Yeni komşuya sınır koyma

Arkadaşım,aylarca komutanının köpeğinin dişlerini fırçaladığı için diş fırçasından tiksinip kullanamayan,aynada kendi dişlerine bakamayıp öğüren civan gibi bir genç psikiyatrik tedavi görüyordu yıllar önce.İnşallah milletin evlatlarına bu muameleyi layık görenler,bin beter olmuşlardır.

Amin.Amin.Amin.

Yaptığının yanlış olduğunun zerre farkında değil ya da umurunda değil, aksine hak olarak görüyor, ya kendimi konu sahibin yerine koymaya çalışıyorum mümkün değil olamaz böyle birşey ama hani hiiiç aklına gelmedi düşünmedi yanlış olduğunu diyelim, o komşu öyle laf çarpınca yerin dibine geçmesi gerekirdi utancından, yani ben olsam uzun süre evden çıkamaz yüzüne bakamazdım bir de balkondan laf sokma yarışına girmiş komşuya... ya bu nasıl bir pişkinlik nasıl bir egodur Allah'ım!!

Komşu kadın ve ablası siteye üyedir inşallah amin.

Kardeşim asker su an.
Iki hafta ağladı annem arkasindan.
Üstelik yurt dışında okumuş, 17 yaşından beri evden ayrı.
Buna rağmen nasıl bir hassasiyetse dilini bile bilmediği bir ülkeye yollarken ağlamayan kadın "peygamber ocagi" denilen yer için iki hafta agladi. Bir güvensizlik zaten var ve haksız da değiller.
Agliyorlar anne onlar.
Onlar ağlayacak diye merdiven mi silmesinler değil mi?

Konu sahibesinin eşi askere kapılarının önünü sildiriyormuş.
Kendisi hamileymiş beli agrıyormuş.
Sonra alttaki yeni tasınan komşusu askerin apartman sildigini görünce '' neden sen siliyorsun'' demiş
Konu sahibi orada bilenmiş zaten ve balkona çıkıp komsunun basından aşagı paspas silkelemiş.
Komşuda balkondan uzanıp '' onu da kocan asker tutup silkeletseydi niye zahmet ediyorsun'' minvalinde laf vurmuş bizim çok garip yazarımızda ''onun içinde kocam seni tutacak'' diye atarlanmış.
Bu sefer iyice dellenmiş ve gelmiş o hışımla buraya konu açmış, araya mesafe koymam lazım diyerek ve gökten üç elma düşmüş..
Birisi konu sahibesinin kafasına, biri eşine biri de tüm erlere kendi özel işlerini yaptıran rütbelilerin başına..

offf kimsenin ettiği kimse de kalmaz. Kimisi normal görüyor ama şu durum dahi inşallah ki bizim vesilemizle çözülür. Annelerinin askerlerin onuru ayaklar altına alınmaz inşallah inşallah.

canim boylellerinin cocuklari bir telefonla batida en guzel yerlerde askerlik yapiyorlar gittikleri yerlerde kendilerinden once babalarinin adi gidiyor oyuzden benim cocugumda var gibi bir empatiyi kuramiyorlar

Son düzenleme:
onlar ermiş muradına kk çıkar kerevetine

Ben de hamileyim kıçımı kaldıracak halim yok. Ama apartman görevlimizin çöpümü alması, kapımın önünü silmesi bile canımı acıtıyor.
Kendim su döküyorum süpürüyorum çoğu zaman.
Ki vatanı koruyan askerime yer sildirmek kimin haddine. Fazla şımarıksınız, haddinizi bildirecek birileri lazım ama malesef kötü insanlar hep rahatlık konfor içinde.
Bir de para veriyoruz diyorsun. Bu asker gündelikçi mi??

Mesafe koymasina gerek yok karsi taraf zaten konusmaz bu saatten sonra.
o aşağıya taşınan senın kocandan daha rütbeli olsunda sen gör gününü ,
Keske oyle olsa... ama Onun rutbesini biliyordur disi gecmese oyle konusamazdi.

Birde kek börek yapıyor atlamayalım bunu.

Kek, börek yapıyormuş ama hakkını yemeyelim şimdi :)
Sanırsın asker kek börek için gelip siliyor kapısının önünü.
Al kekini kendin ye !

Kendinizi nekadar komik duruma dusurdugunuzu bı bilseniz...

bana sorarsani is bulamayip uzman çavus olarak askerde kalip napacagini bilemeyen karisinda

canim boylellerinin cocuklari bir telefonla batida en guzel yerlerde askerlik yapiyorlar gittikleri yerlerde
Aslı'nda bana da öyle geldi 30 yaşında 10 yıllık asker muhtemelen askerlikten sonra devam etti.Çünkü astsubay maaşları daha fazla sanırım uzman çavuşlar 3.5 4 E yakın alıyorlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…