artvınlı hayırlı ols cızelgen.................dırımın ellerıne saglık dırım gecmıs ols ya bende bıraz hasta gıbıyımm ..........herkese hayırlı sabahlar
günaydın.....
dırımcım aynen bende senin gibi yattım akşam 10da ohhh bi güzel uyudum sağolsun kociş sahurunu kendi hazırlamış yemiş bebeleri yedirmiş bi uyandım saat 5.5 kalk kaşk dedim eşime sahur geçmiş nie uyudun :) dedi ohooo biz hallettik oişi ayyy ne mutlu oldum insanın deliksiz uyuması ne güzel biraz süt sağıp vurdum kafayı yattım taki 7.5 da beren sinyal verene kadar....
bu arada çok çok geçmiş olsun kuzum ya neyse adette olduysan biraz daha hafifler sıkıntıların...
artvinli çizelgen hayırlıolsun...yağızıda takip etcez nihayet:)
el muallim ablacım günaydın sanada.....
dırımım Allah şifa versin, ii olmuş dinlenmişsin.. ben dün gece resmen sinir krizi geçirdim, bu damla varya tam iftatr saati bi başladı 11 e kadar ne uyku ne huzur.. salla salla salla koptu belim bacağım sabahın 7 sinden beri öldüm ya, ve çıldırdım o bağırdıkça ben de ona bağırdım yavrum çok korktu, daha çok ağlamaz mı, eşim de çağla yı uyutmaya çalışıordu gelip alamadı yavrumu elimden utanmasam dövecektişm ya, resmen aklım çıktı yerinden, sonra bende başladım ağlamaya ama ne ağlamak, bütün gece o da ben de iç çekerek uyumuşuz.. offf çok üzüldüm çooook
çatladı sabır taşım artık dırımım ya.. Inan sinir sistemim bozuldu... Eşim psikolojik destek alalım diyo, yahu çocuk olmuyo diye destek, olduktan sonra destek bizde bi gariplik var, evet evet ben anne olmayı beceremiyom , adı belli işte...
çatladı sabır taşım artık dırımım ya.. Inan sinir sistemim bozuldu... Eşim psikolojik destek alalım diyo, yahu çocuk olmuyo diye destek, olduktan sonra destek bizde bi gariplik var, evet evet ben anne olmayı beceremiyom , adı belli işte...
doğru söylüyosun canım ama inan dikkat çekmek için falan değil gerçekten zaman zaman düşünüyorum bunu.. 5 yılın sonunda doğdu bebişlerim biz 5 yıl çok rahat yaşamışız meğer, gez toz ye iç, hep bi eksiklik duyduk tabi çocuk için ama sanırım bu krizler o rahat günlere alışmaktan oluyor.zaman zaman kaçıp gidesim gelio lannama çoook tatlılar çoook özlüyorum onları uyurken.. Gerçi damla sağolsun özletmiyor pek kendini uyumadığı için uykusuz canavar.. Yeni sloganım su uyuyr damla uyumaz kaydirigubbakcemile3
vallaha bende 40 kından beri yalnız ykıkıyommartvinli maşaallah size ne güzel kendin yıkayabiliyorsun.nekadarlık oldu senin yağız.?
bende kendim yıkamak istiyorum kızlarımı inş.ama benimkiler seninkindende küçük.ne zaman büyüyecek bu cadılar...
akşam aradım bakmadın canım ya çokkkkk geçmiş olsunnngünaydınlarr aksam erkeden yattım ..iyide oldu ilacımı aldım bugün biraz daha iyiyim ama kön kön öksürük var.........adette oldum nihayet....
oğluşlar uyuyor ben kalktım........
bazen sabır tükeniyo dirim yaaa çok kötü oluyorum bendeeesağol ablam teşekkür ederim sanafa hayırlı sabahlar
uyumak ne güzelmiş dimi ohhhhh sefan olsun az daha geçsin uyuyacaksın
cnm yaa oluyor böyle sabırrrrrrrrrrr cnm
banada laızm vallaha destekkkçatladı sabır taşım artık dırımım ya.. inan sinir sistemim bozuldu... eşim psikolojik destek alalım diyo, yahu çocuk olmuyo diye destek, olduktan sonra destek bizde bi gariplik var, evet evet ben anne olmayı beceremiyom , adı belli işte...
müthiş slogannnndoğru söylüyosun canım ama inan dikkat çekmek için falan değil gerçekten zaman zaman düşünüyorum bunu.. 5 yılın sonunda doğdu bebişlerim biz 5 yıl çok rahat yaşamışız meğer, gez toz ye iç, hep bi eksiklik duyduk tabi çocuk için ama sanırım bu krizler o rahat günlere alışmaktan oluyor.zaman zaman kaçıp gidesim gelio lannama çoook tatlılar çoook özlüyorum onları uyurken.. gerçi damla sağolsun özletmiyor pek kendini uyumadığı için uykusuz canavar.. yeni sloganım su uyuyr damla uyumaz kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydın.
Sabah sabah yağız delirtti beni ya,altını alayım dedim arkamı dönmemle işedi yatağa,aman olsun dedim aldım kenara,orayada işedi ya bu ne kadar işemek anlamadım.Ne battaniyesi ne kendi beşiği yerler benim üstüm battık resmen.Uykusuda kaçtı daha uyumadı.
Attım şimdi pike takımını yıkanıyor,yatak odasını silmem lazım,ooof evde bana resmen namaz kılacak yer kalmadı heryer çiş oldu beee.
Kevsercim allah kolaylık versin.Hiç öyle düşünme,tamamen kendine haksızlık olur.İki çocuğa tek bakmak kutluyorum sizleri ben.Bizde insanız be taş değilizki,hep sabır sabır nereye kadar.
Dorukcum oooh uyku iyi gelmiştir sana.Dün bekledim arayamadın,bende aramak istemedim rahatsız ederim diye.
Dırımcım hastaymışsın canım,çok .çok geçmiş olsun.
Elmuallim ablam allah razo olsun.Olsun artık bizimde çizelgemiz demi.Dırıımım saolsun.
canım başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin..slm kızlarrrrrrr.....ben geldim dün canomla güzel keyfili saatler geçirdik...kısa oldu ama iyi oldu valla...
bende özlemişim heeee.....
tlf bağlantısı ile wavyde katıldı aramıza...sonra ben çocukları jokerde oyuncaklara bindireyim derken
gerenimo yu gördm allahım nası güzel kuzuları var nasıı tosunlar maşallahhhhhhhhhhhhhh
eve geldim çok uykusuzdum uyudum sonra iftara hazırlık yaptık.....
ama iftardan önce malesef eşimin amcasını kaybettiğimizi öğrendik..yemeğimi yer yemez gittik gece 1 de döndük....bugünde eşim erkenden gitti...
benide eltim 5 gibi alacak bende bişiler hazırlıyı gideceğim..
böğrek yapalım dedik...ıspanak aramak için çıktıkömerle yolaa gezdik gezdik halama gitttim orada oturdum..ömeri uyuttum sattım onlara ..onlar aksama anneme gelecekler iftara
ben böle kızlarrrrrrr
burcin cnm ben seni görmüştürsün diye düşndüm ve artı seni görmeyince girmiyorsun sandım cnm ya
yolladın şabanı işe gelirsin tabiii :))canlarımm ben geldimm,, artık burdayım... yaşasın evde tek başına olmak zemuszemus geçmişi okıyım geliommm
canım ben aldım oto koltuklarını maxi cosi nin tobi modelini aldım benimkilere..kızımın kemerler ama tüm kemerlerle bağlanmakla problemini saymazsak çok rahatlar..ve wavy nin de dediği gibi ön koltukta oturmak süpermiş..çok özlemişim çoookk..
canım bizde baktık hafta sonu, içlerine oturttuk bi bakalım dedik, hatta oturttuk falan çok rahatsız gibi geldi, kemerler falan bağlanınca baya sıkılıyolar, biz omega modeline oturttuk, senin armor nasıl sıkıldılar mı?
ayy ben de mantar oldum,ayaklarımdan üşütüom heralde ya da farklı şeylere allerjim var o mu dokundu acep; aman be bi gidip spiral taktıramadım.. ay siz de de var mı bu korku ben yıllarca tedavi sırasında bıkmışım aşağısını kurcalatmaya da hiiiç gidesim yok ömür boyu kadındoğumcuya mafoldumben
oyyy canım benim hoşgeldin.. sen debursa ya gelince haberleşelim görüşelim, akrabaların vardı dimi burtvin de :)
canım kolik nöbetlerinebenzio benimkiler 6 ay ağladıohaoldumsmile wavy ninde :)
canım hoşgeldin.. kuzum naptın ev işini arayamadım da
ayy maşallah hepinizeee..
kızlarrr ben gülcin ve canom.....
gülcin gernimo nickli arkadaş
afferin sanaaaa..yıkarsın tabi ben lavaboda yıkıyorum gündüz 3-5 kez valla..çok pratik oluyor ama iyice hareketlendiler ellerim titriyor bi yandan da kimi zaman..zamanla daha neleeeerrr neleeerrrr başaracaksın gör bak..Selam biz geldik yine kimseler yok.kaydirigubbakcemile
Bugün ilk kez oğlumu tek yıkadım.Bezini bir açtım,aman allahım felaket ortalık karışmış resmen.Dedim bu böyle olmayacak hazırladım herşeyi,güzelce yıkadım.Kuzumda maşallah teyzeleri çok uslu durdu,biliyor tabi anne tecrübesiz birde ben üzmeyeyim dedi yavrum.sositososito
Oğlumu doyurdum uyuttum,yemeğimi yaptım iki çeşit,sonra onun çamaşırlarını attım yıkanıyor,sonrada bizimkileri atarım,oğlum uyanmadan bakauım dedim size.
Aman kendimi dırımın kopyası gibi hissettim beee.Ne çok şey yapmışım aferin bana.:lepi:
Dırım canan kız nerden buldunuz geranimoyu sizden korkulur.Resimdede çok güzel çıkmışsınız maşallah size.DIRIM hani senin afacanlar.
hoşbulduk canım..inşallah bolca gelirim artık..dayanamıcam ben yine ya yazacam.
canan adına değil karşısındaki rakama tıkla canım
burçinimm hoş geldin hep gel canım ..
kevser canım 4 tekerlekliye aparat olmuyor manevra zorlaşıyor.
Dirim Başınız sağolsun canım..
Doruk canım gaz malesef bizde 6 ay bitiminde geçti geriye huysuzluğu kaldı
Artvinli canım ben lavaboda yıkıyorum seriyo m havluyu içine ohh bıcı bıcı:)) eşim evdeyse banyoya alıyom kucaıma oturtup yıkıyom senin kucak için küçük daha.. popolarını da bazen lavaboda yıkıyom sonra bir güzel çamaşır suyu ile dezenfekte ediyom. kıyafetlerim hep çamaşır suyu oldu..
ayy daha neler neler yazmıştım . naak kısmet değilmiş. unuttuklarım olduysa kusura bakmayın
ayy süper bi duygu harikaaa :)) ama o kadar alışmışım ki valla gözüm hep arkada..boynum tutulacak, midem bulanıyo kimi zaman :))Kevser araç koltuğuna gelince omega biraz daha naylonsu gibi armor nubuk gibi ve hava delikleri var ter olayını minumuma iniriyor. biz çok memnun kaldık. face fotoları koydum istersen bak baklım kızlar memnunmu:)) bende bu koltuklarla beraber ön koltuğa terfi ettim en sonunda:))
ahh benim ayşenurun çınara eziyeti bu anlattığın..ben şöyle aştım canım : ayşenur çığlığı basınca ben çınara "aaa ne komik bağırdı prensesimiz dimi..hadi biz de ona aguuuu diyelim paşam" vs diyodum hep ve yüksekçe bir ses tonuyla hep gülerek..yılmadan usanmadan yaptık bunu haftalarca, çünkü senin durumdan farklı ayşenur bağırınca çınar bana dudak büküp ağlıyordu ben bağırdım zannedip..şimdi ayşenur basınca çığlığı paşam "aguuuuu" diyor :))kızlar benim ceren gittikçe cadılaşıyor ya.. yaren ani seslerden korkuyor cerende çıülık atmaya bayılıyor. ilk uyandıklarında özellikle ikisini yataklarında bırakıyorum karşılıklı gülüşüyorlar iletişim kuruyorlar. ama iki 3- gündür. ceren yarenin onun çığlığındna korktuğunu kesfetti. mesela bişey için ben odadan çıktığım anda çığlığı basıyor tabiş yarende ağlamaya başlıyor. sakinleştiriyorum su getirmeye gidiyorum hop yine. nasıl unuttururum ne yaparım bilemedim ya(
yapma kevser yapma lütfeeenn..kendini yıpratıyorsun bak..bizim hayatımız bu..artık kabullen ve bulunduğun durumu keyifli hale getirmeye çalış..benim gibi yap..çıkar zıvanadan kendini gel bizimle dükkana..sana telefonda da söyledim..1 gün ağlarlar 2 gün ağlarlar sonra alışırlar..bir de tek tip davran onlara..kurallarını bilsinler..bir gün kızdığına yarın gülümseme..neyse bana düşmez sana bilmişlik taslamak ama gel yanımıza olur mu..?bak ben ilk çıktığımda gece 10da koşa koşa eve gidip yıkamak ve saatlerce ayağımda sallamak zorunda kalmıştım..artık bitti feryat figan halleri..acıktıklarında ve çok uykuları geldiğinde gecemi de sohbetimi de mahvediyolar ama ben alıştım galiba artık manyaklıklarına tostoslarımın :))dırımım Allah şifa versin, ii olmuş dinlenmişsin.. ben dün gece resmen sinir krizi geçirdim, bu damla varya tam iftatr saati bi başladı 11 e kadar ne uyku ne huzur.. salla salla salla koptu belim bacağım sabahın 7 sinden beri öldüm ya, ve çıldırdım o bağırdıkça ben de ona bağırdım yavrum çok korktu, daha çok ağlamaz mı, eşim de çağla yı uyutmaya çalışıordu gelip alamadı yavrumu elimden utanmasam dövecektişm ya, resmen aklım çıktı yerinden, sonra bende başladım ağlamaya ama ne ağlamak, bütün gece o da ben de iç çekerek uyumuşuz.. offf çok üzüldüm çooook
becerememekle ilgili değil canım..ben de düşünüyorum destek almayı manyak değilim, deli hiç değilim..ama ihtiyacım var..hiç bişey değilse kendim için bişeyler yapmam lazım artık ve yapıcam da..spora başlıcam ramazan sonu ve terapiye gidicem..gel ikisine de benle..çatladı sabır taşım artık dırımım ya.. inan sinir sistemim bozuldu... eşim psikolojik destek alalım diyo, yahu çocuk olmuyo diye destek, olduktan sonra destek bizde bi gariplik var, evet evet ben anne olmayı beceremiyom , adı belli işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?