Yeni komşumuzun evcil hayvanları sıkıntı vermeye başladı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kediye alerjisi yorumu da değişik olmuş bahçedeki kediden kimsenin alerjisi nüksetmez.
Alerjinin artması için kapalı yerde kediyle birlikte yaşamak gerekir anca
Geceleri koynunuza almıyorsanız sorun yok yani
Zorunda mı insanlar????? Ne demek bu ya? Hayvanseverlik, insanlığın önüne geçmemeli.

Kediler birarada yaşamayı sevmez
Onca kedinin pisliği temizlenmez koku çok normal
Birbirlerine zarar verirler, biri hastalansa hepsi hastalanır vs, aslında öyle büyük kötülük yapıyorlar ki hayvanlara
Bunun birde insan tarafı var, bakana söz geçiremeyince hayvanları zehirleyen çok pislik gördüm, hayvanları inatla açık hedef haline getiriyorlar, onca kediyi bir eve toplamanın hiç bir mantığı yok, insanlıkla da alakası yok

Konu sahibide yarı parasını verebilir bir kişi bakıyor diye tüm yükü ona atmak neden?ayrıca sadece damlasıyla aşısıyla bitmiyor bunun maması var osu var busu var pekala konu sahibide yardımcı olabilir

cok cok uzuldum buna e ne olacak bu canlılar ... ıhmal edılen bakımsız kalanlar var ya da tıcarı amacla kullananlar ya da psıkolojık sorunu oldugu ıcın evıne alıp yuzlerce yıganlar bunun cozumu ne olur acaba

Sonuçta burda sadece konu sahibinin anlattığı tarafını biliyoruz o zaman bi de diğer taraftan bakmak lazım bu kadar körü körüne yorum yapılacaksa

İşte nisam şehir hayatında hayvan beslemenin sorumluluğu da ağır, bazı şeylere dikkat etmek lazım gücümüzün üstünde işlere kalkışırsak çevreye de zarar verebiliriz. Gönül ister ki sokakta sahipsiz bakımsız hayvan hiç olmasın, benim de içim gidiyor çelimsiz bir hayvan görünce ama gücüm hepsine bakmaya yetmez ki, her bulduğumu eve toplarsam çevreye fayda yerine zarar vermiş olmaz mıyım? İki ucu pis değnek bu işler

Siz benim hayvanseverliğim hakkında yorum yapamazsınız çünkü onca iki ayaklı hayvan varken onlara hayvan demek evet canımı acıtıyor..dozunu anca ben ayarlarım bu sizi ve ya bir başkasını rahatsız ediyorsa o sizin probleminiz benim değil

Konu sahibide yarı parasını verebilir bir kişi bakıyor diye tüm yükü ona atmak neden?ayrıca sadece damlasıyla aşısıyla bitmiyor bunun maması var osu var busu var pekala konu sahibide yardımcı olabilir
İşte neden parasını vermek zorunda konu sahibi, belki durumu yok? Veya o parayla daha öncelikli bir sorumluluğunu yerine getirmesi gerekiyordur, veya beğensek de beğenmesek de canı istemiyordur? Konu sahibi böyle bişeye mecbur tutulamaz.

Görümcem işte sırf psikolojisini düzeltmek için eve canlı dolduruyor iki kanaryayi öldürdü, iki kuş vardı şimdi dünya para verip eve kedi aldı yazık kediye çok yazık ya olecek ya sokak sansliysa birine verir.

ben bu tarz durumlarda sıkayet edılınce olan canlılara oluyormus onu ogrendıgıme cok uzuldum uyutuyorlarmıs bırde hangı kedı kopek ıster hem ac kalayım hem bakımsız ustune de ölduruleyım
daha bırde beledıyeyı arayın dıye yorum da yaptım bılmıyordum cok uzuldum
ev sahıbını bulmak gerekır belkı kıracısının durumundan haberı yoktur cunku anladıgım kadarıyla normal kedı besleme yokmus bayagı kutu kutu alıp eve kedılerı yıgıyorlarmıs yazık ya kedılerde napsın nefes alacak yere kacıyorlar demek kı

Ben çözümü aralıklı besleme yaparak buldum yani onları bir yere toplamıyorum, çantama mama alıp sokak sokak geziyorum belli başlı yerlere mama bırakıyorum, insanların hedefi olmasınlar diye onları bir yere alıştırmıyorum. Su kapları yapıyorum içine bir kaç damla vitamin damlatıp bırakıyorum ne alsalar kardır diyorum. Onları bir yere alıştırmak cinayet, neler gördüm ben, 30 sokak kedimi bir gecede zehirlediler. Başka bir zaman 9 kedimi pitbull bir köpeğe parçalattılar, zarar veriyorlar hayvanlara insanlar bunu anlamak istemiyorlar. Belediyeden yardım da istiyorum zaman zaman, hasta varsa arrıyorum, kısırlaştırma gerekiyorsa bildiriyorum, elimizden ancak bunlar geliyor. Ama şu net ki çok kedi bir arada kendi sağlıkları için zararlı.

ne yardimi, durumumu biliyor musunuz ? ben nerden ne kisarim diye tasarruf yapıyorum pandemiyle durumumuz eskisi gibi degil. mecbur diilim ki.kwmdi cocuguma bile neler begeniyorum ama secim yapiyorum alirken.
O zaman maalesef kedilere bakan kişiye de haksızlık etmeyeceksiniz sizin de buna hakkınız yok mecbur değilsiniz evet ama kedilere bakan kişinin de sizi düşünmesi için mecbur değil..Ayrıcalıklar köpeğimiz var demişsiniz havlamıyor mu o masum havlıyor yeri gelince de uluyor bende besledim biliyorum o zaman o kişininde sizin köpeğinizin havlamasını istemiyor olabilir ama saygı duyduğundan dolayı size ses çıkartmıyor olabilir bunları da düşünün

nasıl bır canilik bu

İşte bilmiyorum , imkanı bahçesi olan insanları bile rahat bırakmıyoruz çok şükür .
İlla rahatsız oluyoruz .
Sokakta kendi başına yaşamaya çalışan bir kesinin ömrü en fazla 3 yıl , birileri zehirlemezse tabi , belediyeyi aramazsa vs .
Böyle konularda inanılmaz delleniyorum .

Cunku kimse çözüme yönelik düşünmediği için boyle saldiraya geciyorlar. kim daha hayvansever yarısına girdiler Su an tek umrumda olan çözüm onerileri.

Ben sizin hayvanseverliğinizi sorgulamıyorum ki. Ama sizin hayvan algınız bana pek uymuyor onu da belirtmeden geçemeyeceğim. İki ayaklı hayvan diyerek kötü bir sıfat tanımlıyorsunuz mesela veya hayvana hayvan diyemiyorsunuz. Hayvanlık kötü birşey değildir. Hayvanlar güzel canlılardır, hayvan bir hakaret olarak kullanılamaz (bkz ayaklı hayvan) onlar da allahın yarattıklarındandır. Ama bu konu başka yerlere gider, ben iyisi susayım. Size kötü birşey deme niyetim yoktu yanlış anlaşıldıysam affola.

vahset resmen kanım dondu once guzel guzel okuyordum ay ne guzel beslenıyorlar dıye ortalarda 30 kedıyı zehırledıler pitbull parcaladı gorunce kanım dondu ne kotu ınsanlar var allahım ya

Havlamıyor hatta agzi var dili yok. Cogu zamanda evde bahceye cikamiyor kedilerden korkuyor.

O zaman diğer kişide mecbur tutulamaz nokta herkesin hayatı kendine..diğer kişide kedilerine bakabilir bunda da bir sorun olmamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…