Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

doruk ye canım süt lazım abur cuburla olmaz gelir döverim bak:))
Dirim canım. adet oluyorum ama leke şeklinde gerisi gelmiyor. birde geçen gün psikolojik mi bilmem karnımda bişey oynadı gibi geldi. gazdır dimiii:))

bu arada ciddi anlamda kafayı yedim ben. bugün son yazdığım mesajdan bu yana kızlar ağlıyorlar. uykularını almadılar. uyutmaya çalışıyorum uyumuyorlar. oyun oynayalım basıyorlar feryadı bu feryadlar sırasındada bana yapışıyorlar. mama yiyelim yok yoğurt meyve ev altüst oldu baştan sonra ev yıkansa ancak temiz olur( vee yaklaşık 15 dk önce ağlaya ağlaya uyuttum zorla .şimdi uykuda iç çekiyorlar. biliyorumki bu uykunun sonucunda da ağlayarak uyanacaklar. ve uyku saatleri şaştığı için bu gece nöbet tutturacaklar. allaha isyan etmiyorum ama niye hala bu çocuklar düzelmedi niye daha kötüye gidiyor. bunalıma gireceğim yaw(

hım epey karışık durdu ama uğraşacağım ilk hamilelik mesajımda neyazmışım merak eidyorumdaaa
he kuzumm bendim.. gelionmu yoksa?? ayyy yolu düşen herkesi beklerim kızlar... b.çekmece gürpınardayım canım sahile arabayla 5 dklık yerdeyim bu tarafa geliosan uğramadan gitme.....
ahanda buldum seniii haftaya geliyom o tarafa telefonunu at bana arıyayım seni sende inebilirmisin sahileee
slm kızlar kankam sonunda bulmuş doğru adresii

ülen toplaşın açayım hepinize böğrekkkk........serpil 2-1 sin sen bu tarafa geçeceksin cnm böğek yemeğeeeee
kankimm buldum sizi gizli yer yapmışsınız heheh:) aç lan şu böreğiii
evettttttttttt arnavut böğreğiiiiiiiiii açıyomm

benim kuzenimde büyük çekmecede cnm çok yakın sahile green marke varr hemen sokaından çıkınca cnm

neyse bu börek yapta yiyelim bee merak ettimmm

dirim sen oruç tutuyon mu canım.. bu sıralar eşimin bir arkadaşının evşnde bazı dekorasyon işleri var. eşim gidip bir bkacak. belki kendimi size bıraktırıım kız..

ahan bende gelirim derim ama gelmem önce dirim gelecekkk

off allah yardımcın olsun canımmmm

kızlar yarın forum dayın primanın bebek şenlliği varr izlemeye gidecem merak eidyom kankimde gelecekti ama sattı benii

kaçıyom saat çok geç olmuş sefiyom len hepniziii illa buraya bakacam saat kaç olursa olsun içim rahat etmiyo buda kk tiryakiliği olsa gerekkkopuyorumnanaktan

wavy valla bi dövülmeye ihtiyacım var ya :)
canan kuzum yolldım numarayııı:)

Adetttenmi orunçtanmı bilmem aksamdan bu yana ağrım var migren gibi mide bulantısıda olsamda kurtulsamm yaaaaa

4 de yattım 6 da dikildi beren hanım tüm derdi kucak cığlık atıyo bırakdığım an....uykusuzlukdan ölüyorummmbu uyuduğunda irem uyanacak offff zor bi gün olacak

dorukcuğum zor günler geçecek ama hiç sıkılma sıkıntılar değişime uğrayarak devam edecek
ama güzelliklerde artacak...

ben bugün kankamla buluşacağımmmm cano ile çocuklar felannn kaynaşacağız istanbul formu dağtacağız

Selam kızlar.

Oh be dün gece sabah 5 e kadar öyle güzel uyumuşumki deliksiz resmen.Eşim saolsun oğlanla ilgilenmiş hiç beni uyandırmamış.

Dorukcum uykusuzluk çok zor insanın beyni duruyor resmen.Allah kolaylık versin.

Canan dırımcım oh dağıtın orayı valla çok güzel.Keşke bende gelebilseydim.Ama orası bize çok uzak,şöyle cevahire,profiloya gelinde azcuk bizde gelelim yahu.

wavy tatlım nasılsın.Son durum ne canım,teyze olma yolundamıyız:))

sizinde arabanız vardı yanlış hatırlamıyorsam ..cananla yakınsınızda canan araba ile 15.dk burada sende istersen gelirsin o iki çocukla gelecek çık gel bende geleceğimm

artvinli cnım valla bilmşyom korkuyomda test ypmaya. abuk sabuk şeyler canım çekiyor burnuma kokular geliyor. ama hamile olsam mide bulantısından ölmem lazım. öyle işte bilmim bilemimmm.

ohh gezşn bakalım kankagiller.
kızlar dün felaket bir gündü ve biz evlilik yıldönümüzü bile unuttuk dövün biziii(

Yemeklerimi yaptım,onlar pişerken bisize bakıyım dedim.
Ah anam ya,saolsun valla o kadar yardımcıki bana,oğlumla ilgileniyor sürekli bende yemekti temizlikti rahatça yapıyorum.Allah onu başımdan hiç eksik etmesin.
Oğlumun bayramlığını aldık teyzeleri,birde ayakkabım aldım ayağına bakalım olacakmı sıpama.
Rabbim çok şükür ne kadar çok bekledim bu günleri ben hamdolsun yavrumu bana kısmet etti.

Dırımcım arabamız yok canım.Oğlumlada tek gelmem zor taksiylede olsa.çok küçük daha ağlayınca zapdetmesi çok zor oluyorsempatiksalakcinni

Wavy canım bizde unutmuştuk evlilik yıldönümümüzü,akannehir.Ama eşime hiç kızamadım çünkü b ende unutmuşum.Oğlum aklımızı başımızdan aldı resmen.Bütün düzenimiz alt üst olmuş durumda.Artık beraber bile yatıp uyuyamıyoruz.Tembelliğede bir alışmışızki sorma,ama eşimde bende o kadar huzurlu ve mutluyuzki hiç şikayet etmiyoruz bile.Oğlumuz pek kıymetlimiz bizim:ecrin_bebek:

ya kızlar rabbm kolaylık versin bedne sizlere hevesleniyorum iç çekiyorum inş benmde ikizlerim olur diye çok ist.bi oğlum var rabbm ömür versin 2 yaşında bide ikiz kız isitoyurum dua edin

canım ilk zamanlar ne yattığın yeri nede yanndakini gözü görmüyor insanın. ama artık allaha şükür en azından 2 saat gece bize izin veriyor yavrularbayanssulusmile
kıs vaal bende unuttum eşimde unuttu. tarihten bilem haberimiz yoktu
ya kızlar rabbm kolaylık versin bedne sizlere hevesleniyorum iç çekiyorum inş benmde ikizlerim olur diye çok ist.bi oğlum var rabbm ömür versin 2 yaşında bide ikiz kız isitoyurum dua edin
canım rabbim gönlüne göre versin oğluşunada sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..

beren ömrümü yedi bugün. o kadar huzursuzduki anlatamam. bütün gün kucağımdan inmedi ağla ağla bi hal oldu yavrum. bitek memede sakindi bütün gün memişde gezdik.. iftarı bile 7.30 da hazırladım .... bende uykusuzlukdan ve yorgunlukdan ölüyorum...

Vallahi cnm ikiz sahibi olmak çok büyük bir şans ve büyük bir ayrıcalık ama taşıması,doğurması,bakması,büyütmeside bir o kadar zor,inan dışarıdan göründüğü kadar şirin bir durum değil.....İnşallah Allah gönlüne göre verir.....

wavy valla bi dövülmeye ihtiyacım var ya :)
canan kuzum yolldım numarayııı:)

aldım kuzum arıycam seniii
Adetttenmi orunçtanmı bilmem aksamdan bu yana ağrım var migren gibi mide bulantısıda olsamda kurtulsamm yaaaaa
kıızm sen o kadar isyan ettin şöyle böyle diye ben adeyt oldum hihoyyyt

4 de yattım 6 da dikildi beren hanım tüm derdi kucak cığlık atıyo bırakdığım an....uykusuzlukdan ölüyorummmbu uyuduğunda irem uyanacak offff zor bi gün olacak
ikiz annesi olmnanın en kötü yanı tam uyuttum şimdi azıcıkta ben kestireyim dersinn patt diğeri uyanırrr

kankim vallaha özlemişim seniiiiopuyorumnanaktan
bek forumu feth edemesekte hasret giderdik hatta aramıza süpriz bi ikiz annesi katıldı gerenimo iile karşılaştık ya bu dirim ne alem kız ya sen mağazada nasıl buldun kk ikiziniii hehehe

evlilik yıldönümünüzü unuttuğunuza göre kızlar çok yaramazdııı nasıl unuttunuz kız ben bir hafta önceden söylemeye başlarımm

allah gönlüne göre versinnn

hehe 2 saat yattığına göreee çocuk şüpheleri kuvvettleniyo hihihih

katılıyorum vallaha karşıdan göründüğü gibi hiç şirin değilllll

günaydın... bugün güzel bi sabaha uyandım canım kocam gece bebikleri idare etmiş öle güzel uyudumki...

slm canlar geçmişi okumaya başladım ama kociş dırdırlamaya başladı kaynanama gidicez de erkenden gidelim onlar severken biz de uyuyalım diyo, neyse; haftaya kociş yok bol bol çene yaparız... vil cim nasıl yaptınız birleştirme aparatını??

ayy bi dolu alıntı yaptım gittiii... :umursamaz:

ne kadar fenasınız ben şubat annelerindeyim buralara uğramıyodum pek..bi baktım sohbet almış başını gitmiş de kimse bana haber vermemiş alsanaalsanasmile

neyse ben buldum sizi gelirim artık..biz öğlen yemeğimizi yiyip atta gidicez..bayramlık bakalım azıcık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…