Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

geçmiş olsun dilekleri için teşşekür ederim kızlar
mustafa nın bademcikleri şişmiş şurup verdi dr iyi olacak işallahhh çok öpüurom hepinizi dehşet yorgunum görüşmek üzereee

merhaba,
dün dr.daydım ve 3 kese gördük...normal yolla olunca,inanamadık.hala şoktayızzz...
progesteran alıcam birde elevit...
birileri beni rahatlatsın azcıkk

Son düzenleme:
slm cnm hayırlı olsun benimde ikizlrimvar.bende çok şaşırmıştım.niye rahatılmaya ihtiyacın varki ne güzel bekk

merhaba kızlar..

Karaböcek uzaktan okumakla olmaz,buyur sende sohbete katıl.

Pembedana Hayırlı olsun,doğal yoldan üçüz demek ne güzel.

kızlar merhaba,

karaböcek ben de aşağıda hep ismini görüyorum, gelsene muhabbete niye sadece okuyorsun .
pembedana nasıl yaani, doğal yoldan 3 kese oldukça şaşılacak bir durum cidden, şokta olmakta haklısın 1000'de bir görülecekw bir durum maşallah, hayırlı olsun.

cananla birsenn resimlerinisi gördüm çok güsel, offf üşümeyi, yorulmayı, çook gezip eve gelip perişan bir halde bi çay koyup oturmayı, bissürü şeyi özledim yaa. ters zamanda doğurmuşuz, neyse bahara bişey kalmadı inşallah.

winstoncum sen de güne gitmişsinn, sosyalleşmişsin hadi iyisinn

bize gelinceee, eşim gripti neyyseki elifle bana bulaşmadan atlattık, bayaa tedirgin oldum, ctesi dışarı çıkmıştık ondan beri elif kusma konusunda rekor kırıyor, üşüttük mü nedir? en son dün gazını çıkarırken yakanmdan içeri kustu, artık ikimiz de paso kusmuk içinde yaşıyoruz resmen.

berencim dün gece rüyamda hep seni gördüm, herhalde çektiğin sıkıntılardan dolayı bilinçaltıma girmişsin, cidden çocuk mızmızlanınca sinirlenmemek elde değil, elif de genelde pek mızmızlanmıyor ama 2-3 gündür biras tadı yok, insan ister istemez sinirleniyor, e bu mızmızlanma bir de dublev olunca çooook haklısın tabii.

artvinlimmmm dondolinodan memnun musun? tavsiye eder misin?

ha bu arada burcu çağan oğlan babasına nekkadar benziyo yaa, diğeri de sana benziyo ama babaya olan benzerlik accaip.

aaa görevin ne telekomdaa, benim kayınbiraderim de orada avukat idi, şimdi izmire tqayin istedi oraya gitti.
ben uluslararası çağrı merkezinde müşteri temsilcisiyim canım..
hımm inş yolum düşerde tanışırız cnm, o zaman sorarım adını özelden :)
adım Vildan
mustafa nın bademcikleri şişmiş şurup verdi dr iyi olacak işallahhh çok öpüurom hepinizi dehşet yorgunum görüşmek üzereee

canımm geçmiş olsun çokkk

kızlarr bizde dün boy kilo takibi için sağlık ocağına aile hekimize gittik..Gelişimlerimizi beğendi doktor teyzemiz İremim 71 cm 9100 gr Eylülcüm de 73 cm 8700 gr olmuşş...böyle işte bizdennn

çok şükür hafif geçireceği bir hastalık annesi tekrar geçmiş olsun..

slm kimsecik yokmu

slm

merhaba,
dün dr.daydım ve 3 kese gördük...normal yolla olunca,inanamadık.hala şoktayızzz...

şaşılacak durum ama rabbim 3 melek yollamış hemde doğal yoldan umarım rahat bir gebelik geçirirsin.. hayırlı olsun..

merhaba kızlar..

Karaböcek uzaktan okumakla olmaz,buyur sende sohbete katıl.

Pembedana Hayırlı olsun,doğal yoldan üçüz demek ne güzel.

firdosum merhaba canummm

ah kirpoşum bi bilsen halime ağlarsın bile vallaha acayip huzursuzlar bu ara başaçıkamıyorum sabır yarabbim şimdide uykuları gelince uyumamak için ağlıyorlar saatlerce, son modamız bu yane
çok komik bende cananın sihirli kupasını masamın üzerinde gördüm a diyorum bizde unutmuş sonrada diyorumki ama bize gelmediki canan bilinçaltı işte rüyaya bakkkk canommmm duy sesimi rüyalarımdasın

kızlarr bizde dün boy kilo takibi için sağlık ocağına aile hekimize gittik..Gelişimlerimizi beğendi doktor teyzemiz İremim 71 cm 9100 gr Eylülcüm de 73 cm 8700 gr olmuşş...böyle işte bizdennn

maşallah kuzulara
cnm tahmin etmiştim ismini dedim başaka ne olur ville ben bulamadım valla

kızlar günlük neler yediriyorsunuz bebişlere, malum biz beğenemiyoruz pek bugün pekmezle bebek keki yaptım yemediler yine bende ne vereceğimi şaşırdım düzenimizde olmadığı için neyi ne zaman vermek lazım pekde bilemiyorum mesela yeşil kabağın tadı iyi değil bu mevsimde veriyormusuz siz ?? çorbalara hangi sebzeleri katıyorsunuz bizim gazımızda oluyor ara sıra o yüzden tıkanıp kalıyorum ne versem diye belki değişik bşyler varsa yapabileceğim severler diye umutluyum hala.. bir ara femalexx güsel tarifler veriyordu, nerdesin dr ummm dön evine :))

her öğün 1-2 kaşıkta olsa yedirmeye çalışıyorum acıkmalarını beklersem çokkk beklerim bu gidişle

merhaba,
canım tebrik ederim Allah tamamını erdirsin tadını çıkar hamileliğin ne güzel bak ben de çok şaşırmıştım doğal yolla ikiz deyince ama seninki haklısın tam şaşılacak durum
maşallah kuzulara annesi

canım merhaba.. ya pekmezli kekin tarifini verebilir misin?
Ben sebze çorbasına kış sebzeleri koyuyorum. Kereviz, havuç, pırasa, brokoli, ıspanak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…