offfffffffffff
salla salla belim koptu yaaaa
bbırakıyorum uyumazsanızuyumayın diyemızmızlanara eteğime yapışıyolar alıyorum sallıyorumuyumamak için direniyolar kaynanam geldi doğum yaptığımdan beri ilk defa gece geliyo oda yardım etti yok oda uyumuyo doktora götür bunları diyo yarın görümcemin kaynanasına kurşun döktürecek yarın bidekarşı komşuya götürüp nazar duası okutacak ki hiç biri işe yaramayacak biliyorum ama genede deneyeceğiz çünkü bu 4. kurşunuzmuz olacak
nazar duasınıda bilen bşrisi geldimi zaten sürekli okutuyorum
offf ya kızımın midesinden sallanmaktan lang lung ses geliyo lıkır lıkır su sesi
yalvarırım banada bi yol gösterin sevgili anneler yaaaa
herkese günaydın uykusuz annelerimi var allah yardımcını olsun((
bişi sorcam kızlar benimminnoşlarınmamasını 2 ye geçirdim. ama biberondan akmıo ya çok zorluyor.biberonun ucunu 3 e geçirsemmi akışı nasıl onun??
Günaydın
Canan ve berennaz allah kolaylık versin canım.
DORUK canım biz aptamil 2 ye geçeli çok oldu ve iki numara biberon ucu kullanıyoruz.
Ama gayet güzel akıyor.Acaba bebelac dahamı katı oluyor.
Ben dr.browns kullanıyorum.hatta chiccoda var ondanda geçiyor.
benimkiler dün iyice coştu uyuyo derken kızlara bi hal oldu 12 ye geliyodu uyudular benimkilerin tek farkı kaçta yatarsa yatsın sabahın köründe kalkıyolar ben de bunu anlamadım 12 de yattınız 12de kalkın bari de ben de bi sabah uykusu çekyim sizin bahanenizeeylülcüm biz her gece öyleyiz vallahaaaaa
hala oyun oynuyoz uyusunşarda uyuyayım diye bek,yom ama nerdeeeeeeeeee
ben biberonu önce biraz daha deldim olmadı bazen kaşık mamasını biraz daha sulu veriyodum yatmadan önce yemediyse o yüzden çatalla dele dele koca bi yırtık oldu :))))herkese günaydın uykusuz annelerimi var allah yardımcını olsun((
bişi sorcam kızlar benimminnoşlarınmamasını 2 ye geçirdim. ama biberondan akmıo ya çok zorluyor.biberonun ucunu 3 e geçirsemmi akışı nasıl onun??
canım badem yağı çok iyi geliyo hemen yapıyo eğer yapmıyosa ben bebekken çok şey denedim zeytinyağı da veriyolar o da iyi ama 4-5 günü buluyodu ya zentinyağı ile yapmıyodu poposuna sürdüm yine yapmıyodu en son badem yağı dediler o işe yaradı doktor da tavsiye etmişti. şimdi de yemeklerine zeytinyağı kat diycem ama zaten katıyosundur muhtemelenHerkes uyumamalarından yakınmış aynı seyi bende söylemek istiyorum kzılar benim kız kakasını yaparken acayip zorlanıyo geceboyunca yapamayınca aglıyo ne yapsam ama her sabah yapıyo ama işte agrımı yapıyo ne yapıyo anlamadım saat 2:30du yattıgımda geapmıyoce artık eşim işe gidince bıraktı sabah kalkmıs bana dio benden sonra cok kaldın mı die kafayı yıcem artık :44:
canım keşke bi çözüm olsa damarları tuttu mu hiç bişey kar etmiyo ne yazık ki ben de uyutmamayı denedim uyumadan önce yemek yemesi lazım ağlamaktan yediremem ki aç da yatıramam o yüzden onların istekleri oluyoherkese merhaba...
uğramayalı baya olduözledim hepinizi...
umarım herkes iyidir.
kızlardan vakit bulupta giremiyorum bi türlü.
onlar uyuyunca yemeğimi yapıyorum etrafı toparlıyorum aa bakıyorum akşam olmuş.
artık zorluyorlar bayağı.
uyku problemi bizde de var.
en erken 11:30 da yatıyorlar.tabi bu saat 2-3 olduğuda çok oluyo.
akşamları 20:30 gibi yarım saat kadar uyuyorlar geç yatmalarının sebebi bu sanırım.
uyutmamayı denedim ama ağlaya ağlaya bi hal oluyorla sonra kucakta bile olsalar 20:30 oldumu sızıyorlar.yarım saat sonra kalkıp gecemi mundar ediyorlar.benim için bi önerisi olan varmı?
evet yeni yıldan sonra herkes dağıldı kimsecikler olmuyo ben de giremedim diyodum bi bakıyorum sayfa halen aynı yerdenerdesiniz kızlarrrrr
günaydınn kızlarr,
vilcim soın seni gördüm aklımdayken yaziyim hayırlı olsun, nası okkadar erken çıkabiliyosunn? süt izni mi
VİLCİM hayırlı olsun işe başlamışsın.
Babanesiyle aralarının iyi olamsıda süper,ne güzel erkende geliyormuşsun eve.
teiekkür ederim kızlar...doğum iznim bitince çalışamam gibi geliyodu ama bi problem yok çok şükür düzenlerini kurdum.Babaanneylede iyi anlaşıyolar..Birde terfi aldım.Süt iznimden dolayıa erken çıkıyorum..Bakalım çalışıyorum şu an bir sıkıntı yok umarım böylede gider.zaten bu iş kızlarımın kısmeti hamileyken alındım işe hiçö tahmin etmiyodum alınacağımı ama kızlarımın kısmeti sanırım...hayırlı olsun canım Allah kolaylık versin sanırım ben artık çalışamam kimseye bırakamam bunları böyle bile zor zapdediyorum biri geldiğinde bile şımarıyolar
benimkiler dün iyice coştu uyuyo derken kızlara bi hal oldu 12 ye geliyodu uyudular benimkilerin tek farkı kaçta yatarsa yatsın sabahın köründe kalkıyolar ben de bunu anlamadım 12 de yattınız 12de kalkın bari de ben de bi sabah uykusu çekyim sizin bahanenize
ben biberonu önce biraz daha deldim olmadı bazen kaşık mamasını biraz daha sulu veriyodum yatmadan önce yemediyse o yüzden çatalla dele dele koca bi yırtık oldu :))))
canım badem yağı çok iyi geliyo hemen yapıyo eğer yapmıyosa ben bebekken çok şey denedim zeytinyağı da veriyolar o da iyi ama 4-5 günü buluyodu ya zentinyağı ile yapmıyodu poposuna sürdüm yine yapmıyodu en son badem yağı dediler o işe yaradı doktor da tavsiye etmişti. şimdi de yemeklerine zeytinyağı kat diycem ama zaten katıyosundur muhtemelen
canım keşke bi çözüm olsa damarları tuttu mu hiç bişey kar etmiyo ne yazık ki ben de uyutmamayı denedim uyumadan önce yemek yemesi lazım ağlamaktan yediremem ki aç da yatıramam o yüzden onların istekleri oluyo
evet yeni yıldan sonra herkes dağıldı kimsecikler olmuyo ben de giremedim diyodum bi bakıyorum sayfa halen aynı yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?