• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni işim için moral lazım...

ama bir konuda çok amatörce davranmışsın, eğer başvurduğun iş önemli bir pozisyonsa referans mektupları gerekebilir, ve daha önceden çalıştığın yerdeki yöneticlerin iletişim bilgileri istenebilir referans vermeleri için. Senin sizde kendinize yeni eleman bakın dediğin biri yerinde olsaydım çoktan kovulmuş olurdun ki kurumsallaşmış bir yerde böyle birşey diyemezsin dediğin an artık geri dönüşü olmayan bir yola girersin :)

referans olarak başka bi arkadşım referans oldu ve onun tavsiyesi ile işe alındım eski iş yerim sorulmaz ki sorulsada haklı olduğum için mücadele verdim ben benim hakkımda kötü bişi demezler bnu biliyorum en azından.
su durumda yeni işe gideceğim en azından bebeğim olana kadar mücadele etmem lazım..

Ben kimi zaman saat sabah 3 te kalkıyorum. Kimi zaman gece 22:00 den sabah 9 a kadar çalışıyorum. İşim vardiyalı. 6 da kalmak iyi , inan bana :)) Cumartesim pazarım, bayramım, yılbaşımda yok. :D Bu yönden düşün belki benim iş durumum sana ışık tutar. :D

Ben kimi zaman saat sabah 3 te kalkıyorum. Kimi zaman gece 22:00 den sabah 9 a kadar çalışıyorum. İşim vardiyalı. 6 da kalmak iyi , inan bana :)) Cumartesim pazarım, bayramım, yılbaşımda yok. :D Bu yönden düşün belki benim iş durumum sana ışık tutar. :D

CANIM haklısın..ama bekarsın evli olunca o dediğin saatler de açlışamazsın çalışırsın da evini eşini ihmal edersin...benim derdim de o yetiştiriyorum ben şuanlık işlerimi ama öyle böyle ve bunalıyorum bir süre sonra düşün pazar günü evdesin ve temizlik yapıyorsun o gün başka aktiviten yok cumartesi günü tatil olsa sıkılmam...çalışmaktan yana hiç korkum yok ama karırım verdim...yeni işe başlayacağım...:1rolleyes:

Hayırlı olsun inşallah. Ben de nişanlıyım. Nişanlım evlendikten sonra bir süre daha bu işte çalışmama izin veriyor. Maksimum 1 sene. Sonra başka iş bul diyor. Tabi evlilikte hayli zor. Hele çocuk varsa, imkansız. İnşallah yeni işin güzel olur. Bakarsın olmazsa yine başka iş ararsın. İyi olur inşallah senin için ve ailen için

Back
X