Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydın herkesee birilerinin olduğunu görmek ne güzel

canım telaşlanma benim abimde basamazmış doktora götürmüşler o zaman devi3 ün iğnesi varmış ondan vurmuşlar kaç tane ne kadar bilmiyorum ondan sonra basmaya başlamış şimdi 29 yaşında allahın izniyle bişi olmaz üzülme

canım lütfen sakin ol..ya erken doğum yapmak bizim elimizde miydi sanki,nolur..bende 33 haftalık doğum yaptım,Allah böyle istedi napalım..canları sağ olsunda İnşallah otururlar da koşarlar da bi tanem..yürüteci falan denedin mi?

hem can sıkmak ne demek,burda dertlerimizi paylaşmıycazda napıcaz?

Berencim seni çok iyi anlıyorum canım,İnşallah büyüdükçe düzelir kızlar..

Doruk 6 aylık oldunuz Maaşallah size..

Winston bende Ayşenurla konuştum,kendine göre haklı gerekçeleri var tabii..kafasını dinlesin döner İnşallah..

aklıma ne geldi biz bi arkadaşla facede geyiğine sabahları yoklama yapıyoduk numara veriyoduk herkese o burda diyodu saat 9 da başlıyoduk mesela yoklamaya hem katılım oluyodu hemde muhabbet yapalım mı ne dersiniz???

Günaydınnnnnnnn

Oğluşla yumurtamızı çayımızı koyduk.Kahvaltımızı yapıcaz.....

Sonra bakalım geçmişte neler varrrr.

Öpüldünüz teyzoşlar :

Biri benden,biri yağızdan

çok sağol hayatım.. evet büyüyoruz yarım yaşına geldik :))

selam kızlarrrr
kaç gündür gelemedimsizleri çok özleidm inannınki aklım hep buradaydı
benimkiler iyice zıvanadan çıktı mustafanın hiç uyumaması bizi artık iyice delirtti gündüz huysuz gece huysuz sinir sakinlik hiç bişey kalmadı abartıyor olmazsam sinir krizi geçiriyorum inanın
günlerdir başım çatlıyo bide adet öncesi dahada gerginimm offff
geçmişi okuyup geliyorummmmm

aynen ya uymasasa daha iyi gündüz hiç uyumasınlar gece düzgün yusunlar benr azıyım vallahaa
aklıma ne geldi biz bi arkadaşla facede geyiğine sabahları yoklama yapıyoduk numara veriyoduk herkese o burda diyodu saat 9 da başlıyoduk mesela yoklamaya hem katılım oluyodu hemde muhabbet yapalım mı ne dersiniz???
bana uyar şekerrrr

evet geçmişi okumak kısa sürdü sayfalar pek ilerlememiş

ayşecim gerçekten bu ayda hala sırt üstü yatıyor olması tuhaf aslında iyice hareketlenmesi lazım peki sağa sola dönüyou emekleme pozisyonu alıyomu yada diğer arkadaşın sorduğu gibi yürütece koymayı felan denedinmi??

evvet kızlar ne habersinşz
kızl aslı nasıl mama akmıyo allah allah yawww bende sorun olmamıştı sanki ama sne artık 3 numara ya geç nedne dersen çocuklar artık emmektende yoruluyo o yüzdne biberonu istemiyolar ağızlarına az az geliyo diyeeeee

artvinlii sen doğumgünümüze geliyonmu bacım cevap vermemişsinnnn

eylüll naber kuzuuuu
winstonnn naberrrr

yavru kirpi kız gecenin bi yarısı ne geldi aklıma yaptınızmı kız açılışı nasıldı aklıma takıldı zuhahahaha

berennaz senle ben uykusuzluktan diğer tarafa göçecez yavrum hahahaha

womenlove karusu buu saat oldu gelmemişsin hayırdırrrr

kime seam vermeidm başkaaaa
hah firdoz naber canım ne var ne yokkk başladılamrı sneinkiler oturmaya o gün bakıcımız bırktı oturdu felan diyodunnn
kızlar yeri gelmişken yürütecekarşı l
tfen bu kadar ön yargılı olmayın ben kendi adıma kullanmanızı tavsiye ederim hen anne rahat ediyo hem bebek keyif alıyoooo yani bebeğin elindende bu zevki almayın korkmayın saatlerce yürüteçte tutmazsanız kemik gelişiminde bi sorun olmazzzzzz
nefessss

vllahaiyazmadığım kaldıysa uykusuzluğuma versin özür üzür özürrrr

öpüldünüzzzzzzzzzzz

yaşasınnn hayat renklenmiş burdaa, canom hoşgeldinn yaptık yaptık açılışı, yılbaşı gecesi

mustafa niye öyle coştuki iyice yahu, cidden berenle senin nedir bu iştahsızlık ve uykusuzluktan çektiğinizz.

a ilçin, canım benim beboş çok küçük ama bildiğim kadarıyla o aya kadar ayağına basamasa da hareketli olması gerek, canannın da sorduğu gibi dönmesi, diüer hareketleri nasıl? doktorunuz illaki bir açıklama yapıyordur bu koınuda değil mi?

elifi bugün kalça ultrasonuna götürdürk, şükür ki iyi çıktı çok sevindim, bir de rota aşısı yaptırıcaz bu ara.

bende herkesssleri

inşallah canım bizim doktor 1 yaşına kadar birşey yapamayız dedi.zamanla güçlenmesini bekleyelim dedi

cnm diğer yorumlarını okudum bence çocuğunu ortapediste götür bende 33 haftalık doğum yaptım ama çocuklarım 6 aylıkken odadan çıkıyolardı....hee şu var her çocuk bir değil kimi hiç emeklemez..kimi direk yürür ....ama senin dediğin hiç kalkamdığı şu dönem en azından sürüklenmesi biryerlere tutunup gitmesi gere...kızındada aynı durum varmı?? ben aliyle ömeri 3 kere ortapediste götürdüm..alinin ayakları içe dönük diye ömerde bir bacağını kırmadan atıyordu ...ama doktor efham yaptığımı söyledi hiçbişey çıkmadı ultrason filim ne gerekse yaptırdım...ama sen önce çocuk doktorunla konuş sonrada ortapesite git....bide yanlış hatırlamıyorsam senin kuzun kilolu bir çocuktu acaba kilosundan öttürümü oluyor...bunları hep göz önünde tut cnm....sor yani...üzme kendini herşeyin erkenden çözümü var ...
cnm yaaaa nedesem ne söylesem boşşş çok zor yemek yememeleri ama doktorllarada gidiyorsun sen ...inş. düzene girerlerrr
kuzuccuum nickin değişmiş geldim tatlım fırsatım oldukça artık burdayım...peşindeyiim bırakmamm:79:

ayy evet kuzummm nicimi değiştirim ....gelll yamacımaaa

dimek açılışıı yaptınnn kızım neden dimiyorsunnnn o kadar sana anlattık dimi vuslata erdik deseneeeeeeeeeeeeeeeee

güzel dileklerin için sağol tatlım yürüteci kilolu olduğu için kullanmıyorum

canan sağa sola çok güzel dönüyordu emekleme pozisyonunda değil ama göbeğinin üstünde uçak gibi yapıyordu kaç ay önce ayaklarını çırpıyordu görenler bu hareketi bu çocuk nasıl yapıyo diyordu şimdi kesinlikle yüzüstü dönmüyo hemen sırtüstü dönüyo yürüteci de çok kilolu diye kullanamıyorum.
sana da kolay gelsin bitanem bi düzene girselerdi de rahat etseydin(k)

kızım emekliyor geri geri.ayakları basıyor oturuyor desteksiz.kaç kez götürdüm doktora bişey yok sen çok pimpiirklsin önce sen git diyo doktora senin aliş 10 aylıkken ayakta duruyodu yanlış hatırlamıyosam o zaman hamileydim bayılırdık eşimle aliyle ömere maşallah yavrularına.biz de kilodan diye de düşünüyoruz ama insan yavrusu olunca başka oluyomuş herşeye endişeleniyor

hep kızacak değilim ya acukta böbürlendireyim
tebrik tebrik tebrik sanannnnn
topiğimiizn en evhamlı annelerinden birini pek soğukkanlı gördüm bravo hahahaha
sonunda gelkdim vallahaaaa

kıızm madem yaptınız niye yazmıyon bize öldük vallaha meraktan gece uykum kaçtı hahaha

sizi uyanıklar siiz yılbaşı gecesi yaptınızki bütün yıl yatakkodasında geçsin d,ye dimi zuhahahaha
vallaha ya çok ketum çıktı bu karu zuhahaha
bu arada abimde kilolu olduğu için basamamış
ya bu tarz şeyler oluyo işte ya çocuğu değerlendirirken herşeyi göz önünde bulundurmak laızm dimiii
diyet verdimi doktor tatlım bu arada oğluşuna

canım benim çekecek çilem varmış çekiyom vallahaaaa allah büyük dert vermeisnn

ama diyorukki okul zamanı iş zamanı anne 5 dakka diye ağladıklarında alıcma intikamımı bunlardan diyom kış günğ buzlu su dökecem kafalarına vallaha şokla uyanacaklar
kendimi pek kötü gördümmm
iilik canan senden nbr buranın bekçiliğini yapıyorum bu ara:))))
meslek haline gelmese bari:)))

yap hayatım yap sen yapmazsan ben yapmazsan nazanlar alır götürür topiği vallaha

doktor bi sorun yok diyosa bi sorun olmayadabilir canım benim oğlanda koca götünü kaldırp kolay kolay bi iş yapamaz mesela

pimpirikse eğer gerçekten bu olay tabi olmayada bilir
pimpirikli annein çocuğa ne kadar zarraı olduğunun bi kanıtı daha olacak çocuğu belki emara röntgene sıokup rafyosyon almasına sebep olacağız hasanelerde sürünecek felan filna
yaşına kadarmı bekle diyo ayşecim

verdi canım diyet ama o ay dişten hiçbirşey yemez oldu şimdi 2 dişi çıktı durmak yok yine beni yicek aman maşallah yemediğinde çok yalvardım ye diye yemeyen çocuk çok huzursuz oluyo diyet de yaptırmıyorum tatlım

valla bende canana katılıyorum her çocuk bir olacak değil 18 aylık yürüyen çocuk biliyorum ben sapasağlam bişeyide yok boşu boşuna hastanelerde mrlarda sürünmesin gerçekten bişeyciği yoktur tosun oğlanın

1 yaşı bekleyelim diyorlar.elimde değil canım ya küvözde çok kötü günler yaşadık kaç kez fenalaştı umutum çıktıktan sonra da her hafta kontrole getir çok iyi bak dedi doktorumuz ondan yani bi de erken teşhis önemli diye götürdüm çok bi de daha önce getirseydiniz tedavisi olurdunun üzüntüsü vardı çok doktora gitmenin hoş 3 kez göz doktoruna götürdüm gözyaşı tıkanıklığı için en son geçen ay götürdüm salak doktor kaç aylık dedi 8 dedim 6 aylıkken getirsydiniz tedavisi olurdu şimdi olmaz deyince çıldırdım be adam ben bu çocuğu 3 aylıkkenden beri sana getirdim ya damla verip gönderdin öyle söyleyince de 1 yaşında lazerle açalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…