joker çok gereksiz pahalı yaa aynı şeyler başka mağazalarda daha ucuz.römer en iisi sanırım en ii araba firmaları öneriyomuş ve güvenlikte 5 yıldız almış ama çook pahalı 990 tlydi sorduğumda.birde isaofixli almak lazım bu otokoltuklarını daha güvenilirmiş
joker çok gereksiz pahalı yaa aynı şeyler başka mağazalarda daha ucuz.römer en iisi sanırım en ii araba firmaları öneriyomuş ve güvenlikte 5 yıldız almış ama çook pahalı 990 tlydi sorduğumda.birde isaofixli almak lazım bu otokoltuklarını daha güvenilirmiş
diş hekimiyim,kendi muaynehanem vardı,oğluma hamileyken son 10 güne kadar çalışmıştım,2 ay olmadan da dönmüştüm ama bunlarda çalışmak ne mümkün,ilk zamanlarım bulantıyla geçti,sonra da zaten ağırlaştım iyice,kapatmak zorunda kaldım.burda kimsemiz yok ben tek bakmak zorundayım hem de.
merhaba dirimcimmm... hoşgeldin...merhaba kızlarrrrrrrrrrr :=))
merhaba dirimcimmm... hoşgeldin...
Bende birşey sorucam oto koltukalrını 9-18kg mi yoksa 9-36 mı alacaksınız?
merhaba kızlarrrrrrrrrrr :=))
hoşbulduk cnm:)nasılsın sonbahar gülleri nasıl???
kendi düzenini kurana kadar biras zorlanırsın canım şahsen benim öyle oldu ..Hepiniz tek başınıza bakıorsnuz galiba,ben sırf ikizler yüzünden işimi bıraktım,muaynehanemi kapattım,uzun bir süre de çalışmayacağım.haftaya ben de tek kalacam bir yanım çok istiyor tek olayım kafam rahat kendime göre bakayım,bir yanımda üzülüor napacam tek başıma diye.Bakalım neler yapacaz kızlarla :)
hayırdır geçmiş olsun adet dönemin mi yoksasaat daha 10 geliyorr...kızların saati gelmedi tabi...
canım sıkıldı idrar yanması başladı hafif pembe lekeler geldi ikikere...
doktora gitmem gerek ama malesef annemlere gitmem gerek ama ne zaman püfffffffff
güle güle kullanınn..İnan yürüteç çok rahat oluyor..mama sandalyesi ve yürüteç ısmarladım dün gece netten..bir kaç gün sonra gelir sanırım..umarım sıpaları oyalar,işimi güçleştirmez ,beni rahatlatır...:44:
merhaba kızlarrrrrrrrrrr :=))
teşekkürler canım şimdi inceliyorum ben 9-36 kg almayı düşünüyorum uzun süre kullanalım pahalı sonuçta değiştirmesi zorlarben bayağıdır inceliyorum canım..maxi cosi yada römer almayı düşünüyorum...bu arada e-bebek ve jokerde kampanya var...
benimmkiler prematüre doğdukları için ememiyorlardı ben hep sağarak verdim canım başkalarının söylediklerine çok takılma benim 2. aya kadar yetti sütüm sonra mama takviyesi.merhaba arkadaşlar bende 15 gunluk ıkız annesıyım.sizin tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum.sız ıkızlerınızı nasıl besledınız sutunuz yettımı benım yetmıyo mama takvıyesı yapıyorum ama mama verıncede sankı vıcdan azabı duyuyorum.bıde memeyı tam cekmıyolar mecbur sagıp bıberonla verıyorum sutumu,etraftan aman sakın alısmasınlar emsınler dıye telkınler gelıyo ve bu benım canımı sıkıyo yanı ıkızlerde bıberon kullanımı kacınılmaz sımdı olmazsa 1 ay sonra mecburen kullanıcaz.sız ne yaptınız arkadaslar benı bılgılendırırsenız sevınırım.
geçmiş olsun canım bol ılık su biraz rahatlatıyorwiston cnm evet büük daha makul....
femalexx cnm dişleriniz hayırlı olsun...diş buğdayı yapacakmısın???
çocuklar beni artık ruhen yoruyolar...ben iptal oluyorum...inş.dediğin gibi 6 ay sonra daha sakin oluruz..
vil değil cnm adet dönemim...sistit belirtisi var ama bilmiyorum
merhaba arkadaşlar bende 15 gunluk ıkız annesıyım.sizin tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum.sız ıkızlerınızı nasıl besledınız sutunuz yettımı benım yetmıyo mama takvıyesı yapıyorum ama mama verıncede sankı vıcdan azabı duyuyorum.bıde memeyı tam cekmıyolar mecbur sagıp bıberonla verıyorum sutumu,etraftan aman sakın alısmasınlar emsınler dıye telkınler gelıyo ve bu benım canımı sıkıyo yanı ıkızlerde bıberon kullanımı kacınılmaz sımdı olmazsa 1 ay sonra mecburen kullanıcaz.sız ne yaptınız arkadaslar benı bılgılendırırsenız sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?