Yeni komşumuzun evcil hayvanları sıkıntı vermeye başladı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedim ya, kimseye kasıtlı zarar vermem ama hayvanları tercih ettiğim için kötü bir insan yaptılar beni. :)
Yorumların... ah kalbimBoşver arkadaşım. Akıllı insan olmaktansa kaçık hayvansever olurum bin kat daha iyi

Aslaa bu görüşü sevmiyorum onlar Rabbimizin dilsiz insanları. Ama nasıl ki bazen diyoruz insanlar analık babalık testinden geçmeden evlat sahibi olmasın. Hayvan sahibi de bence böyle olunmalı. psikolojisi bozulmuş sevgilisinden ayrılmış çocuklarını mutlu edemeyen insanlar bu hayvanları alıp bakamıyor lar sonra bir kenarda ya ölüyorlar ya da psikolojisi bozulmuş şekilde hayvancıklar ortada geziyorlar. ben buna çok sinirleniyorum kendi görümcem den de örnek verdim 2 tane kuşun ölümüne sebep oldu şimdi bir tane kedi aldı ben hiç inanmıyorum onun bakabileceğine...zavallı sokak kedilerini bahçemize alıştırdı yedirdi yedirdi şimdi o kedileri bıraktı kendi evine kedi aldı bu sokak kedileri ne olacak her gün buradalar.biz Bahçeli bir evde yaşıyoruz bu kediler salıncağımızda oturuyor benim kızımın alerjisi var. hayvancıklar buraya alışmışlar yemek yemeye sürekli çöp poşetleri mizi çöp kutularımızı karıştırıyorlar. Yazık değil mi???

Kedi kuma yapar kapatır aslında çişini kalasını. Pire içinde kedileri parazit aşısı yapacaksınız ense damlaları var başka bir çözüm sunmak istemiyorum hayvanları sevdiğim için.

sorunların var belli, senin gibiler burda nillete buluşarak stres atiyor anliyorum seni. cevap vermiyorum artik, buyur konus.
En güzelini yaparsınız hanımefendinin yorumlarını okudukça bana yazılmış gibi ben sinir oldum. Hayvan sevgisiyle ilgili zaten bir probleminiz yok ama hanımefendi farklı bir yere çekmeye çalışıyor ve üslubu çirkin.

Bak buna hiç bir şey diyemem şu an , çocuğunun alerjisi var , bi sağlık problemi var .
Ya da korkuyorsundur , küçükken tırmalanmış, ısırılmış olabirsin . İnsanlık halidir bu .

Bakamayacak insanların sahiplenmesine de tabiki karşıyım benim anlayamadığım bakıyosa baksın bana gelmesin kafasında .

Ne yapsın bakan insanlar , tembihlesin mi kediyi o tarafa geçme diye ? Ne olsun yani ?

40 kedi çok sağlıksız diyorsunuz da barınaklar sokaklar çok mu iyi sanıyorsunuz ? O kedilerin yarısı burda mama var diye geliyordur , siz kendi bahçenizden de görmüşsünüzdür ?

Peki siz bahçeye yaptırmıyoruz çiş kaka yazmışsınız dışarı sokağa yapıyor ozaman buda çok bencilce
kopek kakasını topraga gommedıgı ıcın konu sahıbı temızlemek zorunda dogru
gercekten buna dıkkat edın konu sahıbı arkadasımız dogru soyluyor

40 kedi peki bir bahçede ne alaka keşke sahiplendirilse. Onlarda bence çok yazık. Manyak psikopatlar bu kedi köpek kuş işine girmesin bence bakamiyorsun ah alıyorsun!

Peki siz bahçeye yaptırmıyoruz çiş kaka yazmışsınız dışarı sokağa yapıyor ozaman buda çok bencilce
yaa siz iyi misiniz?nereye yaptiricam pede mi?kuma mi? neden bahceye yapsın yaşam alanim orasi benim, leş gibi kokar kakası çişi. sizi rahatsiz etmez mi koku??

Komşunuz gayet mantıklı cevap vermiş sizinde çocuğunuz var belki çocuk sesi sevmiyoruz dur demiş toplum içinde yaşamayı öğrenmeniz lazım. Saygı duymanız lazım komşunuz nekadar insan nekadar merhametli ki sokak hayvanlarını önemsiyor elimden geldiğince bende beslerim kediler tutulmaz hapsedilmez evde değil sokakta olsa yine bahçenize gelebilirlerdi sokaklar hayvanlara ait sonuçta kediyi karşınıza alıp burası benim özel mülküm de diyemezsiniz. Kediden bahçesini pire basanı da ilk defa duyuyorum problem haline getirmektense bahçenizin bir kenarına onlar için su ve mama koysanız bir kaybınız olmaz pireler insanlara bulaşmaz çocuğunuz için endişelenmenize gerek yok hayvanlar çocuklara insanlardan daha az hatta hiç zarar vermezler 40 kedi demişsiniz de abartının bukadarı :)) saydınız mı kendi kendinize kuruntu haline getirmeyin bence. Belediyeyi de aramayın lütfen biraz vicdanınız varsa. Çünkü belediyeler o hayvanları dağ başlarında ölüme terkediyorlar biraz duyarlı olsak bir kaybımız olmaz

Belli ki komşu sokak kedilerini besliyor. Kediler de normal olarak bahçenizden geçiyorlar. Burada ateşli ateşli anlatmışsınız ki kedileri kaçırmak için size yöntem söylesinler :) Kediler dışkısını toprağa gömer. Gommeyen kedi rahatsızdır. 40 kedi birden böyle olacak değil. Konuya bolca ekleme ve abartı yapılmış.

Öneride bulunan herkese çok teşekkür ederim, artık konu amacından oldukça saptı. Hoş olmayan yorumlar yapılıyor bence bu konu burada kapanmalı. Mune konumu kapatır mısın?Teşekkürler.
En iyisini ediyorsun
İçini ferah tut.
En iyisi tekrar konusun.
Parazit aşılarını yaptırması konusunda ve bahçeye kum kablari konusunda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…