Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

selam kızlar, hepinizi öpüyorum nanaktan.. bu arada benim kızlar da öpmeyi öğrenmiş yalıyorlar yanaklarımı ağız bi karış açık dil dışarda çok tatlılar.. birsenciö paylaşmışsın sen de face de bayıldım ben bu öpücüklere..
iileştik çok şükr kesildi öksürükümz falan ama 10 ocakta fakültede allerji testleri yapılacak korkuyom yine hastalık kapacaklar diye, pöfff..
canom kız başlamış d.günü heyecanı ohh.. hadi bakalım kolay gele..

eveett çeyrek bi pasta alıp kutlıycasss

günaydın herkese

2 kere yazdım ikisindede net koptu dahada yazmıyom işte küstüm
sadece şunu diyim benimkiler kova kızlar

ayyy tek çocuklu hayat ne rahatmış allahım ya
dün mustafa kemali halasına gönderdim ya akşam hiç bağırış çağırış yoktu babasıyla beraber kızımızla oynadık sonra uyuttuk sonra kociş yatta bend edevrimin mamasını içiridm gecede sadece 2 kere kalktu bi 2.3 da bi 6 da su içti memesini aldı kendi kendine geri uyudu sallama felan olmadı sabah 9.30 da 90 cc mamasını içti geri uyudu 9 da bi kalktı 10. 3 da kalktı sonra beraber kalktık ay nasıl uyumu almış nasıl dinlenmiş bi şekilde kalktım yataktan anlatamma size yaa 1 gün bile bani toplamaya yetmiş vallahaaa ayyy teşekkür ederim kızım anneni rahat bıraktığın için tabi halamızada teşekkür mustafayı aldığı için kahvaltımı yağtık alt üst temizliği yaptık geri uyudu devrim kız nerdeyse 2 saat olacak maşallah uyanmadı dememkki mustafa kızımında ahlakını bozuyomuş yoksa kızım uyuyacakmış bundan sonra ayrı odalarda yatırmayı düşünüyorum zati olmazsa mustafaya bizim odaya yere yatak yapacağım salonum biraz soğukoluyoda

Günaydın herkese.
Ben ve oğluş 12,30 a kadar uyudukta bize halen sabah arkadaşlar.

FİRDOS anacım nesi varmış oğlakların bakem.Bende eşimde oğlağız
Ama hakkın var ikimizde acayip inadızdır.İki keçi hikayesi vardı ya hah işte biz tam öyleyiz.
Mesela sana örnek:geçen gün parmağımı kestim eşim bant yapıştırıyor ben tutturdum tek bant,o tutturdu iki bant yapıştırıcam,ama o diyor ben inadım,ben diyorum ben inadım.
Sonuç yapıştırdı,bende arkasını döner dönmez çıkarttım ikinci bandı

VİLCİM hayırlı olsun işe başlamışsın.
Babanesiyle aralarının iyi olamsıda süper,ne güzel erkende geliyormuşsun eve.

Kızlar tv de bakıcı rezaletini izledim aman şiştim ağlamaktan yav.
Kadın çocuğun yüzüne nasıl kova kova su serpiyor,üzerine basarak ayaklarıyla yıkıyor çocuğu,oda yavrum nasıl halen kadının bacaklarına yapışıyor
İnsan olamaz bunları yapanlar ya.

KEVSER oh çok şükür artık iyileşmiş senin fıstıklar.
Allah bir daha göstermesin inşallah.

Kirpicim,winstoncum sizede kocaman

FİRDOS cananında dediği gibi biz yakın olsak çok iyi anlaşırız valla.:13:
Sen anlatırsın ben anlatırım sonra ikimizde oluruz bence.
Neyse sen rehper öğretmensin beni sakinleştirirsin

offf artvinnlim tam bakıcı baksam mı derken bakıcı videosunu gördüm, nasıl bırakırız çocuğu bakıcıya çok zor yaa. Allah kahretsin o kadını, nasıl bir vicdansızlık.

CANANCım uyuduk valla,oh özlemişim kaç gündür ruh gibi dolaşıyordum artık.

Yağız sabah 9 da uyandı 1,5 saat kahvaltı vs.sürdü.Sonra baktım mız mız olmaya başladı.Salladım uyumaz dedim ama şansımı deniyim yatırmamla uyudu çocuk,tabi fırsat bu fırsat bende uyudum.

Size gelince;Canım iki çocuk tabiki çok zordur.Biri uyusa öteki ağladımı onunda uykusu dağılır vs.
Ayrı odalar belki çözüm olur dene derim.Ama bir alıştılarmıı sen zorlanırsın,oğluş büyüdümü yanınızda yatmak istiycek eee senin özel hayat sıkıntı yani.
Eltim alıştırdı kızını kız şimdi 8 yaşında asla ayrı odada yatmıyor.

YAVRUKİRPİ canım bende şoktayım halen.Nasıl olur ya,aklım almıyor inan.Hiçmi vizdan yok,hiçmi allah korkusu yok bu insanlarda.
Kadın çocuk ağlıyor diye camdan sarkıtıyormuş sussun diye annesi yakalamış düşünsene.
Ah anne olunca nasıl değişiyor insan.Çok duygusal oldum ağlamaktan şiştim resmen.

çokkkk yoruldum...
sabah kalkdım kahvaltı verdim kızlara..sonra kendim kahvaltı ettim çamaşırlarımın topladım evi topladım kapıçaldı komşum geldi hadikahve iç otur neyse o bebelere nakdı bende mutfağa geçdim makinayı boşalttım. yemeğimi koydum. sonra komşum gitti kızlar uyudu banyoyu temzledimderinden çamaşırları astım kızlar uyandı onları doyurdum. şimd oynuyolar az dinleneyim tam gaz devam.. dahaevi süpürcem silcem yetişemiomki anacım... kızlar uyandımı hele hiçççç bi iş yapdırmıyo birini örümceğe koyuyom öbürü bas bas bağrıyo benide al die. onu alıom öbürü bağrıyo.. bide bgünlerde garip garip sesler çıkarıyolar... sanırım seslerini tanıyoalr.. avvvv uvvvv bööööö uuuu die tuhaf tuhaf sesler:)))
o bakıcı olayını ben daha önce facede izlemişdim lanet olsun öyle insanlara allha bildiği gibi yapsın..
uykusuz anneler almışsızı uykunuzu ohhh ne güzel.. darısı her geceye olsun:)) muddafayı özlemedinmi cano uykusuz kalmaya değmezmi o yakışıklı...
artvinli benim selimde oğlak... inatçı huyszun teki kocam die sölemiom...:)) şaka bi yana çalışkandır oğlaklar merhametlidir ama bencildir....
ay allahım ya biri şu iremi susturdun kulaklarımın zarını yıttı ya...

DORUK maşallah pek bir hamaratsın bugün.

Aman bütün oğlak selimler inat oluyor demekki.
Gerçi bende oğlağımdır ama selimler kadar değil.

AYŞENUR canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ama eşinin hatırına sabredeceksin o insanlara çaren yok kuzum kendini üzmek ancak seni yıpratır onlara birşey olmaz ben lohusayken 15 gün kaldılar ailecek kayınpederim yüzünden sıkmaktan dişimi kırdım sonra çektirdim bu bayramdada geldiler sinirden tamamen sütüm kesildi ama onların haberi bile yok olsada umurlarında olmaz zaten
sakin ol lütfen iki güzel bebeğin var küvezden yaşama gelsinler diye az dua etmedik yasinler okuduk hatırla onların hatırına bu seferde hayata sen tutun görme duyma ama eşininde beyninin etini yemeyi ihmal etme hiç rahat vermeki ailesine tavır yapsın unutma eşin senin tarafında olmadıkça rahat edemezsin çok öptüm
DİĞER GÜZELLER
ben bugün sadece göz muayenelerini yaptırdım tüm zor işleri cumaya erteledim gözleri iyi çok şükür

Arkadaslar Merhaba

Masallah, sanirim hepiniz ikizlerinizle heyecanli zamanlar yasiyorsunuz.

Ben 8 haftalik ikizlerime gebeyim. Cogul gebelikler topiklerine baktim yapilacak testler ile ilgili bir bilgi gozume carpmadi. Internetten okuduguma da gore ikili test ikizlerde yapilmiyormus. Hala hatirliyorsaniz hangi testleri yaptirmistiniz? 12.haftada ense kalinligi ve burun olcumu testi yapilacak, baska ? Simdiden tesekkur ederim.

ben ense ölçümünü yapdırdım. şeker testini yapdırdım yüksekçıkdı bidaha yapdırdım 22. haftamdan 28. haftama kadar 3 sefer ayrıntılı usg ye girdim. başka test yapmadılar.... hayırlısı ile kucağına almanı dilerim..

Son düzenleme:
DORUK maşallah pek bir hamaratsın bugün.

Aman bütün oğlak selimler inat oluyor demekki.
Gerçi bende oğlağımdır ama selimler kadar değil.

anacım hergün yapılır bu işde yapdırmıyolarki zıpalar... süpüremedim evi gene kaldı. kocişi beklliom gelsinde düşsünler yakamdan...
hayatım burçlarda değil selimlerde var sorun demekki

aolun canlar zaen o bebelrın hatrına ancak bu kadar sakın olabıldım kaynana aradı bugun cumaya mısafır cagırmıs ne bna soran var nede eden off allahım offf neyse bende burcu aynı senın dedgını yaptımesımın basının etını yedım ben kendımı yıceme onlar yesın bırbırını dedım

ıslak kek yapmıstım daha yenı kaynanam geldı kalmaya cok deılyarım saat sonra ne dese begenırsınız o kekı ben gıdınceyemı saklıosun dedı ben gıdıncemı yıceksın dedı cahıllıge fesatlıga bakarmısınız bu dha nekı peeehh bu laf sokaların ardı arkası keıslmıo kavgada ettım yok care olmadı en ıyısı yzune bıle bakmamk bundan bole

neyse ıns hepınız ıyısınızdır bebıslerde ıyıdır hepınızı cok opt

iyi akşamlar kızlar..şu anda savaş halindeyiz,babası Kağana yoğurt yedirmeye çalışıyor..ben Denize yedirdim...bakalım savaşı kim kazanacak:)

Artvinli aynı yerde otursaydık anlatır anlatır dertlenirdik dimi:)..ya bazı konularda rehber öğretmenlik sökmüyo,terzi kendi söküğünü dikemiyo valla..yalnız yara bandı olayına baya güldüm

kız Canan o kadar oğlak burcuyla ilgili çene yaptım pat diye kova didin gitti bi sürü lafım:83:

Ayşenur kaynanan çok cahil anladığım kadarıyla..işte işin zor,laf anlatamazsın çünkü onun kafası zaten ön yargıyla dolu.Allah sabır versin..

ya bu saat oldu uyumadılar çıldırmak üzerreyim 7 de uyurlardı ne oldu bunlara gitgide saatler şaştı annem bugün geldi ikisi de uyanık uyutmaya çalışıyoruz offffffffffffff

erenzeyno canım durumuna çok üzüldüm inşallah herşey bir anönce düzene girer benimkiler de çok feba ama neyse ki eşim bana bırakmadan hallediyo herşeyi bazen de sıkılıyo ona anlatmamdan bana diyo sen söyle o zaman artık ben de pat diye söylenmeye başladım anladım ki yaınca daha kıymetli oluyosun
hayırlı olsun canım Allah kolaylık versin sanırım ben artık çalışamam kimseye bırakamam bunları böyle bile zor zapdediyorum biri geldiğinde bile şımarıyolar
testleri iyi çıkar inşallah canım
ohhhhhhhhhhhhhh sefan olsun

offfffffffffff
salla salla belim koptu yaaaa
bbırakıyorum uyumazsanızuyumayın diyemızmızlanara eteğime yapışıyolar alıyorum sallıyorumuyumamak için direniyolar kaynanam geldi doğum yaptığımdan beri ilk defa gece geliyo oda yardım etti yok oda uyumuyo doktora götür bunları diyo yarın görümcemin kaynanasına kurşun döktürecek yarın bidekarşı komşuya götürüp nazar duası okutacak ki hiç biri işe yaramayacak biliyorum ama genede deneyeceğiz çünkü bu 4. kurşunuzmuz olacak
nazar duasınıda bilen bşrisi geldimi zaten sürekli okutuyorum
offf ya kızımın midesinden sallanmaktan lang lung ses geliyo lıkır lıkır su sesi
yalvarırım banada bi yol gösterin sevgili anneler yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…