winston cnm benim evde bi mok yok heryer dökülüyor...herşeyi parçalıyolar....
duvardaki sticerlerı bile söktülerrr....örerim benn kız
bi, açarım gözlerimi hazırola geçerler...tabide bide çığırmam gerekkk
aa ben de ilk defa duydum bekliyorum merakla kıskanırım ben de yaparım kınaay bu birso gene aklıma fikir soktu yaaaaa
kızlara 6 ay kınası varmış ben yeni öğrendim bunu kevserden öğrendim daha doğrusu birsen ben sana söyleidm diyo ama hiçççç hatırlamıyorum
doğum gününde yapalım dedi bende sevindirik oldum vallaha bi bindallı bide kınaya bakar bu iş yapar gideriz hatıra kalır neşe olur vallaha
kevseri aradım şimdi ne nedir nasıl olur diye bide ona sorayım hani o yaptı ya nasul yaptın diye kötü kadın meşkule attı beni haha neyse döne rişallah
ay bi heyecan bastı beni sizce nasıl fikir kızlarrrrr
kocişin öğrencisi iptal olmuş bu gün erken geliyomuşşşş
kuzularda uyandı
ya ben çorbalarına katmak için kemik suyu kaynattım sabah direk ona ekmek doğrayıp versme nasıl olur sizceeeeeeee
winston cnm benim evde bi mok yok heryer dökülüyor...herşeyi parçalıyolar....
duvardaki sticerlerı bile söktülerrr....örerim benn kız
bi, açarım gözlerimi hazırola geçerler...tabide bide çığırmam gerek
ben de çok öpüyorum yağızıSelam kızlar.
Aman birşeyler yazdım tam yağız bilgisayarın kablosunu çekti,Artık çok hareketli oldu kızlar,
Yere yatırıyorum ben mutfağa gidene kadar döne döne taşa geliyor orada yatıyor.
Dırımın dediği gibi erkek çocukları kızlardan farklı galiba yaramazlık daha fazla.
Dün misafirlerim vardı onlarında 3 ve 5 yaşlarında kızları var.Oh ne güzel bütün gün bebeklerle oynadılar.Tabi yağız müsade ettiği sürece kızların saçını çeke çeke bir hal oldu sıpa.
CANAN canım ben sana gelmek istiyorum epeydir biliyorsun.Hatta gelmemde lazım.Dırım dövecek beni bir yatağı alamadın diye.Ama senin doğum günü olunca ozaman geleyim diyorum.Tabi hava şartları müsade ederse.
a.ailcin canım sen elinden gelenin fazlasını bile yapmışsın.Götürmüşsün bak dr.bir şey olsa allah korusun çıkardı.Sen içini ferah tut canım.Her çocuk bir olmaz hepsinin gelişimi farklı.
Hem erken doğum yaptım diye kendini suçlama.Kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz.
Bak bende 34 haftalık doğum yaptım.Ama hiçte kendimi suçlamıyorum.Kısmetimde bunları yaşamak varmış yaşıyorum.Çok öperim kuzularını tatlım.
eee artvinli kızıyo artık bana yeni hedefim sensin artk sana takılıcam taki sende de get başımdan diyene kadar hahahscanoooo bugün naptın sen bana yaaa, parantez içindde belirteyim (iyi bir bakıcı bulursam sonrakileri düşünürüz tabii. 6 aya gerek yok şu an zaten accaip dağınık walla ev
dağınıklık filan sorun değil de bizim en büyük tereddütümüz gezememek. bebişten önce her fırsatta yeni biyerler keşfetmeye kaçardık, daha görecek çok yer var. 3 senede bir bebe yaparsak 7-8 sene doğru dürüst gezilmez en büyük tereddüt bu.
vallaha ya hayat çok güzel olurdu öyle baksana hayali bile güzellllanam bide kendi uykuları gelse acıksalar hayat ne güzel ourdu valla..
bide biz ne kimseye gidebiliyoz nede kimse gelebiliyo ağlayıp duruyolar hala yabancılarmı bu çocuklar huysuzlukları huy oldu.. dört duvar sıkıntıdan sinir geçiriyom..
yap yap vallaha benide çok heyecanlandırdı bu bindallı içinde kızım çok güzel olacakkkkkaa ben de ilk defa duydum bekliyorum merakla kıskanırım ben de yaparım kına
kızlarrrrr ben geldim..Deniz kucağımda,size bakayım dedim..
Canan tebrik için sağol..rahatım ya Allah büyük napalım..Kağan oturuyo az-çok..Deniz çok hareketli,isterse oturuyor..yürüteçte hızlı yürümeyi çok seviyorlar.bütün evi dolaşıyorlar:)..
kına mı?ay ne güzel bir düşünce..bence yap,değişik olur.
slm kızlşar benimde 12 aylık oğluşlarım var nerde soğuk yer var taş var oraya yatıyorlar.bazen bütün taşlara yastık koyuyorumsizinkilerde aynımı
maşallah bu kadar işi çocukla mı yaptın yoksa birne mi sattınBenim sıpada yuvarlanarak nerede taş oraya gidiyor sonrada deviriyor popişini yatıyor.
Bir kaç gündürde ellerinden tutuyoruz önce popo üstü sonra ayağa kalkıyor.
Kızlar temizliğimi bitirdim.Her yeri süpürdüm sildim,toz aldım.
Camlarımıda sildim.Aman taşındığımdan beri silmemiştim çok kötü olmuş camlar.
Kesin yağmur yağar cam silince hep öyle oluyor.
Neden kimsecikler yok
çok şükür ki alışmışlar benimkiler de çok yabani oldu şu an çalışmayı düşünmüyorum ama çalışsam ne yaparlar acaba kaç gündür birine ben birine annem yemek yedirmeye çalışıyoruz annem bi türlü yediremiyo ona gelince huysuzlanıyolar herkese aynılar ben hariç garezleri bana sanırımkızlarrrrrrrrrr nerelerdesiniz çok ösledimm muhabbet etmeyii ... hafta içi yorgun oluyorum giremedim pek ...Çok şükür kızlar üzmüyo beni alıştılar çalışmama babaanneyle iyi anlaşıyolar
canım benimkiler 7 aylık 22 mayıs doğumlu seninkiler kaç aylıkkaç aylık seninkiler?bütün çocukların ilgi alanı galiba soğuk yerler..:ne yapmak lazım bilmiyorum
iyi aksamlar hanım ,kimseler yok benim iiçin çokkk sıkıcı bir c.tesi ahh çocuklardan önce bölemiydi
bide adet olacağım bugn yarın o kadar gerginimki bugün cananla konuşurken çocuklar yeni netbookum klavyesinin 2 tuşunu koparmışlar o kadar zoruma gittiki ağladım...ben bu dönemlerde katıl bile olabilir yani.......çok az leke geldi ama gerisi yok salı ancak sökülürüm ben ....
bugün bişey yapmadım ,içim daraldı heryerde çarşaf örtü,hergün sil süpür öğütücü gibi hertarafı dağıtıp pisletiyolar....dedim yapmayacağım.....ama delirttiler beni...bütün buzdolabı poşetlerimi zebil etmişler....bulaşık süngerimi....sonra bulaşık makinası açılmış kapağına oturulmuş pis çatl kaşıl zebill....allahım yaaa çok şükür rabbime uyku prablemimiz ,yemek problemimiz,yok huysuzlukda yok artık çocuk olduğumuz için ama çok yaramazlar kırmadıkları bozmadıkları şey yok.....
eşimin işinede uyuz oluyorum.....dün gece 11 de geldi....bugün 5 de geldi....pazar evde p.tesi sabah 5.30 çıkıyor gidecek perşembde 11.30 gibi gelir..adam bizimle çok az yaaa ama çocuklar boğuşacak birini arıyolar valla babası geldi 1 saat yerde yuvarladı onları...hala enerji fulll
onları yıkadım bugün ama temizlediğim banyoyu hep su yaptılar.....birdaha silmek zorunda kaldım...
neyse yarın inş. çok güzel olacak cananla buluşacağız....eminönünden vaazgeçtik bakırköye gideceğiz...felekten birgün çalacağız.inş.
beril hoşgeldin cnm kuzuların soğuk yerlere gitmesi normal diş dönemindeler...benim kuzularımda geçen sene öleydi ben heryeri klimle kapatıyordum valla mutfağıma sırf halı almıştım heryerini kapatan
normal yani ...sende heryeri kapatacaksın yoksa başedemezsin ...ben o dönemler keşke yürüseler demiştim..hep taşta hep taşta devamlı hastlatrdı o yüzden sanırım
a-ilcin cnm sen bana alişin yürüyüşünümü sordun alişim 10,5 aylıktı yürüdüğünde cnm 10 ay bitmişti yani....
bizde 21 aylık olduk bugün yaaa 3 ay kaldı doğumgünümüze...sanırım 8 nisanda aile arasında yapacağım....annemde oradaki komşulara....bide mayıs sonu terasta arkadaşlarıma ve geniş aileme yapacağım doğumgünü....annemlerde uğraşmak istemiyorum....hemde 8 nisanda aşılarımız var...o aksam usulen yemek sonrası bir pasta keeseriz annemin komşularıda gelir benim evime gelmezler çünkii
fatoşş kız temizledin hee evi süper otur valla gıcır gıcırrr bende bıktım işten hep sil başa olduğunu gördğümden ...neyse h.içine kadar hava güzel camlar temiz kalacak haha :=)
kızlarrrr geyk panalindeyizzzzz lak lakk yapıyozz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?