boy
kızlar eşimiz ananesi halen gelmemişti ne bebeklere ne eşime bugün gelecekmiş kaynanam aradı şimdi geliyo diye aslında ben dün haberini aldım ama onlardan değil kayınbabam gizlice eşime söylemiş tabi gizli olunca bişey diyemedim son dakka beni aradı geliyo diye yeter artık hatasını anlasın diye kabul etmedin geçen hafta da aynı şey oldu belki de insanlarda suç yok kaynanam yüz veriyo millete ya ben iki çocukla zaten sırf kendi dağınıklığımızı bile zor toplarken hazırlık mı yapıcam iş mi yoksa çocukları aç mı bırakıyım onlar için zaten 1 saatte yiyolar yemek yedirene altlarını değiştir tekrar mama zamanı geliyor bana vakit kalmıyor. ben de buyursun yarın gelsin dedim ama ev:en çıkıcaktı diyo bi de utanmadan ben de yarın gelsin işim var dedim . geçen hafta da kendi kafasına göre tamam dedi insanlara demekki bi de hanımın kaberi olmuş da poposunu kaldırıp da gelmemiş son dakka geldi sadece oturduğumuz odanın o da hepsine değil halının üstüne süpürge açtı adı iş yaptı oldu.
5 yıl oldu evleneli neler yaptılar daha kaşının üsütünde gözün var demedim hiçbirine ama doğumdan sonra sanırım ameliyatta beynime kan gitti çok değiştim ay gaza geldim cesaret geldi korksunlar bendennnnnn
Ayyy ben geldimmm....geçmişi okudum yazacağım kaçacağım...
çocuklar sabah 7.50 de kalktı kocam uyuya kalmış işe geç gitti....aliş kaldırmış babasını..sora kalkış o kalkış....
Yatakları topladım altlarnı aldım...kahvaltı verdim kendim ettim..anamla çene yaptım...çocukların çok uykusu geldi uyuttum....ama bugün ilkindide uyutacağım
yoksa ağzıma mıçarlar 8 kadar....fırsat uyurken onlar bende banyomu temizleyeceğim...evi silerim dün süpürdüm..ama bugüne aynı...
Yemek yaparım aksam üzeri....
Anladım topiğe gece geliniyor....bende gündüz zaten gelemiyorum...gecede uykum geliyor.....bu ara kendimii çok pasaklı görüyorum yaaaa....çamaşır suyu kokusu almadım sanırım bayadır...........işee girişeceğim.......
Nefes geçmiş olsun cnm...
Herkesiiiiiiii öperimmmmmmmmmmm
kendimdne bahsedeyim acukta
bugün çok marifetliyimmmm
sabah 8.30 da oğluşumla kalktık yatakta devrim uyanana kadar oyun oynadık şekerleme yaptık epey beni dövdü eli çok ağır ya pat pat bi yapıştırıyo görmelisiniz saat 9 geçe devrim uyandı devroşumun yanına gittim vitam,inleirni içirdim sonra gittim kahvaltı hazırladım artık ayrı ayrı yediriyorum ben kahvaltılaırnı önce mustafaya yedirdim devrim tam ayılsın diye sonra devrime yedirdim altlarını açtım havalansın diye o arada devroş hemen su koyuvermiş tabi yeter dedim havalanma saati bağladım geri altlarını sonra saldım çayıra onşarı bende soyundum duşumu aldım abdestimi aldımm ay banyodayken mustafa bi başladı ağlamaya holdeki çamaşırlığın çekmecesine parmağını sıkıştırmış ben sulu sulu çıktım duştan öptüm koklaıdm susturdum geri döndüm banyoya neyse hallettim işime hemen giyindim aşuremin başına geçtim duamı okudum attım ocağa o biraz kaynasın dedim saat 11 i geçti bu arada bebeleir uyutmaya başladım ha o aradada bi tost yaptım kendime mustafayı sallarken kahvaltıyıda çıkarıdm aradan sonra devrimi sallarken kredi kartı ödemem aklım ageldi tabi ödeme yapmadan önce size bakaym dedim
veletler uyudu aşurede pişmek üzere sizdne kopabilirsem evimi toplayacağım azıcık daha yatağım bile açık vallahaaa
Kızlar merhaba ,sohbetinizi bölecem ama,1 ay önce benim de ikiz kızlarım doğdu,çok şükür küvözde kalmadılar,biri 2250,diğeri 2660 doğdu.şimdi aralarında bariz fark var gibi duruyorlar,sizlerinkiler de böyle miydi? bu fark kapanır mı?Ayrıca yaşıtlarına yetişebilecekler mi?
Kimse bişey bilmiyor etrafımda da ikiz sahibi kimse yok,sizlerin deneyiminden faydalanayım istedim.
Bu hfta aşı ve doktor kontrolümüz var,kilo alımlarına bakılacak şimdi daha toparladılar kendilerini ,ben tabi lohusalık psikolojisiyle çok endişeleniorum.Çok şükür sağlıklı olmaları bile yeter tabi.
anammm birde üçüz dördüz olsalarmış yanmıştım Allah dağına göre kar verirmiş rabbim onların yardımcısı olsun..
gündüz pek uyumuyo benim yavrular kudurukluktan e akşam 9 gibi yatınca vın 12-1 gibi kalkıyorlar sonrası mız mız vız vız bi düzenimiz yok yaf ne düzensiz karu çıktım başedemedim iki bebeyle...
ohhh ne güzel herkes İstanbul da eskiden kocişlen maça gelir gün boyuda gezerdik tabi yağmur olmazsa ..
bu kızlarla zor gelirim ya belki büyüyünce kısmet olur, o zaman hepiniz gidin birinize bende geleyim
valla biz 6 aya kadar iyiydik..
hadi sizinkiler tek tükte olsa dişlendi bizmkiler niye dellendi bilmemorayı kaçırdım galiba algılamam baya azaldıda kızların sayesinde.. geçerli bir sebepleri vardır inş huyları böyleyse hayatımın geri kalanını düşünmek bile istemiyorum :18:
bugün kuzulara kemik sulu ilikli tarana yaptım ama az verdim bir kaseyi ikisine yedirdim . altı kaşık koydum içine kemik suyu .haftada kaçkere versem acaba agırda gelirmi dırımmmmm sen verdinmi canım kemik suyu hangi aralarla veriyordun .etede geçiyoruz artık yarında onu yapalım yiyeceklermi
anam bunlar bir bayılarak yiyor bir yemek istemiyor şaşırıyorum bende .
biraz evel uyudular benimde ev kapıdan çıkacak sanki her odada bir iş var ama canım hiç birşey istemiyor.
ben çok şanssızım bugün yeni bayan gelecekti bekle bekle sinir oldum ütüler yıgıldı bir geçsem başına sabah çıkacagım mutfaggın nörtülerini çıkaralı kaç gün oldu mümkün deyil temizlemek bir yerden haber bekliyorum inşallah olur bende rahatlarım
ne zahmeti önemli değil canımmtmm cnm anladım kız ne dıye zahmetler edıosun
sağol canım ilk aşuremi yedim ama kesmedi bende yapsam haftasonu diye düşünüyorum..Ohhh vill götürrr cnm..
sağol canım inş..kolaylıkla çıksın inş zuzum
hoşgeldin julia güle güle büyüt bebişlerini..arkadaşlarında söylediği gibi ikizlerde farklılıklar olabiliyor ama takılacak bişi değil.Çevreyede kulak asma herkes tek bebğe göre konuşup ahkam kesmeyi çok iyi bilir..Kızlar merhaba ,sohbetinizi bölecem ama,1 ay önce benim de ikiz kızlarım doğdu,çok şükür küvözde kalmadılar,biri 2250,diğeri 2660 doğdu.şimdi aralarında bariz fark var gibi duruyorlar,sizlerinkiler de böyle miydi? bu fark kapanır mı?Ayrıca yaşıtlarına yetişebilecekler mi?
bugün kuzulara kemik sulu ilikli tarana yaptım ama az verdim bir kaseyi ikisine yedirdim . altı kaşık koydum içine kemik suyu .haftada kaçkere versem acaba agırda gelirmi dırımmmmm sen verdinmi canım kemik suyu hangi aralarla veriyordun .etede geçiyoruz artık yarında onu yapalım yiyeceklermi
anam bunlar bir bayılarak yiyor bir yemek istemiyor şaşırıyorum bende .
biraz evel uyudular benimde ev kapıdan çıkacak sanki her odada bir iş var ama canım hiç birşey istemiyor.
ben çok şanssızım bugün yeni bayan gelecekti bekle bekle sinir oldum ütüler yıgıldı bir geçsem başına sabah çıkacagım mutfaggın nörtülerini çıkaralı kaç gün oldu mümkün deyil temizlemek bir yerden haber bekliyorum inşallah olur bende rahatlarım
ben hem yoğurt yapıyorum hem de normal veriyorum canım haftada 2 kez normal veriyorum kansızlık yapıyormuş fazlasıkızlar keçi sütünü nasıl kullanıyosunuz direk mi veriyosunuz yoğurt mu yapıyosunuz
berennaz çok iyi bi örnek vermişsin 155 boy
kızlar eşimiz ananesi halen gelmemişti ne bebeklere ne eşime bugün gelecekmiş kaynanam aradı şimdi geliyo diye aslında ben dün haberini aldım ama onlardan değil kayınbabam gizlice eşime söylemiş tabi gizli olunca bişey diyemedim son dakka beni aradı geliyo diye yeter artık hatasını anlasın diye kabul etmedin geçen hafta da aynı şey oldu belki de insanlarda suç yok kaynanam yüz veriyo millete ya ben iki çocukla zaten sırf kendi dağınıklığımızı bile zor toplarken hazırlık mı yapıcam iş mi yoksa çocukları aç mı bırakıyım onlar için zaten 1 saatte yiyolar yemek yedirene altlarını değiştir tekrar mama zamanı geliyor bana vakit kalmıyor. ben de buyursun yarın gelsin dedim ama ev:en çıkıcaktı diyo bi de utanmadan ben de yarın gelsin işim var dedim . geçen hafta da kendi kafasına göre tamam dedi insanlara demekki bi de hanımın kaberi olmuş da poposunu kaldırıp da gelmemiş son dakka geldi sadece oturduğumuz odanın o da hepsine değil halının üstüne süpürge açtı adı iş yaptı oldu.
5 yıl oldu evleneli neler yaptılar daha kaşının üsütünde gözün var demedim hiçbirine ama doğumdan sonra sanırım ameliyatta beynime kan gitti çok değiştim ay gaza geldim cesaret geldi korksunlar bendennnnnn
haklısın canım önce kendini düşüneceksin senin sorumluluğunda lan iki çocuğun var artık psikolojini bozmamn gerek ki onlar da etkilenmesin ayrıca şu kasımpaşa lafında haklısın artık ben de kasımpaşalıyımcanım başkaları için kendini hiçç ama hiçççç üzme bence çünkü zerre kadar değmiyolar kendimizi yiyip bitirdiğimizle kalıyoz bak ben şimdi kaynanaım laflaırnı bi kulağımdan sokup diğeirndne çıkartıyorrum çokta şeyimdeydi ne derse desin bana pasaklısın yakında kurtlanacaksın diye
şeyimden aşağı kasımpaşa vallaha ben biliyorum ne kadr temiz olduğumu ayrıca bu evi hergün bal dök yalada yapsam genede temizsin demez gene pasaklı der bana bi kere iyi lafını duymadım
hiç istekleir bitmez bendne
dün hala oğluma çorba yaptınmı diye soruyo del olmuyorum artık yapmadıysamda yaptım diyorm geçiyorum
bunca işimin arasında istiyoki hergün oğluna 5 çeşit yemek yapayım
kendimi yoramam vallaha
eşim bile olsa
o beni zerre kadar düşünmüyo çünkü günlerce evde oturuyorum burnumu dahi sokğa çıakrmadan karıcım çık bi yarım saat dolaş demez işim var mesela çıkacak olsam mırın kırın eder
o yüzden artık ne adar ekmek o kadar köfte......
sana geleyim ya yada sen bana gel tanışalım vallahaiyi olur hafta sonları kocişin evdemi snein
sanada selam ikiz anasıııııı
artvınlı canım ben alminaya akşam bi kavanoz maması bi mama verdim kavanozu seviyo ben evde fırsat buldukça yapmayı tercih ediyorum ama zorda kalınca yediriyorum kaşığın ucuna dokundurup dpkundurup yedirdim bi de yoğurtlu çorba yaptım bugün ama yumurta koydum unutmuşum beyazından da tabi yedirdim inşallah alerji olmazGünaydın arkadaşlar.......
Gece muhabbetler epey koyuymuş,ben be dedim size yatın uykunuzu alın...Hiç kimse dinlememiş beni.
Valla çok kıskancım ben,ben yatıyorum siz oh muhabetleri ediyorsunuz
CANAN acaba gelmesemmi sana :26:Siz üç kişisiniz yav döversiniz oğluşla beni.
Asabi hatun seni
Devrimede maşallah tebarakallah.Darısı mustafaya inşallah.
EYLÜL bende bugün kahvaltısını ıhlamurla hazırladım.İKİ kaşık aldı daha yemedi,diliyle ittirdi hep,bende eski usul bebelac kahvaltıya karıştırdım öyle yedirdim artık.
FİRDOS yaşlılar hep aynı be tatlım.Artık onları çocuk gibi görmek lazım.
Bende keçi sütüne başlıyım artık.Madem boyda uzatıyor.
BURCİN diş buğdayınız olmuş maşallah yavrulara.Bende bakayım fotolara.
Oğluşada çok güldüm....Seni koca popolu seni çınar bey,azcuk kaldır o popoyu küçük afacan.
NEFES neyseki berk geceyi sorunsuz geçiirmiş.
Valla bende arada çığrımdan çıkıyom aama daha bağırma aşamasına gelmedim.Ama sınırda hele geceleri aman allahım,bütün sinirlerim yay gibi oluyor
Yazmayı unuttuğum varmı bilmiyorum.Çünkü çok uykusuzum çok :2:
Yağızın uyanmasını bekliyorum.Uyanınca kangurusuna koyup markete çıkıcam,dışarda hava güzel gibi.
ben sordum canım sen emziriyo musun ayrıca benim ki de yemiyo da yapsam mı acaba diye sordumhahaha dövmeyiz kız gel gellll
ayy bi arkadaş nasıl gece yemek yedirdiğimi sormuştu ya eylül ya beren
yataklarında yediriyorum huysulanırlarsa ayağıma alıp sallayarak yediriyorum canım kaşık kaşık sokuyorum ağzılarına yutuyolar vallaha bi süre sonra derin uykuya dalıp yutamadığı oluyo dürtüp uyandırıyorum ağzında bekletirse su ve emzikten yardım alıyorum ne yapayım haytaım ya riskli bi yöntem ama aç kalmalarındansa yapıyorum 1 aydır pişmand eğilimmm
artvinli telefonuna bakkkkkkk
canım bazı doktorlar vermiyo bnerocum jelden melden haberım yok nası bısyd o drumuzda soz etmedı hıc adı sanı ısmı cısmı
canım jeli bazı doktorlar veriyo bazıları vermiyo ondan söylemedi belki de bir de soğan iyi geliyo çok dediler bi sanatçı da geçenler de unuttum kimdi eline soğanı veriyomuş kemirsin diye ama kokar yaısmı ne cnm jelın ıkı bebeyle cıkamam sımdı ocaga mocaga pek pahalı bısey deıldır heralde kendım alıp kullansam
bana gelıncede dun gece ve bugun adete kan kusturuolar bana 2 bucukta uyandı kızım cıglık cıglıga bagırarak bı aglama gaydesı tutturdu onun sesıne erende uyandı hadı bakalım cık ısın ıcınden saat 5 te uyur gıbı yaptılar takı ben basımı yastıga koyana dek vıyak vıyak gene uyandılar ıkısı bırden buyrun cenaze namazına bunyemde alısık deıl bu tıp organızasyonlara
neyse ole bole salya sumuk saatı 6 ettık bır yandanda eller yumruk yapılıp komple agızın ıcınde gezıo hırslarını alamıolar neyse yatırdım bunları koltuga ellerımıde dettol antıbakterıyelle yıkadım ısaret parmaklarımı soktum agızlarına kasıdıım damaklarını masaj yaptım kabaran yerlerıne cok rahatladılar ve uyudular 9 bucuga kadar
9 bucukta zeynep uyandı yedık ıctık derken dıgerı uyandı onlada yedık ıctık oyun oynadık keyıflerı yerınde gıbı duruolardı tekrardan dagıttılar snaırım gene agrıları geldı gene masaj yaptım rahatladılar bırazda soguk tuttum ellerımı ates gıbı yanar dıye dıe atesını alsın dıye bıraz oynastık resım cekındık kustuk kaka yaptık suan uyuyolar bende ewe gırısıcem
maşallah kuzularına canım sen hiç kafana takma o söylenenleri çok iyi söylemişsin cevaplarını vermişsin zaten hem o kadar da ufak değil ki ben de 36 da doğurdum doktorlar çok memnun oluyo bu haftalara onu taşımak da kolay değilKızlar merhaba ,sohbetinizi bölecem ama,1 ay önce benim de ikiz kızlarım doğdu,çok şükür küvözde kalmadılar,biri 2250,diğeri 2660 doğdu.şimdi aralarında bariz fark var gibi duruyorlar,sizlerinkiler de böyle miydi? bu fark kapanır mı?Ayrıca yaşıtlarına yetişebilecekler mi?
narkozun etkisini atamadım ksura bakmayın dersinben hem yoğurt yapıyorum hem de normal veriyorum canım haftada 2 kez normal veriyorum kansızlık yapıyormuş fazlası
hakikaten ya ameliyatta neler oldu acaba diyorum ben de şimdi hiçbirşeye sabrım yok
Hepiniz tek başınıza bakıorsnuz galiba,ben sırf ikizler yüzünden işimi bıraktım,muaynehanemi kapattım,uzun bir süre de çalışmayacağım.haftaya ben de tek kalacam bir yanım çok istiyor tek olayım kafam rahat kendime göre bakayım,bir yanımda üzülüor napacam tek başıma diye.Bakalım neler yapacaz kızlarla :)
ben oto kolttuğu bakıyorum netten alan arkadaşlar nerden aldınız tavsiye edebileceğiniz marka var mı
ben bayağıdır inceliyorum canım..maxi cosi yada römer almayı düşünüyorum...bu arada e-bebek ve jokerde kampanya var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?