benimkiler 12 aylık 4 ocak.kızmı erkek mi?
hoşbulduk womenlove bilmiyorum dişlerinden mi ama hep soğuk yerlerde ama bütün bebekler çok seviyor galiba soğuk yeri
olabilir dikkat etmeye çalışıyorum her yere yastık falan koyuyorum.kaç aylık seninkiler erkekmi
çok geçmiş olsun kuzum yumurtaya alerji çıktı demek tüh ya kötü olmuşşşşmerhaba kızlar dün doktora gittik melisin hastalığı geçmiş alminanın da ilacını kestik çok şükür iyiler fakat alminada alarji varmış 2 ay yumurtayı kestik inşallah geçer geçmezse muhakkak haber verin dedi üstünü giydirirken kaşınıyodu hemen ondanmış demek ki dün gece suratında çıktı kulakları kıpkırmızı oldu o kadar kötüydü ki sanki ben hasta oldum doktorun verdiği kremden sürdük birde tuzlu su sür dedi komşum evde himaleya tuzu vardı ondan sürdüm çok şükür ki geçti çocuğumun morali de düzeldi ay yavrum o kadar asabiydi ki o güleç kızçe
misafirin varmış dmek yorulmuşsundur kız ben sana geçenlerde soru sordum cevaplamadın sen kek yapıp dondurucuya mı atıyom dedin gııııGünaydın arkadaşlar....
Dün gece yatılı misafirlerim vardı giremedim........
Nasılsınız bakalım.Hafta sonu kocişlerle keyifmi yapıyonuz.
Eşimin dersi var bugün akşam 7 e kadar oğluşla yanlızız
Bende temizlik yapıcam.Ev aldı başını gidiyor
EYLÜL çok geçmiş olsun canım.Vallla onlar hasta olmasınlarda herşeye her yaramazlığa razıyım.
BURCU canım izmiri bilememde istanbul buz gibi.Valla bende faturayı merak ediyorum.Gece gündüz tam gaz yanıyor doğalgaz,ufoda faaliyette.
CANAN aşkolsun ben sana başımdan gitmi dedim.Takıl anacım takıl bana ben kızmıyorum.
Valla anacım senin inadına 2.yide 3.yide doğururuz kirpiyle haberin olsun.
hıhhh benimkilerde aynı cinssssslm kızlşar benimde 12 aylık oğluşlarım var nerde soğuk yer var taş var oraya yatıyorlar.bazen bütün taşlara yastık koyuyorumsizinkilerde aynımı
ohhh güle güle kirlettttt bi ara bizede gel camlara el atttttBenim sıpada yuvarlanarak nerede taş oraya gidiyor sonrada deviriyor popişini yatıyor.
Bir kaç gündürde ellerinden tutuyoruz önce popo üstü sonra ayağa kalkıyor.
Kızlar temizliğimi bitirdim.Her yeri süpürdüm sildim,toz aldım.
Camlarımıda sildim.Aman taşındığımdan beri silmemiştim çok kötü olmuş camlar.
Kesin yağmur yağar cam silince hep öyle oluyor.
Neden kimsecikler yok
yavaş karısın anacımmmmben yazana kadar herkesss gitmişş bee
bende bi geçmişi okuyayım dedim gündüz yoktum geçmiş olmamış yavv
herkese ii gecelerrrr
merhaba kızlar dün doktora gittik melisin hastalığı geçmiş alminanın da ilacını kestik çok şükür iyiler fakat alminada alarji varmış 2 ay yumurtayı kestik inşallah geçer geçmezse muhakkak haber verin dedi üstünü giydirirken kaşınıyodu hemen ondanmış demek ki dün gece suratında çıktı kulakları kıpkırmızı oldu o kadar kötüydü ki sanki ben hasta oldum doktorun verdiği kremden sürdük birde tuzlu su sür dedi komşum evde himaleya tuzu vardı ondan sürdüm çok şükür ki geçti çocuğumun morali de düzeldi ay yavrum o kadar asabiydi ki o güleç kızçe
Benim sıpada yuvarlanarak nerede taş oraya gidiyor sonrada deviriyor popişini yatıyor.
Bir kaç gündürde ellerinden tutuyoruz önce popo üstü sonra ayağa kalkıyor.
Kızlar temizliğimi bitirdim.Her yeri süpürdüm sildim,toz aldım.
Camlarımıda sildim.Aman taşındığımdan beri silmemiştim çok kötü olmuş camlar.
Kesin yağmur yağar cam silince hep öyle oluyor.
Neden kimsecikler yok
kızlarrrrrrrrrr nerelerdesiniz çok ösledimm muhabbet etmeyii ... hafta içi yorgun oluyorum giremedim pek ...Çok şükür kızlar üzmüyo beni alıştılar çalışmama babaanneyle iyi anlaşıyolar
herkesebir hafta diliyorummm kucak dolusu sevgilerrrr....:90:
Berencim işyerim ulusta telekomdayım ben..buralara yolun düşerse uğra tanışmış oluruz hem...
Berencim işyerim ulusta telekomdayım ben..buralara yolun düşerse uğra tanışmış oluruz hem...
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar neye alerjisi olduğu belli değil ama doktor yumurta yapabilir dedi sonradan aklıma geldi fındık falan vermiştim onlar da alerjiktir ama hepsini kesip şu an 2 ay yumurtayı kestik deniycez ona göre doktor karar vercek
hiç bişeyi yokdu canım sadece kaşınıyodu o yüzden ben anlamadım karnını kaşıyodu doktordan geldiğimiz akşam da suratında lekeler çıktı ilacı suratına sürmedim ama himaleya tuzu vardı ondan sürdüm çok şükür ki geçt suratı bakalım inşallah tamamen geçer
merhaba berilllll
vilcim sanada kucak dolususevgilerrrrr
biz hastaneye gidiyozzzz görüşürüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?