Yeni komşum hakkinda duyduklarim!

Belki de huhucular yalan söylüyor, 5 ay kirayı ödemeyen taraf onlarmış? Ben de onlardan şüphelendim hadi bakalım :) Sorunlu ayrıldıkları için ev kiralanmasın diye dedikodu çıkarıyor olabilirler. Dedikoduyla hemen gaza gelmeyin bence, şimdilik sorun çıkmamış, bu kadar gürültüyü takan insan uyarı yapardı heralde başta. Bekleyip göreceksiniz.

Bu kdr gurultuye takan insan olsa apartmandaki kizlarin muzik sesinden sokaktaki cocuklardan yandaki insaattanda rahatsiz olurdu bence. Bende boyle dusunerek diger tarafin abarttigini saniyorum

Ben ' Hu hu çekmek ' tabirine takıldım, Belli ki zikir Vs, bu tür şeyleri sevmiyor Hanımefendi. Kadının çarşaflı olmasıyla rahatsız olduğu ses konusuyla bir alaka kuramadım ben..
O kadına biri ' Hu hu çekmek ' denmeyeceğini, zikir yada tesbihat denebileceğini söylemeli..

evle ilgilenen adamla usteki kadin akraba bence hucular haksiz hem ev sahibini hem komsuyu delirtmislet alt komsudan sor o dogrusunu anlatir. cok ta bir sey fark etmez evi tutmusun zaten ama en azindan kimle muhattap olacagini bilir ona gore davranirsin

demek ki bana denk gelen hu çekiciler gürültücüymüş.üst kattan aniden öyle bir uğultu gürültü gelirdi ki neye uğradığımı bilemezdim.

Zikir öyle bağıra çağıra mı yapılır

Yerinizde olsam mutlaka söylerdim. Kesin kabul etmeyecektir.
Farzedin ki kadın gerçekten öyle biri. Eğer konuşursanız önüne set çekmiş olursunuz ve sizden gelen seslere ağzını açamaz.
Söyleyin ve ekleyin, eğer sese karşı aşırı bir duyarlılığınız varsa taşınmak zahmetli iş. Hiç bu işe girmeyelim şeklinde.

Ben olsam söylemezdim ama kadınla arama çok kalın bir çizgi cekerdim, belliki samimi olmaya çok hevesli

Kadina sorsan sana gercegi soyler mi?

Komşulara bak biraz yan binalara, bakkala... Burda komşuluk nasil desen dokulurler. Biz biraz sesli aileyiz falan desen...

Hatta sen degil kayinvaliden sorsun. Daha iyi olur. Sen kalicisin bir sey olur aralarında konuşulursa senden yana sorun olmaz

Cok yakin davranma ama uzakta olma. Ne cikar o abladan gor oyle davran.

Bana hep böyle çok tanımadan samimi davranmalar eve davetler tel vermeler korkutucu gelmiştir bu kişiler ya saplantılı ya manyak oluyorlar ya da bana öyle denk geldi. Sen yinede çok birden samimi olmamaya bak, konuyuda acma boşver genelde herkes herşeyi tam anlatmaz.

Ne guzel iste zikr cekiyolarmis :)
İki tarafta abartmis kavgali olunca zaten insanlar birbirini karalar yasayip gorursunuz kim hakli kim haksiz

Çığlık atılarak yapanı hiç mi görmedik yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…