Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ayy bu arada devlet dedimmm

yaa devlet eczanelerde 3 tl alıyor recete basına yaaa ömerin doğduğundan beridir olan muaynelerine 20 tl aldılar ilaçlarda 20 -40 tl verdim

kendi ilacım 5 tl tuttu ama recete parası diyecem ona 30 tl tuttu ne yapıyolar yaaa fakir nasıl ödeyrecek yaa

çok sağolun cnm yaa ikinci tarafsız bir ağızdan duymak rahatlatıcı

doktorumuzda aynısıını dedi bize sonradan çok zor ama filim çekilsin dedi ortapeti görsün dedi...
özelde yaptıracağım cerrahpaşada düşmüyor ...bide cerrahpaşa doktorları trip yapıyo özelde yaptırıdık diye...valla şaşırıyorum yaaa...bide bişey soracam aliş yana çeviriyo ayaklarını bu normalmi ?bak bi resim koyacam ayağaa dikkat..

kafaya taktım yaa neden sağ sola çeviriyor gerçi daha basmayı bilmiyor ama ömer öle değil

yok tatlım 1 yaşından önce ve yürümeye başlamadan hiç birşeyu bilemeyi diyo eşim eğer çok baris varsa yürümeyi engelliyosa tedavi edilir yoksa aMA egzersizle hallolur diyo

yok tatlım 1 yaşından önce ve yürümeye başlamadan hiç birşeyu bilemeyi diyo eşim eğer çok baris varsa yürümeyi engelliyosa tedavi edilir yoksa aMA egzersizle hallolur diyo

ayyy bu gece nasıl rahat uyuyacammm bilemezsiniz allah razı olsun yaa
alişim tam sağ tam sol yapıypr ama isterse düzde yapıyor

bazı akrabalar aman çocuk yamuk basıyır yada ayağımı yamuk dyen oldu
ikiz olunca ömerle karşılaştırıyolar yaa uyuz oluyorum biri kız olaydı bu kadar olmazdı yaa

çokk teşekkür ettim kuzum yaa

bebeğim çok sağlun cnm ben kaçıyorum gece zor olur kalkama çünki öptümmmm seni ve kuzularıı

dirim canım ben nerdeyse orta okula kadar paytak yürüdüm hep içine basıyordum ayaklarımı. ama daha sonra kendini bilince zorla kendimi düzelttimç. hala çok enderde olsa kendimi kaptırıp öyle yürüyom.eşim ilk farkettiğinde çok gülmüştü:kedi::kedi:

Selam kizlar bugun ikizanneleriyle bulustum burda 4 cift ikizmiz vardi ayni yaslarda bir kac foto ekliyorum.

top icin kavga var

rüzgarım harika yaaaaa süpersinnnn ne güsel bi yer orası çocuklar için acaba buradada varmı seneye yaza buluşacaz ikiz anneleri

wavy cnm alşlşm daha yürümeyi basmayı bilmiyokii etraf sinir etti beni sorun o doktorda konuşmak için erken dedii takipteyim yaniii

wavy cnm alşlşm daha yürümeyi basmayı bilmiyokii etraf sinir etti beni sorun o doktorda konuşmak için erken dedii takipteyim yaniii

tatlım ne demek ya böle şeylerde birbirimize destek olmak güzel bişey hiç merak etme o çocukt HİÇ BİR ŞEY YOK DAHA YAVRUM BASMAYI BİLE BİLMİYO DIRIMMM SAĞA SOLA BAKIPTA MORALİNİ BOZMA Bİ YÜRÜSÜN KOŞSUN SONRA BELLİ OLUR AMA EMİN OL EŞİM BİR BAKIŞTA HİÇ BİRŞEY YOK DEDİ TATLIM ÇOKK ÖPTÜMopuyorumnanaktan

slm ark. sayfalar maşallah ilerlemiş bir haftadır giremedim ama içim içimi yedi
eşim laptopu ist. götürmüştü o nedenle giremedim artık oradaki evide taşıdık temelli fethiyeye yerleştik hala daha doğrusu eşyaları yerleştiriyoruz açılmadık koliler var evde koyacak yer kalmadı
eşim iş icabı her ay 10 gün gidip gelecek artık
bu arada kızlar kavanoz mamaları çok sevdiler sebzelilerdende yediriyorum sütlü pirinçli kaşık mamasınada başladık onuda şu an öğlenleri veriyorum onuda severek yiyorlar cumarteside aşımız var kontrolümüz var hayırlısı bakalım şu an için iyiler uykularıda eskisine oranla çok iyi maşallah

comebaby bende nerede bu dedim ohhh taşınmışsınız ne güseldir oralarrr....

sevdiler demek ..süperrrr hayırlı olsun cnm

kızlarrr ben bugün ilk ke< çorba vericem drum başalaylım dedi yavaş yavaş sadece yoğurt çorba ve meyve suyu dedi sebze ve tarhana dedi başka verme dedi ayyy bakalım nasıl olcak yazarım size tepkilerini bu arada comebabyy hoşgeldin hayatım özledil valla mamaları sevmelerine sevindimkurtarıcımız onlar bizim çok öptüm

bebişko ben tarhana veriyom içiyolarrrrr....
bu arada alişi ortapediste götürdüm
hiçbişey yokmuş cnm kemik gelişimi 1 ay geriden dedi oda pramatüre olduğundann mışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…