- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi Manolyalarca
-
Tam tersi hanımefendi yorum yapmadan önce defalarca okudum.Hamdolsun okuma anlamam iyidir meslek icabı. Anlatmanıza gerek yok çünkü haksızsınızAmannnnn baştan anlamatamicam, okumadan yorum yapıyorsunuz ya...
işta anlayabilen biri. Teşekkür ederim, kendi yaşam alanında baksin ama benim yaşam alanımı zapdetmesin tek istedigim bu.
Yorumların... ah kalbimDedim ya, kimseye kasıtlı zarar vermem ama hayvanları tercih ettiğim için kötü bir insan yaptılar beni. :)
Tanımadığınız için böyle sanmanız normal. Fakat aksini ne kadar iddia etsem de kanıtlayamam. Sizin düşünceniz, saygı duyarım.
Aslaa bu görüşü sevmiyorum onlar Rabbimizin dilsiz insanları. Ama nasıl ki bazen diyoruz insanlar analık babalık testinden geçmeden evlat sahibi olmasın. Hayvan sahibi de bence böyle olunmalı. psikolojisi bozulmuş sevgilisinden ayrılmış çocuklarını mutlu edemeyen insanlar bu hayvanları alıp bakamıyor lar sonra bir kenarda ya ölüyorlar ya da psikolojisi bozulmuş şekilde hayvancıklar ortada geziyorlar. ben buna çok sinirleniyorum kendi görümcem den de örnek verdim 2 tane kuşun ölümüne sebep oldu şimdi bir tane kedi aldı ben hiç inanmıyorum onun bakabileceğine...zavallı sokak kedilerini bahçemize alıştırdı yedirdi yedirdi şimdi o kedileri bıraktı kendi evine kedi aldı bu sokak kedileri ne olacak her gün buradalar.biz Bahçeli bir evde yaşıyoruz bu kediler salıncağımızda oturuyor benim kızımın alerjisi var. hayvancıklar buraya alışmışlar yemek yemeye sürekli çöp poşetleri mizi çöp kutularımızı karıştırıyorlar. Yazık değil mi???Böyle konularda dünyayı insana ve kendisine ait zanneden insanları çok rahat görebiliyoruz .
Yaşam hakkına saygı duyduğumuz için de psikolojisi bozuk kafayı kediyle köpekle bozmuş olarak görülüyoruz .
Bazı yasaların çıkmamasının sebebi de bu ya zaten , “yha ben de çk svyrm ama ck sglkszzzz“ Hayvanlar kimsenin umrunda değil .
Peki siz bahçeye yaptırmıyoruz çiş kaka yazmışsınız dışarı sokağa yapıyor ozaman buda çok bencilcekopegimiz kucuk irk ve kediler saldirgan, bizimki sindi bile onlaro gorunce kacicak delik ariyor:)
En güzelini yaparsınız hanımefendinin yorumlarını okudukça bana yazılmış gibi ben sinir oldum. Hayvan sevgisiyle ilgili zaten bir probleminiz yok ama hanımefendi farklı bir yere çekmeye çalışıyor ve üslubu çirkin.sorunların var belli, senin gibiler burda nillete buluşarak stres atiyor anliyorum seni. cevap vermiyorum artik, buyur konus.
Bak buna hiç bir şey diyemem şu an , çocuğunun alerjisi var , bi sağlık problemi var .Aslaa bu görüşü sevmiyorum onlar Rabbimizin dilsiz insanları. Ama nasıl ki bazen diyoruz insanlar analık babalık testinden geçmeden evlat sahibi olmasın. Hayvan sahibi de bence böyle olunmalı. psikolojisi bozulmuş sevgilisinden ayrılmış çocuklarını mutlu edemeyen insanlar bu hayvanları alıp bakamıyor lar sonra bir kenarda ya ölüyorlar ya da psikolojisi bozulmuş şekilde hayvancıklar ortada geziyorlar. ben buna çok sinirleniyorum kendi görümcem den de örnek verdim 2 tane kuşun ölümüne sebep oldu şimdi bir tane kedi aldı ben hiç inanmıyorum onun bakabileceğine...zavallı sokak kedilerini bahçemize alıştırdı yedirdi yedirdi şimdi o kedileri bıraktı kendi evine kedi aldı bu sokak kedileri ne olacak her gün buradalar.biz Bahçeli bir evde yaşıyoruz bu kediler salıncağımızda oturuyor benim kızımın alerjisi var. hayvancıklar buraya alışmışlar yemek yemeye sürekli çöp poşetleri mizi çöp kutularımızı karıştırıyorlar. Yazık değil mi???
kopek kakasını topraga gommedıgı ıcın konu sahıbı temızlemek zorunda dogruPeki siz bahçeye yaptırmıyoruz çiş kaka yazmışsınız dışarı sokağa yapıyor ozaman buda çok bencilce
Aaa bilmiyorum, hiç görmedim ama umarım yemiyordur.Köpeğiniz kedi kakası yiyor mu? Benim de derdim bu
40 kedi peki bir bahçede ne alaka keşke sahiplendirilse. Onlarda bence çok yazık. Manyak psikopatlar bu kedi köpek kuş işine girmesin benceBak buna hiç bir şey diyemem şu an , çocuğunun alerjisi var , bi sağlık problemi var .
Ya da korkuyorsundur , küçükken tırmalanmış, ısırılmış olabirsin . İnsanlık halidir bu .
Bakamayacak insanların sahiplenmesine de tabiki karşıyım benim anlayamadığım bakıyosa baksın bana gelmesin kafasında .
Ne yapsın bakan insanlar , tembihlesin mi kediyi o tarafa geçme diye ? Ne olsun yani ?
40 kedi çok sağlıksız diyorsunuz da barınaklar sokaklar çok mu iyi sanıyorsunuz ? O kedilerin yarısı burda mama var diye geliyordur , siz kendi bahçenizden de görmüşsünüzdür ?
yaa siz iyi misiniz?nereye yaptiricam pede mi?kuma mi? neden bahceye yapsın yaşam alanim orasi benim, leş gibi kokar kakası çişi. sizi rahatsiz etmez mi koku??Peki siz bahçeye yaptırmıyoruz çiş kaka yazmışsınız dışarı sokağa yapıyor ozaman buda çok bencilce
En iyisini ediyorsunÖneride bulunan herkese çok teşekkür ederim, artık konu amacından oldukça saptı. Hoş olmayan yorumlar yapılıyor bence bu konu burada kapanmalı.Mune konumu kapatır mısın?Teşekkürler.
3-5 kedi olsa ve bahceme giriyor deseniz size suç bulurdum belki ama 40 KIRK kedi ve ustelik pireleriyle dahi ilgilenilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?