Yeni komşum hakkinda duyduklarim!

Hucular haksız bence. Hem gürültü yapıyorlarmış, hem kira vermiyorlarmış. Haksız olmak için gayet yeterli bunlar. Kötü ayrıldıkları için kötü sahibinin kötülüğüne çırpınıyor gibiler. :) Siz kendi tecrübenize, kendi yaşadığınıza bakın en iyisi. Ev sahibi rahatsız bir tip olsa illa bir yerden renk verirdi.

O değil de ben kadının şu "genç bi arkadaşım olucak" lafına taktım çünkü burdan anlaşılıyor ki samimiyet istiyor ve sana gelip gitmek yani biraz rahatsız edecek gibi istediğini bulamazsa değişebilir gibi geldi bana..

5 ay kira alamadigim kiracı evde nefes alsa ben sinir olurum. On yargili olmayın ve kesinlikle konuyu açmayın bence.

Az katlı aile apartman ları hep sıkıntılı olur genelde görüşsen çok sıkı fıkı olur sıkar bir süre sonra, görüşmesen kıskançlık küslük olur kalabalık apartmanlar bu yüzden daha iyi oluyor kimse kimseyi umursamiyor.. Çalışıyorsan ve çocuğun yoksa idare edersin sanırım.. Kadına birşey söyleme bence güler yüzlü ama resmi ol mesafeyi koruması gerektiğini anlar böylece.Sizli bizli konuş iyice huyunu öğrenene kadar.

Kendimi kasamam evde ama istedigimi yaparim kimseyi rahatsiz etmem ama tv de acarim terlikle de gezerim misafir de agirlarim. O binada uzun sure otursam cocugum olsa sorunmu yapacaklar yolarim vallahi

Kendimi kasamam evde ama istedigimi yaparim kimseyi rahatsiz etmem ama tv de acarim terlikle de gezerim misafir de agirlarim. O binada uzun sure otursam cocugum olsa sorunmu yapacaklar yolarim vallahi
İşte huyunu öğrenmeden samimi olursan herşeye burnunu sokar en güzeli güler yüz bol mesafe inşallah rahatça oturursun evinde komşu çok önemli kötü komşu insanı ev sahibi yapar boşuna dememiş ler :)

şimdi kadınla konuşsan şayet onların dediği gibiyse ewt ben takıntılıyım size zehir zıkkım ederim her anınızı mı diyecek??
sanırım demez. o yüzden kumar misali taşınacaksınız ya da mideniz bulandıysa vazgeçeceksiniz.
zira baştan kadınla problem oluşturmuş olmaktan başka bir işe yaramaz konuşman.

Yaşayıp göreceksin. Ama bana göre komşun öyle biri olsa belli ederdi. Bu tür insanlar hemen uyarı veriyor zaten, biz gürültü sevmeyiz de bilmem ne diye. Konuşmana hiç gerek yok. Sıkıntılı bi kiracıymış demek ki eskisi.

Mahalle sessiz bir mahalle degilki dibimizde avm insaati var gumbur gumbur isciler cirit atiyo sokakta. Cocuklar bagris cagris en ufak bir sesten rahatsiz olan ondan da olurdu

En iyisi mesafeli davranmak

Yere tesbih düşmesi de ilginç bir örnek mis. Mesela ben kaşık çatal ne bileyim kumanda falan düşürüyorum. Tesbih le gerçekten yere vura bura hu hu çekiyor olabilir gibi geldi.

Bu arada her sese tepki veren tipler var. Kendi ic huzuru olmadigi icin sende de olmasin istiyor. Kapıya gelirse yapacağın şey belli açma kapıyı ya da yalnız yaşayan yaşlı kadın diyorsun. Üstüne yürü bir daha gelemez. Baktın is büyüyor saçma sapan sebeplerle kapına geliyor. Sen daha çok ses yaparsın her seferinde sonra da dersin ki her geldiğinde sesi daha da yukseltecegim falan. Hani o üstte olsa sen altta olsan o daha avantajlı olurdu ama korkma bence. Güle güle evinde huzurla otur

.
Var öyle tipler çığlık atarak değil ama vura vura bağıra bağıra yapanlar var.

Belki de hu çektiklerini duyuyordu,tarikat filan gibi korkuya kapıldı.belki o yüzden ne yapıyordunuz ya da ne sesi geliyor diye sormuş,yoklamış olabilir.siz güzel güzel geçinmeye bakın.biraz da rahat olun lütfen ne olmuş yani terlik sesi oldu demişse?desin siz de evet giydim terlik diyin geçin.Ev sahibine sizi kovduracak değil ya terlik sesi oldu diye

onların şahsi sorunu vardır birbiri ile ama bence çok yüzgöz olma kadın biraz aşırı samimiyet sever gibi geldi bana. çok samimi olursan o zaman oturamazsın o evde mesafeni her zaman koru kimse birşey yapamaz.

onlar zıtlasmıslar ondan zıt gıtmıs kadın dıger seslere gayette ılımlı bellı

bazıları inşaat sesine bir şey demez ama üst kattaki bebeğin ayak sesine yukarı çıkar . oluyor böyle tipler . istanbulda yığınla gürültü var ama yukarı çıkıp böyle sebeplerden insan daraltan da çok . (annemin yanına ziyarete gittiğimde parmak ucundayım resmen ) siz yaşamadan göremeyeceksiniz maalesef . bence samimi olmayın . anlattıklarınızdan hemen samimi olan biri olduğu anlaşılıyor. sizi arayıp faturayı onun dert etmesi şimdiden enteresan .

Annemin yan komsusuda hu cekiyolardi hemde cok kalabalik bi sekilde gercekten cok rahatsiz edici bi durum .Bence kadin o yuzden eski kiracilara gıcık olmustur.Gönlünü ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…