- 25 Ağustos 2014
- 21.132
- 50.590
- 798
- Konu Sahibi sagopammmm
gidip gelmeyi kessen yada o komsu ordayken bulunmasan?kapatmadığı gibi benim dediklerimi de demiyor ya çok sessiz kaldım ya ondan böyle biraz ses çıkarmış olsaydım böyle olmazdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidip gelmeyi kessen yada o komsu ordayken bulunmasan?kapatmadığı gibi benim dediklerimi de demiyor ya çok sessiz kaldım ya ondan böyle biraz ses çıkarmış olsaydım böyle olmazdı
gidip gelmeyi kessen yada o komsu ordayken bulunmasan?
İnsanlarda utanma kalmamış hiç.
Yüzüne ayrı arkandan ayrı konuşandan ne beklenir
Var mı bir gelişme
aynen canım daha hangi yüzle bana gülüp de merhaba diyebiliyor anlamıyorum
bir gelişme yok arkadaşla konuşayım diyorum buradaki yorumların hepsine katılıyorum aslında suç arkadaşımdaymış ben kadının derdini anlamaya çalışırken arkadaşın yaptığını görememişimşuan kadının dediklerinden çok arkadaşın nasıl tepkisiz kaldığına üzülüyorum birde az değil 9 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hiç mi hatırım yoktu
Kesinlikle öyle canım. Arkandan tek laf bile ettirmemesi lazımdı.
Tabi bir konuşmak lazım içinde kalmasın sormak lazım neden konuşmasına izin verdin diye
bence komşuyla konuşmanı engellemek için fevri davranmış.sakin ol.komşusunıun konuşmasını engellese onca lafı gelip sana anlatmazdı![]()
işte olmadık zamanda gerçek yüzler ortaya çıkabiliyor.dediğn gibi şükür ki basit bir sebeple gördün gerçeği.konuşacağım ama ya çok sinir oldum kendimi ispatlamak zorunda değilim diyor sana olmayan bir şeyi ispatlamanı bekleyen kim baya baya kavga ettik ne kadar doluymuş bana karşı Allaha çok şükür başka büyük bir olayda görmedim bunun gerçek yüzünü nasıl saldırdı ya
işte olmadık zamanda gerçek yüzler ortaya çıkabiliyor.dediğn gibi şükür ki basit bir sebeple gördün gerçeği.
hakkınızda konuşana değil arkadaş kisvesi altında bunu size yetiştirene bir bakın bence..arkadaş dediğin laf taşımaz kişi yoksa kişinin yerine cevabını verir susturur.. mesela: ben onu iyi tanırım hiç söylediğin gibi biri değildir eğer böyle dedikodu yapacaksan başka birini bul'' diyip susturur ne siz duyarsınızne o kişi birdaha ağzını açar.
Aynen öyle unutma ki kimse boşluğa kouşmaz! bir karşılık bir yüz buldu ki kadın her fırsatta seni kötüledi ona..yoksa salak mı kendini tersleyen arkadaşını savunan insana neden inatla kişiyi kötülesin söyleyeceğini tahmin eder en başta ..üzgünüm ama arkadaşının amacı çok başkaymış belki de laf eden için demiş ya sadice onla komşu olunsun istiyor diye belkide bu isteğe sahip olan kendisi..evet aynen olması gereken buydu bunu kendisine söylediğimde de bu tepkiyle karşılaştım suçsuzken suçlu kötü niyetli kötü arkadaş oldum yani ne kadar doluymuş hiç bilmiyordum silmeye de ne hevesliymiş buda bir vesile oldu bana gerçek yüzünü gördüm
Aynen öyle unutma ki kimse boşluğa kouşmaz! bir karşılık bir yüz buldu ki kadın her fırsatta seni kötüledi ona..yoksa salak mı kendini tersleyen arkadaşını savunan insana neden inatla kişiyi kötülesin söyleyeceğini tahmin eder en başta ..üzgünüm ama arkadaşının amacı çok başkaymış belki de laf eden için demiş ya sadice onla komşu olunsun istiyor diye belkide bu isteğe sahip olan kendisi..