Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bende bir sene yasmin kullanmıştım ne kilo aldım nede verdim içmeyimi unutuyordum acep

ben bu arada doğru düzgün korunmuyorumda saldım çayıra mevlam kayıra .. başıma iş gelirse o zaman herkes güler mıçıyla .. valla öte git metoduyla korunuyom inş kazaya kurban gitmem

gidip kuru fasulye pişireyim kızlar şimdi kalkar öperim çokkkk

Kızlar merhaba ,sohbetinizi bölecem ama,1 ay önce benim de ikiz kızlarım doğdu,çok şükür küvözde kalmadılar,biri 2250,diğeri 2660 doğdu.şimdi aralarında bariz fark var gibi duruyorlar,sizlerinkiler de böyle miydi? bu fark kapanır mı?Ayrıca yaşıtlarına yetişebilecekler mi?
Kimse bişey bilmiyor etrafımda da ikiz sahibi kimse yok,sizlerin deneyiminden faydalanayım istedim.
Bu hfta aşı ve doktor kontrolümüz var,kilo alımlarına bakılacak şimdi daha toparladılar kendilerini ,ben tabi lohusalık psikolojisiyle çok endişeleniorum.Çok şükür sağlıklı olmaları bile yeter tabi.
Bu arada 36 haftalık doğdular.

hoşgeldin cnm benimde 20 aylık ikizlerim var.....
bütün ikizlerde bu fark var cnm....kimi arayı kapatıyor kimi kapatamıyor bu sorun değil sonuçta iki ayrı kişiler...biri zayıf olur bri kısa..benim ikizlerimden biri daha iri biri daha küçük aynı yiyorlar içiiyolar...önemli değil yan...haftalarıda çok iyi cnm

Teşekkürler womenlove,aslında sağlıkla doğdular ya o bile yeter ,ben de 33. haftada sancılandım,hastaneye yattım,nidilatla 36yı zor gördük işte.
Biraz da biliorsunuz çevre baskısı ve konuşulanlar var ya,delirdim şu bir ayda,diğer bebklerle kıyaslanmaması gerektiğini anlatamıorum,aynı anda eşimin iki kuzeni de doğum yaptı üçümüzün bebekleri kıyaslanıor ,çok sinir oluorum.Ben de dedim ki onlardan 1 ay önce 5 kiloluk bir çocuk doğurdum onlar 40. haftalarında 3 kiloluk doğurdular :) zorla konuşturuyorlar yani :)

Ben minyonum ,eşim de iri yarıdır,zaten kilosu düşük olan ban ,diğeri de babaya benzior bu böyle devam edecek demek ki:)

yok canım telefonla olmuyor hocaya göstermemiz gerekiyor .

şükür düştü ilaçta veriyorum sürekli ama keyifsiz bişey yemiyor
valla o iki bakuganı bir versem eline top gibi oynuyacak onlarla pek seviyor kucagına alsın ama ben daha cesaretedemiyorum .

yürüüüübeeeee kim tutar seniiiiiiii

sagol canım .
o deterjan kokularını ben sadece çamaşır srerken bide tezgahı temizlerken duyuyorum .

marifetli kadınnnnnn ellerine saglık allah kabuletsin .valla daha binada kimseler yapmadı öylede canım istiyorki arkadaş yarın yapacagım dedi hemen iki tabak verdim eline .bende hersene yapardım ama bu sene zor geliyor açıkçası ama bellide olmaz

aynı haftada doğum yapmışız canım benimkilerde 2500 gr doğdular ama şuan biri 8 biri 9 kilo aralarında 3cm fark var aynı şeyleri yiyorlar ama biri haraketli biri haraketsiz bizimde babamız iri kilolu biri ona çekmiş ondan takılma aralarındaki farka .

bugün kuzulara kemik sulu ilikli tarana yaptım ama az verdim bir kaseyi ikisine yedirdim . altı kaşık koydum içine kemik suyu .haftada kaçkere versem acaba agırda gelirmi dırımmmmm sen verdinmi canım kemik suyu hangi aralarla veriyordun .etede geçiyoruz artık yarında onu yapalım yiyeceklermi
anam bunlar bir bayılarak yiyor bir yemek istemiyor şaşırıyorum bende .
biraz evel uyudular benimde ev kapıdan çıkacak sanki her odada bir iş var ama canım hiç birşey istemiyor.

ben çok şanssızım bugün yeni bayan gelecekti bekle bekle sinir oldum ütüler yıgıldı bir geçsem başına sabah çıkacagım mutfaggın nörtülerini çıkaralı kaç gün oldu mümkün deyil temizlemek bir yerden haber bekliyorum inşallah olur bende rahatlarım

anacığm 1tane ile başa çıkılmıyor yeri gelince bizde 2 tane normal yaneee şekerim....

ohhh ne güzel herkes İstanbul da eskiden kocişlen maça gelir gün boyuda gezerdik tabi yağmur olmazsa ..

bu kızlarla zor gelirim ya belki büyüyünce kısmet olur, o zaman hepiniz gidin birinize bende geleyim

gel kuzum bekleriz herdaim.....

benimkilerde aydan sonra cozuttu

yavru sana kadın şart......ee p.tesi başlamayacakmıydı kadın???????

tmm cnm anladım kız ne dıye zahmetler edıosun
ne zahmeti önemli değil canımm
Ohhh vill götürrr cnm..
sağol canım ilk aşuremi yedim ama kesmedi bende yapsam haftasonu diye düşünüyorum..
kolaylıkla çıksın inş zuzum
sağol canım inş..
hoşgeldin julia güle güle büyüt bebişlerini..arkadaşlarında söylediği gibi ikizlerde farklılıklar olabiliyor ama takılacak bişi değil.Çevreyede kulak asma herkes tek bebğe göre konuşup ahkam kesmeyi çok iyi bilir..

vayy allah kolaylık versın sana cnm.
yokmu baska kadın ya parası ıle deılmı anasını satım

ben hem yoğurt yapıyorum hem de normal veriyorum canım haftada 2 kez normal veriyorum kansızlık yapıyormuş fazlası
hakikaten ya ameliyatta neler oldu acaba diyorum ben de şimdi hiçbirşeye sabrım yok

dırım , canan maşallah marifetlisiniz bugün nazar değmesin ben daha bu saatten sonra evi temizliycem yarın misafir gelicek
haklısın canım önce kendini düşüneceksin senin sorumluluğunda lan iki çocuğun var artık psikolojini bozmamn gerek ki onlar da etkilenmesin ayrıca şu kasımpaşa lafında haklısın artık ben de kasımpaşalıyım
tamam canım muhakkak görüşelim en kısa zamanda ne zaman istersen gel tabi hatta gelebilenler olursa konuşalım belirleyince
artvınlı canım ben alminaya akşam bi kavanoz maması bi mama verdim kavanozu seviyo ben evde fırsat buldukça yapmayı tercih ediyorum ama zorda kalınca yediriyorum kaşığın ucuna dokundurup dpkundurup yedirdim bi de yoğurtlu çorba yaptım bugün ama yumurta koydum unutmuşum beyazından da tabi yedirdim inşallah alerji olmaz
ben sordum canım sen emziriyo musun ayrıca benim ki de yemiyo da yapsam mı acaba diye sordum
nerocum jelden melden haberım yok nası bısyd o drumuzda soz etmedı hıc adı sanı ısmı cısmı
canım bazı doktorlar vermiyo b
canım jeli bazı doktorlar veriyo bazıları vermiyo ondan söylemedi belki de bir de soğan iyi geliyo çok dediler bi sanatçı da geçenler de unuttum kimdi eline soğanı veriyomuş kemirsin diye ama kokar ya
maşallah kuzularına canım sen hiç kafana takma o söylenenleri çok iyi söylemişsin cevaplarını vermişsin zaten hem o kadar da ufak değil ki ben de 36 da doğurdum doktorlar çok memnun oluyo bu haftalara onu taşımak da kolay değil
ben hem yoğurt yapıyorum hem de normal veriyorum canım haftada 2 kez normal veriyorum kansızlık yapıyormuş fazlası
hakikaten ya ameliyatta neler oldu acaba diyorum ben de şimdi hiçbirşeye sabrım yok
narkozun etkisini atamadım ksura bakmayın dersin

Hepiniz tek başınıza bakıorsnuz galiba,ben sırf ikizler yüzünden işimi bıraktım,muaynehanemi kapattım,uzun bir süre de çalışmayacağım.haftaya ben de tek kalacam bir yanım çok istiyor tek olayım kafam rahat kendime göre bakayım,bir yanımda üzülüor napacam tek başıma diye.Bakalım neler yapacaz kızlarla :)

saat daha 10 geliyorr...kızların saati gelmedi tabi...

canım sıkıldı idrar yanması başladı hafif pembe lekeler geldi ikikere...

doktora gitmem gerek ama malesef annemlere gitmem gerek ama ne zaman püfffffffff

ne iş yapıyorsun cnm????

ben oto kolttuğu bakıyorum netten alan arkadaşlar nerden aldınız tavsiye edebileceğiniz marka var mı

ben bayağıdır inceliyorum canım..maxi cosi yada römer almayı düşünüyorum...bu arada e-bebek ve jokerde kampanya var...

Son düzenleme:
diş hekimiyim,kendi muaynehanem vardı,oğluma hamileyken son 10 güne kadar çalışmıştım,2 ay olmadan da dönmüştüm ama bunlarda çalışmak ne mümkün,ilk zamanlarım bulantıyla geçti,sonra da zaten ağırlaştım iyice,kapatmak zorunda kaldım.burda kimsemiz yok ben tek bakmak zorundayım hem de.

mama sandalyesi ve yürüteç ısmarladım dün gece netten..bir kaç gün sonra gelir sanırım..umarım sıpaları oyalar,işimi güçleştirmez ,beni rahatlatır...:44:

ben bayağıdır inceliyorum canım..maxi cosi yada römer almayı düşünüyorum...bu arada e-bebek ve jokerde kampanya var...

joker çok gereksiz pahalı yaa aynı şeyler başka mağazalarda daha ucuz.römer en iisi sanırım en ii araba firmaları öneriyomuş ve güvenlikte 5 yıldız almış ama çook pahalı 990 tlydi sorduğumda.birde isaofixli almak lazım bu otokoltuklarını daha güvenilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…