Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

evet arkadaşlar ben de öyle duydum..römer koltuk en iyisi imiş..ama bunun kilosuna göre grupları var.. ben de römer duo var çok memnunum..isofixli..kesinlikle tavsiye ediyorum..825 e 8 taksit yaptırdımm..

koltuk deyince bence römer..

evet canım çarpışma testlerinde hep ödülleri var.. bu ara e-bebekte römere ciddi indirim var.bende mutlaka izofixli almayı düşünüyorum..biraz pahalı ama sonuçta ne bileyim işte...bide biz sürekli geziyoruz hep araba tepesindeler güvenli olsun istiyorum. kardeşim mühendis oda araştırdı en iyisi römer diyo..

anladım cnm yorucu bir meslek zaten...nerede oturuyorsun cnm????

eğer tek başınıza bakıyorsanız ve ikizleriniz varsa çalışma hayatınıza dönmek çok zor..ben de kendi iş yerimi kapattım julia....

hoşbulduk cnm:)nasılsın sonbahar gülleri nasıl???

iyiler canım ....bugün Eylülümün 4. dişide patladı..biraz şımarık o kadar..babalarıyla oynuyorlar...bi uyusalar çay demlicem..seninkilerin yaramazlıklarını okudum işin zor Allah yardım etsin benim yeğenim var 26 aylık daha yeni bitti 2 yaş sendromu kök söktürdü hepimize. kız kardeşim oturup ağlıyordu bazen..sanırım erkek çocukları bu durumu daha agresif yaşıyor...
ama az kaldı yakında sakinleşirler...

kendi düzenini kurana kadar biras zorlanırsın canım şahsen benim öyle oldu ..
saat daha 10 geliyorr...kızların saati gelmedi tabi...

canım sıkıldı idrar yanması başladı hafif pembe lekeler geldi ikikere...

doktora gitmem gerek ama malesef annemlere gitmem gerek ama ne zaman püfffffffff
hayırdır geçmiş olsun adet dönemin mi yoksa
mama sandalyesi ve yürüteç ısmarladım dün gece netten..bir kaç gün sonra gelir sanırım..umarım sıpaları oyalar,işimi güçleştirmez ,beni rahatlatır...:44:
güle güle kullanınn..İnan yürüteç çok rahat oluyor..
merhaba kızlarrrrrrrrrrr :=))

merhabaaaa

anaaa gece kuşları gelmemiş daha...kızlar nerdesiniz...

ayy ben çok gerginim,yarın il çapında seminerim var..üstelik kaydedilecek ve Hayrünisa Güle gönderilecek..engellilerle ilgili bir proje..niye kastıysam gerildim bu gece...

merhaba arkadaşlar bende 15 gunluk ıkız annesıyım.sizin tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum.sız ıkızlerınızı nasıl besledınız sutunuz yettımı benım yetmıyo mama takvıyesı yapıyorum ama mama verıncede sankı vıcdan azabı duyuyorum.bıde memeyı tam cekmıyolar mecbur sagıp bıberonla verıyorum sutumu,etraftan aman sakın alısmasınlar emsınler dıye telkınler gelıyo ve bu benım canımı sıkıyo yanı ıkızlerde bıberon kullanımı kacınılmaz sımdı olmazsa 1 ay sonra mecburen kullanıcaz.sız ne yaptınız arkadaslar benı bılgılendırırsenız sevınırım.

wiston cnm evet büük daha makul....

femalexx cnm dişleriniz hayırlı olsun...diş buğdayı yapacakmısın???

çocuklar beni artık ruhen yoruyolar...ben iptal oluyorum...inş.dediğin gibi 6 ay sonra daha sakin oluruz..

vil değil cnm adet dönemim...sistit belirtisi var ama bilmiyorum

benimmkiler prematüre doğdukları için ememiyorlardı ben hep sağarak verdim canım başkalarının söylediklerine çok takılma benim 2. aya kadar yetti sütüm sonra mama takviyesi.

geçmiş olsun canım bol ılık su biraz rahatlatıyor

hoşgeldin cnm güle güle büyüt kuzularını...bu yazın 20 ay öncesine götürdü beni...
tanıdığım tüm ikiz anneleri mama takviyeli büyüttü ,büyütüyor...çoğuu sağıyor...çoğuu biberonla anne sütü veriyor....sana tavsiyem dışarıdan gelen her sözü duyma heleki tek çocuk büyütenlere hiç bakma...(buradaki arkadaşlarım alınmasın sizinkiler özel bebeler)çünkiçevrede az ikiz olduğundan tek bebeğe göre herşey kıyaslanıyor......sen buraya takıl cnm....derdin oldukca gir yaz illa biri cvp verir sana ...arada kaynarsa tekrar sor malum ikiz sayfası atlanıyorrrrrrrr

ya bu çocuklar ne zaman adam gibi yatıp uyuyacak..her gece aynı terane bıktım inan ki. dün gece annem vardı hiç sorun olmadı. anlamadığım annemin başardığını ben nasıl başaramıyorum..birini babası uyuttu diğeri yerde yuvarlanıyor.uyku gözünden akıyor ama laf kaçırıcam diye korkuyor sanki uyumamak için direniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…