Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

eylül cnm senin kız olduklarından daha sakin olabilirler cnm merak etme benim kadar yıpranmazsın

Eylül senin kızlarla benim oğluş arasında 15 gün varmış......Yeni farkettim yaw.

Canım süpürge açtığımda yağızı yürüteçe koydum.O oyalanırken ben evi süpürdüm.
Sonra ona çorba yedirdim.Uyuttum uyurkende diğer işlerimi hallettim.
Genelde anneme satardım işlerimi yaparken ama nereye kadar gelsin oda.
İş başa düşüyor yani

hoşbulduk womenlove bilmiyorum dişlerinden mi ama hep soğuk yerlerde ama bütün bebekler çok seviyor galiba soğuk yeri

hoşbulduk womenlove bilmiyorum dişlerinden mi ama hep soğuk yerlerde ama bütün bebekler çok seviyor galiba soğuk yeri

o soğuk yerlere giden bebeklere dikkat et cnm hepsi diş dönemindekiler
dişten cnm bana geçen sene doktorum demişti..benimkiler bide 6 aylıkken odadan çıkıyorduu ondan heryer klim geeçe seriliydi

olabilir dikkat etmeye çalışıyorum her yere yastık falan koyuyorum.kaç aylık seninkiler erkekmi

çok geçmiş olsun kuzum yumurtaya alerji çıktı demek tüh ya kötü olmuşşşş
kekte börekte felandamı yiyemeyecek acabbbb
misafirin varmış dmek yorulmuşsundur kız ben sana geçenlerde soru sordum cevaplamadın sen kek yapıp dondurucuya mı atıyom dedin gıııı
ayrıca dün beni aramışsın dönemedim sana aklımdasın bu akşam mis vardı gündüzde ben hastaydım yani tansiyonum felan düşüktü eşime kahvaltı hazırladıktan sonra epey bi kalkamadan yattımmm

ne yapayım takılınca kızıyon beni beğenmiyosun diyosun bana hahah

2.3 mü zuahahahahhhhh
doğuramazki doğuramazkiiiii
slm kızlşar benimde 12 aylık oğluşlarım var nerde soğuk yer var taş var oraya yatıyorlar.bazen bütün taşlara yastık koyuyorumsizinkilerde aynımı
hıhhh benimkilerde aynı cinssss
ben heryere halı kilim vs koydummmmm sırt üstü yüz üstü yatıp güneşleniyodu benimkiler sonra karınlaırnı üşütüp daka başı kaka ypıyolardıııı
ohhh güle güle kirlettttt bi ara bizede gel camlara el attttt
ben yazana kadar herkesss gitmişş bee
yavaş karısın anacımmmm
bende bi geçmişi okuyayım dedim gündüz yoktum geçmiş olmamış yavv
herkese ii gecelerrrr

naber kuzu geçmiş geçmiştir yawwww boşverrrrr

ayyy kızlar ya oğluşumun sabatan beri ateşi var 38 i geçmedi şükğr ama sürekli iniyo çıkıyo ateşi oynak ateş anlayacağınız 1 kaşık calpol verim
şmdide uyutuyorum yatağın akoyuyorum arkamı dönüyorum ayağa kalkmış bana akıyo şaka gibi anlayacağınız yawwww pöfffffffff

çok geçmiş olsun cnm, benim ark kızındada çıktı alerji kızarıklıklar var mıydı alminanın sadece kaşınıyormuydu yoksa.. benim berende karnını kaşıyo ama bişey yok ayda yılda bir yumurta yiyor ama aklımda olsun..
hep gülsün inş.

maşallah yağız a annesi abi olmuş bak bir kız kadeşi hakediyor

kızlarrrrrrrrrr nerelerdesiniz çok ösledimm muhabbet etmeyii ... hafta içi yorgun oluyorum giremedim pek ...Çok şükür kızlar üzmüyo beni alıştılar çalışmama babaanneyle iyi anlaşıyolar

cnm ne güzel ya benimkiler pek yabani ne eve insan sokuyoz ne evden çıkıyoz maşallah seninkilere işyerin nerede? bende tekrar çalışmak isterdim ama benim kızlara benden başka kimse bakmaz ben bile bakamıyom püfff

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar neye alerjisi olduğu belli değil ama doktor yumurta yapabilir dedi sonradan aklıma geldi fındık falan vermiştim onlar da alerjiktir ama hepsini kesip şu an 2 ay yumurtayı kestik deniycez ona göre doktor karar vercek
hiç bişeyi yokdu canım sadece kaşınıyodu o yüzden ben anlamadım karnını kaşıyodu doktordan geldiğimiz akşam da suratında lekeler çıktı ilacı suratına sürmedim ama himaleya tuzu vardı ondan sürdüm çok şükür ki geçt suratı bakalım inşallah tamamen geçer

çok geçmiş olsun cnm ya benimkilerde de olmuştu ama o heralde sıcaktandı.umarım hemen geçer

herkesebir hafta diliyorummm kucak dolusu sevgilerrrr....:90:
Berencim işyerim ulusta telekomdayım ben..buralara yolun düşerse uğra tanışmış oluruz hem...

Berencim işyerim ulusta telekomdayım ben..buralara yolun düşerse uğra tanışmış oluruz hem...

aaa görevin ne telekomdaa, benim kayınbiraderim de orada avukat idi, şimdi izmire tqayin istedi oraya gitti.

tekrar geçmiş olsun cnm

hımm inş yolum düşerde tanışırız cnm, o zaman sorarım adını özelden :)

merhaba berilllll
vilcim sanada kucak dolususevgilerrrrr

biz hastaneye gidiyozzzz görüşürüzzzz

iyi haberlerle gel cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…