canım çok bunalmışsın sen..kolaymı tek bakıyorsun...benim yardımcım ve ayrıca çok yardımcı bir eşim olduğu halde ben bile bir iki kez bağırdım...o biran insanın nevri dönüyor...sabır canım biraz daha büyüsünler daha rahat olacak herşey inşallah...Annen falan bir hafta gelse sende nefes alsan...
hissettiklerini düşündüklerini çok ama çok iyi anlıyorum elbet geçecek bu günler elbet geçecekkkbende kendimden nefret ediyorum.
bende bağırdım bugün ikisinede
hemde defalarca. pişman oldum tekrar tekrar bağırdım........
adet olamadım günüm geçti. belirtileri ve stresi hat safhada.
eşimle tartıştım...........
dün gelmiş işten daha 10 dk oluyo kızlara bak ben yemek yapacam dedim. daha 10. dakikada sıkılmaya başladı. bana kızıyor bağırıyor, hiç yardım etmiyor, yediğini tezgaha koyup kaçıyor, her iş bana bakıyor.. yoruldum artık(((((((
böyle olacağını bilseydim tüp bebek yaptırmazdım. ne yapardım bilmiyorum ama bugün şunu düşündüm. sana 6 sene allah vermek istememiş sen zorla hamile kalmışsın eğer hazır olmuş olsaydın çocuğu hak etmiş olsaydın rabbin sana verirdi zaten. şimdi şu düştüğün duruma bak dedim dedim ağladım..............................................................
of of of((((((((((((((((
üzüntümden midem ağrıyor.. hiç ilgilenmiyor. bugün akşam cansuyu ona verdim sen ilgileneceksin altını değiştir mamasını yap yedir yoksa ben bu evi terkedeceğim yetti artık dedim.. kapıyı kapattım cemreyi sallıyorum
bi olsaydım kurtulsaydım............. hayatımda kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. önceden canım sıkıldığında biner otobüse giderdim anneme 2 gün kafa dağıtır dönerdim. şimdi onuda yapamıyorum... apartman bahçesine bile çıkamıyorum.. didiniyorum gün boyunca ek gıdasıydı şuydu buydu ama sonuç ne........ ağlayan iki çocuk, bağıran bir eş.........
sağolasın tatlımmmaşk kadını merhaba hiç beni görmüyosun neyse
canancığım geçmiş olsun oğluna acil şifalar dilerim canım
artvinli sende haklısın bazen sabır sınırımız taşıyor istemediğimiz şeyler yapıyoruz geçecek bu günler herşey çok güzel olacak
böyle bir yazını bekliyordum senin yazdığın msj görmüştüm ama çok kaoslu bir anıma geldii..sonrada ince sitemini gödüm...üstüme alınmıyorum kuzum diyecektim sana...du bakalım didim...yerim seniiii kuzum özlemedim seniii çünkiiii faceden görüşüyoz yaaa......görüşmesekk özlerrr vee arardımmmm ben bırakmam öleeeeeeeeee....
bak berennaz yokk başka topiğe yazmış gördüm kaç gündür buraya yazmadıııııııı
hissettiklerini düşündüklerini çok ama çok iyi anlıyorum elbet geçecek bu günler elbet geçecekkk
hayatımda kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim
ahhh ahhh ne çaresizlikler
kaç kere valiz hazırladım sonra otururdum valiizn kenarına
ne koyacam deim bu valize ben şimdi 2 pantolon bi kazak koyamma 2 bebeğim var
2 bebeğimide alsam eşyası maması bezi taşıyamam nereye gidebilirimkidedim gidecek hiç bir yer yok yapacak hiç birşey yok yaptın bu bebekleri otuurp çekeceksin şimdi kimseden fayda yok ben yardım dilemeyi bırak anlayış görmekten bile vazgeçtim bana laf söylemesinler yeter kimse yorgunluğumu uykusuzluğumumaddi sıkıntılarımı anlamasın ama kimse gelipte lafta söylemesin
fatoşcum bence sana verecek teselli yok bence banada verecek teselli yok birsenede verecek tesellli yok diğerlerinede ...hepimiz yaşadığımız zorlukları kendimiz biliyoruz kimse ama kimse anlamyor artık insanlar birbirinin kötülüğüne sevinir olmuş annem bile ya geliyo yaptın bakacaksın diyo bana güvenerekmi yaptın d,yo evlenmeseydin yapmasaydın diyo
iştebu yavrummm kimse anlamıyorrr
3
sağolasın tatlımmm
vay vay vayyyy demek başka topiklere yazıyooo o gelir buraya sorarım ben onaaaa
bekçimiz nerde winston onunda sadece 1 yazısını gördüm sanırımmm
hissettiklerini düşündüklerini çok ama çok iyi anlıyorum elbet geçecek bu günler elbet geçecekkk
hayatımda kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim
ahhh ahhh ne çaresizlikler
kaç kere valiz hazırladım sonra otururdum valiizn kenarına
ne koyacam deim bu valize ben şimdi 2 pantolon bi kazak koyamma 2 bebeğim var
2 bebeğimide alsam eşyası maması bezi taşıyamam nereye gidebilirimkidedim gidecek hiç bir yer yok yapacak hiç birşey yok yaptın bu bebekleri otuurp çekeceksin şimdi kimseden fayda yok ben yardım dilemeyi bırak anlayış görmekten bile vazgeçtim bana laf söylemesinler yeter kimse yorgunluğumu uykusuzluğumumaddi sıkıntılarımı anlamasın ama kimse gelipte lafta söylemesin
fatoşcum bence sana verecek teselli yok bence banada verecek teselli yok birsenede verecek tesellli yok diğerlerinede ...hepimiz yaşadığımız zorlukları kendimiz biliyoruz kimse ama kimse anlamyor artık insanlar birbirinin kötülüğüne sevinir olmuş annem bile ya geliyo yaptın bakacaksın diyo bana güvenerekmi yaptın d,yo evlenmeseydin yapmasaydın diyo
iştebu yavrummm kimse anlamıyorrr
3
sağolasın tatlımmm
vay vay vayyyy demek başka topiklere yazıyooo o gelir buraya sorarım ben onaaaa
bekçimiz nerde winston onunda sadece 1 yazısını gördüm sanırımmm
yaaa kirpoşşş çokmu hasta oldu gelmiyorrr acepppp
bi arasak şu kızıı
günadyınalrrrr.....fatoşcuğum özetlemiş kankimmm doğurdun bakacaksın,yanlız kalcaksın,
4 ayak 4 kol 2 kafa olmayı öğreneceksin....ne var cnmmmm artık büyüdülerr....sana bi zararı yokk diyecekler......ama evlerine gidince ayyy ne kadar yaramaz olmuşlarrr....hiçmii cısıııı öğretmedin diyecekler.....demeleri asla bitmeyecek....annende olsa kaynananda olsaa dediğin gibi faceden baksın ...birgün görsün.....babam bile bana sana eyvallahda çocukların dedi yaaa
ki babam benim gebeliğimi sıkıntılarımı en yakınan gören kişi...
çekmiyor kafaları götürmüyor...benim kızdığım noktaa sadeceee şu benim annem çok gençç
ve işine geldiği gibi davranıyor...nicee nicee 50 yaşalrda annesi olan gördüm kızının yanında hep...
neysee bu bizim kaderimiz yaşayacağız...çok şükür kocam çok iyi bakar eder....ama büyüdükcee daha raahat olacaksın...ben bu sene tek başıma gezmelere giderim sanırım...annenmi o zaman görün oda gelecek........ama intikamım acı olacakkkkkk hahahahahhahahahaaaaa
kızlarrr merhaba,
teşekkür ederim ilginiz için, daha iyiyiz şükür, ateşim fln çıkmıştı ama neyseki annem geldi elife biraz sahip çıktı daha iyiyim şimdi.
fatoşcummm okuduklarıma çok canım sıkıldı, annen nasıl bu kadar ilgisiz kalabilir çok sinir bozucucananın da dediği gibi maalesef anne olduktan sonra çantayı alıp çıkma lüksün de kalmıyor. benim naçizane tavsiyem evin işlerini yemeği temizliği aksat sadece çocuklarla ilgilen eşin de biraz sorumluluk alsın yahuu.
kızlarrr merhaba,
teşekkür ederim ilginiz için, daha iyiyiz şükür, ateşim fln çıkmıştı ama neyseki annem geldi elife biraz sahip çıktı daha iyiyim şimdi.
fatoşcummm okuduklarıma çok canım sıkıldı, annen nasıl bu kadar ilgisiz kalabilir çok sinir bozucucananın da dediği gibi maalesef anne olduktan sonra çantayı alıp çıkma lüksün de kalmıyor. benim naçizane tavsiyem evin işlerini yemeği temizliği aksat sadece çocuklarla ilgilen eşin de biraz sorumluluk alsın yahuu.
Fatoş yapma canım ya,geçecek bu zor günlerimiz.diğer topiğe yazdım,bende anne maduruyum.Allah büyük,yardımcımız elbet.ama eşine çok çok kızıyorum..
Kirpicim geçmiş olsun.
öyle canım geçecek.
eşimde isyanlarım sonucu biraz daha ılımlı.. ama benim sinirim geçtimi.. hayır :) az intikam alıcam...
derin temizliiklerdeyiz annemle.. dip köşe dolap halı kilim herşey yıkanıyor ohh mislenios ama veleduslar durmuyor sürekli beni arıyor beren zillisi helede. c. tesi nası bakacaklar bensiz bilmiyorum belki bereni götürürüm. çok yorgunum uykusuzum.. kızlar yeni uyudu annemle dinlenios...
yarın kaldığımız yerden devam etcez...geçmişi acele acele okudum
kirpicim çok çok geçmiş olsun...
fatoşcum seninle konuşmuşduk zaten aynı dert bendede var üstleik benimki o kadar lafa rağmen tınnnnnnnn yani(
berennazcım iyim canım seni sormalı.yeni nicin hayırlı olsun...
firdos nasıl oldu oğlun canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?