günaydın hüzün perisi..ne kadar hüzünlü bir ismin var gerçekten...nerden aklına geldi,çok ilginç bir nick.
İyi geceler arkadaşlar.
Biraz geçmişe baktım.Aklımda kalanlara yazayım bari alıntı yapamadım.
Babamız bakıyorda yağıza aman acıktı,aman kustu,yok mıçtı elli kere oturdum kalktım yav
FİRDOS canım aramızda 15 gün var sizinle.Biz daha desteksiz oturamıyoruz.Zamanı gelince herşeyi sırasıyla yapıyorlar aslında.Her çocuk farklı gelişiyor.Bende aman bu tembel yere yatırınca öyle yatıyo diyordum.Şimdi yatırmamla dönmeye başlıyor,yerde yuvarlanıyor,aman bu çocuk basmıyor öğretmediniz basmayı diyorlardı.Şimdi basıyor mesela.Ama dediğin gibi anne olmak zor istemeden endişe ediyor insan.
YAVRUKİRPİ şimdi elifin ayı itibarıyla çok zor tatlım.Ne konuşmadan anlıyor,nede oyundan.Şöyle acuk 5 aylık olsun hele sen ilgilenemesende o ilgilendirir kendisiyle merak etme.
CANAN kız ne zaman doğum gününüz.Senin sıpalar oğlakmı?
Bende istanbuldayım sormuşsun ya kim var diye
BURCU inşallah hayırlı haberler alırsınız canım.
ERENZEYNO sıkma okadar kendini canım ya,herşey olacağına varır.
Kayınvalidende yardım etmeyi bilmiyorsa sen öğret.Teklif et,şunu yapalım de.
Orası tatil köyü değil bilsin oda bir zahmet.
hayatım şimdilik kullanıyoruz arabakoltuğu almadık henüz biliyosun aslında büyük koluklarımız var eşimin bi arkadaşı vermiş ama fazlasıyla büyük sanırım ben üstüne bakdım filan heralde 18 kilo sonrası.. yani selim baba keseyi aç:))) temin edince hemencik yollarım acilmi lazım...?
günaydın kızlar....
Artvinli bizim oğlanlar seninkine çok benziyor,pimpirikliğimizde öyle:)..anam biz bu telaşla çok yaşamayız sana söyliyim..
Canan o gün bol bol foto çekin unutma faceye koyarsın bizde bakmakla yetiniriz napalım:)...demek seninkiler oğlak,vay haline diyim o zaman.kardeşimde oğlak hayatımda bu kadar inatçı,sinirli ve katı birini görmedim..damarları tutunca asla yollarından döndüremiyorsun..
günaydınn kızlarr,
vilcim soın seni gördüm aklımdayken yaziyim hayırlı olsun, nası okkadar erken çıkabiliyosunn? süt izni mi?
erenzeynocum ciddi bir psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum, ama psikiyatr değil psikolog, senin psikiyatri ilaçları kullanman da çok doğru değil bana göre, onlar da tetikleyebilir epilepsini. tabiii bu psikolojik desteği aşlırken fiziksel yükünü de birilerinin hafifletmesi lazım ki bu anca kendi annen olabilir sanırım, mümkün değil mi bir süre yanına gelmesi?
canancımm saol bi mum da bizim rahme düşüşümüze olsunnn
birsencimm benim bu vınn olayında tek tereddütüm onla her bağlanmanda uydu ile iletişime geçtiği için cep tlf kadar radyasyon yayması, ben de çok uzun süreler bağlı kaldığım için ondan korkuyorum, bu konuda bir fikrin var mı?
başka önemli bişi varmıydı yaa, ben hatırlayamadım
firdoscum o topik senin bu topik benim dolaşıyoruz, bana "git çalış" de, iyice laçkalaştımmm
eveett çeyrek bi pasta alıp kutlıycasss
günaydın herkese
selam kızlar, hepinizi öpüyorum nanaktan.. bu arada benim kızlar da öpmeyi öğrenmiş yalıyorlar yanaklarımı ağız bi karış açık dil dışarda çok tatlılar.. birsenciö paylaşmışsın sen de face de bayıldım ben bu öpücüklere..
iileştik çok şükr kesildi öksürükümz falan ama 10 ocakta fakültede allerji testleri yapılacak korkuyom yine hastalık kapacaklar diye, pöfff..
canom kız başlamış d.günü heyecanı ohh.. hadi bakalım kolay gele..
günaydın kızlar....
Artvinli bizim oğlanlar seninkine çok benziyor,pimpirikliğimizde öyle:)..anam biz bu telaşla çok yaşamayız sana söyliyim..
Canan o gün bol bol foto çekin unutma faceye koyarsın bizde bakmakla yetiniriz napalım:)...demek seninkiler oğlak,vay haline diyim o zaman.kardeşimde oğlak hayatımda bu kadar inatçı,sinirli ve katı birini görmedim..damarları tutunca asla yollarından döndüremiyorsun..
kızlarrr herkese merhaba...dün itibariyle işe başladım..Sabah yedi de başlayıp öğlen 2 de çıkıyorum böcük kızlarım babaanneleriyle iyi anlaşıyo bakalım nasıl olacak..Dün ilk günümdü yorgundum akşam giremedim inş.bu akşam gelicemm..Öledim hepinizi çokkköptmm...
Arkadaslar Merhaba
Masallah, sanirim hepiniz ikizlerinizle heyecanli zamanlar yasiyorsunuz.
Ben 8 haftalik ikizlerime gebeyim. Cogul gebelikler topiklerine baktim yapilacak testler ile ilgili bir bilgi gozume carpmadi. Internetten okuduguma da gore ikili test ikizlerde yapilmiyormus. Hala hatirliyorsaniz hangi testleri yaptirmistiniz? 12.haftada ense kalinligi ve burun olcumu testi yapilacak, baska ? Simdiden tesekkur ederim.
DORUK maşallah pek bir hamaratsın bugün.
Aman bütün oğlak selimler inat oluyor demekki.
Gerçi bende oğlağımdır ama selimler kadar değil.
erenzeyno canım durumuna çok üzüldüm inşallah herşey bir anönce düzene girer benimkiler de çok feba ama neyse ki eşim bana bırakmadan hallediyo herşeyi bazen de sıkılıyo ona anlatmamdan bana diyo sen söyle o zaman artık ben de pat diye söylenmeye başladım anladım ki yaınca daha kıymetli oluyosunne güzel kımse benı merak etmemıs...
ama ben genede bıraz bahsedeyım gecmısı okuyamadım kusura bakmayın son 1 haftam berbat gectı ıler acısı ıdı kaynanam bızdeydı ne bır yardım ne bır baredak su hıc bısey goremedım bebekelrın ıkısı bırden kuduruordu o gecıp ıcerde yatıordu canıma yettı 3 gun bogacaktım neredeyse kadını devamlı bı laf sokmak devam ıgneleme okadar cok sınırlerımı bozdukı sonnda yatga dustum arkadaslar cok kotu bır haldeyım sınır ve stres tum vucudumu kıtledı oncekı gun sol bagacım tutmadı bugun ıse sag kolum tamamen ıflas durumda kaldıramıorum bısey tutamıorum kullanamıorum o kolumu gecen gunde aynı sekılde bacagımdı dr sen ne yaptın bole dıo sınır stres heryerını ele gecırmıs durumda dıo bole gıdersen ya bu yasta kalp krızı yada beyın kanaması gecırıceksın dıor pısıkologa gıtmemı onerdı en kısa zamanda yasadıgım son 1 yıl kabus gıbıydı zaten uzerıne bırde kaynana ben bıtık durumdayım
ısın kotusu epılepsım tetıklendı sara nobetlerı gecırmeye basladım allah sonumu hayır etsın cok kotu bır durumdayım tek elımle yazmya calısıorum sızlere bakmadan gecemedım
ısın kotu tarafı tek kolla 2 bebege bakmaya calısıorum gorumcemı aradım gelmedı eltım gelmedı kım dost kım dusman anladım kaynım geldı sadece bebekelşre baktı ve az once gıttı
allah kımseyı elden ayaktan dusurmesın cok kotu acıle gıtmek ıstıorum ama esım calısıo suan gececı allahım guc ver bana ya ne oluor bana bole bılmıorumkı olucemmı nedır hıc ıyı degılım bakalım yarın nerem tutulucak sonra küt diye obur taraf...akkınızı helal edın
hayırlı olsun canım Allah kolaylık versin sanırım ben artık çalışamam kimseye bırakamam bunları böyle bile zor zapdediyorum biri geldiğinde bile şımarıyolarkızlarrr herkese merhaba...dün itibariyle işe başladım..Sabah yedi de başlayıp öğlen 2 de çıkıyorum böcük kızlarım babaanneleriyle iyi anlaşıyo bakalım nasıl olacak..Dün ilk günümdü yorgundum akşam giremedim inş.bu akşam gelicemm..Öledim hepinizi çokkköptmm...
testleri iyi çıkar inşallah canımselam kızlar, hepinizi öpüyorum nanaktan.. bu arada benim kızlar da öpmeyi öğrenmiş yalıyorlar yanaklarımı ağız bi karış açık dil dışarda çok tatlılar.. birsenciö paylaşmışsın sen de face de bayıldım ben bu öpücüklere..
iileştik çok şükr kesildi öksürükümz falan ama 10 ocakta fakültede allerji testleri yapılacak korkuyom yine hastalık kapacaklar diye, pöfff..
canom kız başlamış d.günü heyecanı ohh.. hadi bakalım kolay gele..
ohhhhhhhhhhhhhh sefan olsunayyy tek çocuklu hayat ne rahatmış allahım ya
dün mustafa kemali halasına gönderdim ya akşam hiç bağırış çağırış yoktu babasıyla beraber kızımızla oynadık sonra uyuttuk sonra kociş yatta bend edevrimin mamasını içiridm gecede sadece 2 kere kalktu bi 2.3 da bi 6 da su içti memesini aldı kendi kendine geri uyudu sallama felan olmadı sabah 9.30 da 90 cc mamasını içti geri uyudu 9 da bi kalktı 10. 3 da kalktı sonra beraber kalktık ay nasıl uyumu almış nasıl dinlenmiş bi şekilde kalktım yataktan anlatamma size yaa 1 gün bile bani toplamaya yetmiş vallahaaa ayyy teşekkür ederim kızım anneni rahat bıraktığın için tabi halamızada teşekkür mustafayı aldığı için kahvaltımı yağtık alt üst temizliği yaptık geri uyudu devrim kız nerdeyse 2 saat olacak maşallah uyanmadı dememkki mustafa kızımında ahlakını bozuyomuş yoksa kızım uyuyacakmış bundan sonra ayrı odalarda yatırmayı düşünüyorum zati olmazsa mustafaya bizim odaya yere yatak yapacağım salonum biraz soğukoluyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?