Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Dırım kurabiyeler süper olmuş....Ellerine sağlık.

CANAN hazırlıklar nasıl gidiyor?

FAMELAX bilgi için çok saol canım benim.

Bende artık başlıycam et ve tavuk vermeye.
BUgün dr.gidicektik eşimin işleri çokmuş gidemedim.Bakalım yarın gidince neler diyecek dr.
Bende şimdiye kadar sebze çorbası verdim,kabak çorbası yapıyorum,tarhana çorbası ve yoğurt çorbası yediriyorum.
Bundan sonra menüde tavuklu şehriye çorbasıda olacak tabi.
Birde tavuğun butmu,göğüsmü kısmını kullanıyorsunuz.

Aman allahım yazana kadar kırk şekle girdim ya.Sıpa ya vını çekiştiriyor,yada kablosunu çıkartıyor,olmadı ayağımı ısırmaya çalışıyor

sende olmasan beni kimse takmıyor
sağol canım iyiyim oğlanlarla uğraşıyorum herşey aynı nicimi aktifleştiremedim bir türlü beceremedim bende yeni nick aldım sen nasılsın?yağız nasıl?

sende olmasan beni kimse takmıyor
sağol canım iyiyim oğlanlarla uğraşıyorum herşey aynı nicimi aktifleştiremedim bir türlü beceremedim bende yeni nick aldım sen nasılsın?yağız nasıl?

canım benim,herkeste bir telaş var sanırım kimsecikler yok buralarda.

Bende bu sıpayla cebelleşiyorum işte.Bir süt sağayım dedim yıktı ortalığı aldım kucağıma size bakıyoruz.

Seninkiler nasıl,iyileştilermi?

merhaba ikiz anneleri nasılsınız.ben arada girip sizlerin yazdıklarınızla bilgilenmeye çalışıyorum.bende ikiz annesiyim.artık son zamanlarımdayım.bir tane kızım var 7 yaşında okula gidiyorbirinci sınıfa.ve tam bebek düşünmemimn zamanı geldi demişltik.bir öğrendiğimde şok oldum ikizlermiş.:)ve şuan 33 haftalık gebeyim 34 e gireceğim.:)çok zor bir dönemler geçirdim başından beri.şuanda erken gelmesinler diye hep yatıyorum doktorum söledi.şubatrın ilk haftasına getirelim dedi doktorum bakalım.ciğer geliştiricileri vuruldum .heyecanla bekliyorum .hım yaşım 32.
burda sizi okuyorumya korkmalımıyım napmalıyım bilmiyorum.3 çocuk düşünsenize.ama çok merak ettiğim konular var.sorular sormak istiyorum.umarım yardımcı olursunuz bana.benide aranıza alırsınız değilmi:)

merhaba kızlar..

Dırım kurabiyeler harika olmuş,ellerine sağlık.beceriklisin arkadaşımmmm

Burcu hoşgeldin hayatım.kız gözlerin ne güzel çıkmış öyle:)

Artvinli canım ben but veriyorum,göğüs yavan biraz.ama o gün ayrıca zeytinyağı koymuyorum çorbalarına.yağlı oluyor çünkü.

Famelex tariflerinide bekleriz canım.bilgiler için çok sağol.

ya kızlar bebişlerimiz artık ayda kaç gr alır en fazla?dün kilomuzada baktı doktor ama tahminimden düşük çıktı.oysa güzel yiyorlaradı.Deniz 1,5 ayda 1 kilo Kağan 600 gr almış.az mı sizce?boymuz normalmiş ama Deniz 4 cm kısa Kağandan

bize gelince geçmiş olsun dilekleri için herkese çoook teşekkürler sonunda Kağanımın ateşi düştü,kusmuyor artık,yemeside düzeldi..daha iyi şu anda.grip olmuş yavrum
.

hoşgeldin cnm istediğin soruyu sorabilirsin yardımcı oluruz..yaşın gayet normal kocamanda kızın varmış...haftan gayet iyi bende 33 haftalıkken doğum yaptım çok şükür sorunsuz aldım çocuklrımı kucağıma...kormalımısın korkmamalımısın bu sana bağlı bi durummm cnm

cnm artık kilo alımı 300-400-500 gr arası olmasaı normal siz hareket dönimindesinizz...boy farkıda normal...ali ile öemr arasında boy farkı var biz bayadır doktora gitmedik ama vsr belli oluyorr

Yağızı zor uyuttum ya.

Bazen kendimden nefret ediyorum.Hiç sabrım kalmıyor,zor tutuyorum kendimi bağırmamak için.
Daha 7 aylık çocuğa laftan anlamaz sus demekten anlamaz bağırıyorum.
Allahım ben bu kadar beklediğim oğluma neden sabır gösteremiyorum.
Kızlar eminim bana kızacaksını tek çocuk ama sitem ediyor diye,belki haklısınızda ama sabrım kalmıyor kimi zaman.
Çok huzursuz hiç birşeyden mutlu değil bu aralar.
Benmi beceremiyorum acaba onu oyalamasını ooofffff

teşekkür ederim.sen 33 haftalıkken doğum yapmışsın ben şanslıyım o zaman.hareketleri azaldı hatta bi tek kasılmaları var .en son ayın 5 inde gittiğimde kiloları 1900 biri öbürü 1700 dü.şimdi nasıl oldular bilmiyorum gelecek pazartesiye tekrar gideceğim doktora.küveze felnda girmezler umarım.ben kızımda normal doğum yapmuıştım sezeryan korkutyo beni açıkcası.zaman yaklaşıyor ve ben korkuyorum.
sütünüz yetiyormu peki kızlar.gene ek olarak mamamıveryosunuz yetmiycekmi.benim şimdiden ağız sütüm gelyo .birde hani süt felan sağan arkadaşlar varmış heralde neden sağyosunuzki anlayamadım .gelmiyormu süt o yüzdenmi.?

canım biz 1 yaşndayız
oğlumun 4+4 8 dişi var
kızımın 4+26 dişi var
azıların 13. aydan itibaren çıkıyo diye biliyorumm
çok geçmiş olsun kuzummmmm
çok geçmişolsun canımmmm
merhaba beni özledinizmi?
aaaa özlemez olurmuyuz şekerim tabi özleidk
aktivasyon beklediğini biliyorum ama o yüzden ısrarla bişi ytazmadım seninlşe ilgili neysem aramızdasın ya geri ona bakkkkk
ama ben seni çok seviyom canım arkadaşımmmm
canım başladık işte hazırlıklara
bugün bi kadın geldi camlarımı fayanslarımı sildi
yarın bişi yapmıycam şişliye gidebilirsem gidicem katlı tabaklar varya onlardan almak istiyorum
perşembe kızkardeşim gelecek vitrinimi felan temizlerim
ve sonra yorucu cumaaaaaaa herşeyi cumaya bıraktımmmm çünküüü

tek çocukda olsa bazen sinirleri çok yıpratıyo canım
kızma kendine insanız sonuç olarak bazen tahammülümüz kalmıyoooo

AYSENA hoşgeldin topiğimize.
Ben 34 haftalık doğum yaptım.Çok şükür küvöz olayını yaşamadık.
Sütlerini neden sağıyorlar demişsin.,
Biz 7,5 aylık olduk bu zamana kadar hep sağarak verdim oğluma,emmedi çünkü.
Sağarak vermek çok zor,emmediği için zamanla sütler azalıyor,ilk zamanlar 200 cc sağarken rahatlıkla şimdilerde 40,50 cc anca çıkıyor.
Mamayı sormuşsun.İkizleri sadece anne sütüyle 6 ay büyüten hiç duymadın canım.
Benim sütüm yeterli olamsına rağmen hast.bize mamada başlattılar,anne sütü+mama devam ettik hep.

CANAN katlı tabaklar ne canım ya :44:
Hani şu meyve kuruyemiş servisi yapılan tabaklarmı?

evet cnm şanslısın ...ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi.....kiloları gayet iyi
birde tam kilo belli olmuyor ....benim 33 haftada 2330 2440 gr doğdular..çok şükür küvez vs. olmadı ama benim sıkıntılarımdan1 hafta kaldık hastanede....genelde ikizlere sütün yetmiyor canım...
mama takviyeli gidiyorsun...ama uzun süre böyle mama anne sütü dönüşülü emziren annelerde var ...sezeryanda zor bişey değil...korkman gerekmez...çok rahat geçirenler var benim gibi zorda olanlar...ama buna rağmen normaden daha kolay gibi geliyor.....sağma işine gelince canım...ikisini birden her zaman emziremiyorsun..tek bebek gibi kilolu doğmadığ için emmede zorluk yaşıyor bebekler bu sebepten anneler sağraka veriyor sütünü cnm

fatmacığım sen kendi soruna kendin cvp vermişsin

bana göre herkesin bi kapasitesi var dayanma gücü var seninki böyle olur bizimki farklı olur...

ben bugün sabrımın son sınırındayım çocuklar artı bide annemle uğraşıyorum...

yazacak anlatacak çok şey var ama gücüm yok...tek bişey diyeceğim...inan bana tek kelime daha duyarsam ....çocukalrımı kaptığım gibi eve gideceğim bu aksam o kadar doldumm

canım ya ne çok bilgi sahibi oluyorum ben sayenizde .neyle sağıyosunuz yada memeden uzaklaşırlarmı peki gene emerler dimi memeyi.biberonamı koyyosunuz sağdıktan sonra.sizinde başınızı ağrıtıyorum çok soru soruyorum ama.kusura bakmayın.ya biberona alışırlarsa.meme unutulursa.

fatmacım hani 2 katlı tabaklar var ya dediğin tbaklaronlardan almak istiyorum işteee
kankim ne oldu yaa neye sıkıldın bu denli annein herzanmanki hali takılma boşcverrr
ben seni seviyom yaaa ona bak sennnn

Dırımcım sağol canım,ne sorsak cevaplıyosun hemen Allah razı olsun..netten araştırdım ayda 200-400 gr arası diyor.bakalım Hayırlısı.

Artvinli kendine bunu yapma canım ya,tek çocuk bakmakta zor helede hareketliyse.bazen sabrı tükenebiliyor insanın,evlat büyütmek kolay mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…