Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ya yavrum face yüklesme ordan alsan olurmu biliyon ben senin kadar becerikli ve akullu karu değilim şimdi sana kırk soru sorcam nasıl yüklenir diye hallediver kuşummm face koyuyommm

tamma yavrum kaydet sen numaramı yavrular içinde 4 aya kadar çekersin sonra gaz düzeliyo canımm

brsom yaa, ben dün mayalı hamurdan poğaça yapmayı denedim ama olmadı yaa, yaş maya dana yaptım puf puf olmadı var mı bi püfü sen bilirsin hamaratım benimm

brsom yaa, ben dün mayalı hamurdan poğaça yapmayı denedim ama olmadı yaa, yaş maya dana yaptım puf puf olmadı var mı bi püfü sen bilirsin hamaratım benimm

cnm ben kuru maya ile yapıyorum ılık sütle iyice eritiyorum şekerini vs. koyup sonra unu yağı neyse işte koyuyorum bekletiyorum pufur pufur oluyor
ama şunu gördüm o anda oluyor sonrasında mayalı poğca ilk çıktığı gibi olmuyor iki kere denedim çok güzel şişti vs.ama ertesi gün güzel olmadıı
canımm boğazın faranjit olacak gibiyse yarım limon sıkiç, fena yanıo baştan ama sona bişiy kalmıo... geçmişm olsun canım a.s.

faranjit değil cnm alerjiden ilaçsız hiçbişey yapmaz bana cnm antibiyotiğe başlamam gerek mecburen kalkamam ayağa yoksa

Selam biz geldik yine kimseler yok.kaydirigubbakcemile

Bugün ilk kez oğlumu tek yıkadım.Bezini bir açtım,aman allahım felaket ortalık karışmış resmen.Dedim bu böyle olmayacak hazırladım herşeyi,güzelce yıkadım.Kuzumda maşallah teyzeleri çok uslu durdu,biliyor tabi anne tecrübesiz birde ben üzmeyeyim dedi yavrum.sositososito

Oğlumu doyurdum uyuttum,yemeğimi yaptım iki çeşit,sonra onun çamaşırlarını attım yıkanıyor,sonrada bizimkileri atarım,oğlum uyanmadan bakauım dedim size.

Aman kendimi dırımın kopyası gibi hissettim beee.Ne çok şey yapmışım aferin bana.:lepi:

Dırım canan kız nerden buldunuz geranimoyu sizden korkulur.Resimdede çok güzel çıkmışsınız maşallah size.DIRIM hani senin afacanlar.

ya vallahi deliricem alıntı yaptım gitti. cevap yazdım aklımda kalan herkese tek tek o da gitti yazmıyom daha ya..
ben geldiimm ve kızlar uyanmak üzere.

dayanamıcam ben yine ya yazacam.
canan adına değil karşısındaki rakama tıkla canım
burçinimm hoş geldin hep gel canım ..
kevser canım 4 tekerlekliye aparat olmuyor manevra zorlaşıyor.
Dirim Başınız sağolsun canım..
Doruk canım gaz malesef bizde 6 ay bitiminde geçti geriye huysuzluğu kaldı

Artvinli canım ben lavaboda yıkıyorum seriyo m havluyu içine ohh bıcı bıcı:)) eşim evdeyse banyoya alıyom kucaıma oturtup yıkıyom senin kucak için küçük daha.. popolarını da bazen lavaboda yıkıyom sonra bir güzel çamaşır suyu ile dezenfekte ediyom. kıyafetlerim hep çamaşır suyu oldu..
ayy daha neler neler yazmıştım . naak kısmet değilmiş. unuttuklarım olduysa kusura bakmayın

Kevser araç koltuğuna gelince omega biraz daha naylonsu gibi armor nubuk gibi ve hava delikleri var ter olayını minumuma iniriyor. biz çok memnun kaldık. face fotoları koydum istersen bak baklım kızlar memnunmu:)) bende bu koltuklarla beraber ön koltuğa terfi ettim en sonunda:))

Canım benimki lavabo için çok küçük asla cesaret edip yıkayamam zaten.
Ama seninkiler nasıl sığıyor lavaboya bilmiyorumkismile.Senin fıstıklar tam ısırmalık olmuştur ne güzel.Daha yağız lokma kadar,ısırmak istiyorum bende tosun olsun istiyorum.

merhaba herkese....muhabbet akıp gidiyo ne güzel.
dorukcum benim bebelerin birinde de gaz sancısı var.gün içerisinde ara ara giriyo.akşam 19:30 ile 20:30 arasında da yırtınıyo yavrum.bu arada emzirirsem eğer sancı girmiyo yada hafif giriyo.sende dene belki işe yarar.
zinko denedik ama faydasız.buda yaşanacak demekki((
birde arkadaşlar bebelere d vitamini başlayalı birinde kusma başladı sizde oldumu böyle bişey.
damlayı verdiğim anda ne var ne yok çıkarıyo yavrum.

artvinli maşaallah size ne güzel kendin yıkayabiliyorsun.nekadarlık oldu senin yağız.?
bende kendim yıkamak istiyorum kızlarımı inş.ama benimkiler seninkindende küçük.ne zaman büyüyecek bu cadılar...

ah hitucimm ahh.. sen gaz sancısını wavy ile bana sor az ağlamadık birbirimizi arayıp... ığğğyy yırtma ne demek morarıyorlardı ağlarken hemide ikisi aynı anda başlıoduama malesef ne zinco ne minko hiiiç fayda etmio, başa gelen çekilio Allah sabır versin kuzum mafoldumben

ay kuzum güzel gerçekten dur en bi de onlara bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…