Canım tamam ozaman aralarda meyve püresi yoğurt verebilirsin,çorbada veriyormusun?
canım bunu da ilk defa duydum benim alminam da biberonu alkmıyo biberon istemeyen duydum da kaşık duymamıştım bilmem ki niyeeylülcüm sağol canım çok şükür sağlık ocağındaki ebeler gelişiminde sıkıntı yok tembelliğinden yapmıyor diyo sevdiği oyuncağa ulaşmak için popişi kaldırmıyor da çarşafı çekerek alıyor:)))
berencim teşekkürler tatlım
fatoşcum çok geçmiş olsun taş çok zor yavrum bi düşürse de rahatlasa
gelelim bize gece ikisi de sürekli uykularında feryat figan ağlıyorlar kucağıma alıp yanındayım burdayım diyorum susuyorlar korkuyorlar mı acaba bi yerleri ağrısa hemen susmazlar diye de düşünüyom kim korkutuyo benim kuzucuklarımıbenim oğlum bi de ağzına kaşık sürdürmüyo kesinlikle açmıyo güldürmeye çalışarak vermeye çalışıyom ağzı kapalı gülüyo dişten mi ki aynı şeyi biberonla alıyo düşüne düşüne prof olcam
hangi bin lira kaç kere gitti o binliralar bi kere verdi hasta yatarken 200ü gitti o abisineydi yani abisiyle babası ortak gibiler ikinci kez verdiğinin bi kısmını da vermiyeceklerdi daha doğrusu sonra demişler bizimki tartışmış o zaman vermişler tabi daha bitmedi bizimki ufak araba bozuktu onu yaptıracaktı yok sana yardım ederm şöyle böyle demişler bu da bi havalarda tabi para günü geldi çattı yardım mardım yok çocuklarınınkinden verdim tabi borç olarak paranın kalanını ödiycek bunu yine kandırdılar vercez diye bi havalarda o arabaya o kadar para verilir mi dedim laf anlatası yok para günü geldi yine düştü benim elime sigara içirtmiyo bana sigara bile ikram etti yani düşünseni pek formunda gördüm şekerim
takır takır yapıştırıyon bakıyorumc-da cevapları alkış tutasım geldi vallaha
kaynanayla aran nasıl 1000lirayı verdimi kocişin verdiyse geri alma umudunuz varmıııı
kuşum benim mustafaya benziyo snein oğlan
benimkide gitmezdi oyuncağa felan dediğin gibi bişeyle kendine çekerdi
kaşık hüsranı bizde şuan ayyuka çıkmış durumda resmen savaş ediyoruz sinirlerime zor hakim oluyom dövecem yoksa
fatoş hanım vallahi 1 yaşta gelse çok düzelmiyolar en az 2 yaş huysuz çocuklar için bekleyecez görecez artık biz epey yol kat ettik şu araba fobisinide bıraksak epey rahatlayacaz sanırmmm
winstoncum ben 4 saat muhakka bekletiyorum acıksın diye mesela 10 da kalhvaltı yaptılar 2 de felan öğle yemeği yediricem aradada bişi yedirmiyom yoğurt meyve felan yedirsmr tıkıyo bu defa çorbasını içmiyo o yüzden kahvaltı ile öğle yemeği arasındaki arayı kaldırdım ben çorbadan sonra danone yiyolar skşam 6-7 arası akşamyemeği 9 da meyve öyle yatırıyorum sonra gece yemeği yiyolar
faoşcum itiraf gibi olmuş sanki ben süt vermiyorum ama öyle cimcik cimcik yumrtayla uğraşmadım bi taneyi ikisine hergün verdim bi şey olmaz nolucak Almina alerji oldu iki ay yumurta yok hay benim aklımben bugün sabah kahvaltısında
2 tane ciciekmek 6 tane cici bebe 200 ml pastorize sütü borcam kasede pişirip blender yaptım severek yediler.
inek sütü verecem ben 1 yaşından önce.. o dr lar çok biliyorlar
yumurtayada başladım. nohut kadar vermedim. bir yumurtanın sarısını ikisine böldüm. bişide olmadı. zaten ben hergün yumurta yerim sütümede geçiyordur. alışkınlardır bişi olmadı :))
oyy maşallah yavrularına.tatlı yorgunluk bunlar gelişimlerinin her aşaması çok güzel yine de kolay gelsin canımMerhaba kızlar..
Ben artık bilgisayar basına oturamıyorum giremiyorum o yüzden bide eşimin halası falangelecekti bende hem temizlik hem cocuklar gelemedim sonradan sadece kaynanamla halası geliçekmiş artık hiç durmuyorlar ayaga kalkıyolar kızımın her yeri mos mor peşlerine koşmaktan hiç bişeye vakit yok tuvalete bilegirecekler nerdeyse yakında da yürümeye baslamazlarsa iyidir öyle güzel ayakta duruyolar ki anlatamam benden tutnup kalkmaya calısıyolar...
eylülcüm koyar mı 1000 liralar biz 2 sene önce 5,500 kredi borçlarını ödedik canım kaynanacığımınben tavır yaptım diye suçlu oldum düşün evet sonra düşündüm değermi dedim surat yapmaya neden güleryüzle vermiyorum ki altı üstü 5,500 lira off gene aklıma geldi bak şimdi o para yavrularımındı
kuralım tatlım kurucu ben olayım ben daha çok verdim ya ondanay canım arkadaşım moral oldun sen bana demek ki benden kötüleri de varmış biz senle dernek mi kursak ne katılım da olurhaklısın ya ne moral bozcan derler ya tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcan diye bizim kocalar da doya dpya zevkini çıkarsın işte
kuralım tatlım kurucu ben olayım ben daha çok verdim ya ondan
daha benim sevgili kocam üç kuruş para için kırgınlık olduğuna değmez diyo çok zenginiz ya biz
biz öyle herkesin bildiği zenginlerden değiliz kiracıların hayatı nasıl diye ev almıyoruz mesela
başkalarına borç veriyoruz ama her ay diğer aya borçlu giriyoruz borçlu insanları anlamak için bizim hayata bakış açımız farklı yani.
canım bunu da ilk defa duydum benim alminam da biberonu alkmıyo biberon istemeyen duydum da kaşık duymamıştım bilmem ki niye
hangi bin lira kaç kere gitti o binliralar bi kere verdi hasta yatarken 200ü gitti o abisineydi yani abisiyle babası ortak gibiler ikinci kez verdiğinin bi kısmını da vermiyeceklerdi daha doğrusu sonra demişler bizimki tartışmış o zaman vermişler tabi daha bitmedi bizimki ufak araba bozuktu onu yaptıracaktı yok sana yardım ederm şöyle böyle demişler bu da bi havalarda tabi para günü geldi çattı yardım mardım yok çocuklarınınkinden verdim tabi borç olarak paranın kalanını ödiycek bunu yine kandırdılar vercez diye bi havalarda o arabaya o kadar para verilir mi dedim laf anlatası yok para günü geldi yine düştü benim elime sigara içirtmiyo bana sigara bile ikram etti yani düşünpeşimde dolaşıya neyse kalanı da verdik ama geri isterim valla bu sefer ben doydum o kazıklara
faoşcum itiraf gibi olmuş sanki ben süt vermiyorum ama öyle cimcik cimcik yumrtayla uğraşmadım bi taneyi ikisine hergün verdim bi şey olmaz nolucak Almina alerji oldu iki ay yumurta yok hay benim aklım
:2: yaa haberim yok canım geçmiş olsun.
hergün mü vermiştin. ben haftada 3 gün vermeyi düşünüyorum.. alerji ne kadar zamanda belli ederki kendini..... ben vereli 3 gün oldu bişi çıkmadı şimdilik.
canım aslında neden olduğunu tam bulamadık ama doktor yumurta yapabilir dedi ben üsütne değiştiriken altını açaker hemen kaşınıyodu oyun yapıyo zannettim doktor kaşındığını gördü alerji dedi yumurtayı 2 ay kesdik doktordan geldikten sonra da başka bi gün suratında leke leke kırmızılık oldu tarhana yedirirken başladı o günde sadece mamanın içine peynir kattım öğlende tarhana verdim doktora sordum hemen yapar mı diye yapar dedi peynir bile yapabilirmiş ama sen endişe etme çünkü bunu bünye yapıyor ben de 2-3 gün verip arada bırakıyodum yani kafama göre ara veriyodum melisime bi şey olmadı almişin bünyesinden dolayı yani
biz öyle herkesin bildiği zenginlerden değiliz kiracıların hayatı nasıl diye ev almıyoruz mesela
başkalarına borç veriyoruz ama her ay diğer aya borçlu giriyoruz borçlu insanları anlamak için bizim hayata bakış açımız farklı yani.
ay bende bilmiyom yok galibamaşallahkuzulara
cnm tahmin etmiştim ismini dedim başaka ne olur ville ben bulamadım valla
teşekkür ederizz...maşallah kuzulara annesi
sağol kuzummmm
aylarına göre gayett güzeller canımmm
bişi sormak istiyorum biz 13 aylığız kızımn 12 tane dişi çıktı altı 6 üstü 6 ve alt ve üstte 2 şer azı dişi ama oğlumun daha çok az 9 tane sizce kızımnki anormal mi?bu ayda bu kadar diş normal midir?bi de hiç tek diş çıkarmadı daha genelde ikişer çıkıyor hatta bi ara dört tanesini birden çıkarmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?