- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Arkadaşım,aylarca komutanının köpeğinin dişlerini fırçaladığı için diş fırçasından tiksinip kullanamayan,aynada kendi dişlerine bakamayıp öğüren civan gibi bir genç psikiyatrik tedavi görüyordu yıllar önce.İnşallah milletin evlatlarına bu muameleyi layık görenler,bin beter olmuşlardır.Yemişim günahını vallahi öyle sinirlendim ki anlatamam...! 3 abi gönderdim askere o acemi birliğinde yapılanları duyduğumda şok oldum. Bazı rütbeliler egosu için askerin kafasını isimligi ile bile kazıyor kanatana kadar. Sebebi de eşinin siparişleri niye geç gitmiş... Asker köle asker hamal zaten.! Çoğu temizlendi ama böyleleri de alttan alttan iş yürütüyor ! Şimdinin hamileleri de pek nazlı, bardak kaldırmaz masadan!
Amin.Amin.Amin.şu an sistemin çöpleşmesine gözlerimle tanık oluyorum,geçenlerde uzun zaman sonra ilk defa askeri alana girdim tesettüre girdikten sonra hiç gitmemiştim kurallara bağlı kalan bir insansı olduğumdan ,kapıdan girince ööyle bir gururlandım ki dedim burası benim benim benim gurur duyuyorum (yeminle acitasyon değil) sonra içerdeki insanların cins cins hareketleri ve bana bakışlarını gördüm ,oha dedim burası da bitmiş olamaz bitmemeli 50 metrelik şu dalga dalga bayrağın altındakiler egoist olmamalı bunlar vatan bekçileri ve onların aileleri oysaki ama cidden bitmişti çökmüştü bir çok şey ..Allahım tez zamanda peygamber ocağımızı dimdik doğrultsun.
Yaptığının yanlış olduğunun zerre farkında değil ya da umurunda değil, aksine hak olarak görüyor, ya kendimi konu sahibin yerine koymaya çalışıyorum mümkün değil olamaz böyle birşey ama hani hiiiç aklına gelmedi düşünmedi yanlış olduğunu diyelim, o komşu öyle laf çarpınca yerin dibine geçmesi gerekirdi utancından, yani ben olsam uzun süre evden çıkamaz yüzüne bakamazdım bir de balkondan laf sokma yarışına girmiş komşuya... ya bu nasıl bir pişkinlik nasıl bir egodur Allah'ım!!P
hayir kadin tepki gosterince kocam paspasimi silkele diyede seni tutacak diyor hemde kadinin tepesinden kapi paspasi silkelerken hakki yani onun o yasam alani sadece ona ait
Assagiya gelen rutbece dusuk ki kibirden ziyade ustu kapali ima var kocam onun icinde sizi tutar neresinden baksan sinir oluyorsun askeremi uzulesin kibir emi sinirlenesin
Konu sahibesinin eşi askere kapılarının önünü sildiriyormuş.yaaa çok geç kalmısım ne olmuş buralarda
kızlar neden bu kadar sınırlendınız , konu sahıbı konusunu silmiş sanırım okuyamıyorum cunku ,
bir askerimiz mi ölmüş ay vallahi anlamadım umarım yanlış anlamısımdır
offf kimsenin ettiği kimse de kalmaz. Kimisi normal görüyor ama şu durum dahi inşallah ki bizim vesilemizle çözülür. Annelerinin askerlerin onuru ayaklar altına alınmaz inşallah inşallah.Arkadaşım,aylarca komutanının köpeğinin dişlerini fırçaladığı için diş fırçasından tiksinip kullanamayan,aynada kendi dişlerine bakamayıp öğüren civan gibi bir genç psikiyatrik tedavi görüyordu yıllar önce.İnşallah milletin evlatlarına bu muameleyi layık görenler,bin beter olmuşlardır.
canim boylellerinin cocuklari bir telefonla batida en guzel yerlerde askerlik yapiyorlar gittikleri yerlerde kendilerinden once babalarinin adi gidiyor oyuzden benim cocugumda var gibi bir empatiyi kuramiyorlarbu sonradan eklemelere de ayrıca hastayım. her tepki yiyen durun hayır öyle değilllll diye çevir kazı yanmasın paragrafları ekler oldu. ayıptır , yazıktır , günahtır. yarın bir gün sizin de çocuğunuz askere gidecek. çocuğunuza nasıl muamele görmesini istiyorsanız o ana kuzularına da öyle davranın.....
komşunuzu da ayrıca inceliğinden ötürü tebrik ederim..
onlar ermiş muradına kk çıkar kerevetineKonu sahibesinin eşi askere kapılarının önünü sildiriyormuş.
Kendisi hamileymiş beli agrıyormuş.
Sonra alttaki yeni tasınan komşusu askerin apartman sildigini görünce '' neden sen siliyorsun'' demiş
Konu sahibi orada bilenmiş zaten ve balkona çıkıp komsunun basından aşagı paspas silkelemiş.
Komşuda balkondan uzanıp '' onu da kocan asker tutup silkeletseydi niye zahmet ediyorsun'' minvalinde laf vurmuş bizim çok garip yazarımızda ''onun içinde kocam seni tutacak'' diye atarlanmış.
Bu sefer iyice dellenmiş ve gelmiş o hışımla buraya konu açmış, araya mesafe koymam lazım diyerek ve gökten üç elma düşmüş..
Birisi konu sahibesinin kafasına, biri eşine biri de tüm erlere kendi özel işlerini yaptıran rütbelilerin başına..
astsubay o zaman rütbeAdiyamanda dag basinda bir lojmanda kaliyor esinin maasi 4bin mis rutbesi buradan belli oluyor aslinda. Kaldigimiz yerde sinema avm vs bilr yok demis
onlar ermiş muradına kk çıkar kerevetine
Mesafe koymasina gerek yok karsi taraf zaten konusmaz bu saatten sonra.Konu sahibesinin eşi askere kapılarının önünü sildiriyormuş.
Kendisi hamileymiş beli agrıyormuş.
Sonra alttaki yeni tasınan komşusu askerin apartman sildigini görünce '' neden sen siliyorsun'' demiş
Konu sahibi orada bilenmiş zaten ve balkona çıkıp komsunun basından aşagı paspas silkelemiş.
Komşuda balkondan uzanıp '' onu da kocan asker tutup silkeletseydi niye zahmet ediyorsun'' minvalinde laf vurmuş bizim çok garip yazarımızda ''onun içinde kocam seni tutacak'' diye atarlanmış.
Bu sefer iyice dellenmiş ve gelmiş o hışımla buraya konu açmış, araya mesafe koymam lazım diyerek ve gökten üç elma düşmüş..
Birisi konu sahibesinin kafasına, biri eşine biri de tüm erlere kendi özel işlerini yaptıran rütbelilerin başına..
Keske oyle olsa... ama Onun rutbesini biliyordur disi gecmese oyle konusamazdi.o aşağıya taşınan senın kocandan daha rütbeli olsunda sen gör gününü ,
Birde kek börek yapıyor atlamayalım bunu.Ben de hamileyim kıçımı kaldıracak halim yok. Ama apartman görevlimizin çöpümü alması, kapımın önünü silmesi bile canımı acıtıyor.
Kendim su döküyorum süpürüyorum çoğu zaman.
Ki vatanı koruyan askerime yer sildirmek kimin haddine. Fazla şımarıksınız, haddinizi bildirecek birileri lazım ama malesef kötü insanlar hep rahatlık konfor içinde.
Bir de para veriyoruz diyorsun. Bu asker gündelikçi mi??
Kek, börek yapıyormuş ama hakkını yemeyelim şimdi :)İngiliz kraliyet ailesindensiniz ya, vatanı için gelmiş ana kuzusu askerlerimizi uşak niyetine kullanıyorsunuz. Pes diyorum pes. Ücret verdiğinizi dusunmuyorum sizin gibi dolu insan var. Alt komşunuza sabır diliyorum umarım kurtulur
Kendinizi nekadar komik duruma dusurdugunuzu bı bilseniz...yaw niye bu kadar abartiyosnz konu nerelere gelmis.o komutanin emirine uymakta onun gorevi.onu bi yerden bi yere goturmek ozel doktorluğunu yapmakta onun gorevi.merdiven silmekten ne farki var ozel soforlugunu yapmasi.ulkemizde askere cok deger veriliyoda bi tek merdivene mi kaldi isiniz.bence ofkenizi kadından cikarmayn oyle bı ortamda sozde olsanz sizde yaptirirdnz.orda wc temizleyende asker yemek yapanda asker dagitanda asker.
kadindan degil duzenden cikarin hincinizi.onca asker ölüyo bi cok seye alrt ediliyo bence buna sesinizi cikartin!!!
Aslı'nda bana da öyle geldi 30 yaşında 10 yıllık asker muhtemelen askerlikten sonra devam etti.Çünkü astsubay maaşları daha fazla sanırım uzman çavuşlar 3.5 4 E yakın alıyorlar diye biliyorumbana sorarsani is bulamayip uzman çavus olarak askerde kalip napacagini bilemeyen karisinda
canim boylellerinin cocuklari bir telefonla batida en guzel yerlerde askerlik yapiyorlar gittikleri yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?