- 13 Mart 2016
- 358
- 198
- 18
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
5 ay kira alamadigim kiracı evde nefes alsa ben sinir olurum. On yargili olmayın ve kesinlikle konuyu açmayın bence.Kizlar yaklasik 1 yillik evliyim. Eşimin is yeri suan oturdugumuz yere cok uzak bir yere tasininca mecburen biz de tasinmak zorunda kaldik. Basta istedigim gibi bi ev bulamadik cok eskiydi ya da kirasi uymuyordu bize. Eşim is yerindeki arkadaslarina ev aradigimizi soylemis bir arkadasi da ablasinin bosta evi oldugunu soylemis. Biz de gittik baktik cok sevdim evi. Binada 4 daire var ust katimiz ev sahibi ama onlar yurtdisindalar alt katimiz da ev sahibimizin akrabasi yani esimin arkadasinin da akrabasi oluyor. 40li yaslarinda bir kadin. biz eve baktigimiz gun bizim yanimiza geldi gayet sicakkanli bir kadin. Bana insallah tasinirsiniz genc bir arkadasim olur dedi bizi ilk defa gordugu halde evine davet etti. Numarasini verdi faturalarda bir sorun olmustu defalarca aradi hallettinmi cozdunmu yeri bulamazsan beraber gidelim vs dedi.
Ev sahibi burada olmadigi icin enisteleri ilgileniyomus evle. O adamla o kadinin evine geldi bizde evle anlastik. Adam eski kiracilardan sikayetci olduklarini mahalleden sana evle ilgili bisey sorarlarsa ben ev sahibinin akrabasiyim dememi soyledi. Eski kiracilarin evde geceleri huhu cektiklerini falan soyledi. Bir teyze bir de oglu oturuyormus evde. O eski kiracilsrdan cok cektiklerini kirayida odeyemediklerini 5 ay boyunca evden cikarmak icin ugrastiklarini soyledi. Kadinda ben teyzenin yuzunu gormedim carsafli bir teyzeydi dedi. Beni pekte ilgilendirmedi anlattiklari. Bu arada o kadin tek basina yasiyor.
Tesadufen bu eski kiracilar kardesimin kayinvalidesinin bir tanidigiymis. Kardesim ev bulduk diye anlatmis bu ev kardesimin kayinvalidesine yakin. Kayinvalidesi ablana soyle o evi tutmasinlar o alt kattaki kadin hic huzur vermedi arkadasima. Suyu acsa yukari cikiyo suyu actin rahatsiz oldum evde terlik giyse sesinden rahatsiz oluyormus. Cirkeflik yapiyormus. Evde tesbih dusurse sen sabah napiyordun ne dusurdun diyormus. Gelen misafirler sessiz sessiz disari cikiyormus kadin duymasin seslerini diye. Biz 1 yil zor dayandik sonra kactik bu evden demisler. Bunlar normal seyler degil biz evde 2 kisiyiz ama ev hali her an sessiz sessiz oturamamki hicmi misafir gelmeyecek hic mi kavga edip ses yapmayacagiz.
2 gundur evi temizliyoruz daha tasinamadik kadin evde yok bir bahaneyle konuyu acmak istiyorum ama dogru mu yaparim bilmiyorum. Ben yoktum kayinvalidem konusmus o da konuyu biliyor agzini aramak istemis dun gece evden gec ciktik kusura bakmayin boya badanayla ugrasiyoruz demis kadin da olur boyle seyler fln demis bi tepkisi yoktu diyo kayinvalidem. Bugun en alt kattakilerle tanistim evde benim yaslarimda 2 kiz vardi temizlik yapiyolardi muzik acmislar ev gumbur gumbur. Disarda cocuklar bagris cagris oynuyor yanda insaat. Bu kadin oyle her sese rahatsiz olsa birton ses var onlara rahatsiz olur. Kafam cok karisti esim de olmaz oyle sey o eski kiracilarla aralarinin bozuk oldugunu soylediler basta bizle bi ilgisi olmaz diyor.
Acaba kadinla konussammi boyle seyler duydum diye??
Az katlı aile apartman ları hep sıkıntılı olur genelde görüşsen çok sıkı fıkı olur sıkar bir süre sonra, görüşmesen kıskançlık küslük olur kalabalık apartmanlar bu yüzden daha iyi oluyor kimse kimseyi umursamiyor.. Çalışıyorsan ve çocuğun yoksa idare edersin sanırım..
İşte huyunu öğrenmeden samimi olursan herşeye burnunu sokar en güzeli güler yüz bol mesafe inşallah rahatça oturursun evinde komşu çok önemli kötü komşu insanı ev sahibi yapar boşuna dememiş ler :)Kendimi kasamam evde ama istedigimi yaparim kimseyi rahatsiz etmem ama tv de acarim terlikle de gezerim misafir de agirlarim. O binada uzun sure otursam cocugum olsa sorunmu yapacaklar yolarim vallahi
Çığlık atılarak yapanı hiç mi görmedik yani :)
Çığlık atılarak yapanı hiç mi görmedik yani :)
Mahalle sessiz bir mahalle degilki dibimizde avm insaati var gumbur gumbur isciler cirit atiyo sokakta. Cocuklar bagris cagris en ufak bir sesten rahatsiz olan ondan da olurduYaşayıp göreceksin. Ama bana göre komşun öyle biri olsa belli ederdi. Bu tür insanlar hemen uyarı veriyor zaten, biz gürültü sevmeyiz de bilmem ne diye. Konuşmana hiç gerek yok. Sıkıntılı bi kiracıymış demek ki eskisi.
şimdi kadınla konuşsan şayet onların dediği gibiyse ewt ben takıntılıyım size zehir zıkkım ederim her anınızı mı diyecek??
sanırım demez. o yüzden kumar misali taşınacaksınız ya da mideniz bulandıysa vazgeçeceksiniz.
zira baştan kadınla problem oluşturmuş olmaktan başka bir işe yaramaz konuşman.
.Belki ev sahibiyle anlaşmalı yapmışlardır ; " yıldırma politikası " :)
Böyle bir şey kadınla konuşulmaz.
Çarşaflı olduğuna kadar dedikodusu yapılmış kadının, ilginç. Kişinin evinde çektiği zikr kimseyi ilgilendirmez. Zikr , çığlık atarak yapılmıyor.
onların şahsi sorunu vardır birbiri ile ama bence çok yüzgöz olma kadın biraz aşırı samimiyet sever gibi geldi bana. çok samimi olursan o zaman oturamazsın o evde mesafeni her zaman koru kimse birşey yapamaz.Kizlar yaklasik 1 yillik evliyim. Eşimin is yeri suan oturdugumuz yere cok uzak bir yere tasininca mecburen biz de tasinmak zorunda kaldik. Basta istedigim gibi bi ev bulamadik cok eskiydi ya da kirasi uymuyordu bize. Eşim is yerindeki arkadaslarina ev aradigimizi soylemis bir arkadasi da ablasinin bosta evi oldugunu soylemis. Biz de gittik baktik cok sevdim evi. Binada 4 daire var ust katimiz ev sahibi ama onlar yurtdisindalar alt katimiz da ev sahibimizin akrabasi yani esimin arkadasinin da akrabasi oluyor. 40li yaslarinda bir kadin. biz eve baktigimiz gun bizim yanimiza geldi gayet sicakkanli bir kadin. Bana insallah tasinirsiniz genc bir arkadasim olur dedi bizi ilk defa gordugu halde evine davet etti. Numarasini verdi faturalarda bir sorun olmustu defalarca aradi hallettinmi cozdunmu yeri bulamazsan beraber gidelim vs dedi.
Ev sahibi burada olmadigi icin enisteleri ilgileniyomus evle. O adamla o kadinin evine geldi bizde evle anlastik. Adam eski kiracilardan sikayetci olduklarini mahalleden sana evle ilgili bisey sorarlarsa ben ev sahibinin akrabasiyim dememi soyledi. Eski kiracilarin evde geceleri huhu cektiklerini falan soyledi. Bir teyze bir de oglu oturuyormus evde. O eski kiracilsrdan cok cektiklerini kirayida odeyemediklerini 5 ay boyunca evden cikarmak icin ugrastiklarini soyledi. Kadinda ben teyzenin yuzunu gormedim carsafli bir teyzeydi dedi. Beni pekte ilgilendirmedi anlattiklari. Bu arada o kadin tek basina yasiyor.
Tesadufen bu eski kiracilar kardesimin kayinvalidesinin bir tanidigiymis. Kardesim ev bulduk diye anlatmis bu ev kardesimin kayinvalidesine yakin. Kayinvalidesi ablana soyle o evi tutmasinlar o alt kattaki kadin hic huzur vermedi arkadasima. Suyu acsa yukari cikiyo suyu actin rahatsiz oldum evde terlik giyse sesinden rahatsiz oluyormus. Cirkeflik yapiyormus. Evde tesbih dusurse sen sabah napiyordun ne dusurdun diyormus. Gelen misafirler sessiz sessiz disari cikiyormus kadin duymasin seslerini diye. Biz 1 yil zor dayandik sonra kactik bu evden demisler. Bunlar normal seyler degil biz evde 2 kisiyiz ama ev hali her an sessiz sessiz oturamamki hicmi misafir gelmeyecek hic mi kavga edip ses yapmayacagiz.
2 gundur evi temizliyoruz daha tasinamadik kadin evde yok bir bahaneyle konuyu acmak istiyorum ama dogru mu yaparim bilmiyorum. Ben yoktum kayinvalidem konusmus o da konuyu biliyor agzini aramak istemis dun gece evden gec ciktik kusura bakmayin boya badanayla ugrasiyoruz demis kadin da olur boyle seyler fln demis bi tepkisi yoktu diyo kayinvalidem. Bugun en alt kattakilerle tanistim evde benim yaslarimda 2 kiz vardi temizlik yapiyolardi muzik acmislar ev gumbur gumbur. Disarda cocuklar bagris cagris oynuyor yanda insaat. Bu kadin oyle her sese rahatsiz olsa birton ses var onlara rahatsiz olur. Kafam cok karisti esim de olmaz oyle sey o eski kiracilarla aralarinin bozuk oldugunu soylediler basta bizle bi ilgisi olmaz diyor.
Acaba kadinla konussammi boyle seyler duydum diye??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?