Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

cnm memeyi unutmazlar bu sözlerin eskilerin sözü bana göre yaşadım gördüm unutmadı emmeyi seven çocuk biberonda emer...anne memeside....
sütü elektirikli pompolarla sağıyoruz..cnm biberona koyuyorsun sütünü öle veriyorsun cnm

fatmacım hani 2 katlı tabaklar var ya dediğin tbaklaronlardan almak istiyorum işteee
kankim ne oldu yaa neye sıkıldın bu denli annein herzanmanki hali takılma boşcverrr
ben seni seviyom yaaa ona bak sennnn

canım yaa bende seviyorum seni

cnm nedemek normal artık kilo alımlarıı merak etme sıkıntı yapma

ismen burdaydım ama bil başında değildim muhabbet akmış...
firdos bu kilo muhabbetinde bi yerde okudum bi çocuk 2 yaşından 3 yaşına kadar 1 kg alıyomuş şaka gibi dimi:)))

offf dertliyim kızlarrrr

kaynımlar dr gidiyolardı bi çocuk dru var onların bend emustafayıda verdim yanlarına salya sümük ya malum bi ilaç versin dedim
çocuğumun karnı ağrıyormuş meğersem pek bi kokulu kaka yapıyodu anlamış hemen dr genizeti varmış bide
bide alrjik bişi olmuş burun akıntısı alerjidenmiş yani işte öyle bişi
ventolin şurup vermiş
5 tanede iğne vermiş novosef antibiyotiksanırım bu
bide alerji ilacı vermmiş zyrtec diye bi damla ağızdan günde 10 damla alerji içinmiş bu ilacç bana bi yerden tanıdık geliyo ama çıkaramadım
neyseki zamanlı götürmüşüz çocuğu 5 gün sonra zaten doğumgünü
iğnesininde birini bu gün oldu kaldı 4 tane doğumgününe kadar iğileşecekoğlummm
balım oğlum canım oğlum seni sveiyorum oğlummm

hayatım yanlış anlama beni ama şunu diyeceğim doktorun verdiği iğnede damlada alerjik ilaçlar hele o damla pınarın verdiği zadidenin taaa kendisi isimi firması değişik ben biri yoksa birini veriyordum...şurubuda var damlalarıda var o iğnede alerjik astım iğnesi...halamın torunu ataklarında oluyor yani şöle diyeyim o çocuk alerjik bir yapıda olduğundan girip gibi nezle gibi durumlarda bronşiyolit gibi geçiriyor...o iğneyi kullanıyor...bence sen mustfayı doğumgününden sonra araştıma hastanesine götür yada cezi tatildeykenn cnm

şurupta aynı ilaçsa hem damla hem şurubu vermeyeyim o zaman ne dersin

sence benimkidemi laerji hastası yani
neye alerjisi var diyemi götürelim dr a

geçmiş olsun kuzum . bencede birsen doğru söylüyor bir araştırma hastanesine mutlaka git böyle bir alerjiye tahlilsiz karar veremez ama tahlil yapıp alerji seviyesini yukarda gördüyse ayrı .zrtec kullan hayatım o bişey yapmaz bende berkte çok kullandım ama iğneler için bişey diyemem .

şurupta aynı ilaçsa hem damla hem şurubu vermeyeyim o zaman ne dersin

sence benimkidemi laerji hastası yani
neye alerjisi var diyemi götürelim dr a

cananın felamexx diğer topikte yazmış sana...sen mustafya zadiden şurup veriyorsun iğneyi yaptırma...yanına bir aferim ver ..sanırım nezlee...kakası kokulu ise tahlil yaptırın...ama iğne çok ağır zaten çokk çokk kilolu değil mustafa...

araştırma hastanesine götür bana böle böle dendi de....ve sana şunu diyeyim bence alerjik bi durum yok alerjik bünyeli çocuklar bronşiyolit olurlar 9 ay yada 18 aylar gibi dönemler bak ömere hastanede ventolin veriliyor....alerjik bünye çocuklar çok hasta oılurlar...hasas olurlar...mustafadada devrimdede yok....böle ilaçları kullanman için erken yaşta bu belirtiyi vermesi için snede yada cezide alerjik astım gibi bişey olması gerek ki sendede cezidede yok bildiğim kadari ile cnm

bende kendimden nefret ediyorum.

bende bağırdım bugün ikisinede

hemde defalarca. pişman oldum tekrar tekrar bağırdım........

adet olamadım günüm geçti. belirtileri ve stresi hat safhada.

eşimle tartıştım...........
dün gelmiş işten daha 10 dk oluyo kızlara bak ben yemek yapacam dedim. daha 10. dakikada sıkılmaya başladı. bana kızıyor bağırıyor, hiç yardım etmiyor, yediğini tezgaha koyup kaçıyor, her iş bana bakıyor.. yoruldum artık (((((((

böyle olacağını bilseydim tüp bebek yaptırmazdım. ne yapardım bilmiyorum ama bugün şunu düşündüm. sana 6 sene allah vermek istememiş sen zorla hamile kalmışsın eğer hazır olmuş olsaydın çocuğu hak etmiş olsaydın rabbin sana verirdi zaten. şimdi şu düştüğün duruma bak dedim dedim ağladım..............................................................

of of of ((((((((((((((((

yapma canım yaa yapmaaaa kızacaksın yeri gelecek pataklayacaksınn
bunu felamexx de yazdım hangimiz annemizin bize vurduğunu hatırlıyoruz?yada bağırdığını

şuan sen sizler en zor dönemdesiniz...merak etme çok güzel günler sizin olcaka..eş durumuna gelince insanı bezen hizmetci yerine koyuyolar...ama kimyaları bu ...benkide artık kirli çamaşırlarını yatak odasınnda bırakıyorr....b,gün bişey yapacam bırakacağına pişman olacak...takılma canım adet olunca herşey yoluna girecekk relax olacaksınn

üzüntümden midem ağrıyor.. hiç ilgilenmiyor. bugün akşam cansuyu ona verdim sen ilgileneceksin altını değiştir mamasını yap yedir yoksa ben bu evi terkedeceğim yetti artık dedim.. kapıyı kapattım cemreyi sallıyorum

bi olsaydım kurtulsaydım............. hayatımda kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. önceden canım sıkıldığında biner otobüse giderdim anneme 2 gün kafa dağıtır dönerdim. şimdi onuda yapamıyorum... apartman bahçesine bile çıkamıyorum.. didiniyorum gün boyunca ek gıdasıydı şuydu buydu ama sonuç ne........ ağlayan iki çocuk, bağıran bir eş.........

fatoşum canım seni çok iyi anlıyorum çünkü benzer duygular içindeyiz
sakin ol lütfen meleklerinin sana ihtiyacı var kızma onlara yazık hissederler annesi üzülürler
bende eşime sinir olmaya başladım bazen beni hiç anlamıyor ama dırımında dediği gibi erkek kimyası böyle onlarda birşeyler yaptıklarını düşünüyorlar biizim onları anlamadığımızı üstlerine gittiğimizi akşama kadar çalışıp gelip birde dırdır çekmememeleri gerektiğini savunuyorlar empati kur sesini çıkarma yoksa en çok sen üzülürsün

kuzummm çok dolmuşsun sen ahhh işte seni şöyle arada yoklayack biri lazım...hem iki sohbet edecek hemde yardımcı olacak aslında tüm ikiz annelerine gerek...

sıkma canını güzelimm...diyorum sana merak etme 1 yaşından sonra rahat döneme geçeceksin herşey yiyecekler...bi bakmışsın onlara ne çorba yapacağım derdi kalmayacak...evden 2 bez bir ıslak mendille çıkacaksın.....gerçekten herşeyy çok güzelllllll olcakk inan banaaa

aşk kadını merhaba hiç beni görmüyosun neyse
canancığım geçmiş olsun oğluna acil şifalar dilerim canım
artvinli sende haklısın bazen sabır sınırımız taşıyor istemediğimiz şeyler yapıyoruz geçecek bu günler herşey çok güzel olacak

böyle bir yazını bekliyordum senin yazdığın msj görmüştüm ama çok kaoslu bir anıma geldii..sonrada ince sitemini gödüm...üstüme alınmıyorum kuzum diyecektim sana...du bakalım didim...yerim seniiii kuzum özlemedim seniii çünkiiii faceden görüşüyoz yaaa......görüşmesekk özlerrr vee arardımmmm ben bırakmam öleeeeeeeeee....

bak berennaz yokk başka topiğe yazmış gördüm kaç gündür buraya yazmadıııııııı

dırımcım çok saol canım..... iyi geldi yazdıkların..

seviyorum seni...

allahım şu kış çok çabuk geçsin çokkkkkkkkkkkkk

zaten bizi bizden başka kimse anlamazki canım...

dışardan bakıldığında evde yatan kadın konumundayız nede olsa..

empati kuramam o benle kursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…