ya yavrum face yüklesme ordan alsan olurmu biliyon ben senin kadar becerikli ve akullu karu değilim şimdi sana kırk soru sorcam nasıl yüklenir diye hallediver kuşummm face koyuyommmslm kızlarrrrrrrr ayyy hirkes gelmiş sabah sabah aksam 1.30 yattım sonra 2.30 süte kalktım salak gibi oldum...ayyy birden hasta oldum yaa boğazım yanıyor valla...püfffffffff püffffffffffffffffff
inş.çok daha kötü olmam......
kevser kız hoşgeldinnn demek şabanı yolladın hahaha şabana sölee istifa edemez
o iki cadıya para lazım paraaaaaaaaaaaaaaa
dimek bu toipiği beğendinn hahahaa beğenen buraya gelsin sorun değil
ama öle kelimeler etme farkımız o çünki
anladın sen onu :))
dorukkkk kızzzzzzzzzzzz
canan yoolacam seni hani resim lennnnnnnnnnnnnnnnnn
tamma yavrum kaydet sen numaramı yavrular içinde 4 aya kadar çekersin sonra gaz düzeliyo canımmyav bebeler yırrtı gene kendini onları yedirdim hemencik çamaşırı astım geldim... evim dandini ne etcem bilmiom kociş izinliydi idare edioduda yapıodum bişiler...
canommm telefonun şarzı bitmiş heralde hemencik takıom ve araman düşmüştür meaja kaydeiom....
rezene benimkilere vızz gelip tırıss gidio canan valla....
at faceye bakimm oyyyy fena hastayım yaa nereden çıktı bu iş tuhhh iki gezecektim ben yaaaaa
brsom yaa, ben dün mayalı hamurdan poğaça yapmayı denedim ama olmadı yaa, yaş maya dana yaptım puf puf olmadı var mı bi püfü sen bilirsin hamaratım benimm
canımm boğazın faranjit olacak gibiyse yarım limon sıkiç, fena yanıo baştan ama sona bişiy kalmıo... geçmişm olsun canım a.s.
kızlarrr ben gülcin ve canom.....
gülcin gernimo nickli arkadaş
kızlarrr ben gülcin ve canom.....
gülcin gernimo nickli arkadaş
dayanamıcam ben yine ya yazacam.
canan adına değil karşısındaki rakama tıkla canım
burçinimm hoş geldin hep gel canım ..
kevser canım 4 tekerlekliye aparat olmuyor manevra zorlaşıyor.
Dirim Başınız sağolsun canım..
Doruk canım gaz malesef bizde 6 ay bitiminde geçti geriye huysuzluğu kaldı
Artvinli canım ben lavaboda yıkıyorum seriyo m havluyu içine ohh bıcı bıcı:)) eşim evdeyse banyoya alıyom kucaıma oturtup yıkıyom senin kucak için küçük daha.. popolarını da bazen lavaboda yıkıyom sonra bir güzel çamaşır suyu ile dezenfekte ediyom. kıyafetlerim hep çamaşır suyu oldu..
ayy daha neler neler yazmıştım . naak kısmet değilmiş. unuttuklarım olduysa kusura bakmayın
merhaba herkese....muhabbet akıp gidiyo ne güzel.
dorukcum benim bebelerin birinde de gaz sancısı var.gün içerisinde ara ara giriyo.akşam 19:30 ile 20:30 arasında da yırtınıyo yavrum.bu arada emzirirsem eğer sancı girmiyo yada hafif giriyo.sende dene belki işe yarar.
zinko denedik ama faydasız.buda yaşanacak demekki((
birde arkadaşlar bebelere d vitamini başlayalı birinde kusma başladı sizde oldumu böyle bişey.
damlayı verdiğim anda ne var ne yok çıkarıyo yavrum.
Kevser araç koltuğuna gelince omega biraz daha naylonsu gibi armor nubuk gibi ve hava delikleri var ter olayını minumuma iniriyor. biz çok memnun kaldık. face fotoları koydum istersen bak baklım kızlar memnunmu:)) bende bu koltuklarla beraber ön koltuğa terfi ettim en sonunda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?