slm kızlarrrrrrr.....ben geldim dün canomla güzel keyfili saatler geçirdik...kısa oldu ama iyi oldu valla...
bende özlemişim heeee.....
tlf bağlantısı ile wavyde katıldı aramıza...sonra ben çocukları jokerde oyuncaklara bindireyim derken
gerenimo yu gördm allahım nası güzel kuzuları var nasıı tosunlar maşallahhhhhhhhhhhhhh
eve geldim çok uykusuzdum uyudum sonra iftara hazırlık yaptık.....
ama iftardan önce malesef eşimin amcasını kaybettiğimizi öğrendik..yemeğimi yer yemez gittik gece 1 de döndük....bugünde eşim erkenden gitti...
benide eltim 5 gibi alacak bende bişiler hazırlıyı gideceğim..
böğrek yapalım dedik...ıspanak aramak için çıktıkömerle yolaa gezdik gezdik halama gitttim orada oturdum..ömeri uyuttum sattım onlara ..onlar aksama anneme gelecekler iftara
ben böle kızlarrrrrrr
burcin cnm ben seni görmüştürsün diye düşndüm ve artı seni görmeyince girmiyorsun sandım cnm ya
canlarımm ben geldimm,, artık burdayım... yaşasın evde tek başına olmak zemuszemus geçmişi okıyım geliommm
doruk ye canım süt lazım abur cuburla olmaz gelir döverim bak:))
Dirim canım. adet oluyorum ama leke şeklinde gerisi gelmiyor. birde geçen gün psikolojik mi bilmem karnımda bişey oynadı gibi geldi. gazdır dimiii:))
bu arada ciddi anlamda kafayı yedim ben. bugün son yazdığım mesajdan bu yana kızlar ağlıyorlar. uykularını almadılar. uyutmaya çalışıyorum uyumuyorlar. oyun oynayalım basıyorlar feryadı bu feryadlar sırasındada bana yapışıyorlar. mama yiyelim yok yoğurt meyve ev altüst oldu baştan sonra ev yıkansa ancak temiz olur( vee yaklaşık 15 dk önce ağlaya ağlaya uyuttum zorla .şimdi uykuda iç çekiyorlar. biliyorumki bu uykunun sonucunda da ağlayarak uyanacaklar. ve uyku saatleri şaştığı için bu gece nöbet tutturacaklar. allaha isyan etmiyorum ama niye hala bu çocuklar düzelmedi niye daha kötüye gidiyor. bunalıma gireceğim yaw (
kızlar bu arada hangi bebek arabasını öneriyosunuzz... wavy seningibi alayım dedim nerden baksan 750 lira tutuyo oda beni aşıyo.... kraftın yanyana kırmızı moelini beğendim ama nasıl kullanışlımı bilmiyorum...
aa bu arada araç koltuklarımız aldık bizdeç kraftın armor modelini aldık. çok memnunuz şimdilik. ikisini 540 tl ye aldık. karşıda saraç hanede ikisini 500 e veriyorlar ama oraya git gel zaten aynı masraf ve yorgunluk olacaktı.nceki taşıma -oto koltuklarımızıda satışa çıkardım. daha ilk günkü gibiler inşallah olarda satılır tez zamanda.
dorukcum markası bilindik bişi değil benimki 2 arabaya 260 verdik.Birleştirme aparatınıda eşim yaptı öyle hallettik.Ama tek olupta birleştirme aparatı saılanlar var.E-bebekte bikaç model vardı öyle.Bi araştır istersen.
canancım bu topiğe yazdığın ilk mesajı şu şekilde görebilirsin. kontrol paneline gir. aboneliklerinde bu konuyu bul cevaplar kısmındaki rakamı tıkla adının karşısındaki rakamı tıkla ve tüm mesajlarını gör canım..
amaama ama ben nasıl gelcemmm bilmiyorumkismileslm kızlar kankam sonunda bulmuş doğru adresii
ülen toplaşın açayım hepinize böğrekkkk........serpil 2-1 sin sen bu tarafa geçeceksin cnm böğek yemeğeeeee
cnm şişmiştirsindir....bazen oluyor ödem...ben mantar olunca karnım şişe kasıklarım ağrır mesela
Selam kızlar.
Oh be dün gece sabah 5 e kadar öyle güzel uyumuşumki deliksiz resmen.Eşim saolsun oğlanla ilgilenmiş hiç beni uyandırmamış.
Dorukcum uykusuzluk çok zor insanın beyni duruyor resmen.Allah kolaylık versin.
Canan dırımcım oh dağıtın orayı valla çok güzel.Keşke bende gelebilseydim.Ama orası bize çok uzak,şöyle cevahire,profiloya gelinde azcuk bizde gelelim yahu.
wavy tatlım nasılsın.Son durum ne canım,teyze olma yolundamıyız:))
artvinli cnım valla bilmşyom korkuyomda test ypmaya. abuk sabuk şeyler canım çekiyor burnuma kokular geliyor. ama hamile olsam mide bulantısından ölmem lazım. öyle işte bilmim bilemimmm.
ohh gezşn bakalım kankagiller.
kızlar dün felaket bir gündü ve biz evlilik yıldönümüzü bile unuttuk dövün biziii(
Allah gönlüne göre versin canımmmya kızlar rabbm kolaylık versin bedne sizlere hevesleniyorum iç çekiyorum inş benmde ikizlerim olur diye çok ist.bi oğlum var rabbm ömür versin 2 yaşında bide ikiz kız isitoyurum dua edin
canım kolik nöbetlerinebenzio benimkiler 6 ay ağladıohaoldumsmile wavy ninde :)beren ömrümü yedi bugün. o kadar huzursuzduki anlatamam. bütün gün kucağımdan inmedi ağla ağla bi hal oldu yavrum. bitek memede sakindi bütün gün memişde gezdik.. iftarı bile 7.30 da hazırladım .... bende uykusuzlukdan ve yorgunlukdan ölüyorum...
herkese güzel pazarlar karularrrr
günaydın... bugün güzel bi sabaha uyandım canım kocam gece bebikleri idare etmiş öle güzel uyudumki...
ayy bi dolu alıntı yaptım gittiii... :umursamaz:
ne kadar fenasınız ben şubat annelerindeyim buralara uğramıyodum pek..bi baktım sohbet almış başını gitmiş de kimse bana haber vermemiş alsanaalsanasmile
neyse ben buldum sizi gelirim artık..biz öğlen yemeğimizi yiyip atta gidicez..bayramlık bakalım azıcık..
slm kızlarrrrrrr.....ben geldim dün canomla güzel keyfili saatler geçirdik...kısa oldu ama iyi oldu valla...
bende özlemişim heeee.....
tlf bağlantısı ile wavyde katıldı aramıza...sonra ben çocukları jokerde oyuncaklara bindireyim derken
gerenimo yu gördm allahım nası güzel kuzuları var nasıı tosunlar maşallahhhhhhhhhhhhhh
eve geldim çok uykusuzdum uyudum sonra iftara hazırlık yaptık.....
ama iftardan önce malesef eşimin amcasını kaybettiğimizi öğrendik..yemeğimi yer yemez gittik gece 1 de döndük....bugünde eşim erkenden gitti...
benide eltim 5 gibi alacak bende bişiler hazırlıyı gideceğim..
böğrek yapalım dedik...ıspanak aramak için çıktıkömerle yolaa gezdik gezdik halama gitttim orada oturdum..ömeri uyuttum sattım onlara ..onlar aksama anneme gelecekler iftara
ben böle kızlarrrrrrr
burcin cnm ben seni görmüştürsün diye düşndüm ve artı seni görmeyince girmiyorsun sandım cnm ya
günaydın....
saat 4 den sonra beren hiç uyumadı yine bu çocuğun gaz sorunu nolcak bilmiyorum. bide 2 gündür kakasınıda yapmadı..yıkadık şimdi tam dalamasada uyuyor mıkır mıkır...
benimde pil bitmiş durumda ama irem uyumadığı ve sürekli mızladığı için uyuyamıyorum.....
ohh maşallah benimkide diare etmeye çalışıyo sözüm ona ama gece çocuklara bağırışına uyanıp dahada sinşr oluyorum kızlar ya benim kociş hiç sinirleirni kontrol edemiyor mesela salladı salladı uyumuyor ya hemen bağırıyor yada ne bilim hızlı hızlı sallıyor nefretşm geldi yaaagünaydın... bugün güzel bi sabaha uyandım canım kocam gece bebikleri idare etmiş öle güzel uyudumki...
neydiyonn gııı bittimi kocişin izniiislm canlar geçmişi okumaya başladım ama kociş dırdırlamaya başladı kaynanama gidicez de erkenden gidelim onlar severken biz de uyuyalım diyo, neyse; haftaya kociş yok bol bol çene yaparız... vil cim nasıl yaptınız birleştirme aparatını??
ayy bende kızıma aldım oğluşum kaldııııayy bi dolu alıntı yaptım gittiii... :umursamaz:
ne kadar fenasınız ben şubat annelerindeyim buralara uğramıyodum pek..bi baktım sohbet almış başını gitmiş de kimse bana haber vermemiş alsanaalsanasmile
neyse ben buldum sizi gelirim artık..biz öğlen yemeğimizi yiyip atta gidicez..bayramlık bakalım azıcık..
gaz için rezene dene hayatımgünaydın....
saat 4 den sonra beren hiç uyumadı yine bu çocuğun gaz sorunu nolcak bilmiyorum. bide 2 gündür kakasınıda yapmadı..yıkadık şimdi tam dalamasada uyuyor mıkır mıkır...
benimde pil bitmiş durumda ama irem uyumadığı ve sürekli mızladığı için uyuyamıyorum.....
canlarımm ben geldimm,, artık burdayım... yaşasın evde tek başına olmak zemuszemus geçmişi okıyım geliommm
hg canım a.s.
aha dorukla kevseri burda yakaladımmm
sen söyle bırakmasın bok bezi parası kazansın zuhahahacanomm bitti izni ama bakalım , belkiistifa edip çıkagelir diye bekliom, çok zorr ayrıldı kızlardan.. 1 haftada çok alıştı..
sempatiksalakcinni çatlakkkkkklülülülülülüya kızlar ben bu topiki pek sevdimm.. öyle ukela ukela konuşanlar yok, bilmiş bilmiş.. aman neysemm.. dedikodu yapasım geldi sabahsabah...lülülülülülü
wavy... benim hiç aboneliğim yok kız... one ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?