- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Manolyalarca
-
Hayir cit var ortada ve çıtı zipliyorlar.Kendi bahçe tarafınizı kapatamiyor musunuz?
Ben de sırf bu sebeplerden bir yere alıştırmıyorum , sevdirmek isteyen kedileri bile sevmiyorum . Gelmesinler vahşi kalsınlar ki kendilerini korusunlar diye .
Hep farklı yerlere mamasu bırakır giderim .
Zor gerçekten , dünya hassas kalpler için cehennemdir diye bi söz var ya , öyle işte .
40 kedıyle 1 kısı gercekten sevıp ılgılenebılır umarımBelli ki seven biri diye düşünüyorum komşu , maddi olarak parazit aşılarını pire damlalarını karşılamaları da güç olacaktır , bu hayvanların toplananları dışında burda mama var diye gelenleri de vardır . Her kedi ele avuca gelmez ,
Veteriner biri bilgi verse güzel olur aslında , sularına vs damlatılabilecek koruyucular var mıdır ?
Kedi kumu çözüm olabilir ama toprak kendini yeniler yapıdadır , kumlar nasıl olur , ne sürede değiştirilmelidir bilmiyorum .
Mecbur değil ilaç parasını vermeye.40 kediye pire damlası 50 TL den hesaplarsanız fiyatın ne kadar uçuk olduğunu anlarsınız
Ayrıca illaki komşunuza kediler için yardım etmek isterseniz mesela komşunuza yardım edebilirsiniz pire damlası için o zaman ne pire olur ne de böyle kedi istemiyorum demeniz..
Her yer beton yığını hayvanlara yaşayacak yer bırakmadık her yeri zaptettik sanki dünya da sadece biz insanoğlu varmış gibi yaşadık yaşamaya devam ediyoruz ama öyle bir dünya yok
Bu hayvanlar da yaşayacaklar gezecekler mutlu olucaklar o yüzden çitinizi daha çok uzatın ya da ya da sı da yok hayvanlarla ( ki aihayvan demek bile canımı acıtıyor patili dostlarımız)la geçinmeyi bilicez
İyi günler
Arayacak olsam coktan aramistim yada sikayet ediceksam ederdim ben bunların hic birini istemiyorum, komsumlada cozemiyoruz bana cozum lazi., bulundugum ortamdan nasil kedilerin ayagini keserim, bu.Bir veterinerle anlaşmasını söyleyin 40 kedi olduğunu hepsinin de sokak kedisi olduğunu söyleyince indirim yapma şansı olabilir
Ama sakın barınak falan aramayın onca masumun katili olmayın çünkü barınaklar ölüm kampıdır
Cocugunuz olduğunda bu cümlenizi yeniden okursunuz umarım. belli ki anne degilsiniz.Hayvanlar, özelikle ve özellikle kediler yakın çevremdeki insanlar dışında tüm insanlardan çok daha kıymetli olduğu için komşunuzun yanında olduğumu söylemek istiyorum. Ne çocuğunuz ne de siz o kedilerin tek bir tanesinden önemli değil çünkü asıl biz onların doğasını kirletiyoruz, gerisi hikaye. Canım hayvanlar, canımm kediler
diken üstündeyim komsumun bu cumlesinden sonra.
Tek bir kıllarına zarar vermeden bulun o çözümü bir zahmetArayacak olsam coktan aramistim yada sikayet ediceksam ederdim ben bunların hic birini istemiyorum, komsumlada cozemiyoruz bana cozum lazi., bulundugum ortamdan nasil kedilerin ayagini keserim, bu.
cok acımasız bu haksızlık
cok dogru olan hem garıplere oluyor hemde o kadar emege sevgıye
Mecbur değil ama saygı duymak zorunda..40 kediyi de besler 100 kediyi de buna da sizler karışamazsınız oda kedi besleyenin bileceği iştir..aynı evde olmadıktan sonra kimse kimseyi düşünmek zorunda da değildir mama ve su vermekle yetiyor biraz düşünüpte yazarsanız daha sağlıklı olur çünkü bazı yerleri tam anlayamamışsınızMecbur değil ilaç parasını vermeye.
Belki bütçesi buna elverişli değil.
40 kediyi bu şekilde besleyecekse hiç beslemesin daha iyi.
Mama ve su vermekle bitmiyor is.
Komsunu da düşünmek zorunda.
Pire mevzusu ciddi can sikici bir olay.
Her ne kadar ilaclatirsa ilaclatsin.
Parazit aşıları yoksa sürekli kendini tekrarlayacak bir durum
Ayrıca hayvana hayvan denir zaten, içiniz niye sızlıyor ?
Patili deyince daha mı sevimli oluyor ?
Anne olmak istemiyorum. İğrenç insanlarla dolu bu dünyada refah bir gelecek garantisi veremeyeceğim bir çocuğa aşkımızın meyvesi olsun diye yazık etmem. Kaldı ki iki kedim var ikisine de canımı veririm, kendimden çok ilgilenirim. Kedi annesiyim.Cocugunuz olduğunda bu cümlenizi yeniden okursunuz umarım. belli ki anne degilsiniz.
Dediğim gibi bi veterinerle anlaşmasını söyleyin bazı veterinerler ücretsiz bir şekilde yapabiliyorlar atıyorum birgün belirliyorlar ogün ücretsiz bir şekilde aşılarını pire damlalarını yapıyorlar onu bir araştırsınArayacak olsam coktan aramistim yada sikayet ediceksam ederdim ben bunların hic birini istemiyorum, komsumlada cozemiyoruz bana cozum lazi., bulundugum ortamdan nasil kedilerin ayagini keserim, bu.
ayybeledıyeye soyleyınce alıp uyutuyorlar mı
:)))Mecbur değil ama saygı duymak zorunda..40 kediyi de besler 100 kediyi de buna da sizler karışamazsınız oda kedi besleyenin bileceği iştir..aynı evde olmadıktan sonra kimse kimseyi düşünmek zorunda da değildir mama ve su vermekle yetiyor biraz düşünüpte yazarsanız daha sağlıklı olur çünkü bazı yerleri tam anlayamamışsınız
Ayrıcalıklar ister hayvan derim ister patili buna siz karışamazsınız buna hakkınız yok
Olmaz korkamazsınız, gece koynunuza alıp yatmalısınızBen hayvanlardan korkuyorum dediğim için linç yemiştim yıllar önce. Hazır olun size söylenecek şeylere.
Bahçene nane ek , kedi nane kokusunu hiç sevmez . Nanenin bakımı da kolaydır , arsızdır da kendi kendine gider bir kere dikilince .Cocugunuz olduğunda bu cümlenizi yeniden okursunuz umarım. belli ki anne degilsiniz.
Duyar kasmak gibi bir derdim yok beni bilen biliyor asıl siz duyar kasıyorsunuz ve sizin yorumlarınıza gülüyorum komik oluyorsunuz teşekkürler günümü şenlendirdiğiniz için:)))
Saygı duyuyor ama komşusu saygili olmadığı gibi saçma sapan bir şekilde eve istifledigi hayvanlara baktığını zannediyor.
Duyar kasacagim derken ilginç oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?