Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

artvınlı hayırlı ols cızelgen.................dırımın ellerıne saglık dırım gecmıs ols ya bende bıraz hasta gıbıyımm ..........herkese hayırlı sabahlar

sağol ablam teşekkür ederim sanafa hayırlı sabahlar

uyumak ne güzelmiş dimi ohhhhh sefan olsun az daha geçsin uyuyacaksın

cnm yaa oluyor böyle sabırrrrrrrrrrr cnm

çatladı sabır taşım artık dırımım ya.. inan sinir sistemim bozuldu... eşim psikolojik destek alalım diyo, yahu çocuk olmuyo diye destek, olduktan sonra destek bizde bi gariplik var, evet evet ben anne olmayı beceremiyom , adı belli işte...

ev aldı başını gidiyo, çağla sabahtan beri 3.ye sıçıyo, ishal olmuş kuzum dişlerden diyo dr. offff... öyle böyle sıçmak değil yer gök bok oluyo :2:

cnm yaa saçmalamaa lütfen bende yaşadım bunları 4 aylık alişi öldüreceğim sanıyordum bazen o kadar ağlama krizi yapıyorduki
ve hala 16 aylık çocuklar bi iş yaparken deli gibi ikisi aynı anda ağlıyolar elimdeki işi bırakıyorum gidiyorum onlarla oynamaya bu sefer onlar benle oynamıyolar....sadece ben iş yapmayacağım onların yanında oturucakmışım ....

Bu iş böyle gidiyor..benim eşimde çok evde olmuyor..uğraşıyorum...
Evet bi yıpranma oluyor ama öle ben anne değilim olmayı beceremiyorum deme ...millet tek bebekle ahlanıyor vahlanıyor
bakamıyor...2 kişi bakıyolar..lütfen allah aşkına

doğru söylüyosun canım ama inan dikkat çekmek için falan değil gerçekten zaman zaman düşünüyorum bunu.. 5 yılın sonunda doğdu bebişlerim biz 5 yıl çok rahat yaşamışız meğer, gez toz ye iç, hep bi eksiklik duyduk tabi çocuk için ama sanırım bu krizler o rahat günlere alışmaktan oluyor.zaman zaman kaçıp gidesim gelio lann ama çoook tatlılar çoook özlüyorum onları uyurken.. gerçi damla sağolsun özletmiyor pek kendini uyumadığı için uykusuz canavar.. yeni sloganım su uyuyr damla uyumaz kaydirigubbakcemile3

cnm yaa saçmalamaa lütfen bende yaşadım bunları 4 aylık alişi öldüreceğim sanıyordum bazen o kadar ağlama krizi yapıyorduki
ve hala 16 aylık çocuklar bi iş yaparken deli gibi ikisi aynı anda ağlıyolar elimdeki işi bırakıyorum gidiyorum onlarla oynamaya bu sefer onlar benle oynamıyolar....sadece ben iş yapmayacağım onların yanında oturucakmışım ....

Bu iş böyle gidiyor..benim eşimde çok evde olmuyor..uğraşıyorum...
Evet bi yıpranma oluyor ama öle ben anne değilim olmayı beceremiyorum deme ...millet tek bebekle ahlanıyor vahlanıyor
bakamıyor...2 kişi bakıyolar..lütfen allah aşkına

cnm ya neden dikkat çekesin doğru bunlar
bizde aynıydık tek yaşamdan çoğul yaşama geçtik
zor ...ama ne yapalım rabbim böylesini layık gördü vardır bi bildiği
üzme sıkma canını çok sıkıldıysan annenide kaynananıda çağır
gelsinler kızları bırak çık düşünme geriyi

Herkese günaydın.

Sabah sabah yağız delirtti beni ya,altını alayım dedim arkamı dönmemle işedi yatağa,aman olsun dedim aldım kenara,orayada işedi ya bu ne kadar işemek anlamadım.Ne battaniyesi ne kendi beşiği yerler benim üstüm battık resmen.Uykusuda kaçtı daha uyumadı.
Attım şimdi pike takımını yıkanıyor,yatak odasını silmem lazım,ooof evde bana resmen namaz kılacak yer kalmadı heryer çiş oldu beee.

Kevsercim allah kolaylık versin.Hiç öyle düşünme,tamamen kendine haksızlık olur.İki çocuğa tek bakmak kutluyorum sizleri ben.Bizde insanız be taş değilizki,hep sabır sabır nereye kadar.

Dorukcum oooh uyku iyi gelmiştir sana.Dün bekledim arayamadın,bende aramak istemedim rahatsız ederim diye.

Dırımcım hastaymışsın canım,çok .çok geçmiş olsun.

Elmuallim ablam allah razo olsun.Olsun artık bizimde çizelgemiz demi.Dırıımım saolsun.

vallaha bende 40 kından beri yalnız ykıkıyomm

günaydınlarr aksam erkeden yattım ..iyide oldu ilacımı aldım bugün biraz daha iyiyim ama kön kön öksürük var.........adette oldum nihayet....

oğluşlar uyuyor ben kalktım........
akşam aradım bakmadın canım ya çokkkkk geçmiş olsunnn

sağol ablam teşekkür ederim sanafa hayırlı sabahlar

uyumak ne güzelmiş dimi ohhhhh sefan olsun az daha geçsin uyuyacaksın

cnm yaa oluyor böyle sabırrrrrrrrrrr cnm
bazen sabır tükeniyo dirim yaaa çok kötü oluyorum bendeee

banada laızm vallaha destekkk
müthiş slogannnn

geçecek yavrum geçecekkkk

off yorgunluk diz boyuuu uykusuzluk cabasııı ne zaman bitecekkkk hiç bi zaman pazar günü mis vardı biri 2 biri 3 yaşında iki kızı var biri bacağına sarılıyo dondurma diye biri sarılıyo eve gidleim sıkıldım diye çilemiz hiç bitmeyeckkk

canım başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin..

olsun canım zaten dediğin gibi sık sık giremiyorum..ben yazı bitirmeden doya doya gezmenin peşine düştüm..muazzam yorucu ama bi o kadar da keyifli oluyor..iyi ki yalova konusunda beni cesaretlendirdin..o gün dönüm noktam, miladım oldu valla..
canlarımm ben geldimm,, artık burdayım... yaşasın evde tek başına olmak zemuszemus geçmişi okıyım geliommm
yolladın şabanı işe gelirsin tabiii :))
canım ben aldım oto koltuklarını maxi cosi nin tobi modelini aldım benimkilere..kızımın kemerler ama tüm kemerlerle bağlanmakla problemini saymazsak çok rahatlar..ve wavy nin de dediği gibi ön koltukta oturmak süpermiş..çok özlemişim çoookk..

mantar üşütmekten de olur mu acep?bence uzatma git bir doktoraaaaa..

artvinli eveeettt geldiğinde haberdar et bizi seni bi ağırlayalım yağız delikanlımızla birlikte inşallah..

ayy kolik demeee..beni neden demiyosun kız..tamam 6 ay sürmedi belki ama ben de 4,5 - 5 ay ağladım inledim mahvoldum ne çabuk unuttun..ayy kimsenin çocuğu kolik falan olmasın..hele bizimkiler gibi ikisi birden hiç olmasın..ayy her açıdan seçilmiş anneyiz kız biz :))

ev işi çok sıkıyo canımı yaa..baktım bi kaç tane ama gezemedim daha kısmet olmadı..yarın gidicem birine kısmetse..ama aradığım kriterlerde evlerin kirası sizin o taraflarda çok pahalı..benim ödediğim paraya çok zor..bakalım..kısmet artık..

kızlarrr ben gülcin ve canom.....

gülcin gernimo nickli arkadaş
ayy maşallah hepinizeee..
afferin sanaaaa..yıkarsın tabi ben lavaboda yıkıyorum gündüz 3-5 kez valla..çok pratik oluyor ama iyice hareketlendiler ellerim titriyor bi yandan da kimi zaman..zamanla daha neleeeerrr neleeerrrr başaracaksın gör bak..
hoşbulduk canım..inşallah bolca gelirim artık..
ayy süper bi duygu harikaaa :)) ama o kadar alışmışım ki valla gözüm hep arkada..boynum tutulacak, midem bulanıyo kimi zaman :))
ahh benim ayşenurun çınara eziyeti bu anlattığın..ben şöyle aştım canım : ayşenur çığlığı basınca ben çınara "aaa ne komik bağırdı prensesimiz dimi..hadi biz de ona aguuuu diyelim paşam" vs diyodum hep ve yüksekçe bir ses tonuyla hep gülerek..yılmadan usanmadan yaptık bunu haftalarca, çünkü senin durumdan farklı ayşenur bağırınca çınar bana dudak büküp ağlıyordu ben bağırdım zannedip..şimdi ayşenur basınca çığlığı paşam "aguuuuu" diyor :))
yapma kevser yapma lütfeeenn..kendini yıpratıyorsun bak..bizim hayatımız bu..artık kabullen ve bulunduğun durumu keyifli hale getirmeye çalış..benim gibi yap..çıkar zıvanadan kendini gel bizimle dükkana..sana telefonda da söyledim..1 gün ağlarlar 2 gün ağlarlar sonra alışırlar..bir de tek tip davran onlara..kurallarını bilsinler..bir gün kızdığına yarın gülümseme..neyse bana düşmez sana bilmişlik taslamak ama gel yanımıza olur mu..?bak ben ilk çıktığımda gece 10da koşa koşa eve gidip yıkamak ve saatlerce ayağımda sallamak zorunda kalmıştım..artık bitti feryat figan halleri..acıktıklarında ve çok uykuları geldiğinde gecemi de sohbetimi de mahvediyolar ama ben alıştım galiba artık manyaklıklarına tostoslarımın :))
becerememekle ilgili değil canım..ben de düşünüyorum destek almayı manyak değilim, deli hiç değilim..ama ihtiyacım var..hiç bişey değilse kendim için bişeyler yapmam lazım artık ve yapıcam da..spora başlıcam ramazan sonu ve terapiye gidicem..gel ikisine de benle..

kızlar bugün rutin kontrol gereği kan ve idrar tahlillerimiz yapıldı..ayy ne ağladı ayşenur kan alınırken içim acıdı, çınar hiç ağlamadı çocuğun içine battı diye ben ağladım..anne olmak gerçek delilik ama hayatımda yaptığım en güzel şey..
tahlillerimiz normal çıkarsa inşallah ramazan sonrası hemen sünnet ettiricem çınarı..bakalım hayırlısı..

burcin cnm hoşgeldin....demek kontrolleriiniz oldu
bende kan alınırken fena olurum ama bizde baba girmez kan işlemlerine ödlek çünki alır çocukları çıkar
neyse sonuclar güzel gelsinde gerisi boş
demek yalova dönüm oldu hee yıllar sonra da beni hatırlarsın işte böyle bir çatlak vardı dersin

kankalarımda kankan oldu..ama yanarım yanarım da oraya kadar gelip sizin orada oturmadım...

ayyyy çok fenayım kızlarrr iyi olamadım gitti...
kocamda yokk püfffffffffffffffff

inş.toplarım h.sonuna kadar

Saat 9,30 da yağızı uyutucam diye gittim odaya,aman o uyumamış beni uyutmuş sıpa.Babamız bakmış saolsun.Bir uyandım saat gecenin 1 i olmuş.Daha mutfaktaki bulaşıklarım bile duruyor.akannehir.
Ay bende çok tembeloldum ya,valla tek çocukla yetişemiycem neredeyse ev işlerine,kendimi unuttum zaten.Benide götürün giderken bir psikoloğa olurmu.

CANANCIM nice nice sağlıklı huzurlu mutlu ömürler diliyorum Eşinle kızınla oğlunla canım benim.
O sıcak ve samimi sohbetlerimiz hep ama hep olsun inşallah.Temiz kalpli arkadaşım benim iyiki seni tanımışım olumunekankayizsmile

BURCİN canım nerelerdesin sen ya,Özlettin kendini gel artık sık sık buraya.Kuzular nasıl,inşallah sonuçlardan hayırlı haberler alırsınız.Çınar oğlanda erkekliğe adım atar.
Canım bayramda gelmek istiyordum bursaya,hamileliğimden beri hep evde çok sıkıldık artık eşimle.Erkek kardeşiminde kız isteme ve hayırlısıyla sözü olacak bayramda bursada çok istiyorum.Ama yağız daha çok küçük yolda nasıl olacak,otobüsler klimalı,bursada kayınvalidemlerin ev bayramda çok kalabalık oluyor gelen giden malum.Eşim gitmeyelim diyor banada mantıklı geliyor.Bakalım hakkımızda ne hayırlıysa öyle olsun inşallah.

KEVSERCİM canım evet ya,bursada akraba olarak yok yok bizim valla.Başta eşimin ailesi orada.
Ama ben bu sıpayla avm gidince bile durmuyor daha çok küçük ondan heralde.Şöyle 6 7 aylık olsaydı daha rahat ederdik heralde.

günaydınlarrr çok fenayım 4 yıldır astım tedavisi görüyorum bir kere nefes darlığı yaşamadım ben
ve bu gece hiç uyuyamadım..nefes alamıyorum...ağzımdan nefes aldım hep....ama yook burnumun tek tarafı akıyor akmayan taraf ise yanıyor ....sabah 5 den beri ayaktayım eczaneler açılır açılmaz annemi yollayacağım bu taraz ataklar için ilacım varmış recetemde gördüm...
bide vicks alacağım en büyük ilacım o olsaydı burnum şıp diye akardı...sabah kaynar su ile banyo yaptım yok her yerim ağrıyor zor geçireceğim bu hastalığı anladım...bide artık ay sonu geldi mevsim geçisi yaşayacağız oda tetikliyor olabilir.....

artvinli cnm bana sorarsan bu bayram otur evde evet ali daha küçük otobüslerde zor olur..artı kalabalığa gidecem diyorsun ..çocuk mikrop kapar kimse seni dinlemez gelen eline alır öper mıncıklar....

dırımcımm geçmiş olsun, dün sızmıştım erkenden sabah gördüm aradığını. şimdi de rahatsızsın diye emin olamadım arama konusunda, nasıl oldun?

Burçin, sağol canım bilmişliğin içinlaelaelaelaelae şaka şaka, estf. canım, hepimiz birbirimizin bozulan psikolojisin bi şekilde düzeltmeye destek olmaya çalışıyoruz, (benim bilmişliğine ukala tavırlarına kızdığım kişiyi biliyorsun) normalde hiç böyle olmamıştım ama 9 ayda bir olması normal heralde, ertesi gün kendime geldim tabi kızımın içimi ısıtan yakan çığlık çığlığa gülüşleriyle canlarım benim onlar iyiki varlar, herşeye bedeller...
" demiyorlar mı gırtlaklayasım geliyo... uyuzlarrr

günaydın hatunlar.....
dırımkuzum geçmemiş ya
bende dün halama gidim dedim.aman orda ben bi fena oldum nasıl bir mide bulantısı nasıl bir afedersiniz ishal ölüyorum ama 5 dk bi heladayım. kollarımın canı çekildi. sanırım zehirlendim. bi akşam önce komşum çorba getirmiş sağolsun yerken değişik geldi tadı ama dedim ekşili heralde meğer hatun çorbayı kendi yapmamış hazır gelmiş.. benim midede hassaa offff bi an hiç düzelemiycem sandım hemen bi reflor aldımda kendime geldim....

Günaydın herkese
.
Biz bugün oğlumla erkenciğiz sabah 8 de açtı gözlerini,anca uyutabildim.sempatiksalakcinni

Bugn eşimle eminönüne gidicez(tabi eğer kalkarsa uykudan)ben daha yağıza mevlüt yapmadım çok küçük büyüsün dediler,bayramdan sonraya kaldı.Mevlüt için şeker vs.birşeyler bakıcaz,birde yağıza badi mevlüt için kıyafet vs. bakarız.

DIRIM canım tekrar çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifa versin.Yanında annen varmı,bu halde yanlız çok zor oğlanlara bakmam.

YAVRUKİRPİ naber canım ya,hiç göremiyorum artık seni.Dün aklımdan geçtin acaba dedim doğummu yaptı.

Kızlar sabah oğlumu uyutmaya çalışırken,dedim geçen sene bu zamanlar oğlumun hayalini kuruyordum bu sene kollarımda çok şükür.
Rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.Kimseye evlat acısı hiç yaşatmasın.Hele benim gibi 3 yavrusunu toprağa vermeyi kısmet etmesin yaşatmasın,en acısı bu olsa gerek.Aframı hiç göremedim onun sıkıntısı üzüntüsü içimden hiç çıkmıyor.oğluma baktıkça acım dahada artıyor.oğlumdan önce ben bu kadar yanmamışım evlatlarıma diyorum.Annelik çok başka çooook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…