Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

aa ben de ilk defa duydum bekliyorum merakla kıskanırım ben de yaparım kına

ben de çok öpüyorum yağızı

kızlarrrrr ben geldim..Deniz kucağımda,size bakayım dedim..

Canan tebrik için sağol..rahatım ya Allah büyük napalım..Kağan oturuyo az-çok..Deniz çok hareketli,isterse oturuyor..yürüteçte hızlı yürümeyi çok seviyorlar.bütün evi dolaşıyorlar:)..

kına mı?ay ne güzel bir düşünce..bence yap,değişik olur.

Son düzenleme:
eee artvinli kızıyo artık bana yeni hedefim sensin artk sana takılıcam taki sende de get başımdan diyene kadar hahahs
3 senede bir çocukmu pek cesur gördüm sneiiiii
vallaha ya hayat çok güzel olurdu öyle baksana hayali bile güzellll
aa ben de ilk defa duydum bekliyorum merakla kıskanırım ben de yaparım kına
yap yap vallaha benide çok heyecanlandırdı bu bindallı içinde kızım çok güzel olacakkkkk

yapacam vallaha soktum iyice aklıma birsoyla deli gibi bindallı arıyoruz şuannnn

mutlu hafta sonları kızlar
kociş arabasını yıkatmaya gitti bebekler mızırdanıyor onları yıkayacağım sular kesik evin bir elden geçmesi lazım çamaşırlar dağ gibi birikti ama hem sular yok hem isteğim yok
evde çok soğuk çocuklar üşüyor klimayı açtım erkenden salonunki24000 lik odalarındaki 9000lik gece odalarında yanıyor çok harcamıyor o ama gündüz odalarında durmuyorlar illa salona gelecekler salondaki klima cayır cayır elektrik çekiyor valla şaşırdım ne yapacağımı faturayı merakla bekliyorum
izmirde doğalgazda yeni yeni başladı ama bizim evde yok ankara ne güzeldi yakıyorduk kombiyi mis gibi ısınırdık kartımız vardı para kadar gaz alırdık yükler yakardık izmiri sevmiyorum doğalgaz bile faturalı ve heryerde yok

merhaba kızlar dün doktora gittik melisin hastalığı geçmiş alminanın da ilacını kestik çok şükür iyiler fakat alminada alarji varmış 2 ay yumurtayı kestik inşallah geçer geçmezse muhakkak haber verin dedi üstünü giydirirken kaşınıyodu hemen ondanmış demek ki dün gece suratında çıktı kulakları kıpkırmızı oldu o kadar kötüydü ki sanki ben hasta oldum doktorun verdiği kremden sürdük birde tuzlu su sür dedi komşum evde himaleya tuzu vardı ondan sürdüm çok şükür ki geçti çocuğumun morali de düzeldi ay yavrum o kadar asabiydi ki o güleç kızçe

Günaydın arkadaşlar....

Dün gece yatılı misafirlerim vardı giremedim........

Nasılsınız bakalım.Hafta sonu kocişlerle keyifmi yapıyonuz.

Eşimin dersi var bugün akşam 7 e kadar oğluşla yanlızız

Bende temizlik yapıcam.Ev aldı başını gidiyor

EYLÜL çok geçmiş olsun canım.Vallla onlar hasta olmasınlarda herşeye her yaramazlığa razıyım.

BURCU canım izmiri bilememde istanbul buz gibi.Valla bende faturayı merak ediyorum.Gece gündüz tam gaz yanıyor doğalgaz,ufoda faaliyette.

CANAN aşkolsun ben sana başımdan gitmi dedim.Takıl anacım takıl bana ben kızmıyorum.
Valla anacım senin inadına 2.yide 3.yide doğururuz kirpiyle haberin olsun.

slm kızlşar benimde 12 aylık oğluşlarım var nerde soğuk yer var taş var oraya yatıyorlar.bazen bütün taşlara yastık koyuyorumsizinkilerde aynımı

slm kızlşar benimde 12 aylık oğluşlarım var nerde soğuk yer var taş var oraya yatıyorlar.bazen bütün taşlara yastık koyuyorumsizinkilerde aynımı

anım benimkiler daha emeklemiyo ama yuvarnarak dediğin gibi özellikle soğuk yerlere gidiyolar

Benim sıpada yuvarlanarak nerede taş oraya gidiyor sonrada deviriyor popişini yatıyor.
Bir kaç gündürde ellerinden tutuyoruz önce popo üstü sonra ayağa kalkıyor.

Kızlar temizliğimi bitirdim.Her yeri süpürdüm sildim,toz aldım.
Camlarımıda sildim.Aman taşındığımdan beri silmemiştim çok kötü olmuş camlar.
Kesin yağmur yağar cam silince hep öyle oluyor.

Neden kimsecikler yok

kızlarrrrrrrrrr nerelerdesiniz çok ösledimm muhabbet etmeyii ... hafta içi yorgun oluyorum giremedim pek ...Çok şükür kızlar üzmüyo beni alıştılar çalışmama babaanneyle iyi anlaşıyolar

kaç aylık seninkiler?bütün çocukların ilgi alanı galiba soğuk yerler..:ne yapmak lazım bilmiyorum

iyi aksamlar hanım ,kimseler yok benim iiçin çokkk sıkıcı bir c.tesi ahh çocuklardan önce bölemiydi
bide adet olacağım bugn yarın o kadar gerginimki bugün cananla konuşurken çocuklar yeni netbookum klavyesinin 2 tuşunu koparmışlar o kadar zoruma gittiki ağladım...ben bu dönemlerde katıl bile olabilir yani.......çok az leke geldi ama gerisi yok salı ancak sökülürüm ben ....

bugün bişey yapmadım ,içim daraldı heryerde çarşaf örtü,hergün sil süpür öğütücü gibi hertarafı dağıtıp pisletiyolar....dedim yapmayacağım.....ama delirttiler beni...bütün buzdolabı poşetlerimi zebil etmişler....bulaşık süngerimi....sonra bulaşık makinası açılmış kapağına oturulmuş pis çatl kaşıl zebill....allahım yaaa çok şükür rabbime uyku prablemimiz ,yemek problemimiz,yok huysuzlukda yok artık çocuk olduğumuz için ama çok yaramazlar kırmadıkları bozmadıkları şey yok.....

eşimin işinede uyuz oluyorum.....dün gece 11 de geldi....bugün 5 de geldi....pazar evde p.tesi sabah 5.30 çıkıyor gidecek perşembde 11.30 gibi gelir..adam bizimle çok az yaaa ama çocuklar boğuşacak birini arıyolar valla babası geldi 1 saat yerde yuvarladı onları...hala enerji fulll

onları yıkadım bugün ama temizlediğim banyoyu hep su yaptılar.....birdaha silmek zorunda kaldım...

neyse yarın inş. çok güzel olacak cananla buluşacağız....eminönünden vaazgeçtik bakırköye gideceğiz...felekten birgün çalacağız.inş.

beril hoşgeldin cnm kuzuların soğuk yerlere gitmesi normal diş dönemindeler...benim kuzularımda geçen sene öleydi ben heryeri klimle kapatıyordum valla mutfağıma sırf halı almıştım heryerini kapatan
normal yani ...sende heryeri kapatacaksın yoksa başedemezsin ...ben o dönemler keşke yürüseler demiştim..hep taşta hep taşta devamlı hastlatrdı o yüzden sanırım

a-ilcin cnm sen bana alişin yürüyüşünümü sordun alişim 10,5 aylıktı yürüdüğünde cnm 10 ay bitmişti yani....

bizde 21 aylık olduk bugün yaaa 3 ay kaldı doğumgünümüze...sanırım 8 nisanda aile arasında yapacağım....annemde oradaki komşulara....bide mayıs sonu terasta arkadaşlarıma ve geniş aileme yapacağım doğumgünü....annemlerde uğraşmak istemiyorum....hemde 8 nisanda aşılarımız var...o aksam usulen yemek sonrası bir pasta keeseriz annemin komşularıda gelir benim evime gelmezler çünkii

fatoşş kız temizledin hee evi süper otur valla gıcır gıcırrr bende bıktım işten hep sil başa olduğunu gördğümden ...neyse h.içine kadar hava güzel camlar temiz kalacak haha :=)

maşallah bu kadar işi çocukla mı yaptın yoksa birne mi sattın
kızlarrrrrrrrrr nerelerdesiniz çok ösledimm muhabbet etmeyii ... hafta içi yorgun oluyorum giremedim pek ...Çok şükür kızlar üzmüyo beni alıştılar çalışmama babaanneyle iyi anlaşıyolar
çok şükür ki alışmışlar benimkiler de çok yabani oldu şu an çalışmayı düşünmüyorum ama çalışsam ne yaparlar acaba kaç gündür birine ben birine annem yemek yedirmeye çalışıyoruz annem bi türlü yediremiyo ona gelince huysuzlanıyolar herkese aynılar ben hariç garezleri bana sanırım
kaç aylık seninkiler?bütün çocukların ilgi alanı galiba soğuk yerler..:ne yapmak lazım bilmiyorum
canım benimkiler 7 aylık 22 mayıs doğumlu seninkiler kaç aylık

kızlarrrr geyk panalindeyizzzzz lak lakk yapıyozz

senin canavarlar yine iş başında desene bi an kendimi hayal ettim de seneye biz de böyle olaağız tabi bi bu kadar daha enerji lazım bütün bu enerjimin yanında hergün temizlik ve yemek de yapmak lazım çünkü şimdi temizliği yorgunsam yapmıyorum ama o zaman yerlerde sürünecekler yemek desen o da aynı yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…