merhaba herkese....muhabbet akıp gidiyo ne güzel.
dorukcum benim bebelerin birinde de gaz sancısı var.gün içerisinde ara ara giriyo.akşam 19:30 ile 20:30 arasında da yırtınıyo yavrum.bu arada emzirirsem eğer sancı girmiyo yada hafif giriyo.sende dene belki işe yarar.
zinko denedik ama faydasız.buda yaşanacak demekki((
birde arkadaşlar bebelere d vitamini başlayalı birinde kusma başladı sizde oldumu böyle bişey.
damlayı verdiğim anda ne var ne yok çıkarıyo yavrum.
evet canım e-bebekten aldım. ikzi indirimi uyguladılar.e-bebek ten mi almıştın canım?
canım bilgileri yaz ben sana yapayım.Dorukcum sorma delirdim 2 gündür.OLmuyor olmuyor beceremiyorum çizelgeyi,ne resim koyabildim nede çizelgeyi becerebildim.ÖNgörülene formatta değildir diyor başkada bir şey demiyor.
Selam biz geldik yine kimseler yok.kaydirigubbakcemile
Bugün ilk kez oğlumu tek yıkadım.Bezini bir açtım,aman allahım felaket ortalık karışmış resmen.Dedim bu böyle olmayacak hazırladım herşeyi,güzelce yıkadım.Kuzumda maşallah teyzeleri çok uslu durdu,biliyor tabi anne tecrübesiz birde ben üzmeyeyim dedi yavrum.sositososito
Oğlumu doyurdum uyuttum,yemeğimi yaptım iki çeşit,sonra onun çamaşırlarını attım yıkanıyor,sonrada bizimkileri atarım,oğlum uyanmadan bakauım dedim size.
Aman kendimi dırımın kopyası gibi hissettim beee.Ne çok şey yapmışım aferin bana.:lepi:
Dırım canan kız nerden buldunuz geranimoyu sizden korkulur.Resimdede çok güzel çıkmışsınız maşallah size.DIRIM hani senin afacanlar.
dayanamıcam ben yine ya yazacam.
canan adına değil karşısındaki rakama tıkla canım
burçinimm hoş geldin hep gel canım ..
kevser canım 4 tekerlekliye aparat olmuyor manevra zorlaşıyor.
Dirim Başınız sağolsun canım..
Doruk canım gaz malesef bizde 6 ay bitiminde geçti geriye huysuzluğu kaldı
Artvinli canım ben lavaboda yıkıyorum seriyo m havluyu içine ohh bıcı bıcı:)) eşim evdeyse banyoya alıyom kucaıma oturtup yıkıyom senin kucak için küçük daha.. popolarını da bazen lavaboda yıkıyom sonra bir güzel çamaşır suyu ile dezenfekte ediyom. kıyafetlerim hep çamaşır suyu oldu..
ayy daha neler neler yazmıştım . naak kısmet değilmiş. unuttuklarım olduysa kusura bakmayın
merhaba herkese....muhabbet akıp gidiyo ne güzel.
dorukcum benim bebelerin birinde de gaz sancısı var.gün içerisinde ara ara giriyo.akşam 19:30 ile 20:30 arasında da yırtınıyo yavrum.bu arada emzirirsem eğer sancı girmiyo yada hafif giriyo.sende dene belki işe yarar.
zinko denedik ama faydasız.buda yaşanacak demekki((
birde arkadaşlar bebelere d vitamini başlayalı birinde kusma başladı sizde oldumu böyle bişey.
damlayı verdiğim anda ne var ne yok çıkarıyo yavrum.
Dorukcum sorma delirdim 2 gündür.OLmuyor olmuyor beceremiyorum çizelgeyi,ne resim koyabildim nede çizelgeyi becerebildim.ÖNgörülene formatta değildir diyor başkada bir şey demiyor.
kızlar benim ceren gittikçe cadılaşıyor ya.. yaren ani seslerden korkuyor cerende çıülık atmaya bayılıyor. ilk uyandıklarında özellikle ikisini yataklarında bırakıyorum karşılıklı gülüşüyorlar iletişim kuruyorlar. ama iki 3- gündür. ceren yarenin onun çığlığındna korktuğunu kesfetti. mesela bişey için ben odadan çıktığım anda çığlığı basıyor tabiş yarende ağlamaya başlıyor. sakinleştiriyorum su getirmeye gidiyorum hop yine. nasıl unuttururum ne yaparım bilemedim ya(
Kızlar yapın valla ya,yoksa deli olmaya azkaldı.
05. 06 2010.Çok miniktim büyüyorum.
Bekliyorum kızlar çizelgemi.şimdiden saolun .
http://lb1f.lilypie.com/g4Cdp3.png bunu profilindeki kilo hamilelik çizelgesi kısmına yapıştır canım.çKızlar yapın valla ya,yoksa deli olmaya azkaldı.
05. 06 2010.Çok miniktim büyüyorum.
Bekliyorum kızlar çizelgemi.şimdiden saolun .
http://lb1f.lilypie.com/g4Cdp3.png bunu profilindeki kilo hamilelik çizelgesi kısmına yapıştır canım.ç
uyurken sorun yok canım ben gündüzleri aynı odada geceleri yareni benim odada park yatakta yatırıyorum gece uykusu pek yok cadının çünkü. bizmki uyanıkken yapıyor ve özellikle yarene bakıp yapıyor o ağlayıncada gülüyor haylaz:))
artvınlı hayırlı ols cızelgen.................dırımın ellerıne saglık dırım gecmıs ols ya bende bıraz hasta gıbıyımm ..........herkese hayırlı sabahlar
günaydın.....
dırımcım aynen bende senin gibi yattım akşam 10da ohhh bi güzel uyudum sağolsun kociş sahurunu kendi hazırlamış yemiş bebeleri yedirmiş bi uyandım saat 5.5 kalk kaşk dedim eşime sahur geçmiş nie uyudun :) dedi ohooo biz hallettik oişi ayyy ne mutlu oldum insanın deliksiz uyuması ne güzel biraz süt sağıp vurdum kafayı yattım taki 7.5 da beren sinyal verene kadar....
bu arada çok çok geçmiş olsun kuzum ya neyse adette olduysan biraz daha hafifler sıkıntıların...
artvinli çizelgen hayırlıolsun...yağızıda takip etcez nihayet:)
el muallim ablacım günaydın sanada.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?