ne kadara takıldı yani hormonluyu devletmi karşılıyor
yok tatlım sanırım karşılaamıyo ama çok cüzi bir rakam 25 ile 30 arası yanılmıyosam
hadi yaaaa anestezisis 150 dedi doktor anestezili 350 ne kadr sömürüyolar beee
ama ben yinede korkuyorum kasıyorum kendimi
yok yok korkma tatlım aldınmı özel msjımı
çok sağolun cnm yaa ikinci tarafsız bir ağızdan duymak rahatlatıcı
doktorumuzda aynısıını dedi bize sonradan çok zor ama filim çekilsin dedi ortapeti görsün dedi...
özelde yaptıracağım cerrahpaşada düşmüyor ...bide cerrahpaşa doktorları trip yapıyo özelde yaptırıdık diye...valla şaşırıyorum yaaa...bide bişey soracam aliş yana çeviriyo ayaklarını bu normalmi ?bak bi resim koyacam ayağaa dikkat..
yok tatlım 1 yaşından önce ve yürümeye başlamadan hiç birşeyu bilemeyi diyo eşim eğer çok baris varsa yürümeyi engelliyosa tedavi edilir yoksa aMA egzersizle hallolur diyo
ayyy bu gece nasıl rahat uyuyacammm bilemezsiniz allah razı olsun yaa
alişim tam sağ tam sol yapıypr ama isterse düzde yapıyor
bazı akrabalar aman çocuk yamuk basıyır yada ayağımı yamuk dyen oldu
ikiz olunca ömerle karşılaştırıyolar yaa uyuz oluyorum biri kız olaydı bu kadar olmazdı yaa
çokk teşekkür ettim kuzum yaa
dirim canım ben nerdeyse orta okula kadar paytak yürüdüm hep içine basıyordum ayaklarımı. ama daha sonra kendini bilince zorla kendimi düzelttimç. hala çok enderde olsa kendimi kaptırıp öyle yürüyom.eşim ilk farkettiğinde çok gülmüştü:kedi::kedi:
wavy cnm alşlşm daha yürümeyi basmayı bilmiyokii etraf sinir etti beni sorun o doktorda konuşmak için erken dedii takipteyim yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?