zaten kendime pazar gününe kadar müddet verdim..biraz daha deneyecğim..
evet geçen hafta çok iyiydimmm ama bu hafta acayip daralıyorumm..anlatamam..
birde baş ağrım oldu saçımı topluyorum yaa..
o da beni delirtti geçmiyor..
kafam çok karışık mmousemmm..
kızlar yaklaşık 10 gün önce kapandım..kendim istedimm hazırım zannetim ama değilmisim..
acayip kendimi mutsuz ve huzursuz hissediyorum..
telrar açılmak istiyorummm ama bilemiyorum..
tepkiler ne olur ne derler diye düşünmeden edemiyorum...
rahat değilim bu şekilde..
çok üzgünümmm...çok hızlı karar verdim..
derdim bu bunu paylaşmak istedimm sadece...
kuzucum daha çok yenisin bence zamanla alışacaksın kapandığında çok hevesliydin bence hevesini yok etme. evde de kendine gayet bakabilirsin açık saçık giyineblirsin ne biliyim poff üzüldüm yani. biraz daha sabret kolay bişey değil ama düüşünmemeye çalış bir süre ve bol bol dua et rabbim yardımcın olsun
kapanarak çok güzel ve büyük bir karar vermişsin sen elalemin ne diyeceğini değilkde kendi vicdanın kalbin ne der ona bak
herkesin kusuru var bence mesele o değil mesele aldığın kararın arkasında durabilmek
keşke gerçekten emin olduktan sonra kapansaydın çünkü açılınca keşke açılmasaydım diye vicdan yapacağına eminim
Allah yardımcın olsun umarım doğru bir karar verirsin.
ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN CANIM..
herzaman derim bu tercih meselesi.. ben kendim tesettürlüyüm.. çok ama çok isteyerek kapandım gerçkten..
bi kere bile rabbim pişmanlık vermedi..
çok güzel bir adım atmışsın.. rabbim bunu sonuna kadar götürmeni nasip eylesin..
eğer gerçekten kıyafetin şalın falan yoksa bu seni rahatsız etmiş olabilir..
açıkken kot üstüne kazak giysende olur hani bi nevi. ama şalı eşarbını ayakkabısına kadar malesef bizlerde sorun oluyor..
istersen telefon numaramıda verebilirim.. sana yardımcı olmak isterim.
zevkli oldugum söylenirsana yardımcı olmak isterim..
kapanman yeni olmuş.. bence şeytana uyup vesvese edip açılma..
bir süre sonra napcagına karar verirsin.. öncelikle tesettür hayatında yer ettin.. sen şuan örtündüğünü tam idrak edemediğin için böyle düşünüyor olabilirsin.. kendine zaman ver.. kalbinden çok güzel şeyler geçecek ben inanıyorum
inşş canım...desteğinnn için çok tşk ederimmm
kesinlikle katılmıyorummmEki Görüntüle 867165 kapanmak budur benim icin
Eki Görüntüle 867165 kapanmak budur benim icin
ne kadar yanlış bi düşünce bu ya...turban diye bi konu gecmiyor kuranda allah buyurmusturki kadinlar namehrem yerleri kapatin yani gogusleri bacaklari vucudu ama sac namehrem yer sayilmaz amma bi sey daha var butuk kadinlar disari cikarken yada uyad bir erkek olan ortamdayken sarcaf yani nigab geymeli siyah renkde olmali ki taninmasin kimin kizi karisi oldugu anlasilmasin buda kadini korumak amacidir biz bunu buldik bunu gorduk bizim ulkemizde kapan carsafa kapanir tam kapanir kapanmayanda kapanmaz tabi yeni insanlar cikti turk uculu kapanan yani sadece kafania turban ortenler oda dinimizce yalnistin onun ibadedini kimse kabullenmez mesela basinda turban izerinde kolu uzunda olsa bile dar tisork gomlek bluz varsa ve o gogusler o bluzdan firliyorsa ne fark ederki kapanmisin normal kapanmak siyak carsaftir gozlere kadar yapan bunu yapsin yapmayan yapmasin valla ben kapanirsam boyle kapanirim dinimizin gerektirende bu zaten
sankı benım resmımı koymussun bende boyleyımama turbanda kapalılıktır herkezın kendı tercıhı canım ınsallah rabbım arkadasımıza ıcını ısıtsın buyuk bı adım atmıs kapanmıs rabbım ıcındekı vesveseyı alsın ınsallah huzur versın kalbıne amınn
tamam bana dusmez bu konular cunki kappali degilim fakan kuran bize bunu buyurdu digeri insanlarin tercihi bu bir gercektir yani senin adinada sevindimsankı benım resmımı koymussun bende boyleyımama turbanda kapalılıktır herkezın kendı tercıhı canım ınsallah rabbım arkadasımıza ıcını ısıtsın buyuk bı adım atmıs kapanmıs rabbım ıcındekı vesveseyı alsın ınsallah huzur versın kalbıne amınn
turban diye bi konu gecmiyor kuranda allah buyurmusturki kadinlar namehrem yerleri kapatin yani gogusleri bacaklari vucudu ama sac namehrem yer sayilmaz amma bi sey daha var butuk kadinlar disari cikarken yada uyad bir erkek olan ortamdayken sarcaf yani nigab geymeli siyah renkde olmali ki taninmasin kimin kizi karisi oldugu anlasilmasin buda kadini korumak amacidir biz bunu buldik bunu gorduk bizim ulkemizde kapan carsafa kapanir tam kapanir kapanmayanda kapanmaz tabi yeni insanlar cikti turk uculu kapanan yani sadece kafania turban ortenler oda dinimizce yalnistin onun ibadedini kimse kabullenmez mesela basinda turban izerinde kolu uzunda olsa bile dar tisork gomlek bluz varsa ve o gogusler o bluzdan firliyorsa ne fark ederki kapanmisin normal kapanmak siyak carsaftir gozlere kadar yapan bunu yapsin yapmayan yapmasin valla ben kapanirsam boyle kapanirim dinimizin gerektirende bu zaten
"Abdurrahman'ın kızı Hafsa'nın başında, saçını gösterecek şekilde ince bir başörtüsü olduğu halde Hz. Âişe'nin huzuruna girdi. Hz. Âişe başından örtüsünü alarak ikiye katladı, kalınlaştırdı." (Muvatta', Libas:4)
"Allah ilk muhâcir kadınlara rahmet etsin onlar; "Baş örtülerini yakalarının üstüne taksınlar..." (en-Nûr, 24/31) ayeti inince, etekliklerini kesip bunlardan başörtüsü yaptılar."
tamam bana dusmez bu konular cunki kappali degilim fakan kuran bize bunu buyurdu digeri insanlarin tercihi bu bir gercektir yani senin adinada sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?