Merhaba arkadaşlar. Bu ay yeni işe başladım. Refakat nöbeti dediğimiz nöbetlerde başka bir doktorun gözetiminde hasta bakıyoruz. Yanımdaki doktorlardan birisi biraz fazla samimi birisi. Ben de dokunma falan pek sevmem. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle. Kötü niyetli olarak da düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum. İlk gün nöbette mesela vakaya ambulansla gittik kapıyı tam açacağım bacağıma vurdu "hadi hadi" dedi gülerek. Bugün de ambulansla 4 saatlik uzaklığa sevke gidiyorduk bana "omzuma koyabilirsin başını" dedi. "Gerek yok." dedim. Baktım kendisi koydu. "Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum." dedim en son. Bana "tamam özür dilerim" dedi ama baya bozuldu yani. Akşam yemeğinde falan da çok mesafeli davrandı. Sert söyleyip kırdığım için üzüldüm. Özür dilesem konu tekrar açılacak, dilemesem de içime sinmedine yapsam bilemedim.
Derdin bu falan demeyin. Onlar benim ilk iş arkadaşlarım. Aramın iyi olmasını istiyorum. Sert mizaçlı biriyim heralde biraz hep aynı sorunu yaşıyorum
Bana pek masumca gelmedi,bunu yapan erkekse şayet.
En azından arkadaşça gelmedi,daha çok şansını denemiş gibi hissettim ben.
Erkek evetKarşı cins mi? Eğer ki öyleyse doğru bir tavır vermişsiniz. Hemcinsiniz ise güzel nir uslupla ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum kusura bakma sana bunu kırarak söylediysem amacım seni kırmak değildi dersiniz
Gayet güzel mizacın ben direk “Sen hayırdır ?” derdimMerhaba arkadaşlar. Bu ay yeni işe başladım. Refakat nöbeti dediğimiz nöbetlerde başka bir doktorun gözetiminde hasta bakıyoruz. Yanımdaki doktorlardan birisi biraz fazla samimi birisi. Ben de dokunma falan pek sevmem. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle. Kötü niyetli olarak da düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum. İlk gün nöbette mesela vakaya ambulansla gittik kapıyı tam açacağım bacağıma vurdu "hadi hadi" dedi gülerek. Bugün de ambulansla 4 saatlik uzaklığa sevke gidiyorduk bana "omzuma koyabilirsin başını" dedi. "Gerek yok." dedim. Baktım kendisi koydu. "Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum." dedim en son. Bana "tamam özür dilerim" dedi ama baya bozuldu yani. Akşam yemeğinde falan da çok mesafeli davrandı. Sert söyleyip kırdığım için üzüldüm. Özür dilesem konu tekrar açılacak, dilemesem de içime sinmedine yapsam bilemedim.
Derdin bu mu falan demeyin. Onlar benim ilk iş arkadaşlarım. Aramın iyi olmasını istiyorum. Sert mizaçlı biriyim heralde biraz hep aynı sorunu yaşıyorum
En doğru olanı yapmışsın. Ne demek temas kurmak. Sohbet muhabbet tamam ama hiç kimse sizinle böyle el ile ya da baş koyarak temas kurmamalı. Şuan bunu dert edip kendinde sorun araması gereken karşı taraf. Siz lütfen rahat olun.Merhaba arkadaşlar. Bu ay yeni işe başladım. Refakat nöbeti dediğimiz nöbetlerde başka bir doktorun gözetiminde hasta bakıyoruz. Yanımdaki doktorlardan birisi biraz fazla samimi birisi. Ben de dokunma falan pek sevmem. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle. Kötü niyetli olarak da düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum. İlk gün nöbette mesela vakaya ambulansla gittik kapıyı tam açacağım bacağıma vurdu "hadi hadi" dedi gülerek. Bugün de ambulansla 4 saatlik uzaklığa sevke gidiyorduk bana "omzuma koyabilirsin başını" dedi. "Gerek yok." dedim. Baktım kendisi koydu. "Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum." dedim en son. Bana "tamam özür dilerim" dedi ama baya bozuldu yani. Akşam yemeğinde falan da çok mesafeli davrandı. Sert söyleyip kırdığım için üzüldüm. Özür dilesem konu tekrar açılacak, dilemesem de içime sinmedine yapsam bilemedim.
Derdin bu mu falan demeyin. Onlar benim ilk iş arkadaşlarım. Aramın iyi olmasını istiyorum. Sert mizaçlı biriyim heralde biraz hep aynı sorunu yaşıyorum
Adama bak, bir de bozulmuş. İyi bozmuşsunuz. Geri vites yapmayın.Erkek evet
Ne kadar doğru bir şey yaptığını, eğer bu tavrı koymasaydın o zaman anlardınMerhaba arkadaşlar. Bu ay yeni işe başladım. Refakat nöbeti dediğimiz nöbetlerde başka bir doktorun gözetiminde hasta bakıyoruz. Yanımdaki doktorlardan birisi biraz fazla samimi birisi. Ben de dokunma falan pek sevmem. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle. Kötü niyetli olarak da düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum. İlk gün nöbette mesela vakaya ambulansla gittik kapıyı tam açacağım bacağıma vurdu "hadi hadi" dedi gülerek. Bugün de ambulansla 4 saatlik uzaklığa sevke gidiyorduk bana "omzuma koyabilirsin başını" dedi. "Gerek yok." dedim. Baktım kendisi koydu. "Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum." dedim en son. Bana "tamam özür dilerim" dedi ama baya bozuldu yani. Akşam yemeğinde falan da çok mesafeli davrandı. Sert söyleyip kırdığım için üzüldüm. Özür dilesem konu tekrar açılacak, dilemesem de içime sinmedine yapsam bilemedim.
Ne münasebet el kol haraketinde bulunuyor haddini bilsin. Tavır koymakla çok iyi yapmışsın.Merhaba arkadaşlar. Bu ay yeni işe başladım. Refakat nöbeti dediğimiz nöbetlerde başka bir doktorun gözetiminde hasta bakıyoruz. Yanımdaki doktorlardan birisi biraz fazla samimi birisi. Ben de dokunma falan pek sevmem. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle. Kötü niyetli olarak da düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum. İlk gün nöbette mesela vakaya ambulansla gittik kapıyı tam açacağım bacağıma vurdu "hadi hadi" dedi gülerek. Bugün de ambulansla 4 saatlik uzaklığa sevke gidiyorduk bana "omzuma koyabilirsin başını" dedi. "Gerek yok." dedim. Baktım kendisi koydu. "Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum." dedim en son. Bana "tamam özür dilerim" dedi ama baya bozuldu yani. Akşam yemeğinde falan da çok mesafeli davrandı. Sert söyleyip kırdığım için üzüldüm. Özür dilesem konu tekrar açılacak, dilemesem de içime sinmedine yapsam bilemedim.
Sağlık sektöründe uzun yıllar çalıştım ve hiç ciddi bir doktora rastlamadım He He deyin geçinMerhaba arkadaşlar. Bu ay yeni işe başladım. Refakat nöbeti dediğimiz nöbetlerde başka bir doktorun gözetiminde hasta bakıyoruz. Yanımdaki doktorlardan birisi biraz fazla samimi birisi. Ben de dokunma falan pek sevmem. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle. Kötü niyetli olarak da düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum. İlk gün nöbette mesela vakaya ambulansla gittik kapıyı tam açacağım bacağıma vurdu "hadi hadi" dedi gülerek. Bugün de ambulansla 4 saatlik uzaklığa sevke gidiyorduk bana "omzuma koyabilirsin başını" dedi. "Gerek yok." dedim. Baktım kendisi koydu. "Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum." dedim en son. Bana "tamam özür dilerim" dedi ama baya bozuldu yani. Akşam yemeğinde falan da çok mesafeli davrandı. Sert söyleyip kırdığım için üzüldüm. Özür dilesem konu tekrar açılacak, dilemesem de içime sinmedine yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?