Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ayyyyyyyyy laf kaçırmaa heeee hiçç güleceğim yoktuuu

bizdende sana kucak dolusu sevgilerrrrr
ayrıca teşekkür ederimmmm
nispetmi yapıyon len bize iki bebeyle nereye çıkalım biz vallaha beni taksi bile almaz arabasına
zuhahaha planlı karuuuuu
tamam yeni yıl dediğinm neki 1 jhafta kalmış gelmezsen acısını fena çıkarırım senden haaaa
tek çocuk????
çok sağol canımöpmemmiii büyük bi zevkleeeee
fark oluyo arada çok takılma cnaım bizimkilerde de 1 kilo fark var aralarında 11 aylığızzz

vallaha bu gün bende pek bi hamarat gördüm kendimi hahaha
acil olarak bana özeldne telini at bakayım hemen bi tanışma planı yapalım hazır yakın bi kk arkadaşı bulmuşkennnn
ben oto kolttuğu bakıyorum netten alan arkadaşlar nerden aldınız tavsiye edebileceğiniz marka var mı
e bebekten ldım maxi cosi ben alırken kampanya vardı %20 imndiirmle aldım
Herkese güzel akşamlar güzel ve özel anneler...

mama sandalyesi ve yürüteç ısmarladım dün gece netten..bir kaç gün sonra gelir sanırım..umarım sıpaları oyalar,işimi güçleştirmez ,beni rahatlatır...:44:
maşallahhhh güle güle binin şimdidennnn
merhaba kızlarrrrrrrrrrr :=))
ne kızılen hepümüz allı şallı karuyuz zuhahahaha
Bende birşey sorucam oto koltukalrını 9-18kg mi yoksa 9-36 mı alacaksınız?

9-36 ilk bakışta mantıklı giib geliyor ama aslında pek öyle değil
obez çocuklar hariç bi çocuk 7-8 yaşına geldiğinde bile 36 kiloyu zor buluyor yani 6-7 yaşındaki çocukta oto koltuğuna sığmıyor o yüzden çocuğunuzda obezliğe yatkınlık yoksa 36 kiloya fazla kanmayın derim malum bisüre sonra kilo alımı duruyo 1 yaşında 2 yaşına kadar çocuk 1 kilo alıyo 3 yaşında felanda 15 kiloyu zor buluyo çoğu zaman tanıdğım yani etrafımdaki bebekleridüşünüyorum en basidi kız kardeşimin kızı 3 yaşında ve 14 kilo ve zayıf değil ama onu artık oto koltuğuna oturtamayız hareketli olduğundan ve rahat edemeyeceğindne yükseltici daha makul ama hareketsiz ve biraz minyon bi 3 yaşındaki çocuk oturabilir tabi kısacası bence bu oto koltukları 4 aş çatlaısn 5 yaşınakadra kullanılır ki bence 5 ide görmez ama o yüzden 36 kiloya çok kanmayın derim 9-18 yada 9-25 makul
sende başlarsın o zaman yakında ben kimlere sunum yaptım siizn seviyeniz ne felan diye sormaya
vallaha bu endişeleri hepimiz yaşıyoruz emzirmeyi becerebiliyosan tabikide en doğrusu emzirmek ama 2 ççocukla tabikide çok ama çok zor çoğumuuzn sütü yetmedi mama takviyesi yaptık bunda vicdan azabı çekecek hiç birşey yok aksine stres yapıp sütünün kaçmasına sebebp olma bizler 1 değil 2 çocuğa bakıyoruz bunu skaın unutma

vay anam vayyyyy bu topik pek bi bilmiş topik olmuş baksana tıp ağzıyla konuşmaya başlamışız ne sistiti kızım anlayacağım dilden yaz gelirsme oraya

canım yavrularını sağlıkla ve mutlulukla büyüt. ben nacizane kendi tecrübemi paylaşayım çünkü herkesin yöntemi farklı ama sonunda ortak bir noktaya varıyorsun iki bebeği sadece anne sütüyle büyütmen imkansız kadar zor...mutlaka mama gerekiyor bende mama verirken hep bebeğimi zehirliyormuşum gibi bir hisse kapılırdım. dayardım memeyi emerlerdi ama doymazlardı feryad figan..en son artık annemle eşim müdahale ederdi mama verirdik falan...önce şunu söyleyeyim 1.ayın sonunda öyle güçülü çekecekler ki memeyi şaşıracaksın..bu ilk 40 gün önemli ben o dönem sağdım ama sütüm azalmasın diye sağdım...hep emzirdim artık sırtım tutuluyordu o derece...1.ayın sonunda sağmayı bıraktım çünkü çene kasları güçlendi daha iyi emmeye başladılar..mamada verdim tabikii.tavsiyem emiyorlarsa çok sağıp biberonla verme bırak az da olsa senden emsinler bu daha iyi..benimkiler 10 aylık hala anne sütü alıyorlar..6. ayda ek gıdaya geçince mamayı ve biberonu kendiliğinden bıraktılar..bu arada bu bir gerçek pompa zamanla sütü azaltıyor...

lann canoooo hiç güleceğm yoktuuu

kimlereee sunum yaptm heee firoşşşş kızzz bak ne dioo sen biliyonmu bu muhabbetiiiiiii

len cano sistitin tıp olmayan dili neeeeeeeeee idrar yanmam varrr yangın varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mı hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben hatırladım o muhabetti
o zaman hepinizi takdir edip bu topiğe devam etmeye kara vermiştim..hiç biriniz karşılık vermemiştiniz bu çok takdir edilecek bir davranış bence...
dirim sende hiçbişeyi unutmuyon haaa...

sistit çok kötü ya ilaç alman lazım...

ikincide uyudu..meme istiyor veriyorum uyuyana kadar emmek istiyor..sonra yayık gibi oluyor kucağıma alınca karnından lıkır lıkır sesler geliyor. ama napiyim bendeki tek uyuma şekli bu emerek...ayakta hayatta sallanmazlar...sallarken kalkıp oturuyor yada kendini yastıktan aşağı atıyor...

bakk çiişşş muhabbetini keselimm işerim kk yaaa sonraa nazannn takiptedir biyerine sıçrarda sistit olur odaaaaaaaaaaaaa:86:

unutmammmmmmmmmmmm bennn ne iyiliği ne kötülüğü
tipik akrep başak karışımı

canım ilaç için doktoraa gitmem gerek bugün gün içinde birden oldu iki kere leke geldi anma hissi daha az ama kasık ağrım varr......doktor bana gelseeeeee yaaaaaa

Bir ziyaretçi var..kim acaba..itiraf ediyorum bazen bende ziyaretçi olarak gündüz takılıyorum...ama kısa süreli...

bel ağrında varsa taş olabilir...daha önceden varmıydı taş hikayen?yani ben yardımcı olmak isterim ama böyle sanal tanı koymak pek hoş değil. yoksa kullanacağın ilaçlar belli..başka bir yakınım telefonda sorsa hemen reçeteyi söylerdim...
dirim bende akrep burcuyum...

famelex bu gün benle hiç konuşmuyon küstünmü yoksa bana
yada cahilim diyemi konuşmuyonnnnn

sevgili womenlove
lütfen sidik midik felan konuşmayalım sizin seviyenize yakışmıyor tıbbı terimler kullanalım
dışkılamayın topiğe lütfen
nazan arkadaş karşı bu tip davranışlara biliyosun

mama sandalyesi ve yürüteç ısmarladım dün gece netten..bir kaç gün sonra gelir sanırım..umarım sıpaları oyalar,işimi güçleştirmez ,beni rahatlatır...:44:

İyi geceler arkadaşlar.

Dırım kız gene ne çiş muhabbeti başlamış.Nazanmı geldi buralara.

Muhabbetinize katılmak isterdim.Ama eşim yağızı uyutuyor,o uyusun bende yatıcam.Çok uykum var çok....

Anacım ben tek çocukluyum sizdeki enerji bende yok

Ne gece uyuyonuz ne gündüz eğilirim önünüzde

Canan kız valla hava atmak için yazmadım.Paylaştım sadece........Yakın olsak alırdım birini sende tek kuzunla çıkar dolaşırdın......

DIRIM çok geçmiş olsun...Aman bendede sık sık olur çok sıkıntılıdır beee.

ALMİNA çınar güle güle kullansınlar senin bızdıkalr aldıklarınız.Nasıl mama sandalyesiyele,yürüteciniz?Hangi siteden aldın?

taşşş maşş hikayem yok kuzumm.....yani öle belirgin bir ağrı diyemem gün içinde birkere hissettim..
asıl şikayetim....yanmalı sancılı çişş operasyonu.....sık çişşş opresyonu ikikere pembe leke hafif kasık ağrsıı....

benim yükselenim akrepp...ama çoğu özelliği var fiziki olarakda akrep kadınına benzerim...asıl başak hatunlarınınki daha güzell..ama ne yapekk....

canan iki cocuk yazacagıma tek yazmısım pardon anam kafamı kaldı ALLAH bilir ben onu yazarken ne olduda öyle yazdım...
Senden de hiç bişi kacmıyo bcım kusura kalma

olurmu canım...estağfurullah...ben arada kızlara gidip geliyorum kafam karışık yazıyorum..biri yine ağladı gittim emzirdim geldim..kusura bakma gözden kaçırmışım...
bu arada aşureni Allah kabul etsin mi denir bilemedim.ellerine sağlık olsada yesek. saolsun hiç samimiyetim yok ama komşular getiriyor bende yiyorum...bende yardımcı ablaya dedim yapsak becerebilirmiyiz yoksa hububat ziyanlığımı olur bilmiyorum.hiç yapmadım şimdiye kadar ama denemek istiyorum..annem çok güzel yapar ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…