• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni komşu

İnsanlarda utanma kalmamış hiç.
Yüzüne ayrı arkandan ayrı konuşandan ne beklenir
Var mı bir gelişme

İnsanlarda utanma kalmamış hiç.
Yüzüne ayrı arkandan ayrı konuşandan ne beklenir
Var mı bir gelişme

aynen canım daha hangi yüzle bana gülüp de merhaba diyebiliyor anlamıyorum
bir gelişme yok arkadaşla konuşayım diyorum buradaki yorumların hepsine katılıyorum aslında suç arkadaşımdaymış ben kadının derdini anlamaya çalışırken arkadaşın yaptığını görememişim :( şuan kadının dediklerinden çok arkadaşın nasıl tepkisiz kaldığına üzülüyorum birde az değil 9 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hiç mi hatırım yoktu

aynen canım daha hangi yüzle bana gülüp de merhaba diyebiliyor anlamıyorum
bir gelişme yok arkadaşla konuşayım diyorum buradaki yorumların hepsine katılıyorum aslında suç arkadaşımdaymış ben kadının derdini anlamaya çalışırken arkadaşın yaptığını görememişim :KK43: şuan kadının dediklerinden çok arkadaşın nasıl tepkisiz kaldığına üzülüyorum birde az değil 9 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hiç mi hatırım yoktu

Kesinlikle öyle canım. Arkandan tek laf bile ettirmemesi lazımdı.
Tabi bir konuşmak lazım içinde kalmasın sormak lazım neden konuşmasına izin verdin diye

Kesinlikle öyle canım. Arkandan tek laf bile ettirmemesi lazımdı.
Tabi bir konuşmak lazım içinde kalmasın sormak lazım neden konuşmasına izin verdin diye

konuşacağım pek umurunda değil gibi geldi bana yoksa insan hiç mi demez ne tanıyorsun ki hakkında böyle konuşuyorsun ne hakla diye bakalım ya konuşayım da bir

canım belki oda seni çok sevdi ve arkadaşın seni paylaşmak istemediği için onun senin hakkında söylediklerini abartarak sana taşıdı.
Ben olsam o arkadaşlada arama mesafe koyardım.
Sonuçta sana laf taşıyor , belki senin söylediklerinide diğer arkadaşa..

arkadaş gelemiyormuş bende telefonda söyledim kadın hakkımda neler dedi o rahatlığı vermeseydin demezdi böyle 9 yıllık arkadaşınım o ise kaç aylık komşu burada aynı şey senin başına gelseydi benim tepkim böyle olmazdı seni tanımadan ne hakla hakkında böyle konuşur diye sustururdum bu kadar hakkım yok muydu kadınla da görüşeceğim dedim oda dedi beni tanıyamamışsın yazık çok yazık ben hep seni korudum bana kalkmış ne diyorsun bana bunları dediysen bitmişsindir benim için Allaha emanet ol bende dedim 9 yıldır tanıyamadıysam kimse tanıyamaz madem korudun neden konuşuyor halen daha bu kadın asıl sana yazık sen benim için bittin senden bunu beklemem hataydı sende Allaha emanet ol silsim artık seni ben hem iyi niyetliydim senin için kadın onları söyledğinde yanımda değildin korudum seni sende böyle yaptıysan kimseye sildim artık seni dedi durdu ya sinirlerim iyice bozuldu silmeye ne kadar meraklıymış halbuki

sogopam sen ne diyosun yazik vlla ben diyecegimi dedim ona sen gelip bana neler syluyosun gercekten cok yazik ben her zaman seni korudum neyse bunlari bana yaziyosan benim icin bitmissin demektir . Beni tanisaydin bunlari yapmazdin Allaha emanet ol.
kadın en son bna sagopam beni ne engelledi acaba dye sordu bende sen yanlis anlamissin o facesini donduruyo facesine bakarsan gorursun pinara sor o zaman dedim . Silmeye merakliyim evet benim iyi niyetime karsilik bunlari diyen birisini kusura bakma ama silerim bitiririm

aynen böyle dedi sinirden ellerim titriyor şuan ya

bence komşuyla konuşmanı engellemek için fevri davranmış.sakin ol.komşusunıun konuşmasını engellese onca lafı gelip sana anlatmazdı:KK43:

bence komşuyla konuşmanı engellemek için fevri davranmış.sakin ol.komşusunıun konuşmasını engellese onca lafı gelip sana anlatmazdı:KK43:

konuşacağım ama ya çok sinir oldum kendimi ispatlamak zorunda değilim diyor sana olmayan bir şeyi ispatlamanı bekleyen kim baya baya kavga ettik ne kadar doluymuş bana karşı Allaha çok şükür başka büyük bir olayda görmedim bunun gerçek yüzünü nasıl saldırdı ya

daha farklı kazık atabilirdi her şeyi beklerim bundan neymiş tek derdi kavga etmemi engellemekmiş iyide sen gelip bana onun söylediklerini söylersen er geç kadının yanına ineceğim yani barış ortamı böylemi sağlanır

konuşacağım ama ya çok sinir oldum kendimi ispatlamak zorunda değilim diyor sana olmayan bir şeyi ispatlamanı bekleyen kim baya baya kavga ettik ne kadar doluymuş bana karşı Allaha çok şükür başka büyük bir olayda görmedim bunun gerçek yüzünü nasıl saldırdı ya
işte olmadık zamanda gerçek yüzler ortaya çıkabiliyor.dediğn gibi şükür ki basit bir sebeple gördün gerçeği.

hakkınızda konuşana değil arkadaş kisvesi altında bunu size yetiştirene bir bakın bence..arkadaş dediğin laf taşımaz kişi yoksa kişinin yerine cevabını verir susturur.. mesela: ben onu iyi tanırım hiç söylediğin gibi biri değildir eğer böyle dedikodu yapacaksan başka birini bul'' diyip susturur ne siz duyarsınızne o kişi birdaha ağzını açar.

işte olmadık zamanda gerçek yüzler ortaya çıkabiliyor.dediğn gibi şükür ki basit bir sebeple gördün gerçeği.

evet ya ben diyorum ki ben olsam izin vermezdim olayın bu kadar uzamasına sustururdum tanımadan etmeden kim ne hakla konuşabilir birinin hakkında ya diyor ki kadın söylerken yanımda sen yoktun annem şahit benim korudum seni ben olsaydım önce bir sorardım korudun mu korumadın mı diye sen direk neler dedin iyide her şey açık net ortada yani korumuş olsan susardı her gün bir olayla geliyorsun bu nasıl korumak savunmak oluyor iyi niyetliydim sana karşı sende böyle yaptın ya artık kimseye güvenmem sana gerçek dostlarınla mutluluklar kıymetimi anlayacaksın ama geç olacak bittin benim için daha konuşmaya gerek görmüyorum diyor suçlu durumuna düştüm birde diyor annene söyleme dedim seni ilgilendirmez bu saatten sonra benden uzak ol bana bir şey olmaz

hakkınızda konuşana değil arkadaş kisvesi altında bunu size yetiştirene bir bakın bence..arkadaş dediğin laf taşımaz kişi yoksa kişinin yerine cevabını verir susturur.. mesela: ben onu iyi tanırım hiç söylediğin gibi biri değildir eğer böyle dedikodu yapacaksan başka birini bul'' diyip susturur ne siz duyarsınızne o kişi birdaha ağzını açar.

evet aynen olması gereken buydu bunu kendisine söylediğimde de bu tepkiyle karşılaştım suçsuzken suçlu kötü niyetli kötü arkadaş oldum yani ne kadar doluymuş hiç bilmiyordum silmeye de ne hevesliymiş buda bir vesile oldu bana gerçek yüzünü gördüm

evet aynen olması gereken buydu bunu kendisine söylediğimde de bu tepkiyle karşılaştım suçsuzken suçlu kötü niyetli kötü arkadaş oldum yani ne kadar doluymuş hiç bilmiyordum silmeye de ne hevesliymiş buda bir vesile oldu bana gerçek yüzünü gördüm
Aynen öyle unutma ki kimse boşluğa kouşmaz! bir karşılık bir yüz buldu ki kadın her fırsatta seni kötüledi ona..yoksa salak mı kendini tersleyen arkadaşını savunan insana neden inatla kişiyi kötülesin söyleyeceğini tahmin eder en başta ..üzgünüm ama arkadaşının amacı çok başkaymış belki de laf eden için demiş ya sadice onla komşu olunsun istiyor diye belkide bu isteğe sahip olan kendisi..

Aynen öyle unutma ki kimse boşluğa kouşmaz! bir karşılık bir yüz buldu ki kadın her fırsatta seni kötüledi ona..yoksa salak mı kendini tersleyen arkadaşını savunan insana neden inatla kişiyi kötülesin söyleyeceğini tahmin eder en başta ..üzgünüm ama arkadaşının amacı çok başkaymış belki de laf eden için demiş ya sadice onla komşu olunsun istiyor diye belkide bu isteğe sahip olan kendisi..

evet kesinlikle diyorlar ki bıktırıyor bize gelip gitmekten bıktık artık şöyle bir kadın böyle bir kadın ama maşallah araları çok iyi annene söyleme derken de galiba korktu ortaya çıkmasın duyulmasın diye her şeyi söylediğin gibi bunuda söylemişsindir annene ama bence her şeyi söyleme diyor Allahım ya seni ne ilgilendirir sen hiç mi annenle bir şey paylaşmıyorsun ben anneme demeyeceksem kime diyeceğim çok tuhaf biraz kuyruğuna bastım resmen canavara dönüştü kaç yıllık dostum dediğim insan

Back
X