Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

slm kızlarrrrrrr.....ben geldim dün canomla güzel keyfili saatler geçirdik...kısa oldu ama iyi oldu valla...
bende özlemişim heeee.....
tlf bağlantısı ile wavyde katıldı aramıza...sonra ben çocukları jokerde oyuncaklara bindireyim derken
gerenimo yu gördm allahım nası güzel kuzuları var nasıı tosunlar maşallahhhhhhhhhhhhhh

eve geldim çok uykusuzdum uyudum sonra iftara hazırlık yaptık.....

ama iftardan önce malesef eşimin amcasını kaybettiğimizi öğrendik..yemeğimi yer yemez gittik gece 1 de döndük....bugünde eşim erkenden gitti...
benide eltim 5 gibi alacak bende bişiler hazırlıyı gideceğim..
böğrek yapalım dedik...ıspanak aramak için çıktıkömerle yolaa gezdik gezdik halama gitttim orada oturdum..ömeri uyuttum sattım onlara ..onlar aksama anneme gelecekler iftara
ben böle kızlarrrrrrr

burcin cnm ben seni görmüştürsün diye düşndüm ve artı seni görmeyince girmiyorsun sandım cnm ya

başınız sağolsun canım.. allah geride kalanlara uzun ömür versin....

günaydın....
saat 4 den sonra beren hiç uyumadı yine bu çocuğun gaz sorunu nolcak bilmiyorum. bide 2 gündür kakasınıda yapmadı..yıkadık şimdi tam dalamasada uyuyor mıkır mıkır...
benimde pil bitmiş durumda ama irem uyumadığı ve sürekli mızladığı için uyuyamıyorum.....

canlarımm ben geldimm,, artık burdayım... yaşasın evde tek başına olmak zemuszemus geçmişi okıyım geliommm

haydi Bismillah, başlıom yazmaya.. damla uyanmasa bari...

inan canım bu soruyu ben de hep soruyorum kendime, sesli sorduğumda da insanlar bana daha ne istion bak şükret Allah verdi demiolar mı oyasım gelio onları, ulen ben öyle demek istemiiom ki, siz nerden anlıcaksınız demeye kalmıyor, ay benim bilmem kimimde vardı bak büyüdüler... diolar.. ufff.. ama bazıları da bebekliği fena olanlar 3-4 yaşında çoook uslu olur diolar... ahanda damla uyandı...oyyyy

ben dirimim sayesinde 37 tl ye tansaştan aldım 2 puset süper süperrr

canım bizde baktık hafta sonu, içlerine oturttuk bi bakalım dedik, hatta oturttuk falan çok rahatsız gibi geldi, kemerler falan bağlanınca baya sıkılıyolar, biz omega modeline oturttuk, senin armor nasıl sıkıldılar mı?

ya canım daha önce de sordumama gözünden kaçmış olabilir, nasıl yaptı eşin birleştirme aparatını,ben almaya kalktım 50,00 tl , zaten arabalaroı 37 ye almıştım, astarı yüzünü geçio... bir de bizim tekerlekler biraz daha büyük diğer birleştirilen pusetlerden o yüzden manevra yapılmıyor sadece dümdüzileri itebiliyrsun o aparatla

ben de merak ettim bakıcam..

slm kızlar kankam sonunda bulmuş doğru adresii

ülen toplaşın açayım hepinize böğrekkkk........serpil 2-1 sin sen bu tarafa geçeceksin cnm böğek yemeğeeeee
amaama ama ben nasıl gelcemmm bilmiyorumkismile

cnm şişmiştirsindir....bazen oluyor ödem...ben mantar olunca karnım şişe kasıklarım ağrır mesela

ayy ben de mantar oldum,ayaklarımdan üşütüom heralde ya da farklı şeylere allerjim var o mu dokundu acep; aman be bi gidip spiral taktıramadım.. ay siz de de var mı bu korku ben yıllarca tedavi sırasında bıkmışım aşağısını kurcalatmaya da hiiiç gidesim yok ömür boyu kadındoğumcuya mafoldumben

oyyy canım benim hoşgeldin.. sen debursa ya gelince haberleşelim görüşelim, akrabaların vardı dimi burtvin de :)

feleğimizi şaşırtıyorlar beee, nice nice yıllara canımmm

ya kızlar rabbm kolaylık versin bedne sizlere hevesleniyorum iç çekiyorum inş benmde ikizlerim olur diye çok ist.bi oğlum var rabbm ömür versin 2 yaşında bide ikiz kız isitoyurum dua edin
Allah gönlüne göre versin canımmm

canım kolik nöbetlerinebenzio benimkiler 6 ay ağladıohaoldumsmile wavy ninde :)
herkese güzel pazarlar karularrrr

canımm, hoşgeldin kuzm, çaldırdın ama dönemedim, dakikalarım da bitti, aybaşında auycam bekle beni anacumm

günaydın... bugün güzel bi sabaha uyandım canım kocam gece bebikleri idare etmiş öle güzel uyudumki...

ohh yarasın canım ya, ne güzel dinlenmişsindir..

canım hoşgeldin.. kuzum naptın ev işini arayamadım da

canım başın sağolsun.. Allah sizlere ömür versin..

ayy canım Allah yardmcınız olsun çok zor gazlı bebek

günaydın... bugün güzel bi sabaha uyandım canım kocam gece bebikleri idare etmiş öle güzel uyudumki...
ohh maşallah benimkide diare etmeye çalışıyo sözüm ona ama gece çocuklara bağırışına uyanıp dahada sinşr oluyorum kızlar ya benim kociş hiç sinirleirni kontrol edemiyor mesela salladı salladı uyumuyor ya hemen bağırıyor yada ne bilim hızlı hızlı sallıyor nefretşm geldi yaaa

neydiyonn gııı bittimi kocişin izniii

ayy bende kızıma aldım oğluşum kaldıııı

gaz için rezene dene hayatım
uyku deme vallaha bende geberiyorum uyku için adet oldum tüm kemiklerim ağrıyorrr

canlarımm ben geldimm,, artık burdayım... yaşasın evde tek başına olmak zemuszemus geçmişi okıyım geliommm

naber kevserrrr

dirimim başın sağolsun canım benim mekanı cennet olsun
seni özlemişim vallaha görmey iyi geldi ama vallaha telefonda daha rahat konuşuyoz hhahahah-tatlicadiarzu-

canomm bitti izni ama bakalım , belkiistifa edip çıkagelir diye bekliom, çok zorr ayrıldı kızlardan.. 1 haftada çok alıştı..

ya kızlar ben bu topiki pek sevdimm.. öyle ukela ukela konuşanlar yok, bilmiş bilmiş.. aman neysemm.. dedikodu yapasım geldi sabahsabah...lülülülülülü

canomm bitti izni ama bakalım , belkiistifa edip çıkagelir diye bekliom, çok zorr ayrıldı kızlardan.. 1 haftada çok alıştı..
sen söyle bırakmasın bok bezi parası kazansın zuhahaha

ya kızlar ben bu topiki pek sevdimm.. öyle ukela ukela konuşanlar yok, bilmiş bilmiş.. aman neysemm.. dedikodu yapasım geldi sabahsabah...lülülülülülü
sempatiksalakcinni çatlakkkkkklülülülülülü
wavy... benim hiç aboneliğim yok kız... one ki??

ne aboneliği gızzzz

doruk burdamısın 532 li numara benim çağrı yapıomm kaydetttt

wavy yazmış ya sana kullanıcı panelinden aboneliklerine gir, orada görürsün ilk mesajını die.. he o işte

slm kızlarrrrrrrr ayyy hirkes gelmiş sabah sabah aksam 1.30 yattım sonra 2.30 süte kalktım salak gibi oldum...ayyy birden hasta oldum yaa boğazım yanıyor valla...püfffffffff püffffffffffffffffff
inş.çok daha kötü olmam......

kevser kız hoşgeldinnn demek şabanı yolladın hahaha şabana sölee istifa edemez
o iki cadıya para lazım paraaaaaaaaaaaaaaa

dimek bu toipiği beğendinn hahahaa beğenen buraya gelsin sorun değil
ama öle kelimeler etme farkımız o çünki
anladın sen onu :))

dorukkkk kızzzzzzzzzzzz

canan yoolacam seni hani resim lennnnnnnnnnnnnnnnnn

yav bebeler yırrtı gene kendini onları yedirdim hemencik çamaşırı astım geldim... evim dandini ne etcem bilmiom kociş izinliydi idare edioduda yapıodum bişiler...
canommm telefonun şarzı bitmiş heralde hemencik takıom ve araman düşmüştür meaja kaydeiom....
rezene benimkilere vızz gelip tırıss gidio canan valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…