Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

comebaby hoşgeldiniz canım.... senin bebişlere hayranım.... allah nazardan saklasın.... ne güzel fethiyeye yerleşmişsiniz... en büyük hayallerimden biri bu.... halamlar marmariste oturuyor... ama oldum olası marmarise hayranımdır.... birde gökova civarlarına... çok istiyorum birgün bende oralara taşınmayı.... allah inşallah bizlerede nasip eder...
canım sana bir soru sorucam.... ikiz bebek arabası olarak senin kullandığın arabanın aynısını almak üzereyim... bana bir fikir verebilirmisin? memnunmusun? heryerden rahat geçiyormu? olumsuzlukları varmı? iyi dersen pazartesi alıcam hemen.... şimdiden teşekkür ederim....

bebişko ben tarhana veriyom içiyolarrrrr....
bu arada alişi ortapediste götürdüm
hiçbişey yokmuş cnm kemik gelişimi 1 ay geriden dedi oda pramatüre olduğundann mışş

evet tatlım bakalım bizimkilerde seveceklermi saat sonra vercem mama arası ver dedi çünk...
ayyyy bak gördünmü bi problem olmadığı belliydi zaten çok şükür tatlım çok sevindim bizim ufaklıklar yani senin alişin benimde beren suyum 1 ay geriden takip ediyolar keardeşlerini hem kilo hem gelişme açısından ama olsun bir sorunları yok ya buna şükür gözün aydın canım çok sevindim :lepi:

evet cnm zaten ömerden biraz daha küçük aliş ömer daha iri ama sorun değil yaa iyi olsun kuzum tekk

da başlar gece hepinize iyi akşamlar benim ikizlerim aylık haftalık oldular gaz problemi çok saat lere kadar sürüyor geceleri huysuz uyular sab simlexs kullandım nurs har. gibi çok ilaç denedim kendi evimden annemin yanına geldim her gece ayaktayız çok üzülüyorum 3 ayı doldurunca geçmezse diye biran önce geçse eşimin yanına dönücem.şuan ikamet ettiğm ilden çok uzaktayım.babalarındanda ayrılar.

canım teşekür ederiz. Arabadan memnunum aslında ama heryerden gectiğini söylüyemiyeceğim mesela dersen buradaki evin giriş kapısından gecmiyor yani çelik kapıdan bahçe kapısından sokuyoruz içeriye istersen ölç derim özellikle kapıdan gecip gecmiyeceğini diğer taraftan diğer özellikleri çok iyi canım

kızlar bende sizleri özledim valla aile gibi olduk ya burada ve bu bilgi paylaşımlarınada çok ihtiyacım var benim siz hangi bezi kullanıyorsunuz ben huggise gectim ama sanki oda kalın gibi primadan artık memnun kalmadım
drımkızı alişde problem olmamasına sevindim . doktorumuz bizede demişti prematüre oldukları için kemik yapıları 3 ay geriden gelir diye normal şeyler
bebişko seni takipteyim aynı tarihte doğdu larya ay bende heyecan yaptım bizde cumartesi gideceğiz bakalım bize ne diyecek tarhanaya başlamaya çok istekliyim bende komşu yapmış burada ev tarhanası bir kavonoz getirdi bebekler yesinler diye
lütfen neler yedirdiklerimizi ve neşekilde hazırladığımızı mutlaka yazalım burada
bende bugün elma suyu verdim kızlara
hım birde benimkilerin kakası çok katı olmaya başladı 2 gündür sizdede öylemi açaba verdiğim sebze püresindenmi yada sütlü pirincli kaşık mamasındanmı bilemedim ikisindede durum aynı yapıyorlar ama çok katı

teşekkür ederim canım..... aslında arabayı apartman girişinde bırakıcam... oradanda geçer herhalde.... doğumdan itibaren kullanabildin değilmi? birde kapatması pratikmi? ha bir de bende gets var (araba) onun bagajına sığarmı sence? ay kafanı çok şişirdim ama kusura bakma canım sen benden tecrübelisin diye seni rahatsız ediyorum...

estağfurullah canım açıkcası ben 3.aydan itibaren kullanmaya başladım onun nedenide benim bebekler çok minik doğdular ve 3 ay hiç dışarı çıkmadık arabalarıyla o nedenle bizim araba laguna sığıyor bagaja ama başka eşyalara yer kalmıyor diyebilirim katlaması kolay

canım bizdede problem oldu damla olarak sab kullandık birde elma yağı çok rahatlattı ayaklarına karnına sürdük biz hatta birer parmakta yalattırdık

teşekkür ederim comebaby cim

comebaby bende prima kullanıyorum aslında çok memnunum ama son iki paketimde pantları açılmış bezler çıktı tabi hemen şikayetimi yazdım sağolsunlar geri döndüler çıkan bezlerden numane istediler.
eve gidince hemen numuneyi yollayacağım
dediğin markanın numunesi gelmişti ama bende denedim ama acıkcası bezi çok kaba buldum
o yüzden beğenmedim mofix iyi diyolar ama onlarada yazdım numune yollamadılar ....bakim bidaha söylecepim...

cnm pirinç mamadan katı olabilir ama panik yapma tatlım kayısılı kavonoz meyvesi yedir
bide hipin eriği var oda iyi kaka yaptırıyo çok sıkışırsan zeytin yağı içir poposunu ov..
en son fitil at cnm...

tarhanaya gelince cevzveye su koyuyorum iki kaselik tarhana atıyorum...pişiyor pişincede içine zeytinyağı atıyoruz bebek ekmeği doğruyorum bir dilim

ama kızlar sizin erken değilmi? bizim yarın 6 ayımız bitiyor ben daha yeni cesaret ediyorum
4 aydan itibaren olan muhallebileri verin

tatlım tabiki bir aile gibiyiz burda bizi bizden başka kimse anlayamaz...bez olayına gelince ilk önce primanın yeni doğanıyla başladık ve çok memnun kaldık ama bir kere prima bulamayıp molfix almıştım berbat oldu çocukların poposu ve heryerleri kaka oldu yani beğenmedim huggise hiç denemedim çünkü primadan çok memnunum biz şuanda 3 numarasını kullanıyoruz ve kremli çok güzel yapıyo popişlerini ama tabi senin fikrine saygı duyarım tatlım...
evet şeker ben ama tarhanayı öle doyurasıya vermiycem 5 ayın sonuna kadar...sadece alıştırma ve benim oğlan biraz fazla iştahlı onun içini tutsun diye mama aralarında 3-4 kaşık yediricem bu tamamiyle bir önlem bizim için çünkü doymuyo drmuzda yoğurt,meyvesuyu,sebze ve tarhanayla azar azar vermeye başla dedi oğlana kızıma da çok iştahsız olduğu için günde 1 kez 3-4 kaşık verebilirsin dedi ama fazlası yok tabi yaaa oğlum 7 800 oldu başka çarem yok napimm...dün bir cezveye suyu ve tarhanayı koyup kaynattım yağ falan koyma dedi zaten öle boş yedirdim ve çok beğendiler biraz pütürlü olduğu için bir iki kere öğürüp devam ettiler ev tarhanası en güzeli zaten her sene yaparız biz...
kakaları yedikleri şeylere bağlı olarak katı oluyo merak etme dırımın dediklerini yap hiç bişey olmaz ben daha hiç çocuklara sebze püresive prinçli kaşık maması yedirmedim bakalım yedirince nasıl olcekkk

sen beni bende senin takibindeyim hayatım merak etme paylaşalım herşeyiii çokk öptüm seni ve bızdıkları haaa bu arada benim bebek arabasıda seninkine benziyo ama baby max aldık biz çok geniş dediğn gibi bahçe kapısından zor sokuyoruz valla....

evet tatlım bende hemen vermeye korktum o yüzden az az yediriyorum merak etme artık muhallebiye başlıcam kavanozdaki napim offf ne zor işler böyle yaaaaaaaaaaa valla bazen çığlık çığlığa bağırasım ağlıyasım geliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sizede oliiiimiiiiiiiiiiiiiiiii:bbo:kafamçokkarıştı

ben bugün doktordan geldim
6 ay aşımızı olduk

ömerim 8060 gr olmuş aliş 7500 gr olmuş

3 iğne bacaktan bir ağızdan aldık

kıymalı sebzeye geçebilirsin dediler bize kızlarr

bugün yarı yas kutlaması yapacaktık düğün telaşı var erteledikk

ohh çok iiler masllah allah nazardan saklasın artık yavaş yavaş yemeklere başlıyosunuz hayırlı olsunn...opuyorumnanaktan

teşekür ederizkızlar bugün bebelacı aradım ilk sütlüpirincli kaşık mamasıile başlayın ek gıdalara sonrada sebzevemeyva pürelerinden verin dediler sonra akşama gecirin kaşık mamasını dediler bugün biraz daha yediler kaşık mamasından ay hangi birini ne zaman ve neşekilde vereceğiz kafam iyice karıştı benim daha birksürü şey vereceğiz ya benimkilerin damlalarıda var

drımkızı maşallah oğluşlara demek kıymalı yemeklere geciyorsunuz bakalım bize ne diyecek doktorumuz
bebişko oğluşun maşallahı ar benim kızlar bu pürelere başlıyalı gec açıkır oldular ve mama yemede isteksizleştiler gibi oldu artık tam bitiremiyorlar 150 ccyii ve zor alıyorlar bibereno

bizimde bugün kontrolümüz vardı birde rota aşımızı yaptırdık
kilolarımız 5,870 gr bensu 6170 gr nilsu boylarımız 57 cm kafa çapımızda 40 çıktı
bizim baştan beri kansızlığımız var ve halen devam ediyor damlamızı arttırdı
kemik gelişimimizde geriden geliyormuş bu ay 900 gr kadar kilo almışlar doktor iyi olduğunu söyledi verdiğimiz ek gıdaları söyledim devam edin bunun dışında meyvalı yoğurda başlayın dedi çorba için erken olduğunu söyledi
bizden haberler bu kadar

comebaby cnm güsel kiloları bizdede kemik gelişimi alie 1 ay geride cnm ama erken ve kilosu
az olduğu için dedi....

teşekkür ederim yarı yaş kutlaman için

bu arada kızlar benim alişim kıskanmayı öğrenmişş ömeri göğüsüme yatırdım babasının kucağından nasıl bakıyor kötü kötü ve sonra ne yaptı ben ona bakınca başladı ağlamayaa
yaa fena bu çocukk yaaa

günaydınlarrr ....keyifli pazarlar dilerim bugün düğünümüz var .....kahvaltı yapacam sonra kuaföre gideceğim kuzularımı babası bakacak ,herkes giripli ,hasta kalabalık ortam diye sokmak istemiyoruz
eee herkesde almak isteyecek bebekleri o yüzden sadece kız evine gelecek eşim bebekleri getirecek gelinle resimlerini çekecek ,,,eşimde kuzenimi tebrik edecek bende annem kardeşim düğünde olacaz..
sizin içinde kurtlarımı dökerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…