yok canım ayaklarında hiç can yok ellerinden tutunca basmamaktan bahsetmiyorum hiç ayaklarını hareket ettirmiyor diretmiyor hep sırtüstü yatıyor hiç hareket yok yani dün uzman tvde izledim 9. ayda hala oturamıyorsa desteksiz problem var demektir dedi doktor, yine ağlama krizleri şimdi bu yazıyı yazarken yine aynı durumdayım çok kötüyüm kaç kere götürdüm doktora ultrason mr hiçbirşey yok ama neden böyle düzelecek mi bu sorular beni mahvediyor baktıkça oğluma ağlamak geliyor erken doğum yaptım diye kendimi suçluyorumkusura bakma canını sıktım sabah sabah sinirlerim çok bozuk
yok canım ayaklarında hiç can yok ellerinden tutunca basmamaktan bahsetmiyorum hiç ayaklarını hareket ettirmiyor diretmiyor hep sırtüstü yatıyor hiç hareket yok yani dün uzman tvde izledim 9. ayda hala oturamıyorsa desteksiz problem var demektir dedi doktor, yine ağlama krizleri şimdi bu yazıyı yazarken yine aynı durumdayım çok kötüyüm kaç kere götürdüm doktora ultrason mr hiçbirşey yok ama neden böyle düzelecek mi bu sorular beni mahvediyor baktıkça oğluma ağlamak geliyor erken doğum yaptım diye kendimi suçluyorumkusura bakma canını sıktım sabah sabah sinirlerim çok bozuk
canım lütfen sakin ol..ya erken doğum yapmak bizim elimizde miydi sanki,nolur..bende 33 haftalık doğum yaptım,Allah böyle istedi napalım..canları sağ olsunda İnşallah otururlar da koşarlar da bi tanem..yürüteci falan denedin mi?
hem can sıkmak ne demek,burda dertlerimizi paylaşmıycazda napıcaz?
Berencim seni çok iyi anlıyorum canım,İnşallah büyüdükçe düzelir kızlar..
Doruk 6 aylık oldunuz Maaşallah size..
Winston bende Ayşenurla konuştum,kendine göre haklı gerekçeleri var tabii..kafasını dinlesin döner İnşallah..
aynen ya uymasasa daha iyi gündüz hiç uyumasınlar gece düzgün yusunlar benr azıyım vallahaadr ne diyoki sanki zamanla düzene girer deyip yolluyo bende okuta üflete bi hal oldum uyumayan çocuk uyumuyo işte..
bende uykusuzluktan çıldıracam artık 40 lı bebek gibi 10 dk kada bir viyaklarmı çocuk ya deli oluyorum geceleri
gündüzde sürekli mızır mızır, ağlamasalarda uyanık dursalar razıyım ama yok, dayanacak güç bulamıyorum kendimdehiç birşeyi düzene koyamadım ne besleyebiliyorum ne uyutabiliyorum nede bakabiliyorum, galiba hala anne olmadım, yetemiyorum çocuklarıma..
bana uyar şekerrrraklıma ne geldi biz bi arkadaşla facede geyiğine sabahları yoklama yapıyoduk numara veriyoduk herkese o burda diyodu saat 9 da başlıyoduk mesela yoklamaya hem katılım oluyodu hemde muhabbet yapalım mı ne dersiniz???
inşallah canım bizim doktor 1 yaşına kadar birşey yapamayız dedi.zamanla güçlenmesini bekleyelim dedigünaydın herkesee birilerinin olduğunu görmek ne güzel
canım telaşlanma benim abimde basamazmış doktora götürmüşler o zaman devi3 ün iğnesi varmış ondan vurmuşlar kaç tane ne kadar bilmiyorum ondan sonra basmaya başlamış şimdi 29 yaşında allahın izniyle bişi olmaz üzülme
cnm diğer yorumlarını okudum bence çocuğunu ortapediste götür bende 33 haftalık doğum yaptım ama çocuklarım 6 aylıkken odadan çıkıyolardı....hee şu var her çocuk bir değil kimi hiç emeklemez..kimi direk yürür ....ama senin dediğin hiç kalkamdığı şu dönem en azından sürüklenmesi biryerlere tutunup gitmesi gere...kızındada aynı durum varmı?? ben aliyle ömeri 3 kere ortapediste götürdüm..alinin ayakları içe dönük diye ömerde bir bacağını kırmadan atıyordu ...ama doktor efham yaptığımı söyledi hiçbişey çıkmadı ultrason filim ne gerekse yaptırdım...ama sen önce çocuk doktorunla konuş sonrada ortapesite git....bide yanlış hatırlamıyorsam senin kuzun kilolu bir çocuktu acaba kilosundan öttürümü oluyor...bunları hep göz önünde tut cnm....sor yani...üzme kendini herşeyin erkenden çözümü var ...hiç iyi değilim aslında 3 gün sonra 9 aylık olacağız ve oğlum ne oturabiliyor ne de ayakları basıyor kahrımdan ölcem bigün sürekli oturtmaya çalışıyorum uyuttum şimdi siz nasılsınız düzeldimi iştahınız dişlerinizvar mı
cnm yaaaa nedesem ne söylesem boşşş çok zor yemek yememeleri ama doktorllarada gidiyorsun sen ...inş. düzene girerlerrrah cnm kıyamam ya insan gözlerinin içine bakıyor dimi hep iyi olsunlar diye, onlar olmadan önce ne boş şeyleri dert sanmışım meğerse.. Allah iyilik versin biran önce basıp otursun oğluşun belki normaldir bebişleri büyük anneler cvp verse daha doğru olur cnm..
bizim diş yok yemeleride düzelmedi, biberonuda bıraktılar bazı günler tamamen aç duruyorlar ve sürekli ağlıyorlar.. üzüntüden hasta oldum elimde değil üzülmemek.. sürekli çarpıntım var.. Allah yardımcımız olsun..
kuzuccuum nickin değişmiş geldim tatlım fırsatım oldukça artık burdayım...peşindeyiim bırakmamm:79:
yaşasınnn hayat renklenmiş burdaa, canom hoşgeldinn yaptık yaptık açılışı, yılbaşı gecesi
mustafa niye öyle coştuki iyice yahu, cidden berenle senin nedir bu iştahsızlık ve uykusuzluktan çektiğinizz.
a ilçin, canım benim beboş çok küçük ama bildiğim kadarıyla o aya kadar ayağına basamasa da hareketli olması gerek, canannın da sorduğu gibi dönmesi, diüer hareketleri nasıl? doktorunuz illaki bir açıklama yapıyordur bu koınuda değil mi?
elifi bugün kalça ultrasonuna götürdürk, şükür ki iyi çıktı çok sevindim, bir de rota aşısı yaptırıcaz bu ara.
bende herkesssleri
güzel dileklerin için sağol tatlım yürüteci kilolu olduğu için kullanmıyorumcanım lütfen sakin ol..ya erken doğum yapmak bizim elimizde miydi sanki,nolur..bende 33 haftalık doğum yaptım,Allah böyle istedi napalım..canları sağ olsunda İnşallah otururlar da koşarlar da bi tanem..yürüteci falan denedin mi?
Winston bende Ayşenurla konuştum,kendine göre haklı gerekçeleri var tabii..kafasını dinlesin döner İnşallah..
güzel dileklerin için sağol tatlım yürüteci kilolu olduğu için kullanmıyorum
kızım emekliyor geri geri.ayakları basıyor oturuyor desteksiz.kaç kez götürdüm doktora bişey yok sen çok pimpiirklsin önce sen git diyo doktoracnm diğer yorumlarını okudum bence çocuğunu ortapediste götür bende 33 haftalık doğum yaptım ama çocuklarım 6 aylıkken odadan çıkıyolardı....hee şu var her çocuk bir değil kimi hiç emeklemez..kimi direk yürür ....ama senin dediğin hiç kalkamdığı şu dönem en azından sürüklenmesi biryerlere tutunup gitmesi gere...kızındada aynı durum varmı?? ben aliyle ömeri 3 kere ortapediste götürdüm..alinin ayakları içe dönük diye ömerde bir bacağını kırmadan atıyordu ...ama doktor efham yaptığımı söyledi hiçbişey çıkmadı ultrason filim ne gerekse yaptırdım...ama sen önce çocuk doktorunla konuş sonrada ortapesite git....bide yanlış hatırlamıyorsam senin kuzun kilolu bir çocuktu acaba kilosundan öttürümü oluyor...bunları hep göz önünde tut cnm....sor yani...üzme kendini herşeyin erkenden çözümü var ...
cnm yaaaa nedesem ne söylesem boşşş çok zor yemek yememeleri ama doktorllarada gidiyorsun sen ...inş. düzene girerlerrr
ayy evet kuzummm nicimi değiştirim ....gelll yamacımaaa
dimek açılışıı yaptınnn kızım neden dimiyorsunnnn o kadar sana anlattık dimi vuslata erdik deseneeeeeeeeeeeeeeeee
hep kızacak değilim ya acukta böbürlendireyimcanım lütfen sakin ol..ya erken doğum yapmak bizim elimizde miydi sanki,nolur..bende 33 haftalık doğum yaptım,Allah böyle istedi napalım..canları sağ olsunda İnşallah otururlar da koşarlar da bi tanem..yürüteci falan denedin mi?
sonunda gelkdim vallahaaaayaşasınnn hayat renklenmiş burdaa, canom hoşgeldinn yaptık yaptık açılışı, yılbaşı gecesi
mustafa niye öyle coştuki iyice yahu, cidden berenle senin nedir bu iştahsızlık ve uykusuzluktan çektiğinizz.
a ilçin, canım benim beboş çok küçük ama bildiğim kadarıyla o aya kadar ayağına basamasa da hareketli olması gerek, canannın da sorduğu gibi dönmesi, diüer hareketleri nasıl? doktorunuz illaki bir açıklama yapıyordur bu koınuda değil mi?
elifi bugün kalça ultrasonuna götürdürk, şükür ki iyi çıktı çok sevindim, bir de rota aşısı yaptırıcaz bu ara.
bende herkesssleri
vallaha ya çok ketum çıktı bu karu zuhahahacnm diğer yorumlarını okudum bence çocuğunu ortapediste götür bende 33 haftalık doğum yaptım ama çocuklarım 6 aylıkken odadan çıkıyolardı....hee şu var her çocuk bir değil kimi hiç emeklemez..kimi direk yürür ....ama senin dediğin hiç kalkamdığı şu dönem en azından sürüklenmesi biryerlere tutunup gitmesi gere...kızındada aynı durum varmı?? ben aliyle ömeri 3 kere ortapediste götürdüm..alinin ayakları içe dönük diye ömerde bir bacağını kırmadan atıyordu ...ama doktor efham yaptığımı söyledi hiçbişey çıkmadı ultrason filim ne gerekse yaptırdım...ama sen önce çocuk doktorunla konuş sonrada ortapesite git....bide yanlış hatırlamıyorsam senin kuzun kilolu bir çocuktu acaba kilosundan öttürümü oluyor...bunları hep göz önünde tut cnm....sor yani...üzme kendini herşeyin erkenden çözümü var ...
cnm yaaaa nedesem ne söylesem boşşş çok zor yemek yememeleri ama doktorllarada gidiyorsun sen ...inş. düzene girerlerrr
ayy evet kuzummm nicimi değiştirim ....gelll yamacımaaa
dimek açılışıı yaptınnn kızım neden dimiyorsunnnn o kadar sana anlattık dimi vuslata erdik deseneeeeeeeeeeeeeeeee
ya bu tarz şeyler oluyo işte ya çocuğu değerlendirirken herşeyi göz önünde bulundurmak laızm dimiiibu arada abimde kilolu olduğu için basamamış
diyet verdimi doktor tatlım bu arada oğluşunacanan sağa sola çok güzel dönüyordu emekleme pozisyonunda değil ama göbeğinin üstünde uçak gibi yapıyordu kaç ay önce ayaklarını çırpıyordu görenler bu hareketi bu çocuk nasıl yapıyo diyordu şimdi kesinlikle yüzüstü dönmüyo hemen sırtüstü dönüyo yürüteci de çok kilolu diye kullanamıyorum.
sana da kolay gelsin bitanem bi düzene girselerdi de rahat etseydin(k)
iilik canan senden nbr buranın bekçiliğini yapıyorum bu ara:))))
meslek haline gelmese bari:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?