Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

hituci canım benimkine gecenin bi yerısı giriyo sancı offff gece bi damla var gripe water die onu veriyorum o birazcıkda olsa rahatlatıyo ama etkisi geçince başlıoz yine emzirmeyi denedim canım ama emerken bile kıvranıyo ağlıyo kuzum
artvinli yağız oğlana bi sticker yap ya göremioz kaç aylık günlük oldu.....
bu arada akşam müsait olursan bende inşallah müsait olursam araycam seni canım....

Dorukcum sorma delirdim 2 gündür.OLmuyor olmuyor beceremiyorum çizelgeyi,ne resim koyabildim nede çizelgeyi becerebildim.ÖNgörülene formatta değildir diyor başkada bir şey demiyor.

CANIM SENİN GAZ DEĞİLDE KOLİK NÖBETİ OLABİLİR. EĞER HER GÜN AYNI SAATTE tutuyorsa kesin koliktir..
damla bende öyle birşey yapmamıştı.

e-bebek ten mi almıştın canım?
evet canım e-bebekten aldım. ikzi indirimi uyguladılar.
Dorukcum sorma delirdim 2 gündür.OLmuyor olmuyor beceremiyorum çizelgeyi,ne resim koyabildim nede çizelgeyi becerebildim.ÖNgörülene formatta değildir diyor başkada bir şey demiyor.
canım bilgileri yaz ben sana yapayım.

maşallah cnm dırım oldum ne demek kız çok çok daha iyisi olursun

cnm sağol :)

cnm benim buyur gel sende muhabbette
cnm benim devit 3 dokunduysa abc diye bire vitamin var onu kullan ismini umarım yanlış hatırlamıyorum......zincoda çok basit tadı kötü bir gaz ilacı hiç biişe yaramaz cnm
sana babuline tavsiye ediyorum cnm çok iyi gelmişti bize....doktoruna sor ve kullan günde 4 kere bir tatlı kaşığı

cnm doğum tarihizi söyle bide küçük hoş bi yazı söle ali yağıza yapayım bir çizelge

kızlar benim ceren gittikçe cadılaşıyor ya.. yaren ani seslerden korkuyor cerende çıülık atmaya bayılıyor. ilk uyandıklarında özellikle ikisini yataklarında bırakıyorum karşılıklı gülüşüyorlar iletişim kuruyorlar. ama iki 3- gündür. ceren yarenin onun çığlığındna korktuğunu kesfetti. mesela bişey için ben odadan çıktığım anda çığlığı basıyor tabiş yarende ağlamaya başlıyor. sakinleştiriyorum su getirmeye gidiyorum hop yine. nasıl unuttururum ne yaparım bilemedim ya(

cnm bişey yapamazsın malesef yaa...cerende bilincli yaptığını sanmıyorum onun sesinin arkasından ses geldiği için değişşik geldiği için oluyordur
imkan var ayır bisüre cnm benim alişin yatağı yatak odama geçti gece çok kalktığından ve ağladığından ömeri rahatsız ediyordu aldım içeri

uyurken sorun yok canım ben gündüzleri aynı odada geceleri yareni benim odada park yatakta yatırıyorum gece uykusu pek yok cadının çünkü. bizmki uyanıkken yapıyor ve özellikle yarene bakıp yapıyor o ağlayıncada gülüyor haylaz:))

Kızlar yapın valla ya,yoksa deli olmaya azkaldı.

05. 06 2010.Çok miniktim büyüyorum.

Bekliyorum kızlar çizelgemi.şimdiden saolun .

Ahanda bizimde çizelgemiz oldu.

Saolun dırımım çok öptük oğluşumla.kaydirigubbakcemile3

günaydınlarr aksam erkeden yattım ..iyide oldu ilacımı aldım bugün biraz daha iyiyim ama kön kön öksürük var.........adette oldum nihayet....

oğluşlar uyuyor ben kalktım........

artvınlı hayırlı ols cızelgen.................dırımın ellerıne saglık dırım gecmıs ols ya bende bıraz hasta gıbıyımm ..........herkese hayırlı sabahlar

günaydın.....
dırımcım aynen bende senin gibi yattım akşam 10da ohhh bi güzel uyudum sağolsun kociş sahurunu kendi hazırlamış yemiş bebeleri yedirmiş bi uyandım saat 5.5 kalk kaşk dedim eşime sahur geçmiş nie uyudun :) dedi ohooo biz hallettik oişi ayyy ne mutlu oldum insanın deliksiz uyuması ne güzel biraz süt sağıp vurdum kafayı yattım taki 7.5 da beren sinyal verene kadar....
bu arada çok çok geçmiş olsun kuzum ya neyse adette olduysan biraz daha hafifler sıkıntıların...
artvinli çizelgen hayırlıolsun...yağızıda takip etcez nihayet:)
el muallim ablacım günaydın sanada.....

aynen damlada benimleyatak odasında uyuyor cadı 10 kez uyandırıyor, sersem oluyom her gece..

artvınlı hayırlı ols cızelgen.................dırımın ellerıne saglık dırım gecmıs ols ya bende bıraz hasta gıbıyımm ..........herkese hayırlı sabahlar

ablam hoşgeldin.. ben dediyordum muallim ablayı çağıralım...

ay benim kociş hepkendihazırlayıp kendi yiyor, çok üzülüom bu duruma ama napiim kalkınca ben o daha çok yoruluyormuş, artık nasıl bi suratla kalkıp yiyorsam onla alsanaalsanasmile

dırımım Allah şifa versin, ii olmuş dinlenmişsin.. ben dün gece resmen sinir krizi geçirdim, bu damla varya tam iftatr saati bi başladı 11 e kadar ne uyku ne huzur.. salla salla salla koptu belim bacağım sabahın 7 sinden beri öldüm ya, ve çıldırdım o bağırdıkça ben de ona bağırdım yavrum çok korktu, daha çok ağlamaz mı, eşim de çağla yı uyutmaya çalışıordu gelip alamadı yavrumu elimden utanmasam dövecektişm ya, resmen aklım çıktı yerinden, sonra bende başladım ağlamaya ama ne ağlamak, bütün gece o da ben de iç çekerek uyumuşuz.. offf çok üzüldüm çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…