canlarım hepinize teşekkür ederim rahatladım biraz inşallah güzel haberlerini veririm umut emekliyor yürüyor koşuyor diyeevalla bende canana katılıyorum her çocuk bir olacak değil 18 aylık yürüyen çocuk biliyorum ben sapasağlam bişeyide yok boşu boşuna hastanelerde mrlarda sürünmesin gerçekten bişeyciği yoktur tosun oğlanın
1 yaşı bekleyelim diyorlar.elimde değil canım ya küvözde çok kötü günler yaşadık kaç kez fenalaştı umutum çıktıktan sonra da her hafta kontrole getir çok iyi bak dedi doktorumuz ondan yani bi de erken teşhis önemli diye götürdüm çok bi de daha önce getirseydiniz tedavisi olurdunun üzüntüsü vardı çok doktora gitmenin hoş 3 kez göz doktoruna götürdüm gözyaşı tıkanıklığı için en son geçen ay götürdüm salak doktor kaç aylık dedi 8 dedim 6 aylıkken getirsydiniz tedavisi olurdu şimdi olmaz deyince çıldırdım be adam ben bu çocuğu 3 aylıkkenden beri sana getirdim ya damla verip gönderdin öyle söyleyince de 1 yaşında lazerle açalım dedi
denizli canım özel göz hastanesi çok kişi geliyor hatırlayamayabilir de söylediği ah keşke dün gelseydin yapardık lafı gibi baştan savmaya benziyorpardon canım sen nerde yaşıyosun daha doğrusu o doktor nerde yaşıyo uzayda falan mı da hatırlamıyo???
denizli canım özel göz hastanesi çok kişi geliyor hatırlayamayabilir de söylediği ah keşke dün gelseydin yapardık lafı gibi baştan savmaya benziyor
hımmm anladım canımmmmverdi canım diyet ama o ay dişten hiçbirşey yemez oldu şimdi 2 dişi çıktı durmak yok yine beni yicekaman maşallah yemediğinde çok yalvardım ye diye yemeyen çocuk çok huzursuz oluyo diyet de yaptırmıyorum tatlım
valla bende canana katılıyorum her çocuk bir olacak değil 18 aylık yürüyen çocuk biliyorum ben sapasağlam bişeyide yok boşu boşuna hastanelerde mrlarda sürünmesin gerçekten bişeyciği yoktur tosun oğlanın
artık doktora gitmeme kararı aldım canım beklicem 11 ocakta sağlık ocağı kontrolü var daha da gitmicem ammmman büyük konuşmayayım çok büyük sorun olmadıkçaya denizli büyük bi yer başka doktora git artık bence bu kadar soumsuz olunmazki 3 aylıkken aklı nerdeymiş bak sinirlendim şimdi insan sağlığıyla oynuyolarya uyuz oluyorum ki bu insan daha bebek yaa
Selam kızlar.
Aman birşeyler yazdım tam yağız bilgisayarın kablosunu çekti,Artık çok hareketli oldu kızlar,
Yere yatırıyorum ben mutfağa gidene kadar döne döne taşa geliyor orada yatıyor.
Dırımın dediği gibi erkek çocukları kızlardan farklı galiba yaramazlık daha fazla.
Dün misafirlerim vardı onlarında 3 ve 5 yaşlarında kızları var.Oh ne güzel bütün gün bebeklerle oynadılar.Tabi yağız müsade ettiği sürece kızların saçını çeke çeke bir hal oldu sıpa.
CANAN canım ben sana gelmek istiyorum epeydir biliyorsun.Hatta gelmemde lazım.Dırım dövecek beni bir yatağı alamadın diye.Ama senin doğum günü olunca ozaman geleyim diyorum.Tabi hava şartları müsade ederse.
a.ailcin canım sen elinden gelenin fazlasını bile yapmışsın.Götürmüşsün bak dr.bir şey olsa allah korusun çıkardı.Sen içini ferah tut canım.Her çocuk bir olmaz hepsinin gelişimi farklı.
Hem erken doğum yaptım diye kendini suçlama.Kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz.
Bak bende 34 haftalık doğum yaptım.Ama hiçte kendimi suçlamıyorum.Kısmetimde bunları yaşamak varmış yaşıyorum.Çok öperim kuzularını tatlım.
kızlar elife aloynaverden kiraladığım salıncağa yeni yeni alışıyorr. ışıklı, müzikli bişey oturunca nasıl heyevcanla bakıyor ışıklara yaa, annelik 2. aydan itibaren eğlenceli hale geliyormuş walla. çocuktan tepki almaya başlayınca iş güzelleşiyor. şimdi yüzümü şekilden şekle sokuyorum, korkuyo başta sonra gülünce o da gülüyo, tepkilerini seyretmek çok eğlenceli. 1-2 çocuk daha yapabilsem keşke yaa
ben kendimi tek söz ile tarif edeyim tahammülüm kalmadı artık çocuklara sürekli bağırıyorummmo kadar alıntı yaptım hepsi gitti ya püf..
a ilcin umutun iyi haberlerini ver cnm inş.
womenlove, cnom, firdos, kirpicim ve diğer kıslar sağolun napek çekecek derdimiz varmış allah beterini vermesin..
canan benim az kaldı uykusuzluktan gitmeme acaipte sinir yapıyo haliyle perişen haldeyim valla geçer mi bu günle bilmem ama umut işte napiim..
herkesi öperim çokk..
kızlar elife aloynaverden kiraladığım salıncağa yeni yeni alışıyorr. ışıklı, müzikli bişey oturunca nasıl heyevcanla bakıyor ışıklara yaa, annelik 2. aydan itibaren eğlenceli hale geliyormuş walla. çocuktan tepki almaya başlayınca iş güzelleşiyor. şimdi yüzümü şekilden şekle sokuyorum, korkuyo başta sonra gülünce o da gülüyo, tepkilerini seyretmek çok eğlenceli. 1-2 çocuk daha yapabilsem keşke yaa
tamam benim çocukların kudurma saati start aldııı ayakkabılarını aviziye atıyolar....kafama toplarını atıyolar.....7 kadar gider bu işş pööffff gidem azcık dantel yapayımm
koş koşşş yarın gelin olacaksın ya anca yetişir şeyizin koş bitir dantelini
bende mustafayla savaş halindeyim uyutmaya çalışıyorumda kociş gelir gelmez kendini yatağa attı zuhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?