erenzeyno ceza falan almadı kendi isteğiyle kazene üyeliğini iptal ettirdi konuştum ben hatta iptalide zor oldu ne cezası alemsiniz
şu habere bakın ya kanım dondu resmen
Marmaris Devlet Hastanesi'nde doğa kanunu - Mynet Haber
merhaba kızlar ben womenlove canodayım oturuyoruz mucuksss yapıyoz sizee
canım inşallah gününü doldurarak alırsın yavrularını kucağına benim kanamam olmadı 33. haftada doğum yaptımmrb kızlar bende ikiz bebek bekliyorum. İlk hamileliğim tüp bebek yöntemiyle oldu.Gebeliğimin 21.ci haftasındayım en baştan beri kanamam vardı leke şeklinde ama 20.ci haftamda kanamam dahada arttı doktora gittim rahimde açılma var dediler ve rahime dikiş atıldı ama halen kanamam durmadı.Bebişlerde bi problem yok ama kanama devam ediyo endişeleniyorum bebeklerime kavuşabilecekmiyim benim gibi bu şekil olan ve doğuma kadar giden varmı bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
mrb kızlar bende ikiz bebek bekliyorum. İlk hamileliğim tüp bebek yöntemiyle oldu.Gebeliğimin 21.ci haftasındayım en baştan beri kanamam vardı leke şeklinde ama 20.ci haftamda kanamam dahada arttı doktora gittim rahimde açılma var dediler ve rahime dikiş atıldı ama halen kanamam durmadı.Bebişlerde bi problem yok ama kanama devam ediyo endişeleniyorum bebeklerime kavuşabilecekmiyim benim gibi bu şekil olan ve doğuma kadar giden varmı bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
hiç iyi değilim aslında 3 gün sonra 9 aylık olacağız ve oğlum ne oturabiliyor ne de ayakları basıyor kahrımdan ölcem bigün sürekli oturtmaya çalışıyorum uyuttum şimdi siz nasılsınız düzeldimi iştahınız dişlerinizvar mıgünaydın cnm
nasılsın bebişler nasıl?
hiç iyi değilim aslında 3 gün sonra 9 aylık olacağız ve oğlum ne oturabiliyor ne de ayakları basıyor kahrımdan ölcem bigün sürekli oturtmaya çalışıyorum uyuttum şimdi siz nasılsınız düzeldimi iştahınız dişlerinizvar mı
canım ya senin işin de zor inşallah düzelecek geçicidir dişten yemiyorlardır çıkarınca eski hallerine dönerler inşallahah cnm kıyamam ya insan gözlerinin içine bakıyor dimi hep iyi olsunlar diye, onlar olmadan önce ne boş şeyleri dert sanmışım meğerse.. Allah iyilik versin biran önce basıp otursun oğluşun belki normaldir bebişleri büyük anneler cvp verse daha doğru olur cnm..
bizim diş yok yemeleride düzelmedi, biberonuda bıraktılar bazı günler tamamen aç duruyorlar ve sürekli ağlıyorlar.. üzüntüden hasta oldum elimde değil üzülmemek.. sürekli çarpıntım var.. Allah yardımcımız olsun..
yok canım ayaklarında hiç can yok ellerinden tutunca basmamaktan bahsetmiyorum hiç ayaklarını hareket ettirmiyor diretmiyor hep sırtüstü yatıyor hiç hareket yok yani dün uzman tvde izledim 9. ayda hala oturamıyorsa desteksiz problem var demektir dedi doktor, yine ağlama krizleri şimdi bu yazıyı yazarken yine aynı durumdayım çok kötüyüm kaç kere götürdüm doktora ultrason mr hiçbirşey yok ama neden böyle düzelecek mi bu sorular beni mahvediyor baktıkça oğluma ağlamak geliyor erken doğum yaptım diye kendimi suçluyorumkusura bakma canını sıktım sabah sabah sinirlerim çok bozukgünaydın kızlar..buralarda birilerini görmek ne güzel:)..
A_ilcin canım birşey soracağım sana..hani oğlum basmıyor demişsin ya,desteksiz basmamaktan mı bahsediyorsun yoksa destekli mi?hani ellerinden tutup ta mı basmıyor anlamadım?bu ayda kendi başına ayakta durabilirmi ki?oturmaya gelince 10.aya kadar normal biliyorum,helede erken doğumsa 12.aya kadar normal dedi doktorumuz,endişelenme tatlım.
Berencim nasılsın?
günaydın kızlar..buralarda birilerini görmek ne güzel:)..
A_ilcin canım birşey soracağım sana..hani oğlum basmıyor demişsin ya,desteksiz basmamaktan mı bahsediyorsun yoksa destekli mi?hani ellerinden tutup ta mı basmıyor anlamadım?bu ayda kendi başına ayakta durabilirmi ki?oturmaya gelince 10.aya kadar normal biliyorum,helede erken doğumsa 12.aya kadar normal dedi doktorumuz,endişelenme tatlım.
Berencim nasılsın?
canım ya senin işin de zor inşallah düzelecek geçicidir dişten yemiyorlardır çıkarınca eski hallerine dönerler inşallah
yok canım ayaklarında hiç can yok ellerinden tutunca basmamaktan bahsetmiyorum hiç ayaklarını hareket ettirmiyor diretmiyor hep sırtüstü yatıyor hiç hareket yok yani dün uzman tvde izledim 9. ayda hala oturamıyorsa desteksiz problem var demektir dedi doktor, yine ağlama krizleri şimdi bu yazıyı yazarken yine aynı durumdayım çok kötüyüm kaç kere götürdüm doktora ultrason mr hiçbirşey yok ama neden böyle düzelecek mi bu sorular beni mahvediyor baktıkça oğluma ağlamak geliyor erken doğum yaptım diye kendimi suçluyorumkusura bakma canını sıktım sabah sabah sinirlerim çok bozuk
nerelerdeydin cnm yaa hoşgelmişsin sayfamızaa :)mucukssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?