canım geçmiş olsn
bu 6. hastalık ne demek her bebekte mi görülüyo anlamadım işte
anladım kızamıkcık aşısı 1 yaş mıydı canım o aşıdan korkuyorum ben kardeşim ölümlerden döndü aşıdan sonra ablam kızına yaptırmadı maşallah bişeyciği de yok 3 ay sonra napcam bilmemsağol cnım
kızamık kızamıkcık türevi bi hastalık eskiler kızılcıkmı ne diyolar
nasıl bi hastalık 3-4 gün süregelen yüksek ateş sonra ateş düşüyo vücutta kırmızı lekeler çıkıyo 1-2 günde onlar sürüyo döküntü hastalığın son evresi sonrahatalık bitiyo
her çocukta görülecekdiye bişey yok olan oluyo yani
aman aman çok önemli bi hastalık değil zaten ateş geçtimi gerisi kolay e ateşledr götürüyosun dr anlamyo 6 hastalık olduğpunu üşütmüştür hesabına gidiyo banada bademcik dedi mesela hani biraz kızarıktı bademcikleridoğruda direkona bağlıyolar yani
neyse bugün hafiflemiş lekeler akşam epey çoktu yarına kaybolur işallahhh
anladım kızamıkcık aşısı 1 yaş mıydı canım o aşıdan korkuyorum ben kardeşim ölümlerden döndü aşıdan sonra ablam kızına yaptırmadı maşallah bişeyciği de yok 3 ay sonra napcam bilmem
bu arada hergün nefes almana da gerek yok bugün aldığın çok bile kaynananın ruhu girdi içime
yavaş yavaş basmaya dönmeye başladı kilosunu bilmiyom tartı bozuk ama durdu kilo almıyor eskisi gibievet canım o aşı 1 yaşında ben keisnlikle yaptırmyaı düşünüüyorum vallaha biz aşıalrda hiç sorun yaşamadık şükür özelde yaptırıyoruz drmuz güzel itina ile yapıyo
hakket ya bu günlük nefes yeter bana artık nefeste almayayım hahaha
oğlan nasıl kuzum basıyomu kilosu ne durumda şuan
yavaş yavaş basmaya dönmeye başladı kilosunu bilmiyom tartı bozuk ama durdu kilo almıyor eskisi gibi
yaşgününde elmalı tarçınlı toplardan da yapabilirsin canım
uzun zamandır yazmıyorum. yazacak bişi bulamıyordum açıkçası...
ne yazim stres sıkıntı. bunalım vesair vesair.......
6 aylık olduk nihayet...
cemrede 2 tane böbrek taşı vardı birini düşürmüş. şimdilerdede kum döküyoraşırı sinirli.. özellikle akşamları yatana kadar kabus gibi geçiyor. ve gece 2 ye kadar uyumuyorlar.
ek gıdalara tamamen geçtik.....
ben sebze çorbası yaparken illaki dibini tutturuyorum hep 2. kez yapıyorumbugün tutturmam inşallah....
stresin sıkıntın bugün son bulsun inş...
neden oluyomuş bu taş??çok şükür biri düşmüş diğeride düşer inş..
sebze çorbasının içine irmik pirinç falan katıyosan ondan çabuk tutar canım çook çook geçmiş olsun...
CANAN anacım bak şimdik yine küsecem sana......
Ya herkesi eğlenmeye çağırıyorsun.......
Benide bulaşık yıkamak içinmi
FATOŞ hoşgeldin canım.
Aman allah kolaylık versin.Taş düşürürken çok rahatsızlandımı canım.
İnşallah diğerinide rahatça düşürür.
Eşimde var taş kum aman çok zorlanıyor,allah yavruna kolaylık versin canım.
Maşallah 6 aylık olmuşsunuz
Ekgıdalara geçilmiş ohhh senin kızlr büyüdü annesi.
Bende yemeklerimi yaptım kızlar.
Hayatımda ilk kez portakallı zeytinyağlı kereviz yaptım.
Ben hiiiiiiç sevmem,ama eşim geçen gün biryerde yedi çok beğendi onun için yaptım yani.
Kızlar bürüksel lahanası aldım.Yağızın çorbalarına katsam dokunurmu acaba?
evt canım rahatsızlanıyordu sürekli
özellikle akşam oldumu 2 dk oturamıyorum. yatana kadar kucağımda gezdiriyorum. bide beni sıkıştırıyo..acısından yavrum(((
inşallah diğeride düşerde.....
idrar verdik, kültür verdik temiz çıktı şükür..
ben ne yemek yapsam bilmiyorum.. hergün aynı dert off. eskiden ayda birde olsa dışarda yerdik iyi gelirdi. şimdi o şansımızda yok
bahar gelsin havalar ısınsın bebekler uslansın artık yaa. yoruldum vallahi. ama şükür rabbim başka dert vermesin......
brüksel lahanası hakkında fikrim yok canım.
tam 6. aylarında tartıldılar. cemre 8350 65 cm, cansu 64 cm 7500 gr badi ve bezle..
sağol be deseydin.haklısın aslında benim hiç uyumamam lazım o saattleri uymak yerine oğluna çorba yaparak ne bilim işini görerek değerlendirmeliyim deseydin.tövbe tövbe ya..şaka gibi:))ayyyy bu mustafa beni deli edecek yawwwww
2 gündür sabah 5 de kalkıyo oynuyo yatağa alıyorum bize vuruyo köşelere felan gidiyo bizide uyutmuyo
sonra uykusu geliyo sallıyorum uyumuyo kafasını bi otarafa bi bu tarafa atıyo bağırıyo çağırıyoo deli ediyo beni ya
devrimdede bi huy çıktı uykudan geberiyo salıncağa koyuyorum sallıyorum yok bacağıma alıyorum sallıyorum yok
dün gecede şimdide en az 1 saat salladım kendini bi otarafa atıyo bi bu tarafa gözlerindne uyku akıyo resmen
uyutamaduım şimdi yatağına attım kendi kendine uyur diye bekliyorum
offf ne olacak bunların hali ya
kaynanama söylüyorum sabah mustafa kalktı 5 de yediye kadar uyumadı felan diye gece kalktımı deid yok deidm iyi 5 e kadar uyuduğun yeter diyo
zaten dün gece 1.3 u geçmişti yattığımda
3 saatlik uyku bana yeter anlayacağınız ben insan değilim zaten
nasıl nefret ediyorum kaynanamdan şöyle konuşunca anlatamam size yaaa
bazen annemi istiyorum srf beni pofpoflasın dieeeeee
çok çok geçmiş olsun yakışıklı muddafama... kıymama kuzumun derdi var annesi yoksa huysuzluk edermi yavrum.. anlayışlı ol sende.. ben o kıvrılan totoyu ıssırırm.. nası merak ediom yürüdüğü halini..kızım sana yardımım olmuyor kusuruma bakma
bana bu lafı diyeek?
kaynanam
kız kıyametin geldiği gündür o gün hemen camiye koşar son namazımı kılarım vallaha
canım sadece kk anneleri geliyr diyebilirim hariicnd ekız kardeşim olacak yardım için gelecek diğer işleride tek çocuklu olarak sen yapacaksın tammaı
getir götür bulaşık yıka felşan filan anlaştık demüüü
ay işallah canım yaaaa eğlenelim güzel olsun istiyorum bakalım kaldı 10 günnn
kızlar oğluşum 6. hastalığa tutulmuşşşşşş
bu gün bi kalktm çocuğun vücudunda kırmıız kızrmızı lekelr var kaan bi dünya oldu
3-4 günde yükske ateşimiz oldu ya
meğerse o 6. hastalıkmış
dr aradım dedim biz 2 gün önce yükske ateş şikayeti ile gelmiştik böyle böyle dediniz şu işaçşarı kullanıyoruz deidm
benim aklıma ilaçlardan birinin alerji yapmış olabileceği geldide
anlattığına göre 6 hastalık dedi kokrmana gerek yok dedi son aşamasınızdasınız dedi döküntüler hasatlığın son evresi imiş 3-4 gün süren yüksek ateş sonrada kırmızı leke kısacası 6. hastalık bu kızlar siiznde aklnızda olsun
bugün neden bilmem çok mızmız yaaaa boğasım geliyo bazı vallhi 2 gündüğrde kafasını yere küt küt vuruyo sinirlenince benim bu çocuktan çekeceğim var sanırım
bu arada devrimde yüürme olayını epey arttırdı nerdeyse artık hereyre yürüyerek gidip geliyo bide öyle mutlu oluyoki kıçını kıvıra kıvıra yüüryo allahım bu ne güzellik ya
çok akıllı anlatamam size hareketleri görseniz
şimdi öpmeyi öğretiyorum işaret parmağımı havaya kaldırıyorum muck diye öpüyorum parmağımı sonra onun dudadğın ayanağına burnuna felan koyuyorum çok hoşuna gidiyo oda dudakları ile muck yapıyooo allahım ilk 7 ay bana çok çektirdi ama şimdi sevimliliği ile cilveleri ile herşeyi unuttudu bana yemeğinide yiyo artık bugün cips bile yedipırasaı sevdi allahım bu günleride görecekmiydim yaaaaa
onun nekadar aksi huyu varsa mustafaya geçti ama
doruk burcu medine fatoş hanımmmm pek görünmüyosunuz nerdesiniz bakimmmm
aaa fatoş bayadır görüşemedik senlede:)))uzun zamandır yazmıyorum. yazacak bişi bulamıyordum açıkçası...
ne yazim stres sıkıntı. bunalım vesair vesair.......
6 aylık olduk nihayet...
cemrede 2 tane böbrek taşı vardı birini düşürmüş. şimdilerdede kum döküyoraşırı sinirli.. özellikle akşamları yatana kadar kabus gibi geçiyor. ve gece 2 ye kadar uyumuyorlar.
ek gıdalara tamamen geçtik.....
ben sebze çorbası yaparken illaki dibini tutturuyorum hep 2. kez yapıyorumbugün tutturmam inşallah....
1 ten at dene. denemeden öğrenemezsin hayatım... bulaşıkları toplamana yardım ederim üzülme:))) ben bu kerevizi oldum olası sevmedim sevemedim. bitek cevizli yiyebiliom salata yapıolar ya.. ama brüksel lahanasının z. yağlısına bayılırım bayılrırm...CANAN anacım bak şimdik yine küsecem sana......
Ya herkesi eğlenmeye çağırıyorsun.......
Benide bulaşık yıkamak içinmi
FATOŞ hoşgeldin canım.
Aman allah kolaylık versin.Taş düşürürken çok rahatsızlandımı canım.
İnşallah diğerinide rahatça düşürür.
Eşimde var taş kum aman çok zorlanıyor,allah yavruna kolaylık versin canım.
Maşallah 6 aylık olmuşsunuz
Ekgıdalara geçilmiş ohhh senin kızlr büyüdü annesi.
Bende yemeklerimi yaptım kızlar.
Hayatımda ilk kez portakallı zeytinyağlı kereviz yaptım.
Ben hiiiiiiç sevmem,ama eşim geçen gün biryerde yedi çok beğendi onun için yaptım yani.
Kızlar bürüksel lahanası aldım.Yağızın çorbalarına katsam dokunurmu acaba?
evt canım rahatsızlanıyordu sürekli
özellikle akşam oldumu 2 dk oturamıyorum. yatana kadar kucağımda gezdiriyorum. bide beni sıkıştırıyo..acısından yavrum(((
inşallah diğeride düşerde.....
idrar verdik, kültür verdik temiz çıktı şükür..
ben ne yemek yapsam bilmiyorum.. hergün aynı dert off. eskiden ayda birde olsa dışarda yerdik iyi gelirdi. şimdi o şansımızda yok
bahar gelsin havalar ısınsın bebekler uslansın artık yaa. yoruldum vallahi. ama şükür rabbim başka dert vermesin......
brüksel lahanası hakkında fikrim yok canım.
tam 6. aylarında tartıldılar. cemre 8350 65 cm, cansu 64 cm 7500 gr badi ve bezle..
sağol be deseydin.haklısın aslında benim hiç uyumamam lazım o saattleri uymak yerine oğluna çorba yaparak ne bilim işini görerek değerlendirmeliyim deseydin.tövbe tövbe ya..şaka gibi:))
çok çok geçmiş olsun yakışıklı muddafama... kıymama kuzumun derdi var annesi yoksa huysuzluk edermi yavrum.. anlayışlı ol sende.. ben o kıvrılan totoyu ıssırırm.. nası merak ediom yürüdüğü halini..
aaa fatoş bayadır görüşemedik senlede:)))
ben çorbanın içine irmiği latını kapamaya yakın atıom o zman tutumyo dibine.pirincide atınca sık sık karıştırıom yada haşlayıp ekliom.. o zman dibe tutumuo canım..
1 ten at dene. denemeden öğrenemezsin hayatım... bulaşıkları toplamana yardım ederim üzülme:))) ben bu kerevizi oldum olası sevmedim sevemedim. bitek cevizli yiyebiliom salata yapıolar ya.. ama brüksel lahanasının z. yağlısına bayılırım bayılrırm...
maşallah kuzucuklara...
hayatım hergün ne pişirsem derdi malesef hepimizde var. bahara az kaldı sık dişini. şunun şurasında 2 aya açılcak havalar kapcaz gitcez kuzuları...
bendede ne var ne yok??? aynen şöle..
2 gündür kociş evdeydi arabasını servise bırakmışdı. kocalr evde oldumu hiçbiş yapamıom.. ama azda olsa dinlendim ya.. 2 gün sonrada annem gelio yaşasın:)))) irem sabah kustu heryeri batırdı 3 makina oldu çamaşır yıkadım. yemek yapıcam şimdi... kızlarda yerde debeleniyolar..bu arada mşallah iremime elinden tutuom day duruyo kızlar hemde hiç yorulmadan. ama herzmanki gibi hımbıl beren totoyu kaldıramıo...işde böle kızları uyutup yemeğe girişcem...
Oh maşallah tatlı cadılara
Canım ya.Biz AVM merkezlerine gidiyoruz dolaşınca orada yağız arabasında uyuyor.
Uyanık olsada etrafı seyrediyor.Sizde gitseniz belki severler kızlar azcık değişiklik olur.Hem yemeğinizide yemiş olursunuz.
görüşemiyos nerelerdesin aslıcım
ben eniyisi sebze yapim demi sebze iyidir sebze
valla resmen şafak sayıyorum bahara şu kadar kaldı diye.
ama inşallah şöyle iyi bi kar yağarda öyle gelir bahar. yoksa bu mikroplar ölmez ya her yerde hastalık kol geziyor.
ne güzel annen gelecek bak şimdi kıskandım seni
maşallah ireme.
bizdede aynı durum canım. cansu yürüteçle yürümeye başladı. cemre kafasını anca çeviriyo. kollarını hareket ettiriyo bide ayaklarını yukarı kaldırıpkaldırıp yere vuruyo. yürüteçte az bişi yürüyo tembelim benim :)
canım ben senin döneminde 2 saatte besliyordum biz küvözde 2 saatte besliyorduk ya çıktığımızda hep saatte besledim dakkası dakkasına yazıyordum o yüzden heralde daha sonraları da hep 2 saat dedi mi acıkıyorlardı sonra sonra saat araları açıldı ama her bebeğin bünyesi değişiktir canım seninkiler öyle acıkıyorlardır bir de kaç cc veriyosun ben 120cc veriyordum sen daha çok veriyorsan daha geç acıkıyor da olabilirler tatlımya aklıma takılıyo ne zamandır sorucam unutuyorum benim çocuklar 3-4 saatte bir besleniyolar bana sanki çok aç duruyolar gibi geliyo ama 3 saatte versem ağızlarını bile açmıyolar bu beslenmenin arası ne kadar olur ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?