çok geçmiş olsun neden olduki??birde denize bulaşmasa bari neyse...günaydın kızlar..benim için pek aydın bi gün olmadı.gece 3 te Kağan Samet ateşlendi aniden.hemen soyup suyun altına soktuk,mama verdim calpol içirdim.sirkeli su yaptım.tam 3 saat düşmedi ateşi.sonunda düştü biraz.sabahta bakıcımız gelir gelmez ılık suyla banyo yaptırdık,kahvaltıdan sonra yine calpol verdik.şimdi daha iyi Şükürler olsun.haliyle gece hiç uyumadık bizde.acilede götürmek istemedim çünkü ordada yaptıkları aynı şey üstelik çok kalabalık ve temiz değil.bizim burda özel hastane olmadığı için mecbur devlete götürüyoruz.bugün evdeyim,izin aldım müdürden okula gitmiycem..bizden böyle işte..
kızlar diş olayına çok takılmayın,kardeşimin 2 yaşına kadar hiç dişi çıkmamış ama 2 yaşında hepsini birden çıkarmış kerata.
günaydın kızlar..benim için pek aydın bi gün olmadı.gece 3 te Kağan Samet ateşlendi aniden.hemen soyup suyun altına soktuk,mama verdim calpol içirdim.sirkeli su yaptım.tam 3 saat düşmedi ateşi.sonunda düştü biraz.sabahta bakıcımız gelir gelmez ılık suyla banyo yaptırdık,kahvaltıdan sonra yine calpol verdik.şimdi daha iyi Şükürler olsun.haliyle gece hiç uyumadık bizde.acilede götürmek istemedim çünkü ordada yaptıkları aynı şey üstelik çok kalabalık ve temiz değil.bizim burda özel hastane olmadığı için mecbur devlete götürüyoruz.bugün evdeyim,izin aldım müdürden okula gitmiycem..bizden böyle işte..
kızlar diş olayına çok takılmayın,kardeşimin 2 yaşına kadar hiç dişi çıkmamış ama 2 yaşında hepsini birden çıkarmış kerata.
geçmiş olsun firdoscumm,
off bizim de babamız hastaydı geçen hafta, kurtardık sandım ama kuluçka evresiydi demek, dünden beri ben de elifte nezleyiz, ilaç da alamıyorum, perişan haldeyiz walla yaa, off annem de yokyatıp dinlenme şansı da.
sizede geçmiş olsun doktor demişti bize ortada salgın var pek kimseyle görüşmeyin diye ama çocuklarıda babalarıyla nasıl görüştürmicen??
eşim işten gelince antrede üstünü değiştirip girişteki lavaboda antibakteriyel sabunla yüzünü elini yıkatıp dişlerini fırçalıyorgelen misafirlerede kolonya şişesine antibakteriyel bi sıvı var. küvözden çıkınca cansu hastaneden almıştık ondan döküyoruz... avm lere gitmiyoruz...
yapabileceklerimiz bunlar dahada hasta olurlarsa yapacak bişey yok...
oo sizde baya sıkı yönetim var bizde yok onlardan çocukların mikrobada ihtiyacı var diye çok kasmıyorum sadece hasta insanlardan uzak durmaya çalışıyorum...sakınan göze çöp batar diye inanıyorum birde..
canım incir ishal yapısı bi meyve olduğundan 1 yaşından önce tavsiye edilmiyo dikkatli ver yineden tavukta erken değil mi:26:ben dün çorba öğününde yoğurt çorbasına 1 tane yumurta sarısı koydum. pirinç yerinede bulgur koydum. pişirip blender yaptım. sonrada tel süzgeçten geçirip zeytinyağı ekleyip verdim sevdiler..
bugünde yoğurt öğününe 2 tane kuru inciri yıkayıp temizledim. küp küp doğrayıp az bi suda haşladım. sonra blender yapıp yoğurda ekledim. sevdiler..
bugünde 1 tane minik baget tavuk budunu haşladım. sebze çorbası yaptım. bakalım seveceklermi..
tarifleri paylaşıyorum sizde paylaşın kızlar fikir olsun...... bebekler değişikliği seviyorlar..
canım incir ishal yapısı bi meyve olduğundan 1 yaşından önce tavsiye edilmiyo dikkatli ver yineden tavukta erken değil mi:26:
bende çorbanın içine patates havuç brokoli soğan sarımsak mercimek pirinç bulgur katıyorum seviyolar sulu olursa bebek ekmeği yapıyorum yiyolar birazdan mandalina suyu vericem içine pekmez katıp mandalinayı denedim bizde gaz yapmadıda ondan veriyorum haa bu arada ben veriyorumda onlar içecek mi bilmem
Selam arkadaşlar......
FATOŞ tavuk sizin için erken değilmi.Ben daha hiç vermedim.
Bugün çok işim var kızlar.
Temizlik yaptım sildim süpürdüm azcık...
Birde eşimin doğum günü bugün.
Şöyle becerebilirsem güzel bir sofra hazırlamak isti,yorum.
Önce pasta yaparım sonra diğer yemeklerimi.
Yağızın bütün huzursuzluğu üstünde tabi izin verirse.
kızlarrr cananın kendisi bile görmedi....kendi zevkime göre hazırladım....bayada atraksiyonlu geçti...
inş. beğenir arkadaşımdaa
süperr ağzım mı sulandı ne:))kızlarrr cananın kendisi bile görmedi....kendi zevkime göre hazırladım....bayada atraksiyonlu geçti...
inş. beğenir arkadaşımdaa
ayyy dirim harika olmuş... ellerine sağlık...cahilliğmi mazur gör bunlar yenebiliyor dimi
tarifini bir ara banada yazarsan çok sevinirim bende yapmayı planlıyorum çünkü
süperr ağzım mı sulandı ne:))
bu arada farklı cinsiyet olmasının dezavantajı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?