Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canlarım hepinize teşekkür ederim rahatladım biraz inşallah güzel haberlerini veririm umut emekliyor yürüyor koşuyor diyee

pardon canım sen nerde yaşıyosun daha doğrusu o doktor nerde yaşıyo uzayda falan mı da hatırlamıyo???

pardon canım sen nerde yaşıyosun daha doğrusu o doktor nerde yaşıyo uzayda falan mı da hatırlamıyo???
denizli canım özel göz hastanesi çok kişi geliyor hatırlayamayabilir de söylediği ah keşke dün gelseydin yapardık lafı gibi baştan savmaya benziyor

denizli canım özel göz hastanesi çok kişi geliyor hatırlayamayabilir de söylediği ah keşke dün gelseydin yapardık lafı gibi baştan savmaya benziyor

ya denizli büyük bi yer başka doktora git artık bence bu kadar soumsuz olunmazki 3 aylıkken aklı nerdeymiş bak sinirlendim şimdi insan sağlığıyla oynuyolarya uyuz oluyorum ki bu insan daha bebek yaa

hımmm anladım canımmmm

ya denizli büyük bi yer başka doktora git artık bence bu kadar soumsuz olunmazki 3 aylıkken aklı nerdeymiş bak sinirlendim şimdi insan sağlığıyla oynuyolarya uyuz oluyorum ki bu insan daha bebek yaa
artık doktora gitmeme kararı aldım canım beklicem 11 ocakta sağlık ocağı kontrolü var daha da gitmicem ammmman büyük konuşmayayım çok büyük sorun olmadıkça

ay bu birso gene aklıma fikir soktu yaaaaa
kızlara 6 ay kınası varmış ben yeni öğrendim bunu kevserden öğrendim daha doğrusu birsen ben sana söyleidm diyo ama hiçççç hatırlamıyorum
doğum gününde yapalım dedi bende sevindirik oldum vallaha bi bindallı bide kınaya bakar bu iş yapar gideriz hatıra kalır neşe olur vallaha
kevseri aradım şimdi ne nedir nasıl olur diye bide ona sorayım hani o yaptı ya nasul yaptın diye kötü kadın meşkule attı beni haha neyse döne rişallah
ay bi heyecan bastı beni sizce nasıl fikir kızlarrrrr

kocişin öğrencisi iptal olmuş bu gün erken geliyomuşşşş
kuzularda uyandı
ya ben çorbalarına katmak için kemik suyu kaynattım sabah direk ona ekmek doğrayıp versme nasıl olur sizceeeeeeee

Selam kızlar.

Aman birşeyler yazdım tam yağız bilgisayarın kablosunu çekti,Artık çok hareketli oldu kızlar,

Yere yatırıyorum ben mutfağa gidene kadar döne döne taşa geliyor orada yatıyor.

Dırımın dediği gibi erkek çocukları kızlardan farklı galiba yaramazlık daha fazla.

Dün misafirlerim vardı onlarında 3 ve 5 yaşlarında kızları var.Oh ne güzel bütün gün bebeklerle oynadılar.Tabi yağız müsade ettiği sürece kızların saçını çeke çeke bir hal oldu sıpa.

CANAN canım ben sana gelmek istiyorum epeydir biliyorsun.Hatta gelmemde lazım.Dırım dövecek beni bir yatağı alamadın diye.Ama senin doğum günü olunca ozaman geleyim diyorum.Tabi hava şartları müsade ederse.

a.ailcin canım sen elinden gelenin fazlasını bile yapmışsın.Götürmüşsün bak dr.bir şey olsa allah korusun çıkardı.Sen içini ferah tut canım.Her çocuk bir olmaz hepsinin gelişimi farklı.
Hem erken doğum yaptım diye kendini suçlama.Kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz.
Bak bende 34 haftalık doğum yaptım.Ama hiçte kendimi suçlamıyorum.Kısmetimde bunları yaşamak varmış yaşıyorum.Çok öperim kuzularını tatlım.

anladım canımmm ok
eee büyüdümü daha neler yapacak bilsennnnnnnnnn

o kadar alıntı yaptım hepsi gitti ya püf..
a ilcin umutun iyi haberlerini ver cnm inş.
womenlove, cnom, firdos, kirpicim ve diğer kıslar sağolun napek çekecek derdimiz varmış allah beterini vermesin..
canan benim az kaldı uykusuzluktan gitmeme acaipte sinir yapıyo haliyle perişen haldeyim valla geçer mi bu günle bilmem ama umut işte napiim..
herkesi öperim çokk..

kızlar elife aloynaverden kiraladığım salıncağa yeni yeni alışıyorr. ışıklı, müzikli bişey oturunca nasıl heyevcanla bakıyor ışıklara yaa, annelik 2. aydan itibaren eğlenceli hale geliyormuş walla. çocuktan tepki almaya başlayınca iş güzelleşiyor. şimdi yüzümü şekilden şekle sokuyorum, korkuyo başta sonra gülünce o da gülüyo, tepkilerini seyretmek çok eğlenceli. 1-2 çocuk daha yapabilsem keşke yaa

maşallah elif kıza hep neşeli keyifli geçer günleriniz inş.
cnm mothercare de indirim var alıyorsan oradan diye yazdım

yaparsın inş. elifciğe kardeş :)

tamam benim çocukların kudurma saati start aldııı ayakkabılarını aviziye atıyolar....kafama toplarını atıyolar.....7 kadar gider bu işş pööffff gidem azcık dantel yapayımm

ben kendimi tek söz ile tarif edeyim tahammülüm kalmadı artık çocuklara sürekli bağırıyorummm

ayy ne güzel yaaaa yeni bi fidan işte ilk defa gülüyo ilkdefa bakıyo herşey ilk defa

takılmadan geçemeyeceğim kız sen bu beceriksizle zor yaparsın kalan çocuklrıı
şöyle 6-7 aylık olsun dağıtmaya başlasın tekrar konuşalımmmm

kız o ortamda nasıl dantel örüyorsun ilahii, yaw ben sizin evi çok merak ediyorum zaten, fotolardan az çok belli oluyor gerçi, dışarıdan bakana eğlenceli olur da içinde yaşayana zorr.

berencim mothercareden alıyorum evt, bakıcam aklımda saol, geçen 7'li uzunkollu body aldırdım eşime, hoşuma gitti bayaa. bu zor günler geçince iyiki ikiz olmuş bir seferde çıkmış diyeceksiniz, bize kısmet olur da ikinciyi yaparsak elimiz yine moka batmışken siz kendini kurtarmış çifte bebelerinizle keyif çatıyor olacaksınız.
berencimmm geleceği düşünn belki rahatlatır biras canım.

canan bende aynıyım ben onlara eşim bana sürekli bir bağırmaca var apartmandan atılacaz artık çok üzülüyorum bu duruma..

kirpicim valla inş. öyle olur tatlım ya yoksa şiödi ikisinide karnıma sokasım var

womenlove hastayım valla sana maşallah ne becerikli hatunsun

tamam benim çocukların kudurma saati start aldııı ayakkabılarını aviziye atıyolar....kafama toplarını atıyolar.....7 kadar gider bu işş pööffff gidem azcık dantel yapayımm

koş koşşş yarın gelin olacaksın ya anca yetişir şeyizin koş bitir dantelini

bende mustafayla savaş halindeyim uyutmaya çalışıyorumda kociş gelir gelmez kendini yatağa attı zuhahaha

winston cnm benim evde bi mok yok heryer dökülüyor...herşeyi parçalıyolar....
duvardaki sticerlerı bile söktülerrr....örerim benn kız

bi, açarım gözlerimi hazırola geçerler...tabide bide çığırmam gerekkk

canoooo bugün naptın sen bana yaaa , parantez içindde belirteyim (iyi bir bakıcı bulursam sonrakileri düşünürüz tabii. 6 aya gerek yok şu an zaten accaip dağınık walla ev
dağınıklık filan sorun değil de bizim en büyük tereddütümüz gezememek. bebişten önce her fırsatta yeni biyerler keşfetmeye kaçardık, daha görecek çok yer var. 3 senede bir bebe yaparsak 7-8 sene doğru dürüst gezilmez en büyük tereddüt bu.

koş koşşş yarın gelin olacaksın ya anca yetişir şeyizin koş bitir dantelini

bende mustafayla savaş halindeyim uyutmaya çalışıyorumda kociş gelir gelmez kendini yatağa attı zuhahaha

anam bide kendi uykuları gelse acıksalar hayat ne güzel ourdu valla..
bide biz ne kimseye gidebiliyoz nede kimse gelebiliyo ağlayıp duruyolar hala yabancılarmı bu çocuklar huysuzlukları huy oldu.. dört duvar sıkıntıdan sinir geçiriyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…