- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi sagopammmm
-
Ikiside masum değil.
Saf yerine koymasinlar. Soyleyecegini söyle sonra bas tekmeyi
Susar susar
Pısırık olur boyleleri
Şeytan o. Şeytan azapda gerekilkine öyle dedim ikincide sustum üç dört diye gidiyor yakında şeytan yapacak beni :))))))
bence arkadaşı yeni komşuya da sagopamın laflarını taşıyor.Ikiside masum değil.
Saf yerine koymasinlar. Soyleyecegini söyle sonra bas tekmeyi
yaw hakkaten birisi bir kere yanımda arkadaşım hakkında dedikodu yapmaya kalktı kavga ettim kızla ki arkadaşım haksızdı ama yani gelip de benim yanımda konuşmasın demi
olması gereken o bence de ağzının payını vermeliydi ya da en kötü konuyu kapatmalı konuşmayalım hoşuma gitmiyor filan falan diyebilir en azından kibarca deği mi diyorum tekrar diyeceğim o arkadaşında bir tuhaflık var
Hem o d akonuşuyor olmalı ki arkandan diğer kız ona senin hakkında konuşma cesaretini bulmuş
bence arkadaşı yeni komşuya da sagopamın laflarını taşıyor.
yakın arkadaşınızsa laf taşımak yerine onun sizi savunması lazım.hatta ben olsam bir değil iki değil ne istiyor bu arkadaşımdan der arama mesafe koyardım.ama senın arkadaşım dediğin sana laf taşıyıp duruyor,maşallah kadına bişey dediğide yok.güllük gülistanlık her yer:)
Sorarken küçük Emrah gibi değil kadir inanır gibi sorikisinin yanında açacağım konuyu her şey orataya çıkar diye düşünüyorum o zaman
bence arkadaşı yeni komşuya da sagopamın laflarını taşıyor.
arkadaşın neden ''saçma saçma konusma!!'' diyemiyor bu kıza
Olabülü.
Dedikodu hiç bir zaman tek taraflı yapilmaz
Sorarken küçük Emrah gibi değil kadir inanır gibi sor
yapılacak şey.
arkadaşınla onun olmadığı ortamda görüşmek. onla bir daha karşılaşmamak ve arkadaşınada bunu hatırlatıp yanyana gelmemeniz için gerekeni yapmasını söylemek
çok güldüm buna :) kadir inanır gibi soracağım korkacaklar bülbül gibi ötecekler :)))))))
Tanistirayim: Nokta. Virgul,:)
haklısınız ama bu kişi biz birlikte otururken de başkaları hakkında konuşuyor ediyor birde bana söyleyen arkadaşa güveniyorum çünkü zamanında onun arkasından da söylemiş etmiş kendilerine yaklaşımı da hiç hoş değil onlarda şikayetçi bu durumdan kavga tartışma çıksın istemiyorum çünkü sevmiyorum ama sabrımı zorluyor artık
Tanıştırayım ; Buda abartıAnlaşılmıcak gibi yazmamış. KArmaşık değil yani çok fazla. Burda ne konular gördük 5 kere okusan anlamazsın..
Neyse..
Ee arkadaşınında arkadasından konuşuyosa doğum günü partisine ne çağırıyor onu..
Arkadaşınızda bi tuhaf
Üçünüz bir araya gelin, nedir sizden çektiğim biriniz arkamdan laf ediyor, ötekiniz laf taşıyor, derdiniz ne benimle diye sorun. Biri aslında iyi bir ama dedikoducu, biri arkadaş ama canınızı sıkıp duruyor onlar düşünmüyorsa sizi, ipleri ele alıp kendi huzurunuzu kendiniz düşünün.
aa bak ben nokta virgülüde yanlış anlamışım konuyla ilgili sandımAllahım ya ben neyin derdindeyim millet nelere takılıyor neyse
ahh arkadaşım zaten gittiğime pişman oldum sonrasında söyledim de geç oldu işte hiç gitmeyecektim
Sen nasıl anladın ki
Konunda nokta ve virgül yokmuş ta anlayamamış daha ne konular var burda
Ben senin yerinde olsam; Önce arkadaşıma derim ''Nedeb böyle yapıyor sor bakayım ?''
O sorup cevabı sana gelir. Ses kaydına al ama..
Sonra diğeriyle aynı ortama girin orda konusunu aç '' Sen ben haz etmiyor musun diye ?''
Sonrası çorap söküğü hee arkadaşınız ''yoookkk ben laf taşımadımm'' derse açın ses kaydını dinlettiğiniz gibide silin sonra..
Çıkın gidin evden bidada konuşmayın..
Durum bundan farklıda olabilir..
EDİT: Bu ses kaydını ben denemiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?