Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Canım biz sizin ayınızda 2 saatte bir besleniyorduk.
Ama yağız kusunca sürekli dr.artık ayı ilerledi öğün saatlerini arttıralım demişti.3,4 saatte bir besleyim demişti.Zaten acıksalar rahat durmazlar ağlarlar.
Ekgıdaya başladınızmı.....Gerçi başlamadıysanız 6.ayınıza azkalmış.

başladım canım 4. aydan beri veriyorum bişiler..

winston facede de konuştuk bence 4 saat fazla ama 3 saat iyi..çok doyuruncada kusabiliyorlar..seninle aramızda tam iki ay varmış:)

ayşe,artvinli nasılsınız kızlar?

Son düzenleme:
winston canım 6. ayınıza girceksiniz az kalmış benimkiler 4. aydan beri 3-4 saatte bir beslendiler geceleride 5-6 saati buluyodu. kendileri istio zaten fazla sık verince benimkiler kusuyodu. hala bile 3 saatten kısa sürede bişi verim hemen kusuyolar..

cnm 34 haftalık doğdular.. mercimek kadar verince geveleyip yutuyorlar ama keki sevmediler şöle hazır sıcak bir açma ver onu yerler :)) tatlı yemiyorlar yani son pekmez denemem keklede işe yaramdı biz yedik canummm..

berennaz canım hindistan cevizi diyorlar ufacık fındıktan biraz büyük oluyo onun tozu da hazır satılıyo zaten aktarlar da bebeğe gaz için deyince biliyolar çok eskiden beri verilen bişeymiş

ok cnm anladım yine gazlanırsak birde onu denerim sağol..

canacım geçmiş olsun mustafaya cnm çok şükür ki atlatmış..
bize herşey yasak cnm, uyuma, acıkma, sıkılma, kızma, bağırma, dinlenme çünkü sen annesin herkes çocuk büyüttü ha bir ha beş ne farkeder ha bide şu laf var millet 2 sene emziriyor mamayla bebek büyütmekte ne var misssss... ben alıştım artık bu laflara ülennn ben sağarak verdim sütten sayılmadı.. 2 satte bir sağdım biyerlerim koptu yane .. o kaynanan klına seni getiremeyecek kadar meşgul olsun inş

a_ilcin geç oldu ama iyiki doğmuşsun cnm, yaşın kaç olursa olsun herşeyin en güzeli seninle olsun

fatoş cnm maşallah kızlarına .. bırak cnm sebzede yapma :)) hazırcıyızya söyleyiveririz dışarıdan..

firdos cnm merak etme bir gün kalkıcan oturuverecekler hemde dk kalarca bizim öyle olduki nazım dal gibi o bile dik oturuyosa herkes oturur:)) gittinizmi dr kontrolüne nasılmış kuzular..

ayyy daha ne yazacaktım unuttum valla..

canancım ve birsencim teşekkür ederim beni mutlu ettiniz

ay ben bunu diğer topiğemi yazacaktım aklım karıştı

Son düzenleme:
Yine pek sessiz buralar huuuuuuuu nerdesiniz

Aman ya bu kadınların işi hiiiiç bitmezmi her gün aynı işler
Gece gece ütü yaptım,bulaşık makinası boşalt.........

BERENNAZ canım aynı haftada doğum yapmışız....Benim sıpada 34.haftasında gelmeye karar vermiştiKüvözde kaldımı senin kızlar canım.
Oh maşallah senin minik cadıları tam güne giden hatunlar olmuşlar kek sıcak poaça.
Canım pekmezi ben kahvaltısına koyuyorum öyle tüketmiş oluyor.Sende denemişsindir gerçi.

WİNSTON facede senmisin bana arkadaşlık yollayan canım.
Bir kız birde erkek ortadada fenerli yakışıklı :44:

FİRDOS sanada nasılsın canım.Artık öğrenciler epeyce yoruyor seni sanırım....
Gelmez oldun pek buralarada....Kafaya terlik olayına devammı
Kızlar şu yazılarınızı renkli yazmayı nasıl yapıyorsunuz.Banada bir öğretseniz.

iyiyim canım,uğraşa devam..Yağız nasıl?artık sık girmiyorum canım ya,arada bir bakıyorum işte.

kirpicim:80:

renkli yazıyı yazı tiplerinin yanında boyut yazıyor ya onun bitişiğinde kalın bir A harfi var oraya tıkla yazıyı seç..ne anlattım ama:)

canancım geçmiş olsun oğluşuna..

bu kayınvalideler neden böyle yaa..

kendine yetermiymiş o kadar uyku.. deliksiz uyuyoruz sanki o 5 saati......
sağol canım
geçtişükür bu gün epey azaldı lekeler

kaynanalığın yapısında var sanırım bu bizde kaynana olunca öyle olucaz sanırım ahahaha
taş ciddi sorun vallaha
allah sana kolaylık versin
vallaha bende dibine tuturduğum oluyo ağlıyolar bakamıyom
aslının deidği gibi bende irmiği indirmeye yakın koyuyorum
al işte sonra bana niye takılmıyon diyon
kızım sen tek çocuklusun diye bulaşığı sana verdim
canın sağolsun canancım desene
ay vallaha kaynanaya felan dert anlatmıycam artık
bi gece 2 kere uyansa bu gece hiö uyumadım diye başlıyo sızlanmaya allah onada üçüz versin diye beddua edecem ama tutmayacak biliyom hehehe
ingeçicek canım inan bana bizim devrimde bizim burnumuzdan getiriyo du dışarı çıktıkmı kucakta gezidirdik yemek yiyemezdik eşim sinirlenir eve dönerdik bazı şeyler düzeldi bazı şeyler hala devam ediyo ama mesela araba fobisi var benimkilerde arabaya bindilermi şurdan şişliye gitmek işkence nasıl
ağlıolar nasıl ağlıyolar bilsen ne şebeklikler yapıyorum ama nafile ikisini de ön koltuğa aldığım çok oluyo benim tek başıma nasıl alıyorum oda ayrı bi işkenceeee
off bazen evlendiğimede çocuk yaptığımada pişman oluyorum vallahaya allah yoklukların göstermeisn ama ne bilimm çok zor bi iş annelik ve kaıdndıl kimse anlamıyo eşim her gün gelio yorgunum hasatyım artık ben yorgunum dmeiyorum vallaha ya onun stresinden bıktım öyle söyleyeyim size siniri stresi yedi bitirdi beni

yanındayız canım sne hiç merak teme yapacaz sanada el birliği ile bişilerrrr

diğer konuya gelince ağzı olan konuşuyo resmen bize herşey haram lanet olsun size diyesim geliyooo

canancım teşekkür ederim cevapların için.. geçecek inşallah. 6. ayı gördük darısı 1. yaşa artık. aslında cemre uslu bi bebekti. böbrek taşı ve diş sıkıntısı onu huysuz yaptı..

berennazcım konyada öyle dışardan yemek söyleme imkanı pek yok.. en fazla pizza etliekmek... onlarda gelene kadar hamur olur istemem.. 2 yumurta kırarım daha iyi :) bu arada kurufasulye pilav pişirdim. kızların çorbasınıda yakmadım bu sefer. aferin bana :))

Winstoncum biz 3 saate bir besleniyorduk halende öyle. ama yoğurt ve meyve öğünü 3 saat tok tutmuyo. 2 saat anca tutuyo.. gecede 5 saat aç durabiliyorlar. aslında cansu uyanıyo ama ben o uyku haliyle emziği tıkıştırıp ağzına sallıyorum napim...

canım ben hem emzirdim hem mama verdim emmiyorlarsa yapacak bişey yok gerçi sen denemişsindir ama yine de söyliyim ilk başlarsa zorlanıyolar ama sonra alışıyolar emmeye buradaki arkadaşlar sağarak olunca süt bitiyor dediler tabi emiyorlarsa

kaynanana o kadar uyku yetiyosa 5ten sonra keyfini bozsun da kendi baksın hoşt iki çocuk bakıyorum bi de evimin işini yapıyorum sen bi tane doğurdun ya ona da ben bakıyorum demek lazım
yavaş yavaş basmaya dönmeye başladı kilosunu bilmiyom tartı bozuk ama durdu kilo almıyor eskisi gibi
yaşgününde elmalı tarçınlı toplardan da yapabilirsin canım
maşallah canım çok şükür başlamış
geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatır insanın içi parçalanıyo onlar hastayken
canım ek gıdaya geçmiş nasıl olsa aralarda yoğurt yada meyve ver zaten belli eder istekli olur açsa ona göre meyvenin içine bisküvi yada bebek ekmeği yada yoğurda katabilirsin doyursun diye

eylülcüm sağol canım çok şükür sağlık ocağındaki ebeler gelişiminde sıkıntı yok tembelliğinden yapmıyor diyo sevdiği oyuncağa ulaşmak için popişi kaldırmıyor da çarşafı çekerek alıyor:)))
berencim teşekkürler tatlım
fatoşcum çok geçmiş olsun taş çok zor yavrum bi düşürse de rahatlasa
gelelim bize gece ikisi de sürekli uykularında feryat figan ağlıyorlar kucağıma alıp yanındayım burdayım diyorum susuyorlar korkuyorlar mı acaba bi yerleri ağrısa hemen susmazlar diye de düşünüyom kim korkutuyo benim kuzucuklarımıbenim oğlum bi de ağzına kaşık sürdürmüyo kesinlikle açmıyo güldürmeye çalışarak vermeye çalışıyom ağzı kapalı gülüyo dişten mi ki aynı şeyi biberonla alıyo düşüne düşüne prof olcam

kaynanana o kadar uyku yetiyosa 5ten sonra keyfini bozsun da kendi baksın hoşt iki çocuk bakıyorum bi de evimin işini yapıyorum sen bi tane doğurdun ya ona da ben bakıyorum demek lazım

seni pek formunda gördüm şekerim
takır takır yapıştırıyon bakıyorumc-da cevapları alkış tutasım geldi vallaha

kaynanayla aran nasıl 1000lirayı verdimi kocişin verdiyse geri alma umudunuz varmıııı

kuşum benim mustafaya benziyo snein oğlan
benimkide gitmezdi oyuncağa felan dediğin gibi bişeyle kendine çekerdi
kaşık hüsranı bizde şuan ayyuka çıkmış durumda resmen savaş ediyoruz sinirlerime zor hakim oluyom dövecem yoksa

fatoş hanım vallahi 1 yaşta gelse çok düzelmiyolar en az 2 yaş huysuz çocuklar için bekleyecez görecez artık biz epey yol kat ettik şu araba fobisinide bıraksak epey rahatlayacaz sanırmmm

winstoncum ben 4 saat muhakka bekletiyorum acıksın diye mesela 10 da kalhvaltı yaptılar 2 de felan öğle yemeği yediricem aradada bişi yedirmiyom yoğurt meyve felan yedirsmr tıkıyo bu defa çorbasını içmiyo o yüzden kahvaltı ile öğle yemeği arasındaki arayı kaldırdım ben çorbadan sonra danone yiyolar skşam 6-7 arası akşamyemeği 9 da meyve öyle yatırıyorum sonra gece yemeği yiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…