ya bu çocuklar ne zaman adam gibi yatıp uyuyacak..her gece aynı terane bıktım inan ki. dün gece annem vardı hiç sorun olmadı. anlamadığım annemin başardığını ben nasıl başaramıyorum..birini babası uyuttu diğeri yerde yuvarlanıyor.uyku gözünden akıyor ama laf kaçırıcam diye korkuyor sanki uyumamak için direniyor.
bizdende sana kucak dolusu sevgilerrrrrherkese kucak dolusu sevgiler...
canan devrime kocaman alkışşşdarısı mustafayaa
aşureni de allah kabul etsin afiyet olsun canımm.
erenzeyno ben kullanıyorum jel adı caljel sağlık ocağında yazarlar birazcık olsun rahatlatır..
benimde cadı kızlarımın dişleriyle araları kötü bu aralar.Eylülün üstten 3 tane aynı anda geliyo kuzum çok sinirli oldu napcam bilmiyom seebepsiz yere ağlamalar mızırdanmalar..yapsam bisürü iş var evde ama canım istemiyo kızları uyutum kalkmaları yakındır.akşama yemeğimde var..off sıkıldım evde.hava güzel ama tek başıma gözüm kesmiyo çıkmayıı
nispetmi yapıyon len bize iki bebeyle nereye çıkalım biz vallaha beni taksi bile almaz arabasınaKızlar dışarısı süper....Tavsiye ederim.
Gerçi yağız beni çabuk yordu,daha çok gezesim vardı,çok ağırlaşmış sıpa belim sırtım koptu resmen..
Yağıza bir iki birşeyler aldım geldim.şimdide çayımı aldım elime size bakıyım azcık yağız uyanana kadar.
Canan aradım açmadınDaha sen aşureni yenmimi yapıyorsun.Tembel seni
bizimki bitti eşim tekrar yap diyor.
Doruk çok kolaymış aşure yapmam bence sende yaparsın.....
bende ilk kez yaptım ama zorlanmadım...
ERENZEYNO canım dr. bize diş sıkıntımız için Dentinox jel vermişti.onu sürünce çok rahatlıyor,birde biz masaj yaparak sürüyoruz okadar gevşiyorki sıpam hemen uykuya dalıyor
zuhahaha planlı karuuuuubizede dr vermedi dişçime sordum o verdi ama adını şuan yazamam evde çünkü ama akşama yazarım.....
bekle anacığım yeni yılın ilk ayında planlarımdasınız anacığım...çok planlı karuyumdur:82:
tek çocuk????Canım ALLAH kabul etsin...Hayranım size tek cocuga bakıpta böyle marifet anam bizde yok böyle bişi..
annemde yapıyo şimdi valla artık kac tabak yerim bilmiyorum..
Bu arada ben dogum kntr hapi kullanıyorum ve cok iştahım acık sanırım haptan ne ediçem bielemedim yaaa bide yasmin kullanıyorum etkisi en az olsun die
çok sağol canımöpmemmiii büyük bi zevkleeeeevalla adamın keçi ortaya çıkmış oradan anlaşılmış olay puhahaha iyiki eşek değilmiş :90:
ben sormadım ama keyifle okudum ben onuda beceremiyomkilo almasına sevindim darısı başımıza datlum
kolaylıkla çıksın inş zuzum
ohhhh sefan olsun yavru kuşum bizde odalar arası hava alıyoz işte birde wc havası
büyüdükce zorluklar değişiyor demekki, Allah kolaylık versin cnm..
doruk iyi olmana sevindim..
canom Allah kabul etsin cnm.. öp benim için annesi Devrim ve Mustafa Kemal i
fark oluyo arada çok takılma cnaım bizimkilerde de 1 kilo fark var aralarında 11 aylığızzzKızlar merhaba ,sohbetinizi bölecem ama,1 ay önce benim de ikiz kızlarım doğdu,çok şükür küvözde kalmadılar,biri 2250,diğeri 2660 doğdu.şimdi aralarında bariz fark var gibi duruyorlar,sizlerinkiler de böyle miydi? bu fark kapanır mı?Ayrıca yaşıtlarına yetişebilecekler mi?
Kimse bişey bilmiyor etrafımda da ikiz sahibi kimse yok,sizlerin deneyiminden faydalanayım istedim.
Bu hfta aşı ve doktor kontrolümüz var,kilo alımlarına bakılacak şimdi daha toparladılar kendilerini ,ben tabi lohusalık psikolojisiyle çok endişeleniorum.Çok şükür sağlıklı olmaları bile yeter tabi.
Bu arada 36 haftalık doğdular.
vallaha bu gün bende pek bi hamarat gördüm kendimi hahahadırım , canan maşallah marifetlisiniz bugün nazar değmesin ben daha bu saatten sonra evi temizliycem yarın misafir gelicek
haklısın canım önce kendini düşüneceksin senin sorumluluğunda lan iki çocuğun var artık psikolojini bozmamn gerek ki onlar da etkilenmesin ayrıca şu kasımpaşa lafında haklısın artık ben de kasımpaşalıyım
tamam canım muhakkak görüşelim en kısa zamanda ne zaman istersen gel tabi hatta gelebilenler olursa konuşalım belirleyince
artvınlı canım ben alminaya akşam bi kavanoz maması bi mama verdim kavanozu seviyo ben evde fırsat buldukça yapmayı tercih ediyorum ama zorda kalınca yediriyorum kaşığın ucuna dokundurup dpkundurup yedirdim bi de yoğurtlu çorba yaptım bugün ama yumurta koydum unutmuşum beyazından da tabi yedirdim inşallah alerji olmaz
ben sordum canım sen emziriyo musun ayrıca benim ki de yemiyo da yapsam mı acaba diye sordum
canım bazı doktorlar vermiyo b
canım jeli bazı doktorlar veriyo bazıları vermiyo ondan söylemedi belki de bir de soğan iyi geliyo çok dediler bi sanatçı da geçenler de unuttum kimdi eline soğanı veriyomuş kemirsin diye ama kokar ya
maşallah kuzularına canım sen hiç kafana takma o söylenenleri çok iyi söylemişsin cevaplarını vermişsin zaten hem o kadar da ufak değil ki ben de 36 da doğurdum doktorlar çok memnun oluyo bu haftalara onu taşımak da kolay değil
narkozun etkisini atamadım ksura bakmayın dersin
e bebekten ldım maxi cosi ben alırken kampanya vardı %20 imndiirmle aldımben oto kolttuğu bakıyorum netten alan arkadaşlar nerden aldınız tavsiye edebileceğiniz marka var mı
Herkese güzel akşamlar güzel ve özel anneler...
maşallahhhh güle güle binin şimdidennnnmama sandalyesi ve yürüteç ısmarladım dün gece netten..bir kaç gün sonra gelir sanırım..umarım sıpaları oyalar,işimi güçleştirmez ,beni rahatlatır...:44:
ne kızılen hepümüz allı şallı karuyuz zuhahahahamerhaba kızlarrrrrrrrrrr :=))
Bende birşey sorucam oto koltukalrını 9-18kg mi yoksa 9-36 mı alacaksınız?
sende başlarsın o zaman yakında ben kimlere sunum yaptım siizn seviyeniz ne felan diye sormayaanaaa gece kuşları gelmemiş daha...kızlar nerdesiniz...
ayy ben çok gerginim,yarın il çapında seminerim var..üstelik kaydedilecek ve Hayrünisa Güle gönderilecek..engellilerle ilgili bir proje..niye kastıysam gerildim bu gece...
vallaha bu endişeleri hepimiz yaşıyoruz emzirmeyi becerebiliyosan tabikide en doğrusu emzirmek ama 2 ççocukla tabikide çok ama çok zor çoğumuuzn sütü yetmedi mama takviyesi yaptık bunda vicdan azabı çekecek hiç birşey yok aksine stres yapıp sütünün kaçmasına sebebp olma bizler 1 değil 2 çocuğa bakıyoruz bunu skaın unutmamerhaba arkadaşlar bende 15 gunluk ıkız annesıyım.sizin tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum.sız ıkızlerınızı nasıl besledınız sutunuz yettımı benım yetmıyo mama takvıyesı yapıyorum ama mama verıncede sankı vıcdan azabı duyuyorum.bıde memeyı tam cekmıyolar mecbur sagıp bıberonla verıyorum sutumu,etraftan aman sakın alısmasınlar emsınler dıye telkınler gelıyo ve bu benım canımı sıkıyo yanı ıkızlerde bıberon kullanımı kacınılmaz sımdı olmazsa 1 ay sonra mecburen kullanıcaz.sız ne yaptınız arkadaslar benı bılgılendırırsenız sevınırım.
wiston cnm evet büük daha makul....
femalexx cnm dişleriniz hayırlı olsun...diş buğdayı yapacakmısın???
çocuklar beni artık ruhen yoruyolar...ben iptal oluyorum...inş.dediğin gibi 6 ay sonra daha sakin oluruz..
vil değil cnm adet dönemim...sistit belirtisi var ama bilmiyorum
merhaba arkadaşlar bende 15 gunluk ıkız annesıyım.sizin tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum.sız ıkızlerınızı nasıl besledınız sutunuz yettımı benım yetmıyo mama takvıyesı yapıyorum ama mama verıncede sankı vıcdan azabı duyuyorum.bıde memeyı tam cekmıyolar mecbur sagıp bıberonla verıyorum sutumu,etraftan aman sakın alısmasınlar emsınler dıye telkınler gelıyo ve bu benım canımı sıkıyo yanı ıkızlerde bıberon kullanımı kacınılmaz sımdı olmazsa 1 ay sonra mecburen kullanıcaz.sız ne yaptınız arkadaslar benı bılgılendırırsenız sevınırım.
ayyyyyyyyy laf kaçırmaa heeee hiçç güleceğim yoktuuu
birsen sen benle alay mı ediyon ne yani bana cahil muamelesimi yapıyon bak şimdi çok alındım
lann canoooo hiç güleceğm yoktuuu
kimlereee sunum yaptm heee firoşşşş kızzz bak ne dioo sen biliyonmu bu muhabbetiiiiiii
len cano sistitin tıp olmayan dili neeeeeeeeee idrar yanmam varrr yangın varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mı hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bakk çiişşş muhabbetini keselimm işerim kk yaaa sonraa nazannn takiptedir biyerine sıçrarda sistit olur odaaaaaaaaaaaaa:86:
ben hatırladım o muhabetti
o zaman hepinizi takdir edip bu topiğe devam etmeye kara vermiştim..hiç biriniz karşılık vermemiştiniz bu çok takdir edilecek bir davranış bence...
dirim sende hiçbişeyi unutmuyon haaa...
sistit çok kötü ya ilaç alman lazım...
unutmammmmmmmmmmmm bennn ne iyiliği ne kötülüğü
tipik akrep başak karışımı
canım ilaç için doktoraa gitmem gerek bugün gün içinde birden oldu iki kere leke geldi anma hissi daha az ama kasık ağrım varr......doktor bana gelseeeeee yaaaaaa
mama sandalyesi ve yürüteç ısmarladım dün gece netten..bir kaç gün sonra gelir sanırım..umarım sıpaları oyalar,işimi güçleştirmez ,beni rahatlatır...:44:
bel ağrında varsa taş olabilir...daha önceden varmıydı taş hikayen?yani ben yardımcı olmak isterim ama böyle sanal tanı koymak pek hoş değil. yoksa kullanacağın ilaçlar belli..başka bir yakınım telefonda sorsa hemen reçeteyi söylerdim...
dirim bende akrep burcuyum...
famelex bu gün benle hiç konuşmuyon küstünmü yoksa bana
yada cahilim diyemi konuşmuyonnnnn
sevgili womenlove
lütfen sidik midik felan konuşmayalım sizin seviyenize yakışmıyor tıbbı terimler kullanalım
dışkılamayın topiğe lütfen
nazan arkadaş karşı bu tip davranışlara biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?