- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
hasta olanlara çok geçmiş olsun biz de çok hastayız oğluşum öksürürken kusuyor çok katı kıvamlı yarın doktora gidicez bakalım ne oldu anlamadım uyurken bile kusuyor yavrum hiç böyle hasta olmamıştıkusmuğu da kakası da çok kokulu üşütmüşmüyüm desem hep aynı düzendeyiz yarın hemen olsun
geçmiş olsun canım salgın var deniyor galiba doğru baksana hasta kuzular
artvinli maşallah yağıza annesibiz kan verirken çok zor oldu çok ağladı kuzular bazen dr lar annelerin sorularını iki kez cevaplamamak için tüm sonuçlar çıkınca konuşuruz diyor belkide o yüzden ek gıdaları o zaman düzenleriz dedi cnm.. bizim dr da çatalla ez blendır yapma diyor ama yutamıyorsada alışana kadar önce ezip deneyip yemezsa blendırdan geçirip vereceğim yoksa kusup az bi yedikleri yemektende soğumasın benim cadılar bende tavuk göğsü veriyorum ama haftada kaç gün tavuk ve et verilmeli onu sormayı unutmuşum size söyledimi cnm..
fatoş cnm bişey soracağım hipp mama sizde gaz yapıyormuy du?
yapmıyordu canım..
gazmı yaptı yoksa sizde..
Artvinli canım Maaşallah Yağıza..demekki artık en fazla 600 gr.alacaklar.bizim doktorda yürüteçe kızdı,hem yürümesini geciktirir hem de parmak uçlarına basarak yürürler dedi ama sonrada ikiz bakmak çok zor sende haklısın kısa süreli koyabilirsin dedi.blendra gelince ben sadece çorbalarını o şekilde eziyorum ama pütür kalıyor hep.çok ezmiyorum.bizimkiler pütürlü yiyor.sadece sabah kahvaltılarında zorluk çıkarıyorlar.tabii her çocuk farklı bunu unutmayalım.
kızlar bizimkiler artık desteksiz oturabiliyor ama uzun süreli değil.gerçi Deniz hala pek oturamıyor.en fazla 2 dk.ama kanepenin kenarından tutup ayakta durabiliyorlar baya.bıraksam öyle kalacaklar.adım falan atmaya çalışıyorlar.oturmadan yürümesin bunlar
hasta olan anne ve bebeklere de geçmiş olsun
berenin 3-4 gndür gazı var sebebini anlamadım hastalıktan birşey yemediği için değişik bişey yedi diyemedim mamayı değiştirdik gece içirebilirsem onu içiyo ya mama yada üşütmekten sanırım..
sağol cnm cevap verdiğin için
Artvinli canım Maaşallah Yağıza..demekki artık en fazla 600 gr.alacaklar.bizim doktorda yürüteçe kızdı,hem yürümesini geciktirir hem de parmak uçlarına basarak yürürler dedi ama sonrada ikiz bakmak çok zor sende haklısın kısa süreli koyabilirsin dedi.blendra gelince ben sadece çorbalarını o şekilde eziyorum ama pütür kalıyor hep.çok ezmiyorum.bizimkiler pütürlü yiyor.sadece sabah kahvaltılarında zorluk çıkarıyorlar.tabii her çocuk farklı bunu unutmayalım.
kızlar bizimkiler artık desteksiz oturabiliyor ama uzun süreli değil.gerçi Deniz hala pek oturamıyor.en fazla 2 dk.ama kanepenin kenarından tutup ayakta durabiliyorlar baya.bıraksam öyle kalacaklar.adım falan atmaya çalışıyorlar.oturmadan yürümesin bunlar
hasta olan anne ve bebeklere de geçmiş olsun
canım bir mamadan başka mamaya geçişe bebekler 3 günde alışıyorlarmış. belki ondandır. inşallah düzelir.
daha öyle tam oturamoyırlar kızlar ya,kısa süreli işte.arab berencim:) seninkiler ne zaman oturmuştu ya da şimdi nasıllar?mesela artık normal oturabiliyorlar mı?
anladım canım,sormak istediğim buydu tam olarak zaten.darısı başımıza.
merak ediyorum aslında nickini niye değiştirdin?birşey mi oldu.
bilmiyorum canım 2 hafta sonra tekrar çekilecek ama mr sonucunu nette araştırıyorum pamukkale üniversitesine nörolojiye sevk etti ordaki doktorlardan biriyle görüştüm fizik tedavi diyor bilmiyorum kafam çok karıştı doktorun cümleleri beynimde yankılanıyor başımı kontrol edemiyorum şu anda sallanıp duruyo titremem geçmiyoAyşe tutuldum kaldım,ne diyeceğimi şaşırdım..çok üzgünüm şu anda,seni tahmin bile edemiyorum.önceki mr sonucunuzu doktorunuz yorumlamıştı değil mi?o ayrıntıyı nasıl görememiş!ya da bu doktor yanlış görmüştür belki,olamaz mı?tekrar çektirseniz.33 haftalık benimde bebeklerim,aynıyız seninle.ama erken prematüre değiller ki bu derece hasar kalsın.belki yanlıştır ya.
allah seni nasıl biliyosa öle yapsın yarış atı haa kopardın beni vallaamrk etme darısı çok yakında başınıza :) hergün yeni bişey yapıyorlar benimkiler tek değişmeyen yönü yemek yememeleri
ben çok eski üye değilim biliyorsunuz ve öyle pat diye kızlarımın ismiyle aldım sonra eski iş yerinden bir arkadaşım aradı kk da gördüm seni okuyorum falan deyince yanlış bir nick aldığımı anladımhemde plaka gibi almışım anacım sonuda 06 neysem o arkidişim okumaya devam ediyordur aynı topikte yazdığım için buradanda el sallayalım ama başkalarınada bu şekilde deşifre olmak istemem nede olsa popüler bir site o yüzden yarış atı gibi isim buldum kendime hahaha
hayatımın en kötü günü bugün ölmek istedim doktoru dinlerken anne olunca ölünmüyormuş gribi salgınmış buhar makinası dedi sonra ayklarının basmadığını farketti hemen ultrason dedi ben de önceki ultrason ve mr sonuçlarını verdim mr sonucunda beyninin belli bir yerinden sinyal alınamadığını yürüyemeyebileceğini,tedavisinin olmadığını hücrelerinin eridiğini söyleditekrar mr istedi öksürdüğünden 2 hafta sonra çekilecek beynim allak bullak böyle bir durumla karşılaşan var mı arkadaşlarerken doğumdan olmuş 33 haftalık doğmuşlardı ne yapıcam bilmiyorum nasıl bir çaresizlik bu allahım benim sınavım böyle miydi o benim canım oğlum baktıkça eriyorum kelimeler kifayetsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?