Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr lar arasında samimiyet vardır espriler gırla gider ama başımı omzuna koyayım demez kimse ya da bacağa şaplak atmazlar .mesafenizi koruyun derim ben.Kendimi haksız görüyordum. Keşke az sussaydım diye düşünmeye başlamıştım. Teşekkür ederim desteğiniz için![]()
Yok haklısınız temas sevmemeniz normal. Bu çoğu insanda olan bi şey. Bende iki yakın arkadaşım haricinde kimsenin bana dokunmasından şakalaşmasından hoşlanmıyorum hatta nefret ediyorum. Birde annemin arsız bi arkadaşı var totoma vururdu onu bile kırıcı bi şekilde azarladım zira uyarılardan anlamıyordu. Resmen kadınlar bile şaka ayağına taciz ediyor :) Zaten herkesle temas halinde olması anormal bunu zamanla yakınlaşıp onun gibi temas seven birine yapsa anlarım söylediğin iyi olmuş.Merhaba arkadaşlar. Bu ay yeni işe başladım. Refakat nöbeti dediğimiz nöbetlerde başka bir doktorun gözetiminde hasta bakıyoruz. Yanımdaki doktorlardan birisi biraz fazla samimi birisi. Ben de dokunma falan pek sevmem. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle. Kötü niyetli olarak da düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum. İlk gün nöbette mesela vakaya ambulansla gittik kapıyı tam açacağım bacağıma vurdu "hadi hadi" dedi gülerek. Bugün de ambulansla 4 saatlik uzaklığa sevke gidiyorduk bana "omzuma koyabilirsin başını" dedi. "Gerek yok." dedim. Baktım kendisi koydu. "Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum." dedim en son. Bana "tamam özür dilerim" dedi ama baya bozuldu yani. Akşam yemeğinde falan da çok mesafeli davrandı. Sert söyleyip kırdığım için üzüldüm. Özür dilesem konu tekrar açılacak, dilemesem de içime sinmedine yapsam bilemedim.
Derdin bu mu falan demeyin. Onlar benim ilk iş arkadaşlarım. Aramın iyi olmasını istiyorum. Sert mizaçlı biriyim heralde biraz hep aynı sorunu yaşıyorum![]()
kotu niyetli degil diye dusunme, doktorlarin buyuk cogunlugu genelde inek ve kiz arkadas bulamayan tipler olduklari icin, asistan, uzman vs olduklarinda kendilerini bir sey sanmaya basliyor, ozellikle kendinden alttaki kisilere boyle el sakalari vs yapiyorlar. sen rahatsiz oluyorsan, karsidaki anlamiyor mu? anliyor tabi ki, ama seni sessiz buldugu icin kurban secmistir. sert davranirsan bir sure sonra baskasina yapmaya baslar.Merhaba arkadaşlar. Bu ay yeni işe başladım. Refakat nöbeti dediğimiz nöbetlerde başka bir doktorun gözetiminde hasta bakıyoruz. Yanımdaki doktorlardan birisi biraz fazla samimi birisi. Ben de dokunma falan pek sevmem. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle. Kötü niyetli olarak da düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum. İlk gün nöbette mesela vakaya ambulansla gittik kapıyı tam açacağım bacağıma vurdu "hadi hadi" dedi gülerek. Bugün de ambulansla 4 saatlik uzaklığa sevke gidiyorduk bana "omzuma koyabilirsin başını" dedi. "Gerek yok." dedim. Baktım kendisi koydu. "Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum." dedim en son. Bana "tamam özür dilerim" dedi ama baya bozuldu yani. Akşam yemeğinde falan da çok mesafeli davrandı. Sert söyleyip kırdığım için üzüldüm. Özür dilesem konu tekrar açılacak, dilemesem de içime sinmedine yapsam bilemedim.
Derdin bu mu falan demeyin. Onlar benim ilk iş arkadaşlarım. Aramın iyi olmasını istiyorum. Sert mizaçlı biriyim heralde biraz hep aynı sorunu yaşıyorum![]()
İçinize sinsin, alınacak bir şey yok .Kimse kimseye istemediği şekilde davranamaz .Siz sınırlarınızı söylemişsiniz ,şu an şok olmuştur nerde duracak ne kadar samimi olacak bilememiştir, gerilmiştir zamanla düzelir.Merhaba arkadaşlar. Bu ay yeni işe başladım. Refakat nöbeti dediğimiz nöbetlerde başka bir doktorun gözetiminde hasta bakıyoruz. Yanımdaki doktorlardan birisi biraz fazla samimi birisi. Ben de dokunma falan pek sevmem. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle. Kötü niyetli olarak da düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum. İlk gün nöbette mesela vakaya ambulansla gittik kapıyı tam açacağım bacağıma vurdu "hadi hadi" dedi gülerek. Bugün de ambulansla 4 saatlik uzaklığa sevke gidiyorduk bana "omzuma koyabilirsin başını" dedi. "Gerek yok." dedim. Baktım kendisi koydu. "Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum." dedim en son. Bana "tamam özür dilerim" dedi ama baya bozuldu yani. Akşam yemeğinde falan da çok mesafeli davrandı. Sert söyleyip kırdığım için üzüldüm. Özür dilesem konu tekrar açılacak, dilemesem de içime sinmedine yapsam bilemedim.
Sert mizaçla ilgisi yok bence tavrınız çok yerinde ,geri adım atıp özür dilemeyin ,ilk iş arkadaşlarınız olabilir ama herkes yerini bilsinMerhaba arkadaşlar. Bu ay yeni işe başladım. Refakat nöbeti dediğimiz nöbetlerde başka bir doktorun gözetiminde hasta bakıyoruz. Yanımdaki doktorlardan birisi biraz fazla samimi birisi. Ben de dokunma falan pek sevmem. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle. Kötü niyetli olarak da düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum. İlk gün nöbette mesela vakaya ambulansla gittik kapıyı tam açacağım bacağıma vurdu "hadi hadi" dedi gülerek. Bugün de ambulansla 4 saatlik uzaklığa sevke gidiyorduk bana "omzuma koyabilirsin başını" dedi. "Gerek yok." dedim. Baktım kendisi koydu. "Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum." dedim en son. Bana "tamam özür dilerim" dedi ama baya bozuldu yani. Akşam yemeğinde falan da çok mesafeli davrandı. Sert söyleyip kırdığım için üzüldüm. Özür dilesem konu tekrar açılacak, dilemesem de içime sinmedine yapsam bilemedim.
Ne haksızlığı az bile yapmışsınız.Kendimi haksız görüyordum. Keşke az sussaydım diye düşünmeye başlamıştım. Teşekkür ederim desteğiniz için![]()
ben de doktorum yaptığı şeyler doğru değil doğal da değil , iş ortamında böyle bi samimiyet yaşamak zorunda değilsiniz , herkes mıç mıç ilişki sevicek diye bir şey yok , ki iş arkadaşlığından bahsediyoruz , profesyonel olmazsanız asıl başınıza çok sıkıntı çıkar iş bölümünde vsMerhaba arkadaşlar. Bu ay yeni işe başladım. Refakat nöbeti dediğimiz nöbetlerde başka bir doktorun gözetiminde hasta bakıyoruz. Yanımdaki doktorlardan birisi biraz fazla samimi birisi. Ben de dokunma falan pek sevmem. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle. Kötü niyetli olarak da düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum. İlk gün nöbette mesela vakaya ambulansla gittik kapıyı tam açacağım bacağıma vurdu "hadi hadi" dedi gülerek. Bugün de ambulansla 4 saatlik uzaklığa sevke gidiyorduk bana "omzuma koyabilirsin başını" dedi. "Gerek yok." dedim. Baktım kendisi koydu. "Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum." dedim en son. Bana "tamam özür dilerim" dedi ama baya bozuldu yani. Akşam yemeğinde falan da çok mesafeli davrandı. Sert söyleyip kırdığım için üzüldüm. Özür dilesem konu tekrar açılacak, dilemesem de içime sinmedine yapsam bilemedim.
ay benim erkek doktor arkadaşlarım hep ya evli ya da sevgililiydi ünivde bile, üzüldüm sizin gördükleirnizekotu niyetli degil diye dusunme, doktorlarin buyuk cogunlugu genelde inek ve kiz arkadas bulamayan tipler olduklari icin, asistan, uzman vs olduklarinda kendilerini bir sey sanmaya basliyor, ozellikle kendinden alttaki kisilere boyle el sakalari vs yapiyorlar. sen rahatsiz oluyorsan, karsidaki anlamiyor mu? anliyor tabi ki, ama seni sessiz buldugu icin kurban secmistir. sert davranirsan bir sure sonra baskasina yapmaya baslar.
Geri adım atarsanız haklı hissedecekMerhaba arkadaşlar. Bu ay yeni işe başladım. Refakat nöbeti dediğimiz nöbetlerde başka bir doktorun gözetiminde hasta bakıyoruz. Yanımdaki doktorlardan birisi biraz fazla samimi birisi. Ben de dokunma falan pek sevmem. Sadece bana karşı değil herkese karşı böyle. Kötü niyetli olarak da düşünmüyorum ama rahatsız oluyorum. İlk gün nöbette mesela vakaya ambulansla gittik kapıyı tam açacağım bacağıma vurdu "hadi hadi" dedi gülerek. Bugün de ambulansla 4 saatlik uzaklığa sevke gidiyorduk bana "omzuma koyabilirsin başını" dedi. "Gerek yok." dedim. Baktım kendisi koydu. "Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum." dedim en son. Bana "tamam özür dilerim" dedi ama baya bozuldu yani. Akşam yemeğinde falan da çok mesafeli davrandı. Sert söyleyip kırdığım için üzüldüm. Özür dilesem konu tekrar açılacak, dilemesem de içime sinmedine yapsam bilemedim.
izin verirsen yarin birgün samimiyet dozajini cogaltir öpmeye felan da kalkisir bence cok iyi yapmissin tebrik edrim herkes cesaret edemez oda sizin yeni olmanizdan belkide karsi koyamaz nasilsa yeni vs diye sansini denemis boyunun ölcüsünü almis her kusun eti yenmez oldugunu anlamistir insaAllah.Erkek evet