- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi sivribiber
-
amaaan boşverin kısmette ne varsa o olur çıkarıcaklar sa öylede çıkarırlar böylede bebişini kucagına almak gibisi yok ilk bebişse dogunca anlarsın
Evet iş için bebek ertelenemez. Ama insanlar baştan soruyor. Yapacağınız etik değil. Sonuç itibarı ile siz ailenizi işveren işini düşünür. Dürüst olun lütfen.
SEVGİLER::)
Deneme süreci falan varsa onu geçirin sonra düşünün. 2 ay olur genelde deneme süresi.
Ben iş için bebeği ertelemiştim. Şimdi tedavi oluyorum, 1 yıl oldu tedaviden sonuç yok. 1 yıl da iş için erteledim etti 2 yıl. Bence bebeği ertelemeyin. Ama iş yeriniz ile de durumu konuşun. Zaten min. 9 ay çalışırsınız hemen hamile kalsanız bile.
Isverenin yerinde olsam en az 1 yil cocuk sahibi olmanizi istemezdim sanirim, bence durustce konusun.
Dürüst oldugumda da ise alinmamisimde kendime cok guvenirim fakat cocuk sahibi olmak istiyorum dedigimle ozgecmisimle, isimde iyi olmamla pek ilgileneceklerini sanmiyorum.
Siz de haklisiniz tabi ama adamlari da dusunun, soylemezseniz kandirmis olacaksiniz. Belki sizi uzun sureli bir projede calistirmak istiyorlar, dogumizni alip gitmeniz cok problem yaratacak. En az 1 yil hamile kalmamanizi isterler muhtemelen.
Bence etik olmaz. Cunku insanlar guvenip sizi ise alicak isleyisi ogretecek kendi sirket ici kurallari oturtacak. Yani bir sure size maddi manevi yatirim yapacak
Bence; düşünmüyorum diyemem düşünüyorum da diyemem kusura bakmayın ama özel hayatımla ilgili böyle bir söz veremem.bunu siz bana sorduktan sonra düşündüm.fakat olsa bile işimi etkilemez deyin ve onları etkileyin.
hamile kalıpta 1 seneyi doldurmazsan tazminat ödüyolar sana diye biliyorum....Merhabalar,
Tam artik bebek zamani geldi dedigimiz bi zamanda isten ayrildim. Yakin zamanda yeni bir ise baslayacagim
İş gorusmesinde bebek dusunuyor musunuz dediklerinde evet diyemedim tabi.
Is icin bebekten vazgececek degilim ertelemek istemiyorum. Ama calismam da gerek.
Yeni ise girdikten bi kac ay sonra hamile kalsam nasil bi tepkiyle karsilasirim diye dusunup duruyorum. Var mi yeni ise giripte hamile kalan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?